Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 4, 2022 Am pierdut rușinos cu muntenegrenii. Mă doare s-o zic, fiindcă nu-mi place să dau în ai mei, dar asta nu e echipă națională, ci o adunătură de fătălăi. Rezerve ale rezervelor, jucători vopsiți și umflați, îmbătrâniți în a țepui vreun patronache guțulan. Fătălăi și muci în ceai căcăcioși.
Lowy. Reputație: 219 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 5, 2022 Eu m-am obișnuit, nu mai am așteptări E mai ok așa😅 Acum 10 ore, Beton_Armat a spus: Am pierdut rușinos cu muntenegrenii. Mă doare s-o zic, fiindcă nu-mi place să dau în ai mei, dar asta nu e echipă națională, ci o adunătură de fătălăi. Rezerve ale rezervelor, jucători vopsiți și umflați, îmbătrâniți în a țepui vreun patronache guțulan. Fătălăi și muci în ceai căcăcioși.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 5, 2022 Acum 9 ore, Lowy. a spus: Eu m-am obișnuit, nu mai am așteptări E mai ok așa😅 De ce să nu ai așteptări ? Normal că voiam să câștigăm sau dacă nu câștigăm, măcar să văd că s-au luptat. Cât de pardaf ai fi... bă, măcar luptă-te dracului dîn răsputeri, că n-ai nimic dă pierdut, mai rău dăcât să pierzi meciul n-are ce să se întâmple, oamenii văd când te lupți sau dacă-ți bagi pula...
Lowy. Reputație: 219 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 6, 2022 Daca plantez legume, nu are rost să mă aștept să iasă fructe. Suntem mici, tot mai mici, și nu mă refer la produsul din carne😅
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2022 Bosnia - Romania 2-0 (9.50) sau 3-0 (19 cota). Asa pun. Cate 20 lei. Avantajul este ca pot face si CashOut daca gluma se ingroasa.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 6, 2022 Acum 5 ore, playmaker a spus: Bosnia - Romania 2-0 (9.50) sau 3-0 (19 cota). Asa pun. Cate 20 lei. Avantajul este ca pot face si CashOut daca gluma se ingroasa. Mie nu prea îmi vine să pariez împotriva României 🙈 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 7, 2022 Prima oara "Topic pt patrioti" am citit tilul acestui forum.😂 3
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 7, 2022 Acum 5 ore, MacArthur a spus: Prima oara "Topic pt patrioti" am citit tilul acestui forum.😂 Păi ce, n-ar putea să fie și patrioți ? 😁
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Postat Iunie 7, 2022 Văd că România va juca defensiv in sistem 5-3-2 deci niste pariuri bunicele ar fi psf X sau sub 2.5 goluri
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 9, 2022 La 07.06.2022 la 21:20, silviudulce a spus: Văd că România va juca defensiv in sistem 5-3-2 deci niste pariuri bunicele ar fi psf X sau sub 2.5 goluri Ai "văzut" bine. 👍
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 10, 2022 Gibraltar - Bulgaria 1-1 🙈, vecinii noștri cu ceafa lată s-au dus pă pulă chiar mai rău dăcît noi 🤦 Azi cre'că o să fie multe meciuri cu psf X. Bine, merge și Ix sau IIx. Ziua X 🤪 1
Mocior Reputație: 20 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 La 05.06.2022 la 0:30, Beton_Armat a spus: Am pierdut rușinos cu muntenegrenii. Mă doare s-o zic, fiindcă nu-mi place să dau în ai mei, dar asta nu e echipă națională, ci o adunătură de fătălăi. Rezerve ale rezervelor, jucători vopsiți și umflați, îmbătrâniți în a țepui vreun patronache guțulan. Fătălăi și muci în ceai căcăcioși. True dat:))
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 4 hours ago, Beton_Armat said: Gibraltar - Bulgaria 1-1 🙈, vecinii noștri cu ceafa lată s-au dus pă pulă chiar mai rău dăcît noi 🤦 Azi cre'că o să fie multe meciuri cu psf X. Bine, merge și Ix sau IIx. Ziua X 🤪 Da, cel mai bine e sa așteptăm pana se afișează echipele de start cu o ora inainte de incepere, asa e usor de banuit dacă o echipă joacă serios sau ce tactica abordează. In seara asta imi place un pariu pe Khazakstan X2, nu cred ca vor pierde contra Belarus pentru ca au moral bun după victoria din Slovacia. Au aparare foarte bună cazacii si diseara vor juca impotriva unor bieloruși lenti cu atacuri previzibile așa ca le va fi usor sa se apere dar mai greu să înscrie. Nici o echipă nu are jucători valoroși dar mizez ca fotbalul cazac a fost peste cel bielorus in ultimii 20 de ani atât la națională cât și la echipele de club. Oricum, astept sa văd echipele dar as pune 500 lei pe khazakstan X2 desi cota e doar 1.5
