cristi55555 Reputație: 43 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Notele sunt subiective si, daca va uitati la review-urile mele din trecut, veti vedea ca cele date doamnei sunt relativ mari. Nu am dat note de 9-10 pe linie pana acum. Banuiesc ca, de exemplu, toate povestile ei ezoterice, ar fi mai interesante pentru cineva care nu pune cratima din "business-ul" decat pentru mine. De asta o recomand. 3
tomson Reputație: 5778 Postat August 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 7, 2017 Doamna e cam nebuna, dar intr-un fel destul de placut. Dupa ce m-a ghidat spre parterul unui bloc din spatele Bd. Burebista, am dat de o doamna cu un corp destul de ok si o figura imbatranita, dar nu neplacuta.Am avut o discutie de cateva minuate continuata, apoi, si in timpul unui masaj placut dar nici pe departe profesionist. Apoi, aparent excitata, a inceput sa imi suga penisul. Dupa cateva minute din activitatea asta, am pus-o capra si, lipsit de chef si energie, am ales sa ma masturbez pe fundul ei. Locația; 7 Aspect; 5 figura, 7 corpul.Masaj: 5Oral protejat: 8GFE; 7. e interesanta si isteata, chiar daca e obositor cat de mult vorbeste, si zice multe tampenii (energii, reincarnare, etc.).Pret: 150 de lei. O recomand calduros, chiar daca eu n-o sa ma intorc.Dupa mine e recenzia cea mai apropiata de realitate. A spus adevarul si inca elegant cu respect fara sa ii faca rau. 1
putzache Reputație: 1141 Postat August 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 8, 2017 Dupa mine e recenzia cea mai apropiata de realitate. A spus adevarul si inca elegant cu respect fara sa ii faca rau.Eu nu cred ca e chiar asa aproape de realitate, din doua puncte de vedere: - garsoniera Mihaelei e una foarte bine amplasata, curata si foarte spatioasa, la baie are diferite geluri de dush, apa de gura si prosoape curate, nota 7 mi se pare cam trasa de par, poate sunt eu cam blond dar asta e mi-o asum.- referitor la masajul Mihaelei, nu are cum sa fie de 5 niciodata cred, dupa mine face unul din cele mai bune masaje din cate am gasit pana acuma, nici in somn nu cred ca poate face un masaj atat de slab incat sa fie notat cu 5.Celelalte aspecte cred ca mai tin si de comportamentul futacului care ai trece pragul.cei care au vizitat-o si o viziteaza cred ca pot confirma faptul ca notele cu privire la locatie si masaj sunt putin deplasate. 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 8, 2017 Total de acord cu fratele Putzache.Asta e , mai tine si de om.Mihaela nu e robot . Asa e vorbeste mult , dar daca o lasi in legea ei , te fute ( dupa sau inainte de masaj , in cazul meu inainte😊) , de te rupe. 7
tomson Reputație: 5778 Postat August 8, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2017 Eu nu cred ca e chiar asa aproape de realitate, din doua puncte de vedere: - garsoniera Mihaelei e una foarte bine amplasata, curata si foarte spatioasa, la baie are diferite geluri de dush, apa de gura si prosoape curate, nota 7 mi se pare cam trasa de par, poate sunt eu cam blond dar asta e mi-o asum.- referitor la masajul Mihaelei, nu are cum sa fie de 5 niciodata cred, dupa mine face unul din cele mai bune masaje din cate am gasit pana acuma, nici in somn nu cred ca poate face un masaj atat de slab incat sa fie notat cu 5.Celelalte aspecte cred ca mai tin si de comportamentul futacului care ai trece pragul.cei care au vizitat-o si o viziteaza cred ca pot confirma faptul ca notele cu privire la locatie si masaj sunt putin deplasate.Ai dreptate eu aspectele alea nici nu le-am bagat in seama . Ma refeream la lucrurile de baza aspect prestatie sex.
19boss73 Reputație: 43 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 Mihaela, mai lucrează ?!?!?
19boss73 Reputație: 43 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2017 Ce se intampla totusi cu Mihaela ???
cristi55555 Reputație: 43 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Eu am fost la ea candva, pe la finalul lunii mai.Mentiona niste excursii planuite pentru vara, pe atunci.
gladiato Reputație: 753 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Nu
19boss73 Reputație: 43 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 S-ar putea să fie plecată în acele excursii ?!?
