Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prietene,eu zic sa discutam civilizat,fara sa ne jignim,dar se pare ca in cazul tau asa ceva este imposibil.Asa crezi tu ca esti zmardoi si smecher,sa mergi la scandal si betii??

Daca esti intradevar interesat de varsta mea,e afla ca eu imi facem buletin cand tu o pupai pe mamica ta in zona intima(daca 1992 este anul tau de nastere).

Am vazut ca ,@Coryna ti-a dat un punct la reputatie,poate sa iti confirme daca eu am 17 ani asa cum crezi tu.

Zmardoi din spatele tastaturi cred ca esti tu ,la ce vocabular ai,sigur ai crescut pe campurile din Alexandria si ai facut scoala cu vreun cioban sau vacar.

Sa nu te obosesti prea tare sa imi raspunzi ca nu ma intereseaza aberatile tale,si grija mare la vocabular,ca s-ar putea sa iti iei adio de la acest cont.

Si totisi, bunul simt ma indeamna sa iti uraz O zi buna!

Eram pe telefon,nu am vrut sa ii dau cu plus!  soory! :*

• Oras:Alexandria
Postat

Prietene,eu zic sa discutam civilizat,fara sa ne jignim,dar se pare ca in cazul tau asa ceva este imposibil.Asa crezi tu ca esti zmardoi si smecher,sa mergi la scandal si betii??

Daca esti intradevar interesat de varsta mea,e afla ca eu imi facem buletin cand tu o pupai pe mamica ta in zona intima(daca 1992 este anul tau de nastere).

Am vazut ca ,@Coryna ti-a dat un punct la reputatie,poate sa iti confirme daca eu am 17 ani asa cum crezi tu.

Zmardoi din spatele tastaturi cred ca esti tu ,la ce vocabular ai,sigur ai crescut pe campurile din Alexandria si ai facut scoala cu vreun cioban sau vacar.

Sa nu te obosesti prea tare sa imi raspunzi ca nu ma intereseaza aberatile tale,si grija mare la vocabular,ca s-ar putea sa iti iei adio de la acest cont.

Si totisi, bunul simt ma indeamna sa iti uraz O zi buna!

:))))))))))))) labagiuleee sa ma pis pe tine ...ba baiatule esti terminat rau:))) , ba distrusule cand mi am facut cont am scris la misto ...dar tu esti prea taranus si prea distrus ca sa ti dai seama ca sunt prea matur pt tine.....''intradevar'' asa se scrie?? sa mori tu ???....cand o sa ai 2 facultati si un salariu de 3500 de lei pe luna atunci sa te iei gura-n pula cu mine....daca te duc in club arunca lumea cu oua in tine, n-ai fire de par in cap cat de bine mi-am trait eu viata in cluburi , femei, combinatii, afaceri...dar pt tine sunt tatic....te ai bagat ca musca in cacat acum suporta vorbele mele dure ce sa -ti fac alta data sa ti ti gura cand nu sunt vorbe aduse la adresa ta...

Postat

sti si tu ce i aia mineriada??? limbricule dupa cum scri ''mah'' se vede ca nu esti decat alt bagator de seama , alt zmardoi din spatele tastaturii...alt limbric de 17 anisori maxim ca doar astia scriu asa limbajul copilasilor bagatori de seama:)))...nu mai trag pe nas m-am lasat o faceam cand eram prin liceu si ma duceam cu baietii in club si eram pusi pe scandal, betii, si futai:)....deci copilas nu te mai baga in seama ca nu vb cu tine ok?

sti si tu ce i aia mineriada??? limbricule dupa cum scri ''mah'' se vede ca nu esti decat alt bagator de seama , alt zmardoi din spatele tastaturii...alt limbric de 17 anisori maxim ca doar astia scriu asa limbajul copilasilor bagatori de seama:)))...nu mai trag pe nas m-am lasat o faceam cand eram prin liceu si ma duceam cu baietii in club si eram pusi pe scandal, betii, si futai:)....deci copilas nu te mai baga in seama ca nu vb cu tine ok?

mai analfabet ca mata?? niciodata

• Oras:Bucuresti
Postat

Liber la injurii pana pe 9-10 noiembrie cand revine fata.

• Oras:bucuresti
Postat

Daca ai facultate platesti halatul mai putin sau crezi k esti un om mai bun k ceilalti? Sunt zile cand eu bag la ruleta 3000 de lei , si nu am facultate si nici nu injur lumea pe aicea ! Mai bn faceai 2,3 ani de parnaie poate erai mai matur ! Daca faci combinatii asa smechere dc stai pe salariu de 3500? Lumea smechera ai face intr.o seara , doua!

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

mai analfabet ca mata?? niciodata

"mata" nu are cratima, dar ii faci pe altii analfabeti...

cand o sa ai 2 facultati si un salariu de 3500 de lei pe luna atunci sa te iei gura-n pula cu mine....

:))) ala e salariu cu care sa te dai mare? e un salariu decent, dar tu crezi ca l-ai prins pe dumnezeu de picior cand ai vazut banii aia?!

Postat

vizitat fata

o garsoniera in spatele blocului Loto de pe Nerva Traian

fata frumusica  1,6 slim dezinvolta, vorbareata

inceput cu pupaturi , mangaieri  un preludiu f. frumos

oral neprotejat , cu schimbari de ritm , incercari deep

la normal se dezlantuie , contre , gemete , schimbari de pozitie

200ron/1h/2fin o nota generala 9,5++

o experienta f. frumoasa pe care trebuie sa o repet

• Like 7
Vizitator Eutuel123
Postat

As fi interesat si eu cum se dezlantuie la normal, futacioasa rau

Postat

Programarea : o zi inainte

Locatia :   10 curat, geluri multe, prosop curat ....

Raluca :      8 - e frumusica, slim , sani mici, cur frumos, miniona

Actiunea : 10 - aici o chestie misto e faptul ca nu se grabeste chestie de apreciat, dat la pompa , si finis

Igiena     ,   8  - pt faptul ca nu a facut dus inainte, plm, avea si un miros sublim de mancare, sau poate gateau vecinii, in rest parea ok

Atitudinea: - 10

Cotizatia: 150 Ron

De revenit: probabil ca nu

Cu respect

Mafci

• Like 4
Postat

Programarea : o zi inainte

Locatia :   10 curat, geluri multe, prosop curat ....

Raluca :      8 - e frumusica, slim , sani mici, cur frumos, miniona

Actiunea : 10 - aici o chestie misto e faptul ca nu se grabeste chestie de apreciat, dat la pompa , si finis

Igiena     ,   8  - pt faptul ca nu a facut dus inainte, plm, avea si un miros sublim de mancare, sau poate gateau vecinii, in rest parea ok

Atitudinea: - 10

Cotizatia: 150 Ron

De revenit: probabil ca nu

Cu respect

Mafci

cu scuzele de rigoare ...

Igiena 10 - sa-mi bag p... daca mai tin minte daca a facaut sau nu dus, asa ca ii dau 10 si la igiena, cat despre miros de mancare e f posibil sa fie de afara

Postat

Buna  astazi nu voi fi disponibila din motive personale ,si de aceea nu voi fi gasita telefonic ,o zi faina  tuturor.

Postat

Buna dragii mei ..... :hug1 o seara faina tuturor...... :kiss3  :kiss2  :bye ne auzim pe maine dup ora 12-00..

post-168232-0-14610100-1448039363_thumb.jpg

post-168232-0-69057700-1448039381_thumb.jpg

post-168232-0-64356300-1448039427_thumb.jpg

• Like 13
Postat

Buna dragii mei ..... :hug1 o seara faina tuturor...... :kiss3  :kiss2  :bye ne auzim pe maine dup ora 12-00..

Cred ca stiu cine e urmatoarea pe lista :D

Vizitator Eutuel123
Postat

Coada de puli o sa fie la spatele tau :) Arati f bine

Postat

Pfff, ce aiurea cu cei care intreaba aici "ce program ai", in loc sa sune...

Eu am sunat ieri pe la pranz si mi-a raspuns din prima: amabila, profi, pro client. A ramas ca ne reauzim la 15.30 si asa a fost. Normal, am avut noroc prinzand asa culoar, dar asta cred ca e si ideea...sa fii la momentul potrivit :)

Locatia e intre Double Tree si Posta Vitan, pe niste stradute, dar fata explica bine si te ghideaza fara stres. A coborat sa imi deschida usa la bloc, nu mergea interfonul, motiv sa se mute (iar...).

Are un corp de pustoaica, slim. Bruneta, par lung, sani mici dar misto.

Doua finalizari, intercalate cu un masaj incurcat de unghiile prea lungi pentru asa ceva. Dar se implica, oral np, apoi normal in ce pozitie(ii) am vrut eu.

Amabila, profi...bravos. 200 lei, lasati la sfarsit. Recomand!

I'll be back :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...