Sari la conținut

Topic pentru pariori

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Azi pun si eu! :)

Ce ? :)

• Oras:bucuresti
Postat

Multumim Cosmin! :hihat

Cu placere si sa fie da bine si bani multi!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te simt ironic un pic :)

Umpic  :laugh2

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

Ce ? :)

Initial vroiam sa pun un bilet,dar m-am razgandit...cu toate ca ar merge un Nordsjaelland-Esbjerg over 2.5,si un Sonderjyske-Randers FC over 2.5... :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Initial vroiam sa pun un bilet,dar m-am razgandit...cu toate ca ar merge un Nordsjaelland-Esbjerg over 2.5,si un Sonderjyske-Randers FC over 2.5... :)

Am luat eu in weekend pe un bilet Chongqing L - Changchun over 2.5. Si mi-a iesit. A fost 2-1. Nu glumesc ;) Din pacate m-au scos bulangii de Liverpool.

Postat

Am luat eu in weekend pe un bilet Chongqing L - Changchun over 2.5. Si mi-a iesit. A fost 2-1. Nu glumesc ;) Din pacate m-au scos bulangii de Liverpool.

Te cred! :)

Postat

Ete aciulea:

http://i62.tinypic.com/25oyz9d.jpg

Trebuia sa pui 10 mil pe Varese,si aia era!...mexicanii asa joaca! :)

Postat

Trebuia sa pui 10 mil pe Varese,si aia era!...mexicanii asa joaca! :)

La Varese am avut noroc. Trebuia sa trec 2 dar am gresit si am trecut 1. Si ce crezi? A iesit 1 :)))

Postat

Azi e a doua zi in care n-am pariat! Fututul asta cere sacrificii de timp! :)

Postat

Azi e a doua zi in care n-am pariat! Fututul asta cere sacrificii de timp! :)

Macar ai ce le povesti nepotilor

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Steaua ramane Steaua !!! 3-0 ! Zici fotbal,zici Steaua!Steaua are valoare si daca intra nea Gigi pe teren si joaca singur contra adversarilor ! ;-)

Postat

S-a mai dus o saptamana. Bilant pozitiv, nici prea prea nici foarte foarte. 2 zile pe minus, 3 pe plus. Dupa 3 saptamani am adunat aproape 2500 Leuti. Merge.

Postat

Urmatoarele 2 saptamani am o gramada de treaba. E French Openul in floare. O paine de mancat.

Pentru azi am 16 bilete a cate 50 lei.

Liscki, Suarez N si Dulgheru mi-au adus primii banuti. DellAcqua primul naspa. Inca 5 sunt in desfasurare acum cu sanse bunute.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

exista metoda de a face profit 100%, in mare parte cotele nu sunt la fel la toate casele de pariuri, ma refer la cele online, ca offline iti ia taxa din orice suma pariata, de exemplu la Wohlen - Wil putem face un profit de 9,2 %

Postat

Mdaaa. Se poate. Dar trebuie timp si eforturi sa cauti ponturile si meciurile care iti asigura uneori un profit sigur. Si ca sa faci asta trebuie sa treci la nivel PRO. Sa te ocupi serios de treaba. In plus, trebuie pariate sume mari ca sa se merite. Gen 10000 pe eveniment, cand gasesti unul. Ramai si tu cu 900.

Eu n-am timp de asa ceva. :no2

E un topic deschis mai mult pentru .... amatori. O frecam si noi pe aici broo! :)

Postat

Mda! Pana acum nu prea multe surprize la RG! E a treia zi si turul 1 e pe final. Rezultate scontate. Din toate meciurile, doar vreo 4-5 mini surprize! S-a castigat pe rezultate la siguranta. Asteptam continuarea cu interes!

• Oras:Baia Mare
Postat

Descoperind acest topic , mi-am dat seama ca n-am pariat niciodata pe tenis , desi , ocazional urmaresc fenomenul . Am pus pt. azi 3 bilete simple , si , surprizator , primele 2 au fost castigatoare , cu Cornet si Muguruza in rolurile principale . Am mizat si pe Petkovic in fata italiencei Sara Errani . Sa vedem daca iese . 

Mai am un bilet combinat cu 7 jocuri , unde ar mai trebui sa castige Tsonga si Suarez Navarro pentru a fi castigator . 

Postat

Tsonga a castigat , Navarro mi-a tras-o  :slap2 .. O mai astept pe Petkovic , dupa care pot vedea ce branza am facut pe tenis . 

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Bah da' voi nu va verificati horoscopul inainte de-a paria? E ca si cum ai pleca la drum fara sa aprinzi o lumanare...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...