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 S-ar putea să fie plecată în acele excursii ?!?e in cantonament! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 acum vreo 3 saptamani i-am facut o noua vizita Mihaelei. De data asta a avut o alta idee sa jucam o sceneta in care ea vine sa se angajeze asistenta medicala la un spital si eu sunt seful de la resurse umane. Nu mi-a spus inainte dar a avut aceasta idee pt ca si-a cumparat un costum nou de asistenta medicala superb. Asadar sa incepem. Ma deplasez spre locatia din spatele pietei Alba Iulia la ora stabilita intr-o garsoniera la parter mobilata aranjata si curata ca o camera de hotel cu pat dublu si masa de masaj. Sun la usa si imi deschide o asistenta imbracata intr-un deux piece superb cu bluza mulata pe sani si fusta scurta multa pe fese, ciorapi albi cu portjartier, pantofi rosii cu toc de vreo 10 cm. Asadar, ati venit sa dati interviu de angajare zic eu. Am in fata CV-ul dvs si este foarte stufos. vad ca aveti recomandari foarte bune de peste tot. Un singur lucru nu imi place. Scrie aici ca sunteti cam perversa si nimfomana. Asta nu e bine intr-un spital de urgenta pt ca nu vreau sa excitam pacientii bolnavi. Se uita la mine sagalnic mangaindu-se usor pe un san. Zic- haideti sa purcedem la interviu. vad ca stiti de toate inclusiv de medicina de urgenta si aveti experienta. Dar ati venit imbracata cam provocator. Nu credeti? isi pune picior peste picior asa cum statea pe pat in timp ce eu eram pe fotoliul de langa masa de masaj. Se vede portjartierul si incep sa ma excit. Zic: o sa ma duc putin pana la baie (ma duceam de fapt la dusul de rigoare). Imi da prosop si plec. Fac dusul si cand sa ies din baie incep sa aud gemete din debara. ce o fi doamne? incerc sa deschid dar usa era blocata. ma duc in camera, Mihaela ioc. Ma intorc si fortez usa la debara si intru. Mihaela se masturba cu ce credeti, cu o ratusca de plastic. Ii baga capul ratustii in pizda si o scotea. -Nu puteti sa va abtineti nici in timpul unui interviu? asa sunteti de nimfomana? -imi pare rau dar nu mai puteam. M-ati excitat. si se masturba tot mai tare cu ratusca. - va rog ajutati-ma sa ma dezvat de obiceiurile astea si pedepsiti-ma. ma apropii de ea, pun mana pe mana ei si incep sa lucrez cu ratusca in pizda ei. - vreau mai adanc zice ea. ii bag ratusca cat intra. Pe un mic raft in debara era micul dildo pe care i-l facusem cadou acum un an. - scot ratusca si ii bag dildoul. Incepe sa geama usor. I-l bag adanc si lent. Apoi il scot si o intorc cu spatele si o lipesc violent de perete.- Iti simt madularul cald. penetreaza-ma! zice ea.-Stai ca nu e chiar momentul. II bag din nou dildoul pe la spate in pizda si maresc viteza. Deja incepuse sa dea din buci dar nu prea avea loc ca o imobilizasem de perete. Usor, cu un deget ii sondez curul bagand-ul putin de tot.- Scot dildoul din pizda si il bag putin la intrarea in cur. apoi apas usor mai tare sa intre doar prima parte cea mica si subtire. Dupa care intru in ea cu Gigi pana la capat. incep sa dau din buci penetrand-o asa lipta de perete.In timp ce o penetram pe raftul din debara unde era dildoul era si o seringa fara ac- Zice, ce e cu asta aici? vreti sa imi faceti injectie? Nu, dar pe mine ma excita seringile si as vrea sa va jucati cu ea si sa imi faceti un vacccin. - Perverso, zic si continui sa o regulez mai tare strangand-o si de sani. Cand o vad ca s-a excitat teribil, incep sa ii dau si palme peste buci tot mai tari. gemetele cresc si printre ele, o aud! va rog vaccinul, sunt aproape de orgasm! Iau seringa si i-o apas intai usor pe fesa