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 10, 2022 Acum 8 ore, silviudulce a spus: Da, cel mai bine e sa așteptăm pana se afișează echipele de start cu o ora inainte de incepere, asa e usor de banuit dacă o echipă joacă serios sau ce tactica abordează. In seara asta imi place un pariu pe Khazakstan X2, nu cred ca vor pierde contra Belarus pentru ca au moral bun după victoria din Slovacia. Au aparare foarte bună cazacii si diseara vor juca impotriva unor bieloruși lenti cu atacuri previzibile așa ca le va fi usor sa se apere dar mai greu să înscrie. Nici o echipă nu are jucători valoroși dar mizez ca fotbalul cazac a fost peste cel bielorus in ultimii 20 de ani atât la națională cât și la echipele de club. Oricum, astept sa văd echipele dar as pune 500 lei pe khazakstan X2 desi cota e doar 1.5 Să vedem, zise orbul 😉 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 11, 2022 Acum 21 ore, silviudulce a spus: Da, cel mai bine e sa așteptăm pana se afișează echipele de start cu o ora inainte de incepere, asa e usor de banuit dacă o echipă joacă serios sau ce tactica abordează. In seara asta imi place un pariu pe Khazakstan X2, nu cred ca vor pierde contra Belarus pentru ca au moral bun după victoria din Slovacia. Au aparare foarte bună cazacii si diseara vor juca impotriva unor bieloruși lenti cu atacuri previzibile așa ca le va fi usor sa se apere dar mai greu să înscrie. Nici o echipă nu are jucători valoroși dar mizez ca fotbalul cazac a fost peste cel bielorus in ultimii 20 de ani atât la națională cât și la echipele de club. Oricum, astept sa văd echipele dar as pune 500 lei pe khazakstan X2 desi cota e doar 1.5 Ești tare, ai 100% predicții bune până acum. Eu m-am încăpățînat cu Danemarca și Albania și am luat-o în mână, de Mălineanu sau Temistocle Popa, cum era vorba aia dîn bătrâni. 🤬
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 11, 2022 Silviane, mai zi bre o predicție, că prafu' și pulberea s-a ales dă biletele mele 😁🤣🙆🏻
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Postat Iunie 11, 2022 1 hour ago, Beton_Armat said: Silviane, mai zi bre o predicție, că prafu' și pulberea s-a ales dă biletele mele 😁🤣🙆🏻 In seara asta nu stiu cum să le combin,sunt doua meciuri care imi plac. Pun pe victoria Turciei, asta e sigur, otomanii sunt peste burghezi la toate capitolele si vor să faca un pas important spre liga B câștigând trei puncte. O sa fie un 1-0 sau 2-0 mai chinuit dar le dau 85 la sută sanse. O sa pun pe Finlanda diseara dar nu sunt sigur daca e 2 solist sau X2...o sa abordeze defensiv partida cu intenția să plece neinvinsi si cred ca vor reusi...ce relevanta are faptul că nu ne-au bătut niciodată? Acum echipa noastră e jalnică si o să incepem meciul cu tineri neexperimentați in atac contra unei firmatii cu o defensiva redutabilă, la euro ei au luat doar 3 goluri in 3 meciuri cu echipe de prima clasă. Cred ca România inscrie maxim un gol, ei sigur ne dau unul sau două... Concluzie Turcia 2 solist si Finlanda X2 = cota 2 si umpic. O sa pun 300.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 11, 2022 Acum 2 ore, silviudulce a spus: In seara asta nu stiu cum să le combin,sunt doua meciuri care imi plac. Pun pe victoria Turciei, asta e sigur, otomanii sunt peste burghezi la toate capitolele si vor să faca un pas important spre liga B câștigând trei puncte. O sa fie un 1-0 sau 2-0 mai chinuit dar le dau 85 la sută sanse. O sa pun pe Finlanda diseara dar nu sunt sigur daca e 2 solist sau X2...o sa abordeze defensiv partida cu intenția să plece neinvinsi si cred ca vor reusi...ce relevanta are faptul că nu ne-au bătut niciodată? Acum echipa noastră e jalnică si o să incepem meciul cu tineri neexperimentați in atac contra unei firmatii cu o defensiva redutabilă, la euro ei au luat doar 3 goluri in 3 meciuri cu echipe de prima clasă. Cred ca România inscrie maxim un gol, ei sigur ne dau unul sau două... Concluzie Turcia 2 solist si Finlanda X2 = cota 2 si umpic. O sa pun 300. Ai gândit-o bine cu osmanlâii, dar vezi de ce nu-mi place să pariez împotriva României și în particular a Rapidului 🤷🏻
tendoi Reputație: 298 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Iunie 12, 2022 https://imgur.com/a/TimW6tT Plm, nu pot sa pun direct poza, asa ca las link. Urmariti desfasurarea meciului 😀....asa cevaaaaa😀 On topic la zi ...sa-mi bag pl in germani 😀 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 12, 2022 "Come on, we've been mooooshed !" 🤦🙈🙆🏻
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 14, 2022 Haaaii Roooomââniaaaa !!! Să câștigăm ! În prelungirile prelungirilor cu un autogol 😁🤪 și ăilalții să facă egal și uite așa să fim pă primul loc, cu un gol și un autogol 🙆🏻
Lowy. Reputație: 219 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 14, 2022 Acum 1 oră, Beton_Armat a spus: Haaaii Roooomââniaaaa !!! Să câștigăm ! În prelungirile prelungirilor cu un autogol 😁🤪 și ăilalții să facă egal și uite așa să fim pă primul loc, cu un gol și un autogol 🙆🏻 Bine ar fi sa câștigăm, dar locul unu nu avem cum. "La egalitate de puncte, departajarea se face în funcție de meciul direct"
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 14, 2022 Acum 2 ore, Lowy. a spus: Bine ar fi sa câștigăm, dar locul unu nu avem cum. "La egalitate de puncte, departajarea se face în funcție de meciul direct" Aha, okay, da' eram acolo în cărți. Acum, după meciul dîn seara asta...nu mai e cazul 🙈
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 14, 2022 Acum 4 ore, Lowy. a spus: Bine ar fi sa câștigăm, dar locul unu nu avem cum. "La egalitate de puncte, departajarea se face în funcție de meciul direct" Pai nu castigam noi !?! 🤪 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum