paul1992 Reputație: 42 Postat Iulie 26, 2021 Postat Iulie 26, 2021 Programul e non-stop? Cel putin asa apare la o cautare pe google
robert986 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Postat Iulie 29, 2021 Bună seara. Cine a fost recent la acest salon, ce fete recomanda ??? Mulțumesc
raulbria Reputație: 41 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 Am fost la salonu asta in urma cu 4-5 zile… au acolo vreo 2 maimute care is praf! Masaj , atitudine absolut sub orice critica…. Nici nu stiu ce cauta astea pe acolo… mentionez ca ambele erau brunete…. Efectiv bani aruncati pe geam! Faceti ceva frate cu salonu vostru si nu mai angajati epave…. Sunt destule fete care vor sa lucreze in domeniu si aveti de unde alege!
paul1992 Reputație: 42 Postat August 1, 2021 Postat August 1, 2021 Am fost la salonul asta cu cateva zile in urma.Nu ma tin minte cu o chema pe tipa care m-a masat( cred ca Elena).Tipa era trecuta oricum de 30 si experienta cu ea a fost awesome.
altul333 Reputație: 11 Postat August 1, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 1, 2021 La 27.07.2021 la 23:43, masajedelux a spus: Buna seara! 👩❤️💋👨 Va asteptam (MIERCURI 28.07.2021) sa va relaxati alaturi de minunatele noastre domnisoare, pline de pasiune si erotism si nerabdatoare sa va incante cu clipe magice: - Anca - Adelina - Ella - Ana - Alexandra - Alice -Madalina -Aida -Simina -Maya -Raluca Va invitam sa va lasati purtati pe aripile senzualitatii alaturi de domnisoarele noastre, alegand oricare din tipurile de masaj pe care vi le punem la dispozitie. Pentru o prima impresie asupra noastra si a serviciilor pe care le oferim, va propunem sa vizitati site-ul nostru: www.masajedelux.ro, unde veti putea gasi informatii referitoare la preturi, oferte, date de contact, dar si o vasta gama de poze cu domnisoarele noastre in ipostaze care sa va incite. Pentru programari ferme, va asteptam cu un apel la urmatoarele numere de telefon: - 0755826127 - 0748272441 buna ziua! Care este numele la fata din poza 5?
goldpaper Reputație: 16 Postat August 2, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2021 Buna, care dintre fete se ocupa de cupluri? Ma refer aici la fete cu tendinte bisexuale ,care se v-a ocupa de sotie
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 Acum 7 minute, goldpaper a spus: Buna, care dintre fete se ocupa de cupluri? Ma refer aici la fete cu tendinte bisexuale ,care se v-a ocupa de sotie * se va ocupa. P.S.: scuze de intervenție și ... rușine mie ca dau lecții de limba romana fără nici o taxa aplicata ... inculturii (sa nu fac referire directa la analfabeți).
goldpaper Reputație: 16 Postat August 2, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2021 Acum 13 minute, altu2 a spus: * se va ocupa. P.S.: scuze de intervenție și ... rușine mie ca dau lecții de limba romana fără nici o taxa aplicata ... inculturii (sa nu fac referire directa la analfabeți). Mersi ca ma faci sa nu uit limba romana🙄dupa 21 de ani vorbind alta limba decit cea romana, imi permit sa mai gresesc
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 Acum 9 minute, goldpaper a spus: Mersi ca ma faci sa nu uit limba romana🙄dupa 21 de ani vorbind alta limba decit cea romana, imi permit sa mai gresesc Respect!
george31gr Reputație: 447 Postat August 8, 2021 Oras:Când cum Oras:Când cum Postat August 8, 2021 O întrebare sărut mânuțele: la show lesby ce combinații posibile sunt? Adică cine cu cine intra, ce perechi putem alege? Se săruta pe gura fetele, adică fac si Frenchkiss rea? Mersi! Va țuc, ing. George 34, cu cei aproape 7 ani de acasă:) care vine la Cluj regulat si merge la masaje!
pyramidon Reputație: 697 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 Buna, colega voastra inalta subtirica care a mai activat mai rar si la Cleo sub numele de Sofia mai lucreaza la voi? parca Diana o chema si avea doar program de noapte...
raulbria Reputație: 41 Postat August 22, 2021 Postat August 22, 2021 On 8/20/2021 at 11:39 PM, masajedelux said: Buna seara! 👩❤️💋👨 Va asteptam (Sambata 21.08.2021) sa va relaxati alaturi de minunatele noastre domnisoare, pline de pasiune si erotism si nerabdatoare sa va incante cu clipe magice: -Daria -Ana -Ella -Adela -Alexandra -Sandra -Elena -Simina Va invitam sa va lasati purtati pe aripile senzualitatii alaturi de domnisoarele noastre, alegand oricare din tipurile de masaj pe care vi le punem la dispozitie. Pentru o prima impresie asupra noastra si a serviciilor pe care le oferim, va propunem sa vizitati site-ul nostru: www.masajedelux.ro, unde veti putea gasi informatii referitoare la preturi, oferte, date de contact, dar si o vasta gama de poze cu domnisoarele noastre in ipostaze care sa va incite. Pentru programari ferme, va asteptam cu un apel la urmatoarele numere de telefon: - 0755826127 - 0748272441 Ella din Iasi cu par negru(bruneta) e o (printesa in capu ei) cu zero implicare in jobul ei! Ma mir ca nu a-ti ales sa o dati afara! Bani irositi aiurea cu fata asta. Aveti grija cei care decideti sa intrati cu ea… e poaibil sa aruncati banii pe geam!
janel2018 Reputație: 3 Postat August 22, 2021 Postat August 22, 2021 Acum 17 minute, raulbria a spus: Ella din Iasi cu par negru(bruneta) e o (printesa in capu ei) cu zero implicare in jobul ei! Ma mir ca nu a-ti ales sa o dati afara! Bani irositi aiurea cu fata asta. Aveti grija cei care decideti sa intrati cu ea… e poaibil sa aruncati banii pe geam! Bine zici colegu..de când nu mai este Antonia...eu nu mă mai duc acolo...am intrat îs eu cu Ella de vreo 2 luni și a fost 0 la toate capitolele...sincer nustiu daca mai este ceva bun pe acolo..in perioada asta..as fi interesat daca știe cineva ceva O zi buna
raulbria Reputație: 41 Postat August 22, 2021 Postat August 22, 2021 1 hour ago, janel2018 said: Bine zici colegu..de când nu mai este Antonia...eu nu mă mai duc acolo...am intrat îs eu cu Ella de vreo 2 luni și a fost 0 la toate capitolele...sincer nustiu daca mai este ceva bun pe acolo..in perioada asta..as fi interesat daca știe cineva ceva O zi buna Cei care detin saloane de masaj in cluj sau oriunde altundeva ar trebui sa inteleaga ca noi cei care vizitam saloanele ne ducem acolo ca sa ne relaxam. In primul rand atitudinea lor trebuie sa fie una pozitiva ! 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Postat August 26, 2021 Acum 10 minute, masajedelux a spus: Va asteptam (JOI 26.08.2021) A se înlocui JOI cu VINERI, și desigur, tot asa, 26.08.2021 a se înlocui cu 27.08.2021. În rest OK (vad ca a revenit Ana). P.S.: când va mai fi detasata Ana la sediul central de pe Inau?
pyramidon Reputație: 697 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 13 hours ago, altu2 said: A se înlocui JOI cu VINERI, și desigur, tot asa, 26.08.2021 a se înlocui cu 27.08.2021. În rest OK (vad ca a revenit Ana). P.S.: când va mai fi detasata Ana la sediul central de pe Inau? Ana a mai fost pe Inau29A? suntem curiosi oare cat e de permisiva Ana? acum sper sa nu aiba aceeasi stacheta ca si Ella..sper..