dreapta. Apoi, apas tot mai tare si incepe sa geama tare. Simt cum il strangea pe Gigi in vagin si contractiile ei tot mai tari. II trag cu cealalta mana inca doua palme si imping si mai violent. Cu Gigi al meu in pizda, micul dildo in cur, seringa care ii apasa fesa si lipita asa de perete, gemea tare si o simt ca are orgasm. Nu mai rezist nici eu si ejaculez puternic in ea> asta a fost primul numar. Dupa o pauza de 10 minute in care vorbim una alta si chiar ai ce vorbi cu ea pt ca este o femei rafinata si culta, ne apucam de al doilea numar. - As vrea pe masa de masaj zice ea. - Eu insa as vrea sa continuam testul de angajare si vreau sa vad cum consultati. Sa zicem ca eu sunt pacientul. Ia sa va vedem. Scoate un stetoscop si provocator spre mine. Ma asez pe masa de masaj cu fata in sus si incepe sa ma asculte cu steotscopul. Coboara mai jos si il asculta si pe Gigi. Dupa care il ia in mana si incepe sa il frece. Intai cu mainile apoi trece la un oral de mare angajament. Il lingea ca pe o inghetata. Cu o mana incep sa o ii frec lindicul, cum statea aplecata cu curul spre mine. Dupa ce se intareste Gigi, ii zic sa puna perzervativul sa trecem la fapte. Il pune , ma ridic si o iau si o asez pe masa de masaj. Ii dezvelesc sanii si incep sa ii mozolesc si sa strang de ei. sunt tari ca doua pere. Cum strangeam de ei, am apropii si o penetrez din fata. iau mana de sani si cum o penetram asa, pun mainile pe bucile ei tari o strang de cur si o trag mai tare in mine in timp ce o musc usor de sani. gemea pe bune si cred ca eu am o chimie speciala cu ea. - As vrea sa schimbam pe fotoliu. Fetei ii plac pozitii multiple. O duc spre fotoliu unde pune un picior pe bratul lui si unul ramane intins sprijinit pe jos. In timp ce o iau pe la spate vad pe fotoliu biciul cu mai multe fasii de piele pe care i l-am facut cadou anul trecut. - Zic: o vrei si cu asta banuiesc. - Da, trebuie sa ma dezvatati sa mai fiu nimfomana. Iau biciul, imi scot pula din vaginul ei si incept sa o pleznesc ritmic peste buci. Dupa vreo 10 lovituri spune- cred ca e cazul sa trecem pe pat. Pun biciul pe pat si o asez pe pat in pozitia capra. - Fundul mai sus, te rog si ii trag o palma zdravana. - Au, va rog nu fiti asa violent. - Iau biciul sii mai ard 4 lovituri. - Au, va rog mai incet ca mai avem ceva de facut. - Ce surpriza mai pregatesti? - ia uita-te sub perna. Ridic perna si vad alta seringa . Sunt uluit de ce fantezii are fata asta. - Mi-a recomandat doctorul si stiu ca sunteti de specialitate. Dar as vrea sa fiu excitata in momentul culminant. O apuc de buci si o penetrez violent. dau cam 5 minute in timp ce o si pleznesc peste buci. Se incalzise si excitase maxim. gemea destul de tare si se freca pe sani. II bag un deget in gura, se intaorce cu capul spre mine si se uita provocator. O apuc de par si o trag pana la cotor in pula. gemea deja tare. Intoarce capul si imi arata vata cu spirt pregatita pe etajera de langa pat. ma intind dupa ea ca sa nu ies din pizda ei si iau vata cu spirt si seringa. Ma opresc din pompat in pizda ei si dau cu vata cu spirt pe fesa ei stanga in al patrulea sfert stanga sus.II bat zona cu palma tare si apas seringa intai usor si deodata tare timp in care o si penetrz pana la capat. ARe un al doilea orgasm zguduitor. fara sa slabesc apasarea o imiping pe burta. ii indoi piciorul drept i o penetrez violent in pizda in timp ce o pleznesc pe buca drepata. ejaculez a doua oara. la final ce note sa dau? GFE 10 cu felicitariOral 10 Normal 10Roleplay 100Locatie 10Pret 150 lei cu un masaj profesional la final inclus. durata 90 minute door cu door. C
