Sari la conținut

Mayweather vs Pacquiao

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pa de ce ?

Vizitator Eutuel123
Postat

May

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Doroftei. 

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce zicE iecsperții de decizia la puncte?

Fu corectă, au ba?

-Dupa parerea mea a fost corecta.Mayweather a dominat in majoritatea reprizelor.

Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

-Dupa parerea mea a fost corecta.Mayweather a dominat in majoritatea reprizelor.

A dominat pe dracu'!

• Like 1
Reputație: 179
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

A dominat pe dracu' ia dominat dracii pe ei nu vezi ce nume au  vremea in may si celalalt natarau pascoaie

ce gusturi mai are si shiva asta :laugh2

Vizitator
Postat

Fu corectă, au ba?

Sa nu ne grabim , zic..... sa asteptam parea lu' ? ec ed ..... :laugh2

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Fu corectă, au ba?

Sorin Cârțu, antrenorul lui Mayweather, s-a declarat mulțumit de evoluția acestuia.

• Like 2
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

12 reprize in care paquaio a fugit in ring dupa maywheater, si cand l-a prins, n-a stiut ce sa-i faca.

oricum, cand indiferent daca pierzi sau castigi tot banii aia (enorm de multi) ii iei, e nerelevant cine a castigat si cum.

obiectivul a fost atins, s-au facut bani din meci, asta e tot ce a contat, sa sara bizonul cu banii.

sportiv?

prea putin.

dar stiam cum va fi, daca vroiam actiune ma uitam la galele (vechi) de UFC.

oricum, dintre un tip care si-a batut grav toate patru nevestele si deputatul filipinez care lupta impotriva drepturilor gay si a dreptului la avort, nu m-a durut nici in pula cine castiga.

• Like 3
Vizitator
Postat

Sorin Cârțu, antrenorul lui Mayweather, s-a declarat mulțumit de evoluția acestuia.

Si Yvan Muller, antrenoru' secund s-a declarat satisfacut de evolutia lu' Mayweather, o zis ca'l face co-pilot (era sa zic Copy-Paste, da s-o blocat masina da scris)

Reputație: -439
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Sa nu ne grabim , zic..... sa asteptam parea lu' ? ec ed ..... :laugh2

Astept reluarea...ma tot gandesc ca trei lovituri ale lui Pacquiao,aplicate in coasta din partea stanga,a corpului lui Mayweather,au fost putin măsliluite...ori are Mayweather coaste de silicon,ori atunci cand pumnul lui Pacquiao a atins coasta lui Mayweather,acesta din urma si-a activat optiunea de freeze,iar pumnul lui Pacquiao nu-i ia 'atins' coasta,in vreun fel...practic,cred ca-i cyborg,buzatu'! :)

• Like 1
  • Minus 3
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Avand in vedere ceea ce povestiti voi, precum si cateva priviri aruncate la "highlight"-urile prezentate de PROsTV la pranz... ma felicit ca, la ora transmisiunii in direct, dormeam de nu m-ar fi trezit nici zece alarme... :)

• Like 2
Postat

S-a terminat deja? As fi pariat pe Preafericitul Daniel... :(

• Like 2
Postat

Si Yvan Muller, antrenoru' secund s-a declarat satisfacut de evolutia lu' Mayweather, o zis ca'l face co-pilot (era sa zic Copy-Paste, da s-o blocat masina da scris)

Academia de Ursarie a copiat-o de la mine. Sunt admin acolo.

http://i62.tinypic.com/a1pbpz.jpg

• Like 1
  • Oras:aicisha
Postat

Avand in vedere ceea ce povestiti voi, precum si cateva priviri aruncate la "highlight"-urile prezentate de PROsTV la pranz... ma felicit ca, la ora transmisiunii in direct, dormeam de nu m-ar fi trezit nici zece alarme... :)

Amen, brother! :)

• Like 2
Postat

Noroc că eram în club că aș fi pierdut timpul uitându-mă la acest meci. Meciul secolului pe pula mea....n-a fost nici un spectacol, nimic.

P.S. am văzut highlights din el.

Vizitator FLQ
Postat

Al doilea meci care m a dezamagit profund. Primul a fost ala cu Mike Tyson cand l-a muscat de ureche pe Holyfield, dar macar acolo a fost actiune si sange.

• Oras:bucuresti
Postat

Am mai postat asta si in alt topic, dar aici e mai la obiect.

Meciul asta m-a cam dezamagit un pic. Asteptam altceva mai spectaculos. Probabil pentru ca valorile au fost foarte apropiate a iesit asa. Pe mine meciurile castigate la puncte ma cam enerveaza. Mie mi se pare ca Pacquaio a avut mai multa forta in lovituri iar Floy M a fost boxerul clar mai tehnic. Are cei drept o defensiva fantastica. Dar pentru bursa aia a fost prea economicos. Pana la urma toata galeata aia de bani au luat-o ca sa faca si spectacol. Care a cam lipsit!

Am facut si eu ceva box in tinere si nu vorbesc din ce scriu altii. Poate doar din amintiri :)

Eu am fost mereu in box adeptul lui totul sau nimic! Ok, intr-un meci lung, ai mai multe variante tactice (vb din ce incercam eu in ring):

A) Rep.1 tatonare, cauti punctele slabe ale adversarului, Rep.2 incepi sa presezi, vezi cum reactioneaza Rep.3 mergi peste el daca te tine

B) Rep 1. daca il sti bine, l-ai studiat, intri pe el la rupere. Obti avantaj psihologic (ii bagi frica in oase) Rep, 2,3 etc, il bati pana cade

C) Daca ai rezistenta fizica, dar nu ai o lovitura f puternica pe care sa te bazezi, il toci marunt tot meciul, il alergi, il obosesti si dupa ce e fezandat dai cu el de podea

D) Il simti mai tare, joci la ciupeala,defensiv, cu joc bun de picioare, alergare continua. Nu te angajezi in decisive. Speri la o greseala sa il prinzi

Oricum, daca esti scula de boxer, si Floyd pretinde asta, din rep2. esti calare pe el pana pica

Doar parerile mele!

Postat

De la Tyson citire, postare pe Twitter: We waited 5 years for that... !

Postat

Recomand: only in Russia sau meanwhile in russia cand vreti sa vedeti ceva violenta...mult mai putin hype si mult mai amuzant :)

Pt aia mai hardcore e world star si mai erau cateva...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...