durex1234 Reputație: 37 Postat Noiembrie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Noiembrie 5, 2013 ) teoria conspiratiei..in fine ,nu mai postez ca nu vreau sa ma disculp ca nu am de ce!Am postat doar acum pt ca am avut cont dar mi-a fost sters pentru inactivitate ...am aflat de la Sexything intr-o discutie pe mess ca nu se mai sterg conturile pentru asa ceva ,asa ca l-am refacut!Am postat pt ca nu mi se parea corect doar sa citesc si sa nu postez daca am fost intr-un anumit loc..in fine,se pare ca mi-am ales momentul gresit:),gata nu mai postez puteti considera recenzia mea nula!Multumesc
jason4u Reputație: 261 Postat Noiembrie 5, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 5, 2013 ) teoria conspiratiei..in fine ,nu mai postez ca nu vreau sa ma disculp ca nu am de ce!Am postat doar acum pt ca am avut cont dar mi-a fost sters pentru inactivitate ...am aflat de la Sexything intr-o discutie pe mess ca nu se mai sterg conturile pentru asa ceva ,asa ca l-am refacut!Am postat pt ca nu mi se parea corect doar sa citesc si sa nu postez daca am fost intr-un anumit loc..in fine,se pare ca mi-am ales momentul gresit:),gata nu mai postez puteti considera recenzia mea nula!Multumesc
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Noiembrie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 5, 2013 buna!!Am ajuns si eu intamplator intr-o seara la aceest salon unde ma intampinat o domnisoara roscata la usa si ma intrebat daca am mai fost la acel salon dupa care ma invitat sa urc pe scariile abrupte si putin periculoase,iar sus ce sa vezi...erau 5 sau 6 dameze una mai dotata ca aialalta ma uitam la ele si nu stiam pe care sa o aleg din intamplare am aleso si eu pe ANDRA...Prima data a trebuit sa ii achit matroanei 150 de lei pentru o ora de masaj mai apoi andra ma invitat intr-o camera asa zisa camera roz. Andra m-a intrebat daca vreau sa beau ceva iar eu am refuzat-o politicos sa profit de intreaga ora cu dansa. A inceput cu un masaj de relaxare care mi s-a parut destul de ok ea fiind asa slabuta cum e. In timpul masajului de relaxare am povestit si am ras, chiar m-am simtit bine in compania ei. Apoi si-a frecat putin sanisorii rotunzi de mine fapt care mi-a facut cocoselul sa tresara. Apoi mi-a zis ca ma pot intoarce si a inceput sa se miste lasciv peste mine, apoi sa intors si si-a plasat pusilica in fata mea de nu m-am putut abtine sa nu ma infrupt din ea in timp ce dansa imi mangaia cocoselul. Dupa cum iti poti imagina s-a produs inevitabilul si pana am auzit ciocanitul in usa am stat si am povestit relaxati. Am facut un dus impreuna dupa care m-am imbracat si mi-am vazut de drum. Dupa experienta pe care am avut-o am revenit cautand-o pe Andra dar din pacate era ocupata si acest fapt m-a impins sa aleg o alta dameza pt a experimenta. INFATISARE FATA: 10 ATITUDINE: 10 MASAJ PROPRIU-ZIS:8 MASAJ EROTIC:10 IGIENA:10 Salut Cristian si bun venit pe forumAsteptam sa ne spui cand anume a avut loc vizita la acest salonmersi anticipat.
feelalive Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 7, 2013 Salut tuturor, am creat acest cont , special ca sa pot sa -mi exprim parerea despre acest salon. Am fost in acest salon ieri noaptea cu un amic, pe Brancusi nr 103 , casa. Am ajuns in acest salon , pentru ca Red Lips nu a avut curent electric .. . Am sunat, am anuntat sosirea noastra, doamna de la telefon foarte amabila. Am ajuns, intampinati de aceasi doamna de la telefon, amabila, zambitoare. Am urcat scarile, si am gasit 6-7 fete aliniate, din care am ales fiecare pe placul lui. Experienta mea : neplacuta. Un masaj de relaxare, facut asa,, doar sa fie facut. Fata era racita, la fiecare 5 min s-a sters inca 5 min pe nas.. M-am intors pe spate, a inceput sa -mi faca o laba. S-a intors in pozitia 69, puteam sa o ating, sa folosesc degete, dar fara sex normal. Laba era facuta mecanic.. macar de saruta in zona sau nu stiu.. Dupa ce am terminat, am fost dus prin frig , pe langa toate celelalte d-soare, printr-un coridor pana la baie. La dus, m-a spalat putin pe spate pt ca eram de ulei, s-a spalt si ea, si cam aici s-a terminat povestea. Am ales o bruneta, nu stiu numele si nici nu cred ca mi l-a spus, buze destul de mari ,sani normali, cu vre-o 4-5tatuaje (un scris pe mana dreapta, in caz ca o alegeti..) Din ce mi-a povestit amicul, a ales o blonda (Adyna - a retinut minte la cat de frumoasa era,, cica), care era foarte sigura pe frumusetea ei si mult prea aroganta.. La fel si din partea lui, totul era rapid si sec. Pe scurt, era prima si ultima experienta de acest gen si mai ales in acest salon, desigur. Noi ne-am dus doar pt ca niste amici se tot laudau, cat au futut ei intr-un salon din Gheorgheni. Au fost dusi de un taxi si nu stiu numele salonului sau adresa. 4
alotta fagina Reputație: 7 Postat Februarie 8, 2014 Oras:SM Oras:SM Postat Februarie 8, 2014 Va salut dragi confutadores,In primul rand doresc sa va multumesc ca recenziile voastre m-au ajutat foarte mult in a face alegerea potrivita. De aceea am hotarat sa ma revansez. Fiindca nu sunt din CJ, recenziile nu vor fi foarte dese, dar ori de cate ori am posibilitatea voi descrie experientele traite acolo. Sa revenim la recenzie. Zilele trecute fiind cu treburi prin CJ, am hotarat sa-mi fac cadou o sedinta de masaj, primul din ultimele luni. Am sunat la Cleo pentru o programare, dar fiindca toate camerele erau ocupate pentru inca cel putin o ora si timpul meu liber era restrans, am optat pentru salonul Raiza. Ajuns in 10 minute la cunoscuta locatie de pe Brancusi, imi deschide receptionara, prezinta oferta din care am retinut doar atat: 130 Lei sedinta de masaj nud cu o dom'soara, 160 cu doua dom'soare succesiv (30 min. cu una, 30 cu cealalta). In livingul de la etaj se prezinta 4 zane, destul de dragute, dar dintre toate una iese in evidenta in mod deosebit: domnisoara Gabi, care am inteles ca nu are poze pe site, cu toate ca lucreaza acolo de ceva vreme. Am optat fara ezitari o ora cu Gabi, achitat 130 inainte de a intra in camera de la etaj cu baie. M-am bucurat ca nu am nimerit in cealalta camera de ka etaj fara baie, de unde dupa ce te dezbraci in curu' gol trebuie sa treci prin living pentru a ajunge la baie. Nu ca ar fi o problema foarte mare, dar nici foarte ok nu e. - Sa revenim la domnisoara Gabi: inalta, cel putin 1,75, bruneta cu picioare lungi si frumoase, fund superb, insa unii pot fi dezamagiti la capitolul sani, care sunt destul de micuti, dar pe mine nu m-a deranjat. A compensat cu trasaturile faciale foarte frumoase, ochii verzi (sau albastri, sau alta culoare, dar foarte frumosi), la figura semanand parca putin cu cantareata Antonia.