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Acum 9 ore, pyramidon a spus: Ana a mai fost pe Inau29A? suntem curiosi oare cat e de permisiva Ana? acum sper sa nu aiba aceeasi stacheta ca si Ella..sper.. Răspunsuri urmând logica fireasca a insiruirii întrebărilor venite în cascada. Deci: - Da; -Este ( conform regulamentelor în vigoare aprobate de Federația Romana de Masaj Erotic, federație acreditata pe lângă forumul internațional în domeniu); -Nu. P.S.: sa fim serioși, Ella nu poate fi egalata, ea este unica, nimeni nu poate ridica ștacheta ... nesimțirii la nivelul la care domnita Ella performeaza. P.P.S.: alte întrebări? (oricum nu am sa răspund la ele) Spor!
pyramidon Reputație: 697 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 7 minutes ago, altu2 said: Răspunsuri urmând logica fireasca a insiruirii întrebărilor venite în cascada. Deci: - Da; -Este ( conform regulamentelor în vigoare aprobate de Federația Romana de Masaj Erotic, federație acreditata pe lângă forumul internațional în domeniu); -Nu. P.S.: sa fim serioși, Ella nu poate fi egalata, ea este unica, nimeni nu poate ridica ștacheta ... nesimțirii la nivelul la care domnita Ella performeaza. P.P.S.: alte întrebări? (oricum nu am sa răspund la ele) Spor! ahaaa...jos palaria in fata ta! era sa calc pe bec...sa ma sterg la alea 3 litere cu o bancnota de 200..apoi daca trage salonul in mocirla sa-i dam cartonasul noi..nu?mai bine le-ar aduce pe rand pe colegele de pe Madach..
pyramidon Reputație: 697 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 On 8/28/2021 at 11:10 PM, masajedelux said: Va asteptam (DUMINICA 29.08.2021) sa va relaxati alaturi de minunatele noastre domnisoare, pline de pasiune si erotism si nerabdatoare sa va incante cu clipe magice: -Ella -Adela -Maya -Ema -Ana -Elena -Adina -Madalina -Alice Va invitam sa va lasati purtati pe aripile senzualitatii alaturi de domnisoarele noastre, alegand oricare din tipurile de masaj pe care vi le punem la dispozitie. Pentru o prima impresie asupra noastra si a serviciilor pe care le oferim, va propunem sa vizitati site-ul nostru: www.masajedelux.ro, unde veti putea gasi informatii referitoare la preturi, oferte, date de contact, dar si o vasta gama de poze cu domnisoarele noastre in ipostaze care sa va incite. Pentru programari ferme, va asteptam cu un apel la urmatoarele numere de telefon: - 0755826127 - 0748272441 ca idee care e cea mai inalta maseuza ce lucreaza la voi>? inainte ati avut-o pe Diana alias carina la Cleo, lucra doar de noapte
robert986 Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 Buna seara, cine a a fost recent la acest salon ; ce domnisoare recomanda ???
paul1992 Reputație: 42 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 40 minutes ago, robert986 said: Buna seara, cine a a fost recent la acest salon ; ce domnisoare recomanda ??? Du-te la Elena..pe mine m-a surprins..nu pot da detalii aici.
janel2018 Reputație: 3 Postat Septembrie 24, 2021 Postat Septembrie 24, 2021 Oare mai este ceva bun pe aici a mai fost cineva pe la fete?? Ceva recomandări ??vă mulțumesc !
arcadie1234 Reputație: 1 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2021 Am trecut pe la ei zilele astea. Masajul a fost foarte slab. In loc de o ora a durat DTD 35 min. Domnisoara era simpatica, dar foarte rece. Partea cand stai pe burta a durat 5 minute. Un masaj de relaxare oribil, facut fara nici o dorinta. Cel erotic la fel slab de tot. Per final Nota 5 din 10. Domnisoara de la receptie vorbeste dur si nu arata semne bunavointa. M-am simit urat. NU RECOMAND ACEST SALON!
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Atât vreau sa spun, nu fac o recenzie ca nu are rost, nu am nimic cu salonul asta. Dar va spun sincer! NU RECOMAND.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum