Sari la conținut

Salon Raiza - 0748272441 / 0752801530 (Str. Madach Imre nr 47 )

Postări Recomandate

Vizitator TheLowRider
Reputație: 0
Postat

Aveti cuvantul meu ca mai aveam putin si adormeam in timpul masajului...atata m-a frecat pe spate fata cu care am intrat de m-am plictisit...asteptam sa imi zica sa ma intorc odata pe spate. Intr-un final mi-a zis...m-am intors...nici nu eram in erectie pentru finalizare...Pana la urma m-a rezolvat ca i-am zis cu toate ca imi era rusine ca nu simt nici urma de erotism si nah, si-a dat putin drumul la tehnica. Am vazut fete frumoase in salon, care pareau destul de provocatoare...cine stie, poate am nimerit eu la care nu trebuia...

• Minus 4
Vizitator CrazyMan99
Postat

Mai LowRider esti amuzant cu "rusinea ta". Daca platesti pentru un serviciu e normal sa iti doresti sa fi satisfacut pe deplin. Eu la salonu' asta am nimenit si bine si rau, detalii nu dau ca IMI E RUSINE SI MIE haha. Ultima data cand am fost nu mi-a placut mirosul fetei cu care am intrat. De atunci nu mai trec pe acolo cu toate ca atmosfera este placuta si incitanta.

• Minus 4
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

mai fratilor....ce se intampla aici mai?  daca vreti sa faceti antireclama de ce nu faceti mai subtil, nu credeti ca e prea dubios ce faceti voi:))) cam pute treaba  de peste pe aici.....

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

TheLoveRider & CrazyMan99 = probabil una si aceeasi persoana, un guvide trezit din amorteala iernii. Exemplu clar de PARAZITII, probabil la astfel de elemente a facut referire CristiBorcea. Ambele conturi facute azi dupa masa, diferenta de 10 minute intre ele.

Fratilor, daca credeti ca reusiti sa prostiti pe cineva va inselati amarnic. dati-va repede cu deodorant, put rau chiar si postarile voastre.

• Like 1
Vizitator apuci
Postat

Dupa o verificare de IP, s-a adevarit ca "membrii" TheLowRider si CrazyMan99 sunt unu si aceasi persoana!! Concluzia ban permanent!

• Oras:cluj-napoca
Postat

Buna ziua si eu am frecventat acest salon de masaj de pe brancusi aceiasi locatie primitoare fete frumoase sun si imi fac programare nu la o fata anume sun la interfon imi raspunde o domnisoara f frumoasa si primitoare ma pofteste sus si acolo ce sa vad????? doar multi ingerasi dar fara aripi :kiss3 fete foarte zambitoare si primitoare  :bow vad in fata mea o bruneta cu paru scurt care imi zambea f frumos :X o intreb cum se numeste STEFANIA se numea un nume f frumos ca si ea de asemenea  :snap ma pofteste in camera si imi zice tipurile de masaj aleg pe cel mai simplu la 150 de lei o ora ne dezbracmam iar intre timp domnisoara ma intreaba daca doresc dus asistat waw placerea mea mai ales si cu o domnisoara asa frumoasa mergem impreuna la dus :blushing2 cand am vazuto pe domnisoara cum se uda cu dusu asa senzual si ma privea senzual cocoselu meu deja nu mai putea imi da dusul mie si se unge cu gel de dus de sus asa si picura incet pe sfarcuri :movingthem1  si dupa imi cere sa ii dau cu dusu sa o clatesc am clatito de gelul de dus care ii acoperea sfarcurile ff frumoase in timp ce o clateam ma atinge pe piept si pe cocosel f excitant terminam dusul si mergem in camera ne asezam pe pat iar domnisoara ma intreaba cu ce vreau sa incepem cu masaju de relaxare sau cu partea erotica am zis cu ce vrea ea a inceput cu masajul de relaxare o bila alba foarte frumos masaj si relaxant m-am relaxat ca un copil mik dupa dus un masaj de nota 9,5 cam 15 20 de min imi face masaj si am cerut sa trecem la etapa urmatoare ptr ca nu mai aveam rabdare la atingerile ei excitante si senzuale la fel pune ulei pe ea ca si gelul la dus si imi cere sa o mangai cocoselul meu o luase razna dupa ce o mangai 3 minute se apleaca catre mine si se freaca cu corpul ei f frumos de mine am crezut ca inebunesc atunci am cerut sa o ating in zona intima mia zis ca se poate doar sa nu o zgariu si sa nu ii bag degetul in pasarik ei frumoasa si f fruumos mirositoare am atinso un minut si deja se udase se vedea ca ii place ii cer sa se puna in pozitia 69 si accepta cand i-am vazut pasarik am crezut ca explodez am inceput sa o sarut si ea intre timp imi freca cocoselul f senzual  :clapp si incepe sa ma frece intre timp eu o tot lingeam nu puteam sa mai imi scot limbuta de acolo era f dulce  :sweaty si curata de asemenea dupa un timp imi ceere sa schimbe pozitia ca nu mai poate sta s-a intins pe spate cand am vazuto nu m-am abtinut sa nu o penetrez dar m-a refuzat foarte politicos am acceptat si m-am adaptat conditiilor ei o sarut pe corp in timp ce statea pe spate foarte dulce si niste sani superbi chiar daca la prima vedere nu au aceiasi imagine intre timp ea ma freaca pe cocosel si in sfarsit ma termin  :bow2  :clap2 ma sterge cu servetele si se aseaza langa mine si ma mangaie pe corp cu unghiile ei foarte excitante ma intreaba daca fumez si daca accept sa fumam impreuna chiar simteam nevoia am fumat impreuna si mai povestim am invitato in particular sa ne intalnim la fel foarte generos ma refuzat a zis ca ne vedem la salon fumam si intre timp bate la usa cu vreo 10 minute inainte iar domnisoara mia zis ca mai avem, 10 minute am terminat de fumat si am mers la dus la fel de senzuala si excitanta ca am vrut sa mai iau o ora cu ea dar ma cam grabeam deci in concluzie STEFANIA este un ingeras fara aripi cu chip de om care cu siguranta va multumi si cel mai pretentios om deci nta mea pentru ea este 10+ o recomand cu incredere si pentru voi  :138x

• Like 6
Postat

@Claudiu85, felicitari pentru prima ta recenzie, ai un +1 de la mine. O singura remarca, nu cred ca ai ales cele mai potrivite caractere, mi se pare tare obositoare la citit.

• Oras:Cluj
Postat

Salut confrati futaciosi ,ma gandeam eu asa in sinea mea ......hai sa ma simt si eu bine deoarece era o zi mai speciala si unde sa merg eu sa ma simt bine ...binentels la Raiza pe Brancusi ca acolo sunt fetele frumoase,zambarete, sun si ma programez asa catre seara si purced spre salon la ora programata foarte nerabdator si extaziat despre experienta care va urma la raiza .Pe cand sa merg catre portita raiului sa sun, observ 2 ficiori care sunau si ei la portita desfatari si asa ca raman in masina cateva minutele sa nu ne intersectam, nu de alta dar in holul mic de sus nu inchepem 3 odata. Urc la fete ,pe scara ingusta si inghesuita, scara care nu mia palcut niciodata ...si acolo sus gasesc 4 fete roscata,bruneta ,satena ,aleg bruneta la 30 de minute 110 ron ..aleg bruneta  RAMONA .o aleg pentru fundulet ...funduletul scos afara bestial fundulet ....si fata frumoasa ....intr-un compleu cu gauri negru ...frumos aranjata . Coboram scarile impreuna la camera de jos si Domnisoara coboara foarte greu cu niste tocuri mari exagerat de mari si nu stie sa mearga pe ele ,asa coboara ca si cum  aveam impresia ca in urmatoarea clipa cade de pe scara jos si isi rupe picioarele ....imi venea sa rad de ea dar mam abtinut ...ajungem in camera achit nota de plata inainte ...merg la dus singur ceea ce nu imi place si eu stiu ca politica salonului este ca fata sa te insoteasca la dus ,fara motivul absolut meschin ca am facut dus inainte .....motiv sustinut de domnisoara Ramona care dupa spusele ei este de putin timp la salon este '"noua""  si merg la dus, dupa care revin in camera ma intind pe burta si astept un masaj de cateva minutele pentru a inlesni contactul cu Domnisoara si atingerile intre noi sa se faca intr-un mod lent si frumos.Masajul a fost nesemnificativ,fara intensitate era o miscare a maini pe spatele meu ...ma-m intors cerandu-mi voie frumos si a inceput un frecus repejor Domnisoara RAMONA stand langa mine si eu atingan-do subtil pe fundulet.In acest timp Domnisoara ma intrebat daca nu vreau sa vorbim si eu nu am raspuns am lasat asa raspunsul int-ro doara sa vad ce crede ea ...daca incepe sa vorbeasca sau asteapta sa incep eu conversatia ....am vorbit putin ...21 de ani ..ce sa vorbesti cu ea ...orcum a luat cocoselul la frecat cu  o atitudine de aceea ........gata il frec bine si e gata repede si lam terminat si pe asta ......adevarul este ca are o tehnica buna de masaj si are perspective spre foarte bine ......am rugato sa vina si ea sa stea pe mine sa se frece de mine ca asa se face masaj erotic .....a venit asa nehotarata ,sa asezat deasupra, sa frecat ea acolo fara idee fara perspectiva asa parca se gandea la alceva ....am rugato sa facem 69 ....timid sa bagat cu funduletul aproape de gurita mea ,euforic de privelistea din fata ochilor mei de prunitza , cu clitorisul negru si iesit afara doar atat cat sa fie perfect ,ceva de vis si bag botu la care ea se tragesi ma roaga sa nu o ling tare .....hahah ma amuz eu abia atingan-do cu limbuta ....nu apucasem decat sa o ating putin cu limbutza si deja ma si stopa la prajiturica....deziluzionat mi sa taiat pofta ....atitudinea ei era foarte nelalocul ei avea o atitudine asa de respingere se vedea clar ca nui face din placere ceea ce face ca face doar fortat ....daca nu iti palce ceea ce faci nu face RAMONA ..simplu.Nu vreau sa critic ,departe de mine acest gand ...fetele de la acest salon sunt foarte ok si ca tot citeam mai sus de tania ...tania e un inger ....ma finalizat int-ro alta vizita la salon de 2 ori dar ...atitudine ....prestanta ....diferita de ramona de la cer la pamant ...adica de la rai la iad ...=) .Am plecat la dus nefinalizat .....restrictia cu limbuta mea care abia atingea clitorisu ei si ea zicea ca sa nu o ating tare si eu abia o atingeam ..inteleg fetele ca normal ca nu i bagi dgetele ori sa le bagi tot botu pana la urechi dar sa te lase sa te simti bine in limita bunului simt ....si vorbele RAMONEI ca freaca mult .....ce sa mai se vedea clar ca nu i place sa frece sa fie linsa ......ma insotit la baie si se uita in oglinda ....e frumoasa dar prestatia lasa de dorit la toate capitolele ...NOTE:CORP 8    fundu bestial- Atitudine 4 -Prestatie 4-SALONUL are nota 10 dar pe RAMONA o sa o evit ...nu platesc pentru ca cineva sa se creada zana din povesti si eu balauru cu 2 capete care trebue sa se finalizeze la simpla vedere a zanei sa lase banii si sa plece repede .Concluzie...experienta neplacuta,dar cu siguranta o sa revin zilele viitoare si o sa ma rasfat cu o experienta placuta.

• Like 7
  • Oras:EARTH
Postat

Salutari,

Desi nu vroiam sa mai prestez pe site, am facut-o la 'indemnul' omului cu tancu.

Asa ca:

Contact * Primul numar de telefon, din titlu.

Locatia  * Casa pe C-tin Brancusi, sunat la poarta, intrat inauntru, acolo poftit de 'matroana' sa urcam scarile. Sus e ca-n rai :)) 7-8 fete frumoase care te asteapta zambitoare si sumar imbracate. Matroana tot matroana: pe cine vrei???? O mai domolesc un pic intreband-o intai de tarife etc .... Cand am ales o fata o ora, pe un tot zeflenitor ... bineinteles o ora cu o fata ......o retardata .....

Asa cum ma asteptam tarifele de pe site sunt VRAJELI IEFTINE!!!!!!. Tarifele acolo incep de la 150 ron ora cu o domnisoara.
O aleg pe Anca si coboram impreuna in camera, cum ajungem in camera imi ofera posibilitatea unui masaj de 40-45 minute cu ea in inca o fata. Ma 'pacaleste' si ii dau 180 ron pentru fix 54 minute cu tot cu dusurile fetelor al meu si drumul din vila in masina.
Alegerea 2-ua a fost Larisa.

Maseuzele * Anca - 1,60 cam 45 kg, blonda, ochii caprui, sani marisori si tari, bronzata, carne tare, pizda frumoasa si gustoasa, un tatuaj in dreapta pizdei, buze roze si sus si jos. Dantura perfecta, un zambet care te face sa te indragostesti. Genul de fata dupa care suspini toata viata, de intors capul pe strada nu mai zic. Il intorci si cu gagica langa tine dupa ea. Este extraordinar de lipicioasa, tot timpul cu zambetul pe buze, tot timpul sa iti faca pe plac.
                   * Larisa - 1,55, 45 kg, blonda, ochii albastri, sani mici insa tari, bronzata, carne tare, pizda cu labii proeminente, dantura inghesuita insa intr-un mod placut, cel putin pentru mine si cu mici zambete timide, cur bestial.

Serviciul ales * Masaj pervers cu o stradivarius si o coarda 54 minute 180 ron

Masaj de relaxare *  Cca 5 minute, ce nota sa pot da ?????

Masaj erotic * Aici notele ar fi cam asa: Eu 9, Anca 9, Larisa 6.
 Dupa cum spuneam masajul a fost 'facut' de mine, Am luat-o pe Anca si deaspura mea eu cu limba printre cracii ei, ea gemand, cu o mana masturbandu-se in gura mea si cu o mana pe sani, iar aia mica Larisa jucandu-se cu pula :)). Le-am tot sucit invartit, cand Larisa pe mine si Anca masturbandu-ma etc etc.
Finalizarea s-a realizat cu Anca stand pe spate, cu o mana masturbandu-se, cu una mangaindu-mi coaiele si Larisa cu ambele maini frecand si rugand pula sa termine... Am terminat pe Anca ......
Dupa .. pus pe spate si imbratisat de dameze incepand povestea pulii ...... Sincer n-as mai fi plecat dintre ele. Mai ales din bratele Ancai.
Bineinteles timpul a trecut repede si a venit matroana cu cioc cioc :)) AM facut dus cu aia mica, care parca a intrat la apa, dracu parca era si mai bine, insa tot frumoasa si ea. Intrat in camera pupat fetili si plecat acasa, cu imaginea lor in minte.

Igiena          Buna, fetele au facut dus si inainte si dupa.

Experienta merita doar incercata!!!! Cel mult reincercata cu una dintre ele. In cazul meu Anca.

Atitudine pro client nu prea exista decat prin prisma fetelor, in rest matroana ...., tarife schimbatoare, plus situatii in care nu gasesti decat o singura fata disponibila.

Voie buna la Cluj!

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Poze cu Anca & Larisa, cu mentiunea ca Anca arata mai bine live si acum este blonda. Btw Apuci am inteles ca vine si prin Felix :))) in weekenduri, poti s-o vizitezi dar sa nu te indragostesti :))

http://www.masajedelux.ro/img_users/poze/xoh7ssc1tv-DSC06578.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/d87mgpokr7-DSC05528.JPG

http://www.masajedelux.ro/img_users/poze/6nxncmbicd-DSC05531.JPGhttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/aigyfjhc2i-DSC06560.jpg

http://www.masajedelux.ro/img_users/poze/1h1rnxsan3-DSC05519.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/pa1rvr4h0j-DSC06595.jpg

http://www.masajedelux.ro/img_users/poze/zomeee5pde-DSC06593.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/ukxcyokq2c-DSC06594.jpg

Larisa

http://www.masajedelux.ro/img_users/poze/2b4rgvxjxv-DSC06351.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/czeibsvrtj-DSC06352.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/5kpy2l5kcm-DSC06356.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/z9rpbnks66-DSC06357.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/gpppsyi1de-DSC06360.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/0omer96ojs-DSC06359.jpghttp://www.masajedelux.ro/img_users/poze/j3sh7f1my4-DSC06361.jpg

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

de unde ai aceasta informatie ?1

am auzit si eu chestia asta

nu stiu  cat de viabila este informatia dar am auzito de la niste fete care au lucrrat acolo si de la inca cineva pe care nu pot sa ii dezvalui ocupatia ...

personal am fost acolo am studiat problema atent dar nu am observat mare lucru.

ori erau acunze bine sau nu erau deloc

sau au fot inainte

Vizitator calin1984calin
Postat

Salut,

Tocmai ce am venit de la salon. Am sunat cu vreo 45 de minute inainte sa merg pt o programare cu Tania (masaj sado 200 lei... doar penetrare cu vibrator/dildo, fara biciuri si alte cele) . Cu 15 minute inainte eram deja in zona, mi s-a indicat numarul casei pe Brancusi. Am ajuns am fost primit de receptionera (o tinerica simpatica) si dus sus unde erau fetele. Nu am recunoscut-o pe Tania, dar pana la urma am fost luat de mana si dus intr-o camera roz. Tania este roscata, pozele de pe site cu ea blonda sunt mai vechi. Plus, este mult mai slaba decat in poze. Fundul ei in poze era exact pe placul meu. Nu arata rau nici acum, dar e mai mic :) Este simpatica la fatza, roscata cu ceva pierce in buric, tatuaj pe abdomen. Am facut dus impreuna, m-a lasat sa o spal apoi m-am asezat pe burta pt un masaj. Masaj ferm cu diferite tehnici de utilizare a mainilor si bratelor. Apoi a trecut la masaj cu sani, de-a lungul meu si dea latul meu :) astfel ca de-a latul meu stat intr-un doggy exceptional... i-am prins putin bucile si i-am atins pasarica. Era deja destul de umeda. Apoi a luat un vibrator mai mic si a inceput sa imi atinga fundul cu el si sa-l introduca usor. In acest timp... desi nu o atingeam la pussy prea hotarat, s-a umezit bine de tot. Intr-un final am trecut intr-un 69... ea ocupandu-se doar de fundul meu cu acel dildo in timp ce eu ii gustam pruna. Labii destul de mari... am avut ce suge, mi-a placut. A durat vreo 10 minute treaba asta dupa care a inceput sa faca concomitent masarea penisului si introducerea dildoului.... evident nu am rezistat decat vreo 2 minute si am terminat sugandu-i labiile. A mai stat putin asa cu acea priveliste in fata mea chiar dupa ce am terminat si am mai supt putin la labii (nu m-a lasat sa introduc degetul... pacat ca nu i-am propus un dildo). Dupa ce s-a ridicat de pe mine, m-a curatat si i-am spus ca merg sa ma curat. Am revenit de la dush, ea era in camera si am povestit putin. Lesby face cu Roberta si inca o fata... Le-am zis sa-si cumpere niste straponuri mai mici (aveau unul destul de mare... nu l-am incercat). Cu 15 minute inainte de expirarea orei... am auzi o bataie in usa (am verificat special ora ca sa vad daca ma lasa cum zic ei 1h). Am mai facut un dush ca sa ma curat de uleiul respectiv si am fost condus jos. O experienta placuta, dar cam scumpa.

Concluzii:

Locatie: aceeasi pe Brancusi. Camera roz... cu baie proprie. Gel de dush ieftin, dar era curat, prosop proaspat, slapi naspa... nu i-am prea purtat. Apa calda fierbinte... deci ok. 

Numari de telefon: 0752 801 530

Masaj sado 1h - 200 de lei (se pot doua finalizari, pt cine poate)

Fata: Nota 9 (cam prea profesionista) Tania (pozele mai recente sunt cele de pe site in care e roscata) - aspect fizic - mai slaba decat in poze, dar supla ca o cat-woman :) sani medii si fermi (nu cred ca erau siliconati), fund mai mic decat in poze, dar aceeasi forma frumoasa, pussy epilata si cu labii medii spre mari. 

GFE: Nota 9 - fara degete in pussy (-1), sociabila... se straduieste sa te faca sa te simti bine, m-a lasat sa-i mananc pruna

Concluzie: As mai incerca si alte fete. Un loc bun, multe fete frumoase, curat... putin prea la strada parerea mea. O sa mai incerc si alte fete pe viitor. Sper sa faca rost de niste jucarii mai diversificate.

Postat

Ispitit de recenzia lui tudor21 (84), mă hotărâi să o încerc şi eu pe domniţa Anca.

Nu voi mai relua aici aspectele legate de situarea salonului şi altele de acest gen; pe cel interesat îl trimit la postarea nr. 47.

Cu vreo două-trei zile în urmă, noaptea pe la 11, sosii deci la stabiliment după ce, în prealabil, îmi făcusem programare la această domnişoară. Amfitrioana m-a întâmpinat cu un “bine ai re-venit pe la noi” oarecum nefiresc, însă lipsit de orice răutate. Să fii bănuit ceva (de pe aici)?

În fine, trec peste şi urc să îmi iau în primire – sau mai exact să fiu luat în primire – de aleasa muşchilor şi a penisului meu. M-am temut de o situaţie penibilă, având în vedere că nu o cunoşteam pe Anca; din fericire însă, nu a fost cazul: fătuca mi-a fost arătată imediat de către gazdă. Dezgheţată, Anca intenţionă să mă preia de îndată către cameră, dar, mai întâi, preferai să întreb de la care moment se calculează ora de masaj comandată.

Întrebarea mea era aproape poruncitoare, iar răspunsul amfitrioanei fu însoţit de gestul ostentativ de a mă uita la ceas – pentru a evita o ipotetică scurtare nenaturală a intervalului, de către dânsele. Din fericire, poate datorită gestului meu, poate din alt motiv, de data aceasta nu pot formula o nemulţumire pe acest subiect.

Anca confirmă descrierea antevorbitorului ce m-a inspirat să o vizitez. Îmi permit deci să o preiau ad litteram: <<1,60 cam 45 kg, blonda, ochii caprui, sani marisori si tari, bronzata, carne tare, pizda frumoasa si gustoasa, un tatuaj in dreapta pizdei, buze roze si sus si jos. Dantura perfecta, un zambet care te face sa te indragostesti. Genul de fata dupa care suspini toata viata, de intors capul pe strada nu mai zic. Il intorci si cu gagica langa tine dupa ea. Este extraordinar de lipicioasa, tot timpul cu zambetul pe buze, tot timpul sa iti faca pe plac.>>

Cum spuneam, textul fu verificat şi de mine la faţa locului, cu menţiunea că mi-au fost declaraţi 27 de anişori, cu vreo cinci peste bănuiala mea iniţială (asta demonstrând cât de bine „se ţine” tipa). În plus, mie sânii mi s-au părut medii, nu tocmai mărişori. Şi nu numai pizda îi este frumoasă, ci şi faţa.

Personal i-am găsit un singur minus: este fumătoare, categorie care mie nu îmi place (adică pot fără probleme să regulez de vreo... zece ori o fată frumoasă fumătoare, dar nu-mi pot închipui un destin lângă ea...).

Masajul propriu zis al Ancăi nu iese cu nimic din categoria obişnuitului, fiind erotic doar prin prisma faptului că eşti dezbrăcat, şi tu, şi ea, şi că, la răstimpuri, îşi mai lipeşte ţâţele dulci de tine, într-o serie de traiectorii neregulate.

În schimb, fata compensează radical prin atitudinea deschisă, foarte prietenoasă. Dacă nu rămâi în pană de cuvinte şi dacă eşti drăguţ cu ea, se deschide ca o floare. La atitudine, să fim înţeleşi, nu la păsărică, cel puţin nu pentru penis. Aceasta este cu adevărat gustoasă. După ce te întorci cu faţa în sus şi te mângăie o vreme dintr-o poziţie neutră, fătuca se aşează abrupt – nu înainte de a te întreba, desigur – într-un 69, plasându-ţi literalmente păsărica pe gură. Este foarte dulce, fină, cu labii medii, ademenitoare. Degetul este prohibit şi el, cel puţin la nivel declarativ, dar limba este liberă să pătrundă în peşteră ori să se joace pe la intrare. Ca atare, i-am servit un oral pe cât de bine m-am priceput.

Poziţia însă nu este preferata mea, aşa că am invitat-o să o abandoneze. Cum nu doream să finalizez prea repede şi nici nu intenţionam un duet de ejaculări, am iniţiat şi întreţinut o discuţie ceva mai lungă cu ea, în timp ce stătea culcată pe picioarele mele, cu faţa la mine şi cu degetele-i plimbându-se încet şi suav pe penisul meu.

După ce anterior apreciasem tehnica ei de mulgere a falusului, prin faptul că nu e axată pe viteză, în timpul discuţiei am admirat capacitatea ei... intelectuală, mult peste media Clujului, ba chiar a însăşi stabilimentului.

Evident, timpul trece repede chiar şi atunci când doar povesteşti cu o… pizdulice sexy şi lipsită de naivitate, astfel că bătaia în uşă se auzi curând. Motiv pentru care am rechemat-o în 69, am reiterat vizita politicoasă a limbii pe labiile ei şi între ele, m-am bucurat de participarea ei gâfâită la întreaga activitate, de “trasul la manivelă” plăcut, executat cu apropieri dese ale penisului de sfârcuri, iar apoi am aruncat incadescent, în mediul înconjurător, câteva gheizere de spermă care, unele, cred că i-au stropit abundent şi sânii.

Note: înfăţişare 9 (cum am scris în altă parte, nu pot da 10 unei fete care fumează, strict din acest motiv); masaj 6; GFE 10, igienă aşijderea. Un 8 pentru tehnica de mulgere.

Am achitat tariful standard de 150 lei şi, da, am stat o oră de la uşă pân’ la uşă.

Concluzia? – mi-o însuşesc pe a lui tudor21.

• Like 8
  • Minus 1
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor
Postat

Poze cu Anca & Larisa, cu mentiunea ca Anca arata mai bine live si acum este blonda. Btw Apuci am inteles ca vine si prin Felix :))) in weekenduri, poti s-o vizitezi dar sa nu te indragostesti [/img]

cum putem da de le in Felix?ne puteti da un info,nr de tel...as vizita-o cu siguranta si cred ca nu sant singurul.

• Minus 1
Postat

cum putem da de le in Felix?ne puteti da un info,nr de tel...as vizita-o cu siguranta si cred ca nu sant singurul.

Ai 2 numere de telefon in titlul topicului (0748272441 / 0752801530), pe primul dintre ele colegul Tudor21 in postarea #84 a spus ca le-a contactat. Fa si tu la fel si intreba-le cand si daca le poti intalni in Felix. Asta ar fi sfatul meu.

Pardon, mai am unul... nu posta aiurea, o sa te alegi cu o gramada de minusuri.

Toate bune!

• Oras:cluj napoca
Postat

Buna!

Zilele trecute am juns din nou pe la Raiza. Locatia e cunoscuta de toti, pe C. Brancusi. Am ajuns pe la ora 14, am fost primit de secretara draguta ca de obicei.

erau prezente vreo 5-6 fete.

Am ales varianta de 1 ora, contravaloarea de 130 ron. Nu am stat mult pe ganduri si am ajuns in camera cu Antonia, care am ales-o din prima.

Ea o fata draguta, cu care poti intemeia o conversatie. Pozele sunt reala, diferenta e parul, care este blonda si destul de scurt. Zambareata, primitoare.

Primit camera roz, curat ca de obicei, baie curata ca de obicei..

Am facut un dus impreuna, unde am inceput cu mangaieri reciproce.

Am primit un masaj de relaxare foarte ok..care s-a transformat intr-un masaj erotic super. ea s-a folosit de tot corpul,,

Am fost rugat sa ma intorc, unde a continuat masajul senzual..Nu am rezistat tentatiei de a gusta din pusilica Antoniei, care era curata si umeda din ce in ce mai mult...Am trecut la un 69, dupa care am primit un handjob super...

Dupa finalizare am facut dus, si m-am intors in camera..A continuat cu un masaj de relaxare...Am mai stat la povesti,  dus din nou impreuna,  imbracat si plecat acasa.

gfe:9, frumusete: 9, masaj:9...la locatie nu are rost sa dau nota(se stie cum e)

Merita incercata Antonia ca e noua pe la salon..si se pricepe destul de bine..

Bye

• Like 5
Postat

Va salut, vreau sa va las si eu impresia mea, intr-o seara dupa un meci cu baietii am decis sa facem o vizita pe Brancusi la salon...prietenii mei au mai fost la locatie, eu eram nou...fara programare in prealabil ne-am dus acolo cu taxiul si din fata portii unul a dat telefon.Se deskide usa si ne intamppina secretara care ne duce intr-o anexa a casei-un soi de cabana improvizata (sala de asteptare) unde ne serveste cu ceva de baut pana se elibereaza.Fiind nou acolo prietenii mei imi acorda intaietate si ma duce secretara la etaj unde erau insirate vreo 5 fete..Aleg o brunetica mai micuta si cu sani mari..din pacate nu mai stiu cum o cheama....platesc inainte-150 ron. Fata ma duce intr-o camera unde ma asista la dus apoi ne punem pe treaba in pat. Ulei pe mine de parca eram un pui la prajit,, gemete false, imi venea parca sa rad dar nu ai ce face.Il lucreaza cu mainile pe ala micu de parca era sfarsitul lumii si isi intoarce micutza si pasarica la control.Am incercat eu ceva cunilingus dar ma tot gandeam ca nu are rost ca se sfarseste doar cu o laba trista din partea ei..Pana la urma ma termin si eu  ma serveste cu o tigara fata, fumez cu ea si inepem o a 2-a tura de incercari .Accepta sarututari se sani si mai apoi bate la usa..sfarsitul programului.

Parerea mea salonul ok, curat, totul organizat, gemete false dar nu ai ce face cand ai clienti pe banda rulanta.

• Like 5
Postat

buna seara oameni buni am si eu ceva sa va impartasesc am vizitat si eu salonul de pe brancusi 103 o locatie foarte frumosa si primitoare fete foarte dragute am sunat mi-am facut programare nu la o fata anume am ajuns am sunat la interfon mo primit o fata foaret draguta bruneta si am urcat pe scari in sus si acolo ce vad? ingerasi:X bruneta draguta si sexi imi prezinta serviciile si fetele aleg o bruneta si o roscata la show lezbi stefania si roberta fete foarte dragute si frumoase intru cu fete in camera si ma intreaba dac doresc cv sa beau am zis ca nu fetele or zi ca nustiu ce pierd si am luat o sticla de vin am intrat la dush cu fetele impreuna la dus foarte frumos fetele se spalau intre ele si ma spalau si pe mn pe cocosel :X:X:X fetele foarte excitante au inceput de la dus sa se sarute hmmmm cocoselu meu o lua razna am terminat dusu si am mers in cmaera m-am aezat pe burta si au inceput fetele masajul un masaj foarte un facut de ambele fete si se sincronizau foarte bine fetele cea ce este foarte bine un masaj de nota 9 fetele cam 15 20 de minute masaj dupa fetele imi zic sa ma intorc pe spate pentru partea excitanta au inceput sa se atinga intre ele sa se sarute sa se mangaie foarte excitant la un moment dat fetele iau sticluta de vin si toarna pe ele si bea vinu de pe ele foarte frumos intre timp fetele se sarutau cu foc si pasiune intre timp ma ating si pe mine nu am ramas neglijat fetele isi fac showul lor care o fost foarte buns i placut si foarte real asa limbi reale nu am vazut se sincronizau perfect fetele dupa vreo 15 min de show incep sa le limg pe fete in zona intima foaret curate si dulci aveau pruna amandoua foaret frumos din partea lor intr-un final ajungem la finalizare foarte frumos facuta si cu tact in 2 min am terminat nu am putu sa am abtin cu toate ca s afi vrut dar cand au inceput fetele cu tactica lor am ramas tampit va zic sincer am fost finalizat fetele au intrebat daca doresc sa fac un dush am mers impreuna am faacut un dush si m-am inbracat si am plecat acasa deci concluzia fetele erau stefania si roberta doua fete foaret frumoase un masaj de nota 9 partea erotica 10 deci vi le recomand cu incredere merita incercat http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-106.html    roberta    http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-126.html     stefania  

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pentru fetele de acolo si pentru amfitrioana: sa stiti ca pe acest forum va este permis sa va logati la vedere, cu cont rosu, nu este necesar sa incercati a ne pacali prin scrisul unor useri mascati, cum este in mod cert si acest andrei8503.

Oare este atat de greu sa va abtineti (ma adresez tuturor "mascatilor")?

De ce sunt asa convins de falsitatea acestei recenzii:

- scrierea textului imediat dupa inscrierea userului (cum spuneam si in alta parte, n-am intalnit niciodata o astfel de situatie care sa fie altceva decat reclama mascata);

- tonul folosit, atat in ansamblu, cat si in detaliu (de ex., exprimarea cu "cocoselul" si emoticonul subsecvent apartine in mod sigur unei fete - e simplu de observat pentru cine cunoaste cat de cat psihologia si exprimarea acestor fatuci);

- experienta personala: intamplarea a facut sa intru odata la un "show lesbi" fix cu Roberta, si a fost primul si ultimul astfel de serviciu comandat la Raiza. Nu vreau sa le fac contrareclama (exista acolo fete minunate, iar stilul general al salonului este peste media orasului), dar fix show-ul lesbi este punctul lor slab. Nu ma mira, asadar, ca exact in acest segment incearca sa faca reclama - este cel mai scump si totodata cel mai putin gustat de clientela, din motivul amintit.

Sunteti gata sa faceti ramasag cu mine ca acest user nu va scrie niciodata in topicul unei escorte sau al altui salon (decat poate, in ultimul caz, ca sa se planga cat de naspa s-a simtit in alta parte)?...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ar mai fi si alte mici detalii:

- sticla de vin ('bauta' presupun) de la dus;

- "ingerasii" gasiti sus, la etaj;

- adresa exacta postata (strada, numar);

- cele 2 link-uri care fac reclama salonului.

Astea de la urma ar trebui sterse rapid de catre un moderator.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Stimulat de ce citii p'acilea facui si eu o descindere la Raiza Saloon saptamana asta intr-o seara tarziu sau dimineata devreme depinde vorba aia din care parte a pulii privesti situatia. Astfel dupa o noapte de batut clubinurile din frumoasa noastra urbe si cu coaiele umflate de bagaboantele ce se freaca de tine toata noaptea in drumul lor inspre si dinspre numai ele stiu unde, plus inbuibat bine cu cateva(cateva multe) paharoaie de "scotch with apple juice"(ptiu numai beau de asta cit traiesc) ma hotarasc sa fac si eu primul meu pas de liceean timid intr-un salon de masaj erotic.

Astfel scos tableta din jeb, accesat rapid nimfomane.com-escorte cluj-masaje erotice-salon Raiza si sunat la nr din titlul thrd. Imi raspunde o voce foarte placuta si binevoitoare caruia ii spun necazul meu si care ma indruma spre rezolvare de urgenta pe str. Brancusi.

Ajuns la locatie parchez automobilu' ca cocalaru de centru hapt in fata portii(mare bou,mai ales ca stau in zona) si trrr la interfon. Imi deschide "Matroana"(cred), o tipa blonda, plinuta cu titele cat o lubenita si mainvita in curte unde imi spune ca din pacate daca doresc o fata trebuie sa astept putin deoarece toate sunt ocupate. Cand am auzit-o nu mi-a venit sa cred si ma gandeam: dao draq de treaba ca ii 5'o'clock in the morning si io am nimerit in locul cu cei mai multi nefututi pe metru patrat dn Cluj-Napoca. Dar daca tot am fost intrata mi-am zis sa raman ca n-oi ramane eu singuru' corastit la ora aia din oras. Astfel sefa de stabiliment ma conduce intr-o anexa a cladirii, un fel de cabana din lemn cu o singura incapere, in mijlocul careia se afla o masa lunga prevazuta cu banchete. Ma pofteste sa ma asez si imi comunica serviciile si tarifele iar eu optez pt. un masaj normal o ora cu o fata si imi spune ca va veni o colega sa-mi tina de urat pana se elibereaza ceva. Dupa care pleaca si ma lasa singur dar la cateva secunde usa se deschide si ce sa vezi fratioare, o frumuseata de fata, s-o mananci nu altceva. Se recomanda frumos ca la scoala Oana si imi spune ca lucreaza la stabiliment ca si secretara. Si da-te nenicule la povesti, minciuni si vrajeli de zici ca eram prieteni de cand lumea, vreo 20 de min. pana cand apare din nou sefa si ma invita la lontru si mai ca mi-a parut rau ca a trebuit sa plec de langa Oana).Fetele ma conduc in camera de la parter si imediat isi fac aparitia si trei dintre prestatoare. Una era satena cu parul lung, draguta, subtirica da' se uita la mine de zici ca ii eram cel mai mare dusman din lume, a doua era bruneta tunsa scurt da' nu m-a inspirat de nici un fel si a treia o blonda slabuta, maxim 1,60 si 45 de kile cu niste sani nu mari dar frumosi si cu un cur beton si niste ochi albastrii, mama ce ochi avea fatuca asta si se uita asa frumos la mine si imi zambea de m-am si indragostit pe loc. Bineinteles ca am ales-o pe ea, le-am hishit pe alelalte si am ramas cu blonda care mi-a spus ca o cheama Larisa. Fatuca m-a intreaba daca doresc dus asistat dar o refuz elegant, vorba lui @Stalingrad eu cand fac dus ma spal si pe la cur si printre buci si nu cred ca mi-ar place sa am si spectatori care sa si aplaude cand imi dau eu jos turturii. Larisa imi da un prosop alb, curat si mare, ma dezechipez rapid, ca-n armata la chibrit, si ma conduce la baie care se afla pe hol in stanga camerei in care am intrat. Baia este mare, curata cu vana(sau jacuzzi, sa mor de mai stiu) mare patrata pe colt si o gramada de geluri de dus toate de un singur fel(ceva ieftinache de prin Auchan). Ma bag in vana si ma apuc de lustruit instrumentu' din dotare, dau jos turturii, spal labele, ca de' dupa o noapte de party, cand apare caprioara numa' prosop si ma intreaba daca n-am terminat si ma si gandesc: "ma frate da' nerabdatoare-i fata asta sa lustriasca lampadaru cu tot cu tot cu suport". Imi sterg in viteza "trupul de zeu olimpian" si sar din vana mai mult ud dect uscat si ma iau dupa muza da' cand sa ies din baie ma impige repede innapoi si imi spune sa mai stau putin ca sunt doi clienti pe hol. Si stau io vreo 2 min in pula goala si cu prosopu-n mana in mijlocu' baii ca prostu pana cand apare din nou muza si ma cheama la camera. Abia acum cand am intrat din nou am reusit sa vad mai bine ringul de lupta in care se aflau doua fotolii elegante din piele, o masuta rotunda, inca ceva mobilier dar nu mai retin exact si un pat frate ca alea din filmele cu Ludovici s muschetari,numa' matase si baldachine, basca o oglinda mare deasupra capului. Si ma intinde fatuca cu pula-n jos pe patul ala mare si frumos si s-apuca sa-mi tina lectia: fara contact sexual, fara FK, fara mai nu stiu ce. O linistesc rapid si ii spun sa inceapa cu un masaj de relaxare si sa continue cu specialitatea casei pana invie mortu dupa care sa-l sugrume pana moare din nou. Si se apuca Larisuca mea de turnat la oloi pe mine si incepe sa sa ma framante si sa m-apese si sa ma mangaie si iar sa ma framante si iar sa ma mangaie vreo 15-20 de minute de simteam ca ma topesc cu totul in patul ala imens si nu-ma ce o aud ca-mi zice: hai puturosule intoarcete sa nu-mi adormi aici de tot. Cu deosebit de mari eforturi reusesc cumva sa ma intorc pe spate si instant imi si sari somnul si imi recapatai puterile cand o vazui calare pe mine cu tztzucile alea ei ca doi porumbei si cu ochii aia frumosi ce se uitau la mine de zici ca io eram "cel mai scump din lume". Bineinteles urma o noua tura de oloi si apoi frate o apucara pandaliile. Se freca de de mine cu porumbeii cu pizdulicea, ma saruta, de cred ca nu a ramas un centimetru din mine neexplorat de-mi venea s-o iau in ciocan, sa sar cu ea pe geam afara, s-o duc acasa si s-o fut trei zile non-stop. Simtind ca explodez o intorc intr-un 69 si ce sa vezi, o prunica ca de fetita de 16 ani, curata, parfumata si rozalie de mai mare dragu. Si m-apuc la lins si la sorbit si bag limbuta si-i fac un cunnilingus de n-am facut in viata mea asa ceva pana cand am simtit ca prunica lasa zeama si gustul acela binecunoscut dulce, acrisor si sarat in acelasi timp. Si saraca Larisuca tremura din toate incheieturile si balamalele si se tinea de catarg mai rau ca un marinar aflat pe un vas in plina furtuna. Dupa ce isi reveni putin se intoarse si se uita la mine cu repros parca si ol lua la frecat cu amandoua mainile cu miscari lente, apoi din ce in ce mai rapide si cu ruperi de ritm de dupa aproximativ 3-4 minute erupeam mai ceva ca si Krackataou la 1800 si ceva. Dupa ce toata lava a parasit vulcanu' s-a ridicat de pe mine si nebuna de fata si m-a sters frumos cu un servetel, dupa care s-a asezat frumusel langa mine si ma luat in brate si se uita in ochii mei de zici ca eu eram Romeo si Julieta . In aceasta pozitie ne-a prins 'nock-'nockul de rigoare, cand ne-am ridicat amandoi si ne-am dus la dus. Dupa dus, care de data asta a fost asa mai mult de forma, sa dam jos uleiurile de pe noi, ne-am intors in camera, m-am echipat din nou rapid la bat de chibrit, ne-am strans in brate ca doi iubiti si ne-am pupat pe obraz ca doi prieteni si "tecale poteca". Cand am iesit dinn vila surpriza: afara ziua, pasarele, oamenii mergeau la servici si eu "terminat dar implinit" de abia m-am tarat pana la masina si apoi acasa.

Si bineinteles sa nu uit de NOTE:

Ambalaj-9(inca nu m-AM LOVIT de femeia care sa merite 10 curat)

Masaj- 10(pe bune mie chiar mi-a placut dar nu pot sa fiu chiar obiectiv deoarece a fost primul din cariera)

GFE/Atitudine/Igiena-10 curat

Scoru-150 leuti(unii dintre cei mai bine cheltuiti vreodata)

PS. - rog confratii futaciosi sa ierte anumitele greseli dar povestea a fost scrisa noaptea tarziu, in pat langa radar de pe gadget.

Va poop pe toti pana la urmatoarea.

• Like 11
Vizitator calin1984calin
Postat

Fiind horny dis de dimineata am sunat la Gina pentru un meniu cu anal, dar a spus ca e pre de dimineata pt ea si nu e pregatita. M-am orientat astfel spre saloanele de masaj. In jur de 9:15 sun pe la mai multe, nu raspunde nici unul. Intr-un final raspunde secretara/receptionera de la Raiza. Intreb ce fete sunt disponibile, imi enumera cateva nume si intreb care dintre ele fac masaj sado, doar cu jucarii. Mi-a spus de Emilia si Delia din ce am inteles. Ma programez pe ora 11, nestiind cum arata fetele am spus ca aleg la fatza locului pe cine vreau. Ajung cu vreo 20min inainte, sun dar ambele erau inca ocupate. Disponibile erau: Antonia, Iulia si inca un nume care nu-l mai retin. Ajung in fata casei la adresa cunoscuta pe Brancusi si acolo se lucra intens cu un buldozer si un excavator la canalizare. Ocolesc "santierul" si sun la poarta. Imi deschide si ma intampina secretara. Ma invita sus unde ma asteptau toate 3 fetele in picioare ca la prezentare de moda :) Toate 3 zambarete, de la stanga incepand prima era skinny... nu am vrut, in mijloc un fel de milf mai voluptoasa (nu era grasa) si in dreapta o tinerica bruneta foarte sexy cu sanii mari, fund picioare pe placul meu (mai pline, dar suficient cat sa faca din fund, unul nu prea mare). O aleg pe a 3a... numele fiind Antonia. Mergem in camera unde decartez 130 lei pentru un masaj de o ora, nud, erotic. Ii cer frumos sa nu se schimbe inca deoarece imi placea cum era in lenjerie. A zambit frumos si s-a conformat. Mi-a spus ca nu este apa timp de vreo 2h din cauza lucrarilor. Eu eram deja dushulit, nu stiu insa ea daca era. Pleaca sa-si aduca un prosop si revine in 2 minute. E vorba de camera albastra, curata, slapi ca de obicei pregatiti... nu i-am folosit, prosop pregatit, cearceaf din hartie pe pat. Revine domnitza si eu eram deja in chiloti pe marginea patului. Vine in fatza mea si ii cer sa-si dea jos sutienul si ca initial vreau un masaj fara ulei. Isi elibereaza sanii frumosi, mari pentru consititia ei, sfarcuri rotunde mari pe care am inceput sa le ating si apoi sa le sarut usor. Piele fina, putin cam bronzata si frumos mirositoare. Ii cer sa ma lase sa-i dau jos chilotii cat timp sta in doggy... a acceptat si astel am admirat si fundul apetisant al Antoniei. Fund excelent, pe placul meu... poate putin mare pt altii, dar fata nu e nici macar plinutza. Are picioarele mai groase putin si putina celulita daca te uiti atent, dar per ansamblu... i-am spus ca i-as face foarte multe daca as putea :) A zambit si m-am asezat pe burta. A inceput un masaj compus din ceva piscaturi cu degetele si masarea cloanei, lucru care m-a relaxat si placut. Masajul in sine, inexistent :) A pus si ulei si i-am zis sa insiste pe fesele mele, ceea ce a si facut. Apoi executia standard de frecare a sanilor de spatele meu si apoi destul de ferm peste fesele mele. Partea asta imi place cel mai mult. Dupa vreo 5 minute de frecat cu sanii, mi-a spus sa ma intorc pe spate si a inceput sa toarne ulei si sa-mi atinga penisul. Atingere discreta, dar surprinzator de placuta (poate din cauza ca eram fooooarte horny). A inceput sa il frece de sfarcuri, ce a fost iarasi foarte placut, in timp ce ii atingeam sanii si pruna epilata, cu labii mici. Nu am insistat prea mult, desi as fi lins-o putin... dar lipsa apei la locatie m-a facut sa ma gandesc de mai multe ori (fata nu avea nici un miros suspect). Dupa cateva minute de frecat la penis de sanul ei am ejaculat. Totusi, dupa vreo 2-3 stropituri a vrut sa isi ia mana de pe mine si sa ma stearga, dar i-am spus sa mai continue putin. A continuat si a stors tot ce trebuia. Apoi am stat la povesti. Fata este foarte sociabila si mereu zambareatza, un plus din punctul meu de vedere. Nu cred ca are mai mult de 23 de ani, e simpatica si ii merge mintea binisor :)

Concluzii:

Locatia: Pe Brancusi la adresa deja cunoscuta. Lipsa apei, chiar si pt 2h... o problema. Apoi in camere e deja foarte cald. Nu stiu cum va fi la vara la 35 de grade. Din punctul asta de vedere... un minus mare. In rest, curat, camera frumos mirositoare, prosop pregatit curat, cearceaf de hartie etc. Ca si nota, luand in considerare functionarea pe durata tuturor anotimpurilor, casa respectiva lasa putin de dorit. E prea cald. Mai mult de 7 nu pot sa ofer. La o vizita anterioara, era inca frig afara... nu m-a deranjat caldura din casa.

Modalitate de contact: telefon, 0752 801 530

Aspectul fizic al fetei: Antonia, noua pe site (pozele ei sunt de vreo 2 luni doar, poate chiar mai putin). Pana in 1.60m fara tocuri, sani mari pentru constitutia ei, fund inspre mare, dar foarte frumos din punctul meu de vedere. Bruneta, zambet frumos cu semne de gropite in obraji, ochi caprui... per ansamblu dragutza si la fatza. Sincer as fi mancat-o, de sus pana jos :) I-as da nota 9 la aspect (daca era mai inalta era brici). Poze aici: http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-131.html

Tarif: 130 lei, 1h, masaj erotic nud. 

GFE: fiind un salon de masaj, nu voi lua in considerare lipsa sarutului si chestii aferente GFE. Fata este foarte sociabila, mereu zambind si fiind atenta la ce ii ceri. Din partea mea 10, n-am ce sa-i reprosez ca atitudine.

Masajul in sine: daca as fi exigent, fata nu prea le are cu masajul... dar nici n-am prea lasat-o sa-si faca toata treaba. Manuirea penisului si masajul cu corpul au fost de 8-9 in schimb cu mainile, slabutz 6. Deci o medie ar fi la 7-8.

Eu, sincer sa fiu, o sa mai vizitel locul datorita fetelor frumoase. Chiar ai de unde sa alegi. Sunt cam zgarcite cu timpul fetele care bat la usa. Daca faci dush si inainte si dupa... ramai cu vreo 30 min de masaj. Bataia in usa e cu vreo 15 minute inainte sa expire ora. Eu dupa bataia in usa nu prea mai am chef de nimic. Asta ar fi un minus pentru salon, dar se mai practica si pe la alte saloane. Pe Antonia o recomand cu caldura, daca nu cautati un masaj profesionist :) , mai mult pentru cat de bine arata si apoi pentru atitudinea ei, fiind mereu zambitoare si atenta la ce-i ceri.

Postat

Salutare...

Vin si eu cu o mica relatare a ceea ce s-a petrecut in noaptea sambata-duminica a saptamanii trecute...

Fiind destul de horny , cu multe pahare sarbautorite pana in miez de noapte, ultima bere consumandu-se intr-un club de noapte din Marasti , unde puteai sa stai cu fetele la povesti doar pe consumatia minima de 120 de lei grei, am preferat sa urmaresc miscarile lascive timp de vreo jumate de ora, dupa care ma decid sa imi incerc norocul la acest salon de pe Brancusi, stiind din recenziile anterioare ca ai sanse mari sa gasesti fete frumoase la orice ora. Zis si facut, sun la nr. 0752801530... initial intra mesageria. Imi zic... hai ca mai incerc o data , poate-poate nu m-oi duce acasa cu bagajul plin de hormoni. De data asta suna si imi raspunde foarte prompta d-soara secretara, de la care aflu ca ma asteapta o gramada de domnisoare care mai de care mai frumoase si mai pe gustul meu.... :))

Tzusti in taxi si in 10 minute deja sunam la poarta cu ganduri mari. Daca bine retin era undeva in jurul orei 3-3:30. M-am mirat ca in holul de ka capatul scarilor , erau deja alliniate ... vreo 6 sau 7 damicele, de nu am apucat foarte bine sa le vad pe toate.... mai ales ca eram si cam tulburel... In fine, nu am stat foarte mult la "cantarit" , nu mai aveam mult si incepeam sa le numar ca la ascunsa "eteke beteke cicotombe, abe babe bum bum be..." Aleg o brunetzica mignona, care era cam singura zambareata sin acea ora tarzie din noapte. 

Urcam la camera, nu mai retin foarte bine care din ele, stiu doar ca la dush intrai direct din camera (nu stiu daca toate camerele au baie separata) destul de curat, cabina incapatoare, gel de dus de-ala la kg. Fata (din pacate nu ii mai retin numele, desi am insistat sa-mi spuna de mai multe ori care e numele ei de scena... nu am reusit sa-l retin...mea culpa) era genul slim cu sanii relativ micuti, fundicul, la fel de micutz, dar aveai ce tine in palme, brunetica , la fatza destul de placuta. Ma invita la dus, fara sa zic eu niic, vine si ea cu mine si ma ajuta docil sa ma scap de mirosurile de fum de tigara din cluburi, putine imbratisari, dar atingeri suficient de provocatoare, incat am iesit din dush cu o erectie de toata frumusetzea, ca un catzel in spatele ei. Faza comica, chiar pe cand ma intind in pat, se deschide usa camerei si da sa intre o alta duduie, cu alt "catzel" dezbracat in spatele ei... isi cere scuze si inchide repede usa , semn ca a gresit camera... Trecem peste moment si incepe fata sa-mi faca un masaj de relaxare destul de bunicel timp de vreo 10 minute, dupa care ma intorc din proprie initiativa si continua cu partea erotica, destul de placuta. Ma cer si eu sa-i gust pusilica, curata, fara niciun miros. Mici urme de gemete din partea ei, trebuia sa fiu foarte atent sa le aud... dar nu a mai durat mult si am terminat in pozitia 69 stimulat de manutzele ei de fetitza la vreo 19 ani... Ma curata frumos cu servetele uscate si umede si ma intreaba daca poate sa incerce di o a doua finalizare, eu fiind secatuit si inca plin de aburi de alcool, renunt , dar o invit sa-mi faca un masaj de relaxare pana la auzul clasicei batai in usa. Ma insoteste din nou la dush, ne imbracam tacuti si ma conduce spre iesire, nu inainte de a face o mica reclamatie sercretarei pentru micul eveniment cu intersectarea din camera.

Am uitat sa zic de banutii platiti inainte de a urca la camera 150 de leuti grei (masaj erotic nud), pe care...pe jumatate imi cam pare rau ca i-am dat, dar ce te poti astepta de la un om  baut bine si plin de hormoni...? 

Notele... Asa o medie de 8 in tot ceea ce s-a intamplat de  la intrare pana la iesire... 

Nu pot sa zic ca n-o sa mai revin, imi pare rau ca imi era cam defect scannerul , ca sa pot retine cat mai multe din figurile prezentate la inceput. Poate cu alta ocazie. 

Va salut cu respect...

• Like 8
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Avand ceva timp liber prin Cluj si auzind numai lucruri bune despre acest salon unde sunt o gramada de fete frumoase si senzuale care doresc sa iti faca pe plac purced si eu intr-o dimineata pe la ora 11 spre destinatie pe Brancusi.

Pe drum sun sa intreb cate fete sunt disponibile iar o domnisoara draguta probabil secretara,imi raspunde ca la acea ora sunt din pacate doar 2 fete la care intreb daca sunt slim.Imi raspunde ca amandoua sunt exact pe gustul meu dar nu eram sigur daca era adevarat si doar incerca sa ma faca sa dau o raita pe la ele crezand ca daca tot voi fi acolo si ele nu ar fi fost slim tot as fi ales una cum am mai auzit.Ma opresc putin pentru o lupta intre dracusor si ingeras.

Se bat dracusorul si ingerasul de pe umeri in legatura cu decizia pe care sa o iau iar in cele din urma imi continui drumul spre Brancusi.

Ajuns acolo, sun la interfon sau ce o fii si imi deschide o secretara numai buna de tot, ca imi trecea prin minte sa imi faca ea masajul, la care ma pofteste sus pe niste scari cam periculoase daca porti tocuri, la care cum a mai spus un coleg o domnisoara a avut ceva probleme in legatura cu asta.

Ajuns sus ce sa vezi numai erau 2 fete ci doar una.Din fericire era exact ce cautam.O domnisoara zambitoare, cu chip de inger,slim, cu sani numai buni, nici mici nici mari,bronzata si undeva la 1.60-1.65,45Kg pe nume Oana.Poze cu ea gasiti pe situl lor.Nu am stat mult pe ganduri si am spus ca raman.Chiar daca erau 10 tot pe ea o alegeam.

Am fost invitat in camera unde mi s-au prezentat serviciile si preturile.Am ales varianta la 130 lei o ora.Am primit prosop curat si niste slapi de unica folosinta, dupa care am fost intrebat daca vreau sa fac dus cu domnisoara la care m-am conformat si am urmat-o fericit pana la dus.

Baia destul de ok,cabina de dus ok,apa calda,sapun lichid ok doar ca tre acordata atentie la urmele de apa de pe jos, deoarece exista potentialul de a aluneca cu acei slapi.

Cand si-a dat prosopul jos numai ca imi era sa sar pe ea de buna ce era.A inceput sa se spele ba pe ea ba pe mine iar eu intre timp eu ma jucam cu sanii ei numai buni pentru mine pana cand curati am fost si in camera cu noi.

Am sarit pe burta si incepe cu un masaj moale incepand de la picioare si urcand spre ceafa timp de 10-15 min.Plictisit de masaj am propus sa ma intorc sa trecem la partea erotica dupa care s-a si conformat.

Si incepe frumoasa Oana sa isi frece sanii perfecti de junior, dupa care a trecut la un handjob placut in timp ce eu ma jucam cu sanii si pusilica ei.Din pacate nu ii place sa ii strangi sfarcurile deoarece o doare,ceea ce eu sunt innebunit dupa asa ceva dar am trecut cu vederea.

I-am propus sa trecem la 69 sa am o priveliste mai buna asupra pusilicii si fundului ei mic numai bun de strans.Pusilica extrem de dulce,curata, epilata ca a unei adolescente.

La acea priveliste imi era mai mare dragul sa o iau acasa numai pentru mine.Si incep eu sa dau limbi si sa o musc cu buzele de numai imi venea sa ii dau drumul.

La cat de excitat eram alaturi de ea dupa ceva minute imi dau drumul pe ea de rar s-a mai vazut atatea jeturi,chiar a spus ca am fost destul de plin.Intotdeauna am mai multa decat trebe.

A inceput Oana sa ma stearga peste tot si s-a sters si ea dupa care am mai stat la vorbe timp de vreo 10 minute.Tot felul de lucruri despre mine,ea,salon s.a.m.d.

Dupa care mi-a spus ca ne apropiem de timpul alocat si daca doresc sa fac dus din nou cu ea dupa care la dus am fost.A inceput sa ma spele peste tot de parca eram cu iubita la dus iar eu in mintea mea nu vroiam sa se termine.Dar din pacate asa a fost.As mai fi ramas cu ea o ora dar banetul de care mai dispuneam era pentru altceva.Pacat.

Intors in camera,imbracat,salutat si dus am fost dar voi ramane cu amintirea frumoasa.

Ok acum sa vin cu notele:

Locatie-9

Aspect-10

Atitudine-10

Masaj relaxare-7,5

Masaj erotic-10

Sa nu uit ca in timpul masajului era destul de sociabila vorbind despre tot felul de lucruri,rar o maseuza asa de deschisa dar asta depinde de la persoana la persoana.

Are carnita tare si pielea catifelata ca al unui bebelus.

Ok, sper ca nu am uitat nimic dar ma cam indoiesc,ah da si este destul de zambareata daca te comporti frumos cu ea.

Deci eu unul am fost foarte multumit de ea si o recomand si altora.

Sper ca nu am gresit cu nimic si toate cele bune fratilor.

• Like 8

Postat

Am revenit la Raiza şi, totodată, la Larisa, blonda mignonă care a suferit una din cele mai substanţiale transfigurări din câte am întâlnit în această industrie a sexului plătit (sau adiacentelor sale) - vezi postările nr. 47, 52 şi 60.

În noaptea de vineri spre sâmbătă m-am încăpăţânat să rămân până la final la o băută cu nişte băieţi mai tineri ca mine cu vreo 12-13 ani. Vanitate de om trecut de prima tinereţe.

Pe la ora şase, când primele fâşii de lumină pură erau cernute de soare peste univers (...) ni se făcu, la doi dintre noi, chef de ceva pizde... Însă la acea oră nici păsăricile cele cântătoare nu-şi mijiseră ochii, darămite acelea futătoare. Nu ne mai rămânea deci, decât varianta unui salon de masaj.

Fără programare am purces către Raiza, convinşi că ceva, ceva, vom găsi la faţa locului. Aşa s-a şi întâmplat: picotind de somn, se înşirară în faţa noastră vreo patru fetişcane. Printre ele, am recunoscut-o îndată pe Larisa şi am şi ales-o, în ideea şi în speranţa că-şi va fi dezvoltat noua îndemânare într-ale mânuirii penisului, pe care o descoperisem ultima dată.

Prietenul meu a optat pentru Andra (nădăjduiesc că-i reţin bine numele de scenă; este o puştoaică extrem de voluptoasă şi care face un masaj bunicel, cu o atingere a penisului în acelaşi timp diafană şi alertă, foarte excitantă. Faţă aproape frumoasă, sâni mari, piele fină, o cunosc mai de demult, când activa la fostul salon Pink Dolls, dacă nu mă-nşeală memoria).

Larisa era într-o stare de oboseală extremă care, în efecte, cred că concura de minune cu starea mea de beţie avansată. Cu toate acestea, s-a străduit admirabil să mă facă să mă simt bine. Nu-mi amintesc, printre aburii alcoolului, să fii remarcat o evoluţie curat ascendentă a tehnicii de masaj. În halul în care eram, probabil că aş fi trecut oricum cu vederea orice progres. Reţin doar adorabila plimbare a sfârcurilor ei dulci pe spatele meu. Ceea ce însă mi-a plăcut îndeosebi a fost mângâierea suavă, liniştită a penisului de către palmele ei micuţe. Acesta-i stilul care-mi place, nu datul la manivelă.

Am încercat şi eu pe cât cu putinţă să o fac să se simtă bine, dar n-am dezvoltat nici un asediu asupra păsăricii sale - mi-am dat seama că oboseala amândurora ar fi împins către eşec orice tentativă de explorare, fie ea cu degetul, fie cu limba. În schimb, am mângâiat-o pe sânii frumoşi, de mărime medie, chiar potrivită staturii sale destul de uscăţive (tipa suferă nefondat, cum am spus odată, de diverse complexe legate de trupul ei; acum mi-a zis că doreşte să-şi pună implanturi, iniţiativă pe care am combătut-o cât de bine m-am priceput deoarece, la conformaţia ei, sânii îi sunt perfecţi). Am furat chiar şi un sărut al buzelor ei făgăduitoare de tainice nebunii.

Dar atât. După care am plecat mulţumit.

Note:

- locaţie 9 (am intrat în camera de la parter, mare, cu un baldachin în mijloc, iar pe jos cu diverse piei de animale);

- înfăţişare dameză 9,5 (ce să mai, tipa mie îmi place, dacă eram treaz poate făceam o încercare de "combinare");

- GFE 9 (poate şi ei îi place puţin de mine, altminteri ar fi inexplicabilă străduinţa de a fi amabilă, la cât de obosită era) - "GFE eu" 5 (totuşi, alcoolul te bagă-n bai);

- igienă 10 (caracteristică generală a tuturor fetelor din aşezământ).

Am plătit 150 lei. De când am început a vizita mai des fetiţele cu servicii “complete”, acest preţ nu mi se mai pare că este unul rezonabil pentru un masaj erotic. Va veni o vreme, sper cât mai curând, când piaţa va obliga aceste stabilimente să perceapă un 100 lei, ba chiar un 70-80 lei pentru aceste servicii.

• Like 12
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...