kkmitz Reputație: 4245 Postat August 27, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat August 27, 2017 acum vreo 3 saptamani i-am facut o noua vizita Mihaelei. De data asta a avut o alta idee sa jucam o sceneta in care ea vine sa se angajeze asistenta medicala la un spital si eu sunt seful de la resurse umane. Nu mi-a spus inainte dar a avut aceasta idee pt ca si-a cumparat un costum nou de asistenta medicala superb. Asadar sa incepem. Ma deplasez spre locatia din spatele pietei Alba Iulia la ora stabilita intr-o garsoniera la parter mobilata aranjata si curata ca o camera de hotel cu pat dublu si masa de masaj. Sun la usa si imi deschide o asistenta imbracata intr-un deux piece superb cu bluza mulata pe sani si fusta scurta multa pe fese, ciorapi albi cu portjartier, pantofi rosii cu toc de vreo 10 cm. Asadar, ati venit sa dati interviu de angajare zic eu. Am in fata CV-ul dvs si este foarte stufos. vad ca aveti recomandari foarte bune de peste tot. Un singur lucru nu imi place. Scrie aici ca sunteti cam perversa si nimfomana. Asta nu e bine intr-un spital de urgenta pt ca nu vreau sa excitam pacientii bolnavi. Se uita la mine sagalnic mangaindu-se usor pe un san. Zic- haideti sa purcedem la interviu. vad ca stiti de toate inclusiv de medicina de urgenta si aveti experienta. Dar ati venit imbracata cam provocator. Nu credeti? isi pune picior peste picior asa cum statea pe pat in timp ce eu eram pe fotoliul de langa masa de masaj. Se vede portjartierul si incep sa ma excit. Zic: o sa ma duc putin pana la baie (ma duceam de fapt la dusul de rigoare). Imi da prosop si plec. Fac dusul si cand sa ies din baie incep sa aud gemete din debara. ce o fi doamne? incerc sa deschid dar usa era blocata. ma duc in camera, Mihaela ioc. Ma intorc si fortez usa la debara si intru. Mihaela se masturba cu ce credeti, cu o ratusca de plastic. Ii baga capul ratustii in pizda si o scotea. -Nu puteti sa va abtineti nici in timpul unui interviu? asa sunteti de nimfomana? -imi pare rau dar nu mai puteam. M-ati excitat. si se masturba tot mai tare cu ratusca. - va rog ajutati-ma sa ma dezvat de obiceiurile astea si pedepsiti-ma. ma apropii de ea, pun mana pe mana ei si incep sa lucrez cu ratusca in pizda ei. - vreau mai adanc zice ea. ii bag ratusca cat intra. Pe un mic raft in debara era micul dildo pe care i-l facusem cadou acum un an. - scot ratusca si ii bag dildoul. Incepe sa geama usor. I-l bag adanc si lent. Apoi il scot si o intorc cu spatele si o lipesc violent de perete.- Iti simt madularul cald. penetreaza-ma! zice ea.-Stai ca nu e chiar momentul. II bag din nou dildoul pe la spate in pizda si maresc viteza. Deja incepuse sa dea din buci dar nu prea avea loc ca o imobilizasem de perete. Usor, cu un deget ii sondez curul bagand-ul putin de tot.- Scot dildoul din pizda si il bag putin la intrarea in cur. apoi apas usor mai tare sa intre doar prima parte cea mica si subtire. Dupa care intru in ea cu Gigi pana la capat. incep sa dau din buci penetrand-o asa lipta de perete.In timp ce o penetram pe raftul din debara unde era dildoul era si o seringa fara ac- Zice, ce e cu asta aici? vreti sa imi faceti injectie? Nu, dar pe mine ma excita seringile si as vrea sa va jucati cu ea si sa imi faceti un vacccin. - Perverso, zic si continui sa o regulez mai tare strangand-o si de sani. Cand o vad ca s-a excitat teribil, incep sa ii dau si palme peste buci tot mai tari. gemetele cresc si printre ele, o aud! va rog vaccinul, sunt aproape de orgasm! Iau seringa si i-o apas intai usor pe fesa dreapta. Apoi, apas tot mai tare si incepe sa geama tare. Simt cum il strangea pe Gigi in vagin si contractiile ei tot mai tari. II trag cu cealalta mana inca doua palme si imping si mai violent. Cu Gigi al meu in pizda, micul dildo in cur, seringa care ii apasa fesa si lipita asa de perete, gemea tare si o simt ca are orgasm. Nu mai rezist nici eu si ejaculez puternic in ea> asta a fost primul numar. Dupa o pauza de 10 minute in care vorbim una alta si chiar ai ce vorbi cu ea pt ca este o femei rafinata si culta, ne apucam de al doilea numar. - As vrea pe masa de masaj zice ea. - Eu insa as vrea sa continuam testul de angajare si vreau sa vad cum consultati. Sa zicem ca eu sunt pacientul. Ia sa va vedem. Scoate un stetoscop si provocator spre mine. Ma asez pe masa de masaj cu fata in sus si incepe sa ma asculte cu steotscopul. Coboara mai jos si il asculta si pe Gigi. Dupa care il ia in mana si incepe sa il frece. Intai cu mainile apoi trece la un oral de mare angajament. Il lingea ca pe o inghetata. Cu o mana incep sa o ii frec lindicul, cum statea aplecata cu curul spre mine. Dupa ce se intareste Gigi, ii zic sa puna perzervativul sa trecem la fapte. Il pune , ma ridic si o iau si o asez pe masa de masaj. Ii dezvelesc sanii si incep sa ii mozolesc si sa strang de ei. sunt tari ca doua pere. Cum strangeam de ei, am apropii si o penetrez din fata. iau mana de sani si cum o penetram asa, pun mainile pe bucile ei tari o strang de cur si o trag mai tare in mine in timp ce o musc usor de sani. gemea pe bune si cred ca eu am o chimie speciala cu ea. - As vrea sa schimbam pe fotoliu. Fetei ii plac pozitii multiple. O duc spre fotoliu unde pune un picior pe bratul lui si unul ramane intins sprijinit pe jos. In timp ce o iau pe la spate vad pe fotoliu biciul cu mai multe fasii de piele pe care i l-am facut cadou anul trecut. - Zic: o vrei si cu asta banuiesc. - Da, trebuie sa ma dezvatati sa mai fiu nimfomana. Iau biciul, imi scot pula din vaginul ei si incept sa o pleznesc ritmic peste buci. Dupa vreo 10 lovituri spune- cred ca e cazul sa trecem pe pat. Pun biciul pe pat si o asez pe pat in pozitia capra. - Fundul mai sus, te rog si ii trag o palma zdravana. - Au, va rog nu fiti asa violent. - Iau biciul sii mai ard 4 lovituri. - Au, va rog mai incet ca mai avem ceva de facut. - Ce surpriza mai pregatesti? - ia uita-te sub perna. Ridic perna si vad alta seringa . Sunt uluit de ce fantezii are fata asta. - Mi-a recomandat doctorul si stiu ca sunteti de specialitate. Dar as vrea sa fiu excitata in momentul culminant. O apuc de buci si o penetrez violent. dau cam 5 minute in timp ce o si pleznesc peste buci. Se incalzise si excitase maxim. gemea destul de tare si se freca pe sani. II bag un deget in gura, se intaorce cu capul spre mine si se uita provocator. O apuc de par si o trag pana la cotor in pula. gemea deja tare. Intoarce capul si imi arata vata cu spirt pregatita pe etajera de langa pat. ma intind dupa ea ca sa nu ies din pizda ei si iau vata cu spirt si seringa. Ma opresc din pompat in pizda ei si dau cu vata cu spirt pe fesa ei stanga in al patrulea sfert stanga sus.II bat zona cu palma tare si apas seringa intai usor si deodata tare timp in care o si penetrz pana la capat. ARe un al doilea orgasm zguduitor. fara sa slabesc apasarea o imiping pe burta. ii indoi piciorul drept i o penetrez violent in pizda in timp ce o pleznesc pe buca drepata. ejaculez a doua oara. la final ce note sa dau? GFE 10 cu felicitariOral 10 Normal 10Roleplay 100Locatie 10Pret 150 lei cu un masaj profesional la final inclus. durata 90 minute door cu door. C Pe bune? 150 lei la ce ai povestit tu acolo? Foarte tare!Faina recenzie colegu!
obsidian Reputație: 1866 Postat August 27, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 27, 2017 acum vreo 3 saptamani i-am facut o noua vizita Mihaelei. De data asta a avut o alta idee sa jucam o sceneta in care ea vine sa se angajeze asistenta medicala la un spital si eu sunt seful de la resurse umane. Nu mi-a spus inainte dar a avut aceasta idee pt ca si-a cumparat un costum nou de asistenta medicala superb. Asadar sa incepem. Ma deplasez spre locatia din spatele pietei Alba Iulia la ora stabilita intr-o garsoniera la parter mobilata aranjata si curata ca o camera de hotel cu pat dublu si masa de masaj. Sun la usa si imi deschide o asistenta imbracata intr-un deux piece superb cu bluza mulata pe sani si fusta scurta multa pe fese, ciorapi albi cu portjartier, pantofi rosii cu toc de vreo 10 cm. Asadar, ati venit sa dati interviu de angajare zic eu. Am in fata CV-ul dvs si este foarte stufos. vad ca aveti recomandari foarte bune de peste tot. Un singur lucru nu imi place. Scrie aici ca sunteti cam perversa si nimfomana. Asta nu e bine intr-un spital de urgenta pt ca nu vreau sa excitam pacientii bolnavi. Se uita la mine sagalnic mangaindu-se usor pe un san. Zic- haideti sa purcedem la interviu. vad ca stiti de toate inclusiv de medicina de urgenta si aveti experienta. Dar ati venit imbracata cam provocator. Nu credeti? isi pune picior peste picior asa cum statea pe pat in timp ce eu eram pe fotoliul de langa masa de masaj. Se vede portjartierul si incep sa ma excit. Zic: o sa ma duc putin pana la baie (ma duceam de fapt la dusul de rigoare). Imi da prosop si plec. Fac dusul si cand sa ies din baie incep sa aud gemete din debara. ce o fi doamne? incerc sa deschid dar usa era blocata. ma duc in camera, Mihaela ioc. Ma intorc si fortez usa la debara si intru. Mihaela se masturba cu ce credeti, cu o ratusca de plastic. Ii baga capul ratustii in pizda si o scotea. -Nu puteti sa va abtineti nici in timpul unui interviu? asa sunteti de nimfomana? -imi pare rau dar nu mai puteam. M-ati excitat. si se masturba tot mai tare cu ratusca. - va rog ajutati-ma sa ma dezvat de obiceiurile astea si pedepsiti-ma. ma apropii de ea, pun mana pe mana ei si incep sa lucrez cu ratusca in pizda ei. - vreau mai adanc zice ea. ii bag ratusca cat intra. Pe un mic raft in debara era micul dildo pe care i-l facusem cadou acum un an. - scot ratusca si ii bag dildoul. Incepe sa geama usor. I-l bag adanc si lent. Apoi il scot si o intorc cu spatele si o lipesc violent de perete.- Iti simt madularul cald. penetreaza-ma! zice ea.-Stai ca nu e chiar momentul. II bag din nou dildoul pe la spate in pizda si maresc viteza. Deja incepuse sa dea din buci dar nu prea avea loc ca o imobilizasem de perete. Usor, cu un deget ii sondez curul bagand-ul putin de tot.- Scot dildoul din pizda si il bag putin la intrarea in cur. apoi apas usor mai tare sa intre doar prima parte cea mica si subtire. Dupa care intru in ea cu Gigi pana la capat. incep sa dau din buci penetrand-o asa lipta de perete.In timp ce o penetram pe raftul din debara unde era dildoul era si o seringa fara ac- Zice, ce e cu asta aici? vreti sa imi faceti injectie? Nu, dar pe mine ma excita seringile si as vrea sa va jucati cu ea si sa imi faceti un vacccin. - Perverso, zic si continui sa o regulez mai tare strangand-o si de sani. Cand o vad ca s-a excitat teribil, incep sa ii dau si palme peste buci tot mai tari. gemetele cresc si printre ele, o aud! va rog vaccinul, sunt aproape de orgasm! Iau seringa si i-o apas intai usor pe fesa dreapta. Apoi, apas tot mai tare si incepe sa geama tare. Simt cum il strangea pe Gigi in vagin si contractiile ei tot mai tari. II trag cu cealalta mana inca doua palme si imping si mai violent. Cu Gigi al meu in pizda, micul dildo in cur, seringa care ii apasa fesa si lipita asa de perete, gemea tare si o simt ca are orgasm. Nu mai rezist nici eu si ejaculez puternic in ea> asta a fost primul numar. Dupa o pauza de 10 minute in care vorbim una alta si chiar ai ce vorbi cu ea pt ca este o femei rafinata si culta, ne apucam de al doilea numar. - As vrea pe masa de masaj zice ea. - Eu insa as vrea sa continuam testul de angajare si vreau sa vad cum consultati. Sa zicem ca eu sunt pacientul. Ia sa va vedem. Scoate un stetoscop si provocator spre mine. Ma asez pe masa de masaj cu fata in sus si incepe sa ma asculte cu steotscopul. Coboara mai jos si il asculta si pe Gigi. Dupa care il ia in mana si incepe sa il frece. Intai cu mainile apoi trece la un oral de mare angajament. Il lingea ca pe o inghetata. Cu o mana incep sa o ii frec lindicul, cum statea aplecata cu curul spre mine. Dupa ce se intareste Gigi, ii zic sa puna perzervativul sa trecem la fapte. Il pune , ma ridic si o iau si o asez pe masa de masaj. Ii dezvelesc sanii si incep sa ii mozolesc si sa strang de ei. sunt tari ca doua pere. Cum strangeam de ei, am apropii si o penetrez din fata. iau mana de sani si cum o penetram asa, pun mainile pe bucile ei tari o strang de cur si o trag mai tare in mine in timp ce o musc usor de sani. gemea pe bune si cred ca eu am o chimie speciala cu ea. - As vrea sa schimbam pe fotoliu. Fetei ii plac pozitii multiple. O duc spre fotoliu unde pune un picior pe bratul lui si unul ramane intins sprijinit pe jos. In timp ce o iau pe la spate vad pe fotoliu biciul cu mai multe fasii de piele pe care i l-am facut cadou anul trecut. - Zic: o vrei si cu asta banuiesc. - Da, trebuie sa ma dezvatati sa mai fiu nimfomana. Iau biciul, imi scot pula din vaginul ei si incept sa o pleznesc ritmic peste buci. Dupa vreo 10 lovituri spune- cred ca e cazul sa trecem pe pat. Pun biciul pe pat si o asez pe pat in pozitia capra. - Fundul mai sus, te rog si ii trag o palma zdravana. - Au, va rog nu fiti asa violent. - Iau biciul sii mai ard 4 lovituri. - Au, va rog mai incet ca mai avem ceva de facut. - Ce surpriza mai pregatesti? - ia uita-te sub perna. Ridic perna si vad alta seringa . Sunt uluit de ce fantezii are fata asta. - Mi-a recomandat doctorul si stiu ca sunteti de specialitate. Dar as vrea sa fiu excitata in momentul culminant. O apuc de buci si o penetrez violent. dau cam 5 minute in timp ce o si pleznesc peste buci. Se incalzise si excitase maxim. gemea destul de tare si se freca pe sani. II bag un deget in gura, se intaorce cu capul spre mine si se uita provocator. O apuc de par si o trag pana la cotor in pula. gemea deja tare. Intoarce capul si imi arata vata cu spirt pregatita pe etajera de langa pat. ma intind dupa ea ca sa nu ies din pizda ei si iau vata cu spirt si seringa. Ma opresc din pompat in pizda ei si dau cu vata cu spirt pe fesa ei stanga in al patrulea sfert stanga sus.II bat zona cu palma tare si apas seringa intai usor si deodata tare timp in care o si penetrz pana la capat. ARe un al doilea orgasm zguduitor. fara sa slabesc apasarea o imiping pe burta. ii indoi piciorul drept i o penetrez violent in pizda in timp ce o pleznesc pe buca drepata. ejaculez a doua oara. la final ce note sa dau? GFE 10 cu felicitariOral 10 Normal 10Roleplay 100Locatie 10Pret 150 lei cu un masaj profesional la final inclus. durata 90 minute door cu door. C Si n ai cazut din pat ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Si n ai cazut din pat ?eu scriu pe bune nu prostii, acum fiecare crede ce vrea. fata o foarte open mind cu cine apreciaza si merita.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Pe bune? 150 lei la ce ai povestit tu acolo? Foarte tare!Faina recenzie colegu!asta e pretul ei. eu zic ca una dintre cele mai bune oferte avand in vedere faptul ca este o femei inteligenta, rafinata si culta. sigur, sunt si escorte mai scumpe si mai tinere care fac astfel de lucruri dar eu ma simt foarte bine cu ea. Un alt exemplu de femei care practica roleplay este laura de la city mall de asemenea o tipa foarte open mind si dispusa la jocuri erotice.
obsidian Reputație: 1866 Postat August 27, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 27, 2017 eu scriu pe bune nu prostii, acum fiecare crede ce vrea. fata o foarte open mind cu cine apreciaza si merita. Bro, ce ai scris, a fost doar in mintea ta. No offense. Parerea mea. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Bro, ce ai scris, a fost doar in mintea ta. No offense. Parerea mea.repet, fiecare crede ce vrea el. Oricum, Mihaela nu are nevoie de reclama, are un cerc de oameni care o viziteaza constant. este o prezenta deosebita.
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 eu scriu pe bune nu prostii, acum fiecare crede ce vrea. fata o foarte open mind cu cine apreciaza si merita. Nene, eu nu mai cred de mult în basme cu feți frumoși și zâne! Și nici în recenzii de 10 pe linie.Nu vorbesc de-a-npulea, am fost la Mihaela de vreo 3 ori, în ultimii ani, este o escortă faină, m-am simțit super-bine cu ea, dar, de aici la fantezia asta, de genul "visul unei nopți de vară", e cale lungă. 8 11
darknightmare Reputație: -6 Postat August 27, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat August 27, 2017 Nene, eu nu mai cred de mult în basme cu feți frumoși și zâne! Și nici în recenzii de 10 pe linie.Nu vorbesc de-a-npulea, am fost la Mihaela de vreo 3 ori, în ultimii ani, este o escortă faină, m-am simțit super-bine cu ea, dar, de aici la fantezia asta, de genul "visul unei nopți de vară", e cale lungă.Nu stiu cat e fabulatie sau nu ce a spus domnul acela cu sceneta respectiva, dar ce-i drept, are o atitudine pro-client si e open-mind cu cei care se intelege si daca nu e vreun troglodit. Se pricepe foarte bine la masaj, iar pe langa asta se implica in tot ceea ce face, te incita la tot felul de jocuri erotice si pozitii variate cu o flexibilitate incredibila pentru varsta ei, plus ca are o atitudine pozitiva, cu un psihic puternic. De asemenea are o cultura bogata, cel putin pe partea cu spiritualitatea. Pentru mine e in top 5 mature de pana acum, dar asta nu inseamna ca nu se poate gasi si altceva mai special de atat...
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Nu stiu cat e fabulatie sau nu ce a spus domnul acela cu sceneta respectiva, dar ce-i drept, are o atitudine pro-client si e open-mind cu cei care se intelege si daca nu e vreun troglodit. Se pricepe foarte bine la masaj, iar pe langa asta se implica in tot ceea ce face, te incita la tot felul de jocuri erotice si pozitii variate cu o flexibilitate incredibila pentru varsta ei, plus ca are o atitudine pozitiva, cu un psihic puternic. De asemenea are o cultura bogata, cel putin pe partea cu spiritualitatea. Pentru mine e in top 5 mature de pana acum, dar asta nu inseamna ca nu se poate gasi si altceva mai special de atat...Nenea, eu mă refeream la vechii mei pitici pe creier: 10 pe linie. Mihaela e într-adevăr, super-ok, dar, hai să ne păstrăm luciditatea! 7 11
putzache Reputație: 1141 Postat August 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 28, 2017 Posibil sa fie adevarate multe din cele relatate, un singur lucru ma face sa am ceva semne de indoiala, stiu ca Mihaela nu facea niciodata doua finalizari pe parcursul unei intalniri, avea ea piticii ei. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Mihaela face 2 finalizari daca ne incadram intr-un interval decent.Referitor la ce spune Picon, poate sunt subiectiv cand ii dau 10 Mihaelei. Insa la fel de adevarat este ca in opinia mea sunt cateva escorte mai bune decat cele de top care nu sunt in top. Nu vreau sa dau nume ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sunt doua escorte de top carora eu nu le-as da 10 desi din punct de vedere sexual sunt perfecte. Dar nu am avut acea chimie cu ele. In schimb, i-as da 10 cu felicitari lui Laura de la City mall. Eu apreciez f mult dincolo de fizic si atitudinea, curatenia, punctualitatea, inteligenta si profesionilasmul. la final dau nota luand in calcul toate aceste aspecte. De aceea, poate am dat uneori nota maxima pt ca mi-a placut cum am interactionat cu doamna respectiva. In plus, imi plac doamenle gata sa joace niste roluri si sa faca ceva special pt ca sex normal putem face si acasa. Mihaela este una din doamnele care intelege ce vor barbatii si e gata sa joace diverse roluri si sa poarte anumite costumatii. Asta e mai greu de gasit.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat August 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 31, 2017 Eu am facut întotdeauna 2 finalizari la Mihaela fara probleme, fara graba .
gogu_p Reputație: 557 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Mmm....m-am reusit sa ajung inca la ea, dar ma faceti sa insist!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum