shiva Reputație: 3141 Postat Mai 1, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 1, 2015 Deci baieti, mare meci mare... Pe cine va puneti banii?? http://www.bloodyelbow.com/2015/4/30/8518943/mayweather-vs-pacquiao-pros-picks-predictions-floys-mayweather-manny-pacquiao-ufc-mma
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 1, 2015 Mayweather 4 2
azazel 13 Reputație: 765 Postat Mai 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 1, 2015 Maywheater
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 1, 2015 Doroftei. 8 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 3, 2015 Ce zicE iecsperții de decizia la puncte?Fu corectă, au ba? 1
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Ce zicE iecsperții de decizia la puncte?Fu corectă, au ba?-Dupa parerea mea a fost corecta.Mayweather a dominat in majoritatea reprizelor.
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Meci de kkt,fara nimic special.
lana Reputație: 3245 Postat Mai 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 3, 2015 -Dupa parerea mea a fost corecta.Mayweather a dominat in majoritatea reprizelor.A dominat pe dracu'! 1
zypu Reputație: 179 Postat Mai 3, 2015 Oras:... Oras:... Postat Mai 3, 2015 A dominat pe dracu' ia dominat dracii pe ei nu vezi ce nume au vremea in may si celalalt natarau pascoaiece gusturi mai are si shiva asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Postat Mai 3, 2015 Ce zicE iecsperții de decizia la puncte?Fu corectă, au ba?Sa nu ne grabim , zic..... sa asteptam parea lu' ? ec ed ..... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Ce zicE iecsperții de decizia la puncte?Fu corectă, au ba?Sorin Cârțu, antrenorul lui Mayweather, s-a declarat mulțumit de evoluția acestuia. 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 3, 2015 Oras:b Oras:b Postat Mai 3, 2015 12 reprize in care paquaio a fugit in ring dupa maywheater, si cand l-a prins, n-a stiut ce sa-i faca.oricum, cand indiferent daca pierzi sau castigi tot banii aia (enorm de multi) ii iei, e nerelevant cine a castigat si cum.obiectivul a fost atins, s-au facut bani din meci, asta e tot ce a contat, sa sara bizonul cu banii.sportiv?prea putin.dar stiam cum va fi, daca vroiam actiune ma uitam la galele (vechi) de UFC. oricum, dintre un tip care si-a batut grav toate patru nevestele si deputatul filipinez care lupta impotriva drepturilor gay si a dreptului la avort, nu m-a durut nici in pula cine castiga. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Postat Mai 3, 2015 Sorin Cârțu, antrenorul lui Mayweather, s-a declarat mulțumit de evoluția acestuia.Si Yvan Muller, antrenoru' secund s-a declarat satisfacut de evolutia lu' Mayweather, o zis ca'l face co-pilot (era sa zic Copy-Paste, da s-o blocat masina da scris)
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 3, 2015 Sa nu ne grabim , zic..... sa asteptam parea lu' ? ec ed ..... Astept reluarea...ma tot gandesc ca trei lovituri ale lui Pacquiao,aplicate in coasta din partea stanga,a corpului lui Mayweather,au fost putin măsliluite...ori are Mayweather coaste de silicon,ori atunci cand pumnul lui Pacquiao a atins coasta lui Mayweather,acesta din urma si-a activat optiunea de freeze,iar pumnul lui Pacquiao nu-i ia 'atins' coasta,in vreun fel...practic,cred ca-i cyborg,buzatu'! 1 3
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 3, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 3, 2015 Avand in vedere ceea ce povestiti voi, precum si cateva priviri aruncate la "highlight"-urile prezentate de PROsTV la pranz... ma felicit ca, la ora transmisiunii in direct, dormeam de nu m-ar fi trezit nici zece alarme... 2
rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 S-a terminat deja? As fi pariat pe Preafericitul Daniel... 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Si Yvan Muller, antrenoru' secund s-a declarat satisfacut de evolutia lu' Mayweather, o zis ca'l face co-pilot (era sa zic Copy-Paste, da s-o blocat masina da scris)Academia de Ursarie a copiat-o de la mine. Sunt admin acolo.http://i62.tinypic.com/a1pbpz.jpg 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 3, 2015 Avand in vedere ceea ce povestiti voi, precum si cateva priviri aruncate la "highlight"-urile prezentate de PROsTV la pranz... ma felicit ca, la ora transmisiunii in direct, dormeam de nu m-ar fi trezit nici zece alarme... Amen, brother! 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Noroc că eram în club că aș fi pierdut timpul uitându-mă la acest meci. Meciul secolului pe pula mea....n-a fost nici un spectacol, nimic. P.S. am văzut highlights din el.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 4, 2015 Postat Mai 4, 2015 Al doilea meci care m a dezamagit profund. Primul a fost ala cu Mike Tyson cand l-a muscat de ureche pe Holyfield, dar macar acolo a fost actiune si sange.
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 Am mai postat asta si in alt topic, dar aici e mai la obiect. Meciul asta m-a cam dezamagit un pic. Asteptam altceva mai spectaculos. Probabil pentru ca valorile au fost foarte apropiate a iesit asa. Pe mine meciurile castigate la puncte ma cam enerveaza. Mie mi se pare ca Pacquaio a avut mai multa forta in lovituri iar Floy M a fost boxerul clar mai tehnic. Are cei drept o defensiva fantastica. Dar pentru bursa aia a fost prea economicos. Pana la urma toata galeata aia de bani au luat-o ca sa faca si spectacol. Care a cam lipsit!Am facut si eu ceva box in tinere si nu vorbesc din ce scriu altii. Poate doar din amintiri Eu am fost mereu in box adeptul lui totul sau nimic! Ok, intr-un meci lung, ai mai multe variante tactice (vb din ce incercam eu in ring):A) Rep.1 tatonare, cauti punctele slabe ale adversarului, Rep.2 incepi sa presezi, vezi cum reactioneaza Rep.3 mergi peste el daca te tine Rep 1. daca il sti bine, l-ai studiat, intri pe el la rupere. Obti avantaj psihologic (ii bagi frica in oase) Rep, 2,3 etc, il bati pana cadeC) Daca ai rezistenta fizica, dar nu ai o lovitura f puternica pe care sa te bazezi, il toci marunt tot meciul, il alergi, il obosesti si dupa ce e fezandat dai cu el de podeaD) Il simti mai tare, joci la ciupeala,defensiv, cu joc bun de picioare, alergare continua. Nu te angajezi in decisive. Speri la o greseala sa il prinziOricum, daca esti scula de boxer, si Floyd pretinde asta, din rep2. esti calare pe el pana pica Doar parerile mele!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 De la Tyson citire, postare pe Twitter: We waited 5 years for that... !
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 4, 2015 Recomand: only in Russia sau meanwhile in russia cand vreti sa vedeti ceva violenta...mult mai putin hype si mult mai amuzant Pt aia mai hardcore e world star si mai erau cateva...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum