Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Corinuta , comentariul meu a fost ca " majoritatea fetelor la 200 de lei sunt grase , urate s.a.m.d. Nu le.am bagat pe toate in aceasi oala . Majoritatea=partea mai mare dintr.un intreg :rax2 La 200 de lei 90% din ele pot fi asa cum am zis eu si 10% sa arate bine . Acum ai bagat la cap ?

Sa'mi bag pla ce norocos sunt!! Eu la 200 am avut parte numa' de d-alea din procentul ala de 10%!!

Ori sunt norocos,ori pricentul e invers? Adica 90% sa arate bine!

Ps: nu asa ca tine,dar cu o gama mai variata de servicii! :)

Postat

Din păcate pt argumentul tău, eu nu am plătit nici o fata sa se culce cu mine. Intreaba'le pe cele vizitate de mine ^_^ Eu am plătit pt a fi ascultat. Cu unele nici n'am făcut altceva :P

Vlade,spune aici ce ai pe suflet,te ascultam,mai ales daca si platesti... :)

Ps: sper ca stii de gluma...

• Like 2
  • Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

Nu am avut plăcerea s'o văd pe Roxana in realitate... Chipul nici măcar in poze, dar cert e ca din ce se poate sesiza, e deasupra ta, Corino. Ce nu ai tu, e celulita, deși esti mai pufoasa. Dar am văzut multe arătări la 200, care sunt si mai si decât le "descrie" Roxana. Unele de'a dreptul sperietori...

P.S.: Nu mai bagă faza cu retrasul, din moment ce te'ai făcut matroana... Tu numai retrasa nu esti.

• Oras:București
Postat

Din păcate pt argumentul tău, eu nu am plătit nici o fata sa se culce cu mine. Intreaba'le pe cele vizitate de mine ^_^ Eu am plătit pt a fi ascultat. Cu unele nici n'am făcut altceva :P

:sweeping

• Like 2
Postat

Deci pt tine exista doar doua opțiuni... Laba si platitul. Asta spune multe despre tine. Unii mai au si a treia varianta, sa știi.

• Oras:Doar deplasari
  • Oras:Doar deplasari
Postat

N-am citit tot, mi-a sărit poza asta în ochi...ești însărcinată?

attachicon.gifIMG_20160201_193909.JPG

E de acum 2 ani poza , pune.o pe corina sa stea in aceasi pozitie si o sa plece burta stanga dreapta

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

E de acum 2 ani poza , pune.o pe corina sa stea in aceasi pozitie si o sa plece burta stanga dreapta

Roxi,cand s-o supara corina pe tine si da totul pe goarna...

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vad ca numai poti de pizda mea...uite poza ...nu este in aceasi pozitie ca nu a avut cine sa imi faca!

E o poza fa uta saptamana trecuta!

Ce te-ai bronzat, făi, bătu-te-ar norocu' =))

• Like 2
Postat

Cory,nu te mai baga in seama cu tentativele de pescăruși de la malul marii(ciori)

• Like 2
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Vad ca numai poti de pizda mea...uite poza ...nu este in aceasi pozitie ca nu a avut cine sa imi faca!

E o poza fa uta saptamana trecuta!

Corinuto saptamana viitoare sunt la buc, dabia astept sa pui pizda aia frumoasa pe mine. :)
Postat

Ce-ar fi făcut, Londra72, cu tine p-aicișa...ai di poola mea, norocoaso :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...