Sari la conținut

salon masaj 0725655811

Postări Recomandate

Postat

Am trecut si eu pe la salon.

O data cu Elena, fata mai tanara, mai drăguță. Bine nu este cine stie ce.. Masaj de recuperare bun, erotic inexistent. Timp petrecut 35-40 min. Achitat 120 fara chiloți. Cu chiloți 100. Oricum tot aia e cu chiloti sau fara... Merge ptr un masaj.

A doua oară cu amandoua: Elena si Emilia, sunat , imi raspunde voce de bărbat, destul de ciudat.... Achitat 160 lei. NU merita. Mesajul cu finalizare, cu dus cu tot, 25 min.

Foarte slab.

Deci cu Elena la 100 recomand ptr pasionați de masaj.

Dacă vreți un masaj ca la carte, la Cluj, Cleo... diferenta este de la cer la pământ.

Eu nu mai revin..

• Like 3
Postat

Cei care mai viziteza fetele la salon nu mai lasa comentarii? Eu unul sunt multumit de prestatia fetelor. Fiecare are tehnica ei. Emilia sani siliconati, Elena sani naturali. Pupi ce vrei. Discuti cu fetele la salon orice si le atingi unde vrei in limita bs.

• Like 1
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

Eu am fost cu cea blonda si am fost multumit.cu brunetă nu am incercat.a fost cineva????

Postat

Melciu, eu intru pe rand, cand cu una cand cu alta, cand cu amadoua. E bine sa mai schimbi fetele. E ok. Blonda are o atractie mai....dar bruna face mai bine. Bafta

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Cunilingus accepta fetele?

Postat

@Maryo85 "pe furate" pot incerca la amandoua? La blonda? La bruneta? Sunt cooperate? Multumesc!

Postat

Cafea_mare, pe rand. Asa se feresc si ele. Sunt cooperante. Ceri cand fac masajul sa sea deasupra capului tau. Si atunci poti "fura" din nectarina. Sper ca mai inteles. Totul in limita bunului simt. Succes

Postat

Vizitat ieri salonul dupa o perioada indelungata de pauza.

Intrat cu Emilia, tehnica buna de masaj, atingeri in limita bunului simt, atitudine OK, conditii Ok.

Per total merita revenirea atat pentru salon dar si pentru atitudinea Emiliei si cooperarea ei in tehnica masajului. 

• Like 1
Postat

Ieri am ales sa merg la relaxare. Eram obosit. M am programat telefonic,la Salonul de masaj, erau ambele fete libere , am intrat cu Elena tipa blonda. Atmosfera superba, tipa superba, buna in ce face, sanii zici ca sunt siliconati. Am uitat si de oboseala si de tot. Ce sa faci daca piata la noi e asa saraca...... Decat sa mergi pe undeva unde nu iti place mai bine un masaj. Acolo simt relaxare totala. Sunt cele 2 fete in oras la care sa te duci de drag dar mai trebuie si schimbari. .. O zi buna va doresc cu pasarici multe

• Like 2
Postat

Care este pretul si daca accepta cunnilingus

Eu am fost si nu a acceptat. Poate dupa ce ajungi client fidel.

120ron.

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

sa se linga singure atunci...;)

Postat

Astazi am mers la relaxare. Imi place. De ce cunosti fetele mai bine cu atat e mai placut si mai frumos. Am intrat cu amandoua. Nici nu sti cum trece ora. Sa fi cu doua cadane care te rasfata .... Sa atingi 2 zone in acelasi timp, parca e mai bine decat sa te duci la una care te face sa regreti banii. Repet parca fetele de vin din ce in ce mai deschise

• Like 3
Postat

Astazi am mers la relaxare. Imi place. De ce cunosti fetele mai bine cu atat e mai placut si mai frumos. Am intrat cu amandoua. Nici nu sti cum trece ora. Sa fi cu doua cadane care te rasfata .... Sa atingi 2 zone in acelasi timp, parca e mai bine decat sa te duci la una care te face sa regreti banii. Repet parca fetele de vin din ce in ce mai deschise

si cat ai dat ?

Postat

Hai maryo, da mai multe detalii, ca sa stim si noi mai multe.

Multumesc

Pai am facut multe recenzii, mie imi place. Pe urma zic unii ca e Salonul meu😂😂de laud fetele. Se merita
  • Like 1
Postat

Pai am facut multe recenzii, mie imi place. Pe urma zic unii ca e Salonul meude laud fetele. Se merita

Imi dai si mie un voucher acolo, tot e al tau  :) :) :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...