- baie OK, dusul l-am facut impreuna, timp in care am inceput sa explorez trupul ei frumos- intorsi in camera, ma pun pe burta si incepem cu un masaj de relaxare, facut bine, dar am fost invitat destul de repede sa ma intorc (a lipsit acel "teasing" din timpul masajului de relaxare, cu mangaieri senzuale in zonele cu pricina care te fac sa te intorci cu stalpul beton)- masajul erotic a fost placut, totusi s-a avantat destul de repede asupra soldatelului, moment in care am preluat un pic initiativa. Am intors-o in nenumarate pozitii, fara sa aiba ceva de comentat, am gustat si din piersicuta micuta si ingrijita, timp in care ea se ocupa discret si de mine- finalizarea a fost una, dar placuta spre sfarsitul sedintei, nu s-a grabit si nu a fost una "mecanica"- am mai stat un pic la discutii pana la celebrul ciocanit in usa, dupa care dusat, echipat, pupat fata si plecat am fost la treburile mele Overall a fost o experienta placuta, cred ca am sa mai revin la ea, atitudinea ei fiind una pozitiva fata de alte fete incercate la acest salon (in afara de Tania si Emilia, care au fost preferatele mele si faceau un masaj superb, dar din pacate nu mai lucreaza aici). Daca am omis ceva, va rog sa semnalati. Revin cu pareri la urmatoarea vizita in CJ. Al vostru prospat membru,Alotta Fagina 5
alotta fagina Reputație: 7 Postat Februarie 8, 2014 Oras:SM Oras:SM Postat Februarie 8, 2014 Off, am uitat notele Locatie: 8,5Maseuza: 9,5Masaj relaxare: 8Masaj erotic: 9GFE: 8Atitudine: 9,5 2
toma9in Reputație: 228 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 9, 2014 Off, am uitat notele Si, ii bai? Iti taie patroana la salar? Sau, scuza-ma, tu esti patroana? Pentru cei care vor o recenzie reala, here we go, minut cu minut:- ora 21:23 - sun la poarta- sunt ¬5 fete dispoibile, o aleg pe Mihaela (probabil tipa din: http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-108.html)- ora 21:25 - achit 110 lei, pentru 40 de minute- intram facem un dus, aflu ca lucreaza de ¬2 ani pe acolo, draguta, amabila ... toate bune si frumoase (nota 8-9)- urmeaza un masaj de relaxare foarte bine executat (nota 8-9 ca tehnica) de aprox. 5 min- aprox. ora 21:33, incepe masajul erotic - ora 21:38 - se aude bataia in usa, semn ca expira timpul- intreb de ce a batut asa repede in usa, ca nu au trecut nici 15 minute, isi cere scuze ca nu e ea de vina- finalizez in graba, ma clatesc la dus si ma car- ora 21:43 - cobor 'linistit'' pe Brancusi In cazul in care nu stiati deja, e doar inca unul din saloanele care functioneaza sub motto-ul: "Hai da banii sa te frec un pic si cara-te repede acasa!" Ce e drept si nu neg, e ca sunt destul de la moda asezamintele de genul prin Cluj, dar nu inseamna ca trebuie sa apreciem sau incurajam acest aspect (si cu atat mai putin pestismul din recenziile de genul celei de mai sus) 5
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 9, 2014 am intrat la dush cu fetele impreuna la dus foarte frumos fetele se spalau intre ele si ma spalau si pe mn pe cocosel :X:X fetele foarte excitante au inceput de la dus sa se sarute hmmmm cocoselu meu o lua razna cand am vazuto pe domnisoara cum se uda cu dusu asa senzual si ma privea senzual cocoselu meu deja nu mai putea imi da dusul mie si se unge cu gel de dus de sus asa si picura incet pe sfarcuri si dupa imi cere sa ii dau cu dusu sa o clatesc am clatito de gelul de dus care ii acoperea sfarcurile ff frumoase in timp ce o clateam ma atinge pe piept si pe cocosel Eu cred ca v-au mai scapat niste cocosei 1
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 10, 2014 Am trecut si eu zilele astea prin Cluj,si cum am fost intotdeauna multumit de Oana,am zis sa mai fac o vizita la salon, dar din pacate cica nu mai lucreaza acolo dupa spusele fetelor.Cum la red lips am zis ca nu mai trec,iar celelalte erau cam departe pentru a pierde iar timp si combustibil,am ramas.Am urcat pe scarile alea cam periculoase,dupa care mi-au fost prezentate fetele,3-4 erau doar disponibile.Asa ca am ales varianta de 130 lei/ora parca,cu o tipa mai inalta,frumoasa,buna si bruneta sau satena(cred),din pacate nu ii mai tin minte numele de scena,si nu stiu daca are poze,ca multe fete de pe la saloane nu au,dar aduce undeva a...a...a...a nu stiu ce fata pe care am uitat-o si pe aia.Intram in camera,dusat eu,dusat ea,dupa care incepe masajul.Masaj asa si-asa cu mult ulei,o tot lungit de am ajuns sa cred ca doar pentru atat am platit.Dupa o eternitate trece si la cel erotic,la care dupa cat de inzestrata de la natura era m-am asteptat la ceva mai mult de la ea,dar ce sa vezi,tot acel fel de masaj care il gasesti peste tot, nimic mai mult,nimic special, exact cum suntem obisnuiti,o sedinta pierduta.Si face ce face tipa dupa care vine si eruptia,cu chiu cu vai,dar vine cam devreme parca, dupa care dusat pentru a scapa de ulei si tai-o acasuca.Deci cam asta a fost tot si toate,ce sa zic mai mult,pacat de bani si timp,desi tipa arata super bine dar nu prea a stiut ce este acela masaj erotic. Locatie-8 prea expusaMasaj-7 deageabaMasaj erotic-7 deageabaAspect-9 buna tipa Igiena-9Atitudine/GEF-7/5 slab,slabCalitate/pret-nu prea bun,deloc Fete faine si atat,nu cred ca merita aruncati acei banuti,castigati intr-o zi sau zece de unu altu, doar pentru a avea o fatuca goala langa tine pentru cateva minute.Singurul lucru bun la acest salon este ca au fete faine si atat,pacat totusi ca nu se poate sau nu se vrea mai mult. In rest numai de bine baieti. C'est la vie. 5
jesus the boss Reputație: 5 Postat Iulie 28, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 28, 2014 Salutare domnilor. Se intampla acum vreo 2 ani sa lucreze la Raiza o fatuca pe nume Delia sau Tania (stiu ca nu se aseamana) din zona Turda, undeva la 20 de ani, fara experienta. Blonda, cu parul pana sub urechi, draguta la fata si niste sani mai mondiali decat Bercea. S-a retras la scurt timp dupa ce a inceput. Va suna cunoscut? Stiu ca nu sunt multe informatii dar poate, poate...
demon si inger Reputație: 901 Postat August 2, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2014 Sa traiti confrati futaciosi, am trecut pe la salon pe la Raiza pe Brancusi, acum cateva nopti in urma si am facaut programare sa fiu sigur ca nu ma incurc cu altii,dar nici pe departe nu sa pus problema, erau multe fete deoarece dupa ce am urcat scarile nici nu am reusit sa le prind pe toate in campul vizual ,scunde ,inalte,potrivite stateau si una in spatele alteia , nu mai era loc in holul acela de primire .Am ales una mai oachesa pe nume Alina ....bruneta cu un tatuaj mare pe fund in partea dreapta la pretul de 110 ron 40 de minute ....am negociat oleaca deoarece am observat ca sunt multe doritoare si clienti probabil in acele momente mai putini.Ma frapat faptul ca dupa ce am aratat du degetul aleasa ,trupa sa desfasurat dar nu risipinduse in camere ,ci stand pe holul de primire discutand, parca eu nu eram acolo si trebuind sa imi fac loc printre Domnisoare sa ajung la aleasa mea .Dupa ce am intrat in camera mi sa propus de Alina daca vreau masaj cu doua fete, adica show si cu iubita ei la pretul de 300 ...am negociat la 200 si a venit si Madalina o roscata frumoasa .Dusul de rigoare dupa care am intrat la masajul de relaxare unde Madalina se ocupa de picioare si Alina cu tatuajul mare de pe fund de spatele meu .Am trecut la masajul erotic, la care Alina a inceput sa i dea limbi la Madalina si in acelasi timp scoteau sunete false de excitare.Alina a zis ca sa nu intervin si eu decat dupa ce se saruta ele prima data ,asa ca am stat cuminte o bucata de vreme si am privit ,pana cand ....Madalina roscata a zis ca pot sa intervin si eu asa ca am inceput sa i sarut sanii foarte frumosi a roscatei care era frumusica.Am tot sarutat sanii roscatei la care alina a sarit pe madular si dai la frecat cu o putere de parca a facut haltere in tinerete.....la care am zis sa o lase mai incet ca nu e concurs si sa se sarute intre ele ......n u se sarutau ,decat simulau ca se saruta si iar imi lua Alina bruneta madularu la frecat cat pe ce sa il smulga din radacina .Madalina roscata imi baga un san in gura si zise asa printre dinti""Ar fi bine sa te grabesti sa te finalizezi"" orcum nu mai aveam nici un chef ,de sarutat la pasarica nu prea stateau se tot trageau cu degetu la pasarica se tot miscau si trebuia sa ma intind dupa ele prin tot patu ...Alina bruneta cand incercam eu sa castig o pozitie cu roscata o tragea inapoi ...la un moment dat am vrut sa o trimit afara pe bruneta sa raman doar cu Madalina dar orcum eram deja fara nici un chef .Atitudine smechereasca ,care mia lasat un gust amar un fel de golanie parca ma simteam talharit mi sa facut lehamite si am incercat din rasputeri sa ma finalizez ,rugando pe bruneta sa nu ma mai frece cu asa inversunare si putere ca e frustrant.Am terminat cat am putut de repede si am plecat cat de repede am putut .Atitudine execrabila un vis urat,probabil alti confrati au noroc mai mare ca si mine si au servicii de buna factura .....in trecut am fost pe la Raiza si am avut experiente placute .Alina...Atitudine 4 Masaj relaxare-erotic 5 Aspect 7 Igiena 9 Madalina roscata -Apect 9 Atitudine 7 Masaj relaxare-erotic 5 igiena 9 10
bethowen Reputație: 6 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 5, 2014 ok, din lipsa de idei si chef de search pe telefon (poate lasa urme:) am zis ca merg la o varianta mai publica gen salon masaj... locatia mi s-a parut un pic cam la vedere fiind la o strada foarte circulata dar am zis ca risc ca la ora aia nu era nici dreaq pe drum. in fine sunt bine primit de catre aceeasi domnisoara din posturile de mai sus si am ales 2 blonde: larisa si cu numaistiucum cealalata.... erau 3 in total deci nu prea aveam mult de gandit... :cost 200 ron pentru 1/2 ora cu fiecareaccepta pupici pe zone intime dar fiind rasa una dintre ele nu prea m-a incantat ideea si la cealalta nu prea mai aveam chef ca avea niste sani croiti pe palma mea...baie curatama deranjeaza ca trebuie sa te plimbi pe holul ala ca la fashion tv dar asta e... iti mai faci prieteni noi nota mea este 7/10spor ! 6
DON13 Reputație: 285 Postat Octombrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Octombrie 26, 2014 Salut tuturor....Ba is nebun treaba asta cu masaju a devenit deja o obsesie..Prima data am fost acuma 3 sapt la un masaj erotic si deja am fost de 5 ori la diferite saloane ,azi a urmat pe lista Raiza de pe Brancusi 103 . Cum am dat de el?Simplu fata de la salonul de pe Minerilor a laudat salonul rival ca fiind cel mai tare din Cluj la aspectul fizic al fetelor...Dar nu este asa.. Dupa o noapte frumoasa de toamna petrecuta prin cluburi dimineata pe la 6 am zis sa ma relaxez putin cu un masaj..Sunat ,i-am spus ca ajung in 10 min..Am ajuns,la intrare m.a primit secretara si m.a condus la etaj unde erau aliniat 5 fete... Doar una m.a atras..O domnisoara de 22 de ani dupa spusele eu,circa 1.70m roscata cu putin brunet,slim,sanii mici in forma de mar,frumosi ..am optat pentru 1ora de masaj la 150lei.Achitati inainte.. M.a condus in camera am primit un prosop si la ďuş cu mine..Camera respectiva avea baie proprie..Un singur gel de dus...Facut dusu si zburat in camera..fata deja ma astepta goala in pat..M.am asezat pe burta si a inceput un masaj de relaxare la picioare.. A continuat pe spate si dupa vreo 10 min mi.a cerut sa ma intorc pe spate..M.am intors si aicea iar a inceput cu relaxare..a continuat pe piet abdomen dupa s-a dat cu oloi pe sani si sa frecat de mine...A inceput sa ii de.a atentie si la cel mic..Mangaiat frecat cu mana dupa de sanii ea fiind langa mine..A schimbat pozitia in 69..Am inceput sa ii mangai corpul,are o piela foarte fina..Am gustat si piersicuta..Ea continuat cu cel mic..dupa ce a inceput sa se joace cu limba de la cap in jos,am crezut ca am noroc si primesc un oral fiindca am fost cuminte:)) dar nu s.a intamplat..a continuat cu limba si frecat pana sa produs si finalizarea pe sanii ei evident.Eu in tot acest timp ii ofeream un oral...Are o pizda foarte curata si buna la gust..Dupa m.a sters su ne.am pus la povesti si la o tigara..Am povestit de masaje..Ea cica practica masaj de 3 ani si numai la salonul acela..I.am uitat numele parca era Madalina Dupa minute de povesti ,se ofera sa mai imi faca un masaj de relaxare pe spate,si dupa vreo 5 min se aude bataia cea enervanta in usa...Fugit la duş dar ea se ofera sa-l facem impreuna..Facut dusu imbracat si plecat catre casa..Iar acuma notele.. Locatie - 8 Aspect dameza- 9 estr subirica inalta si are un chip angelic..este o fata foarte frumoasa cu care ti.ai dori sa iesi la o cafea. Masaj relaxare -7Masaj erotic - 8.5 din cauza ca sa jucat cu limba pe al mic. Si aceasta ca si ultima se lauda ca lucreaza in ale masajului de anii dar nu se prea vede..De Madalina ce sa zic am prins.o obosita fiind ultimul client... Halat 150 lei o ora Timp petrecut 62minute ) 2
andreif86 Reputație: 268 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 17, 2014 Buna ziua tuturor...revin si eu dupa o pauza mai lunga.... am fost recent la acest salon, cu domnisoara Antonia, care trebuie sa recunosc ca in poze arata foarte bine... si la fata locului arata foarte bine, nu am nimica de reprosat... doar ca tare multe detalii nu pot sa va dau, deoarece nu s-a petrecut nimica interesant... dupa un masaj banal pe spate, a urmat o laba scurta si grabita.... atata tot... Chiar nu exagerez, am fost intrebat dupa prima finalizare care a venit in aprx 25 de minute daca doresc sa merg sa fac si un dush...altfel zis o invitatie de a pleca... nu am stat sa discut sau sa o iau la rost si am plecat, profund dezamagit de experienta... asa ca fratilor, macar voi economisiti-va banii.. Note: Locatie - 8Aspect maseuza - 9Masaj de relaxare - 5Masaj erotic - 4Raport calitate - pret - 4 Poze cu maseuza gasiti la urmatorul link: http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-131.html tipa, arata intr-adevar foarte bine, dupa cum vedeti si voi, dar prestatia ei lasa multe de dorit... sau poate am prins-o eu intr-un moment prost?...habar n-am Pret - 150 lei aprx. 25 de minuteNumai bine la toata lumea 5
bini di tat1 Reputație: 14 Postat Februarie 8, 2015 Oras:cluj n Oras:cluj n Postat Februarie 8, 2015 Salutare dragi prieteni. Eu am vizitat salonul intr-o seara.Sunat la 0748.992.021 Am ajuns,la intrare m-a primit secretara ( o blonda micuta de statura)si m-a condus la etaj unde erau aliniate 3 fete... Doar una m-a atras dintre ele,o domnisoara de 20 de ani dupa spusele ei,circa 1.60/1.70m bruneta ,sanii potriviti .am ales pentru 1ora de masaj la 150 lei achitat pe loc inainte de masaj.Salonul este echipat asa cum trebuie prosoape curate.M-a condus in camera am primit un prosop si la ďuş cu mine..Camera respectiva avea baie proprie, gel de dus,facut dus si plecat in camera..fata deja ma astepta in camera.A inceput masajul pe spate si dupa vreo 10 min mi.a cerut sa ma intorc cu fata sprea ea..M-am intors si a inceput cu relaxare a continuat pe piet abdomen dupa s-a dat cu ulei pe sani si sa frecat de mine A inceput sa ii de-a atentie si la cel voinic.Mangaiat frecat cu mana dupa care cu ajutorul sanilor.Am trecut in pozitia 69 ,am inceput sa ii mangai corpul,are o piela foarte fina..am gustat si din pruna...Are o pizda curata si buna la gust..Dupa m.a sters cu stervetel. Nu mai imi amintesc exact numele ,parca Gina. Note: Locatie - 7Aspect maseuza - 8Masaj de relaxare - 6Masaj erotic - 5Raport calitate - pret - 5Concluzia: De incercat macar odata.Prestatia a fost slabuta dar pentru tineretea ei de invidiat eu unu mai revin. 3
verdiny Reputație: 16 Postat Martie 6, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Martie 6, 2015 salut,am fost acum 2-3 zile la aceste fete acum mi-am facut timp sa impartasesc din experienta traitaam intrat cu o domnisoara cam un 165inaltime, 50 kgsani medii,draguta,am mers la dus- ok, prosop curat,am optat pt masaj erotic150 lei doua finalizarimasajul de relaxare undeva la un 7apoi masajul erotic - mai mult laba, fara atentie la oofinalizare pe minemai era o fata brunet, draguticasper sa merg si pe la ea sporLocatie: 8Maseuza: 8Masaj relaxare: 8Masaj erotic: 6GFE: 5Atitudine: 5/6
frunzulitza_ion Reputație: 6 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 17, 2015 Acu citeva zile ,trecind prin Cluj pt citeva ore mi-am zis sa incerc ,mai ales ca era unul din putinele saloane care promiteau masaj la jacuzzi. Facut programare,ajuns la locatie, ma intimpina o tipa acra (probabil secretara) care parea groaznic de plictisita . Ma conduce totusi sus pe niste scari iar in capul scarilor ma asteptau doua fatuci cu un entuziasm de parca l-ar fi asteptat pe Vlad Tepes sa le traga in teapa (la propriu). Incerc sa incheg o conversatie cu ele sa vad pe care sa o aleg, dar imi raspunde tot varza de secretara . Mai vad pitite intr-un colt 2 tipe mai simpatice ,dar acreala imi spune ca ele nu fac jacuzzi. De ce -intreb eu? se tem sa nu se inece-pe acra n-o distreaza ,tot la cele 2 tipe ma refera. Aflu in sfirsit ca pe una o cheama Alina, pe cealalta Malina (imi suna comic asocierea), instinctul spune Malina , dar nu ma iau dupa el si o aleg pe Alina . In sfirsit Alinuta incepe sa vorbeasca-imi spune ca oral nu face-desi eu nici nu i-am cerut, dar asta imi da de gindit in privinta calitatii masajului. Ii spun multumesc frumos ,si ma retrag cu pantalonii pe mine si banii in buzunar si de data asta instinctul imi spune ca am facut bine. Nu o sa mai revin Locatie -7 (destul de central)Atitudine(fete +secretara ) 2 3
nanan Reputație: 73 Postat Mai 24, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 24, 2015 Salutare! Sunt nou pe acest forum, ca si consumator de masaje. Am cautat de mai multa vreme pe cineva pentru un masaj cu finalizare. Am ajuns pe acest forum si incurajat de recenziile pozitive am hotarat sa o contactez pe ELLA ca sa ma conving pe pielea mea de cele scrise de confrati.Am sunat-o pe la 9 seara . A raspuns rapid, mi-a comunicat servicille prestate si tariful. Scurt si clar, masaj de relaxare cu finalizare manuala cu durata de o ora, pret 150 lei. Sa sun cu aprox. 30 de minute inainte de ora cand as avea eu timp. Mi-a explicat locatia, zona Gheorgheni, str C.Brancusi. Si sa o sun cand ajung in apropiere . Casa cu un etaj,gard acoperit cu un fel de tabla de plastic gen prelata, m-a asteptat sus pe scari imbracata in bikini si sutien. Descaltat in hol, am intrat in camera unde este un pat de masaj. Neavand nevoie de dus, am platit, m-am dezbracat,am fost invitat sa ma intind pe patul de masaj cu fata in jos. Masajul cu ulei, foarte placut, picioare, fese, spate si gat. Dupa spusele ei 2 ani de experienta. Dupa aproximativ 10 de minute mi-a spus sa ma intorc cu fata in sus. A urmat partea cu finalizarea manuala. Mi-a spus ca este racita . Au iesit la iveala o pereche de sani marisori, moi la atingere, frumosi pentru gustul meu Am intrebat-o daca pot sa ma joc cu ei si a fost de acord. Mari, moi la atingere, pielea catifelata, sfarcuri intarite. Masajul de finalizare a fost foarte placut, cu ulei mult, cu doua maini si cu atentie la zonele adiacente. A aparut servetelul pe burta apoi ejacularea, curatenie si s-a retras la baie. Eu am primit servetele umede pentru igienizare, n-am mai fost la baie. Imbracat si plecat. Note: Locatie - 8 Aspect maseuza - 9 Masaj de relaxare - 5 Masaj erotic - 4 Raport calitate - pret - 5 Halat: 150 RON/h (mi-a cerut banii inainte). Concluzie... nu merita! Per total, o experienta neplacuta, nu cred ca merita,asa ca nu voi mai reveni la acest salon. Sincer imi venea sa cer inapoi macar 50 RON din cei 150 RON platiti si sa plec naibii de acolo cat mai repede ! 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 24, 2015 Relatarea intră în contradicție flagrantă cu (unele) note și cu concluzia. 2 1
nanan Reputație: 73 Postat Mai 24, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 24, 2015 vorbesc despre prestatie,lasand la o parte aspectul maseuzei....caci intrun final mergi acolo pentru un serviciu si dai un ban....nu ? eu asa fac ,merg sa mi se ofere ceva nu sa vad ))
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 24, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 24, 2015 Masajul de finalizare a fost foarte placut, cu ulei mult, cu doua maini si cu atentie la zonele adiacente. Masaj erotic - 4 1
nanan Reputație: 73 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 4, 2015 da masaj erotic 4!SOCIALIZARE- 5 1
nanan Reputație: 73 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 1, 2015 am sunat azi la salon!au o secretara nouacand am intrebat-o despre tipurile de masaj si preturi nu a stiu sa mi le spuna,se incurca in timpul conversatiei. 1
nanan Reputație: 73 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 1, 2015 am renuntat sa le mai si vizitez 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2015 Postat Iulie 1, 2015 am sunat azi la salon!au o secretara nouacand am intrebat-o despre tipurile de masaj si preturi nu a stiu sa mi le spuna,se incurca in timpul conversatiei. am renuntat sa le mai si vizitez Noah, ai bagat-o in somaj pe amarata aia.De f...t nu se f...e, de supt nu o suge, de frecat uleios nu o freaca. Da' nici sa vorbeasca la telefon nu-i in stare amarata?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum