n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Dar ştii, cred cum sunt regulile la ei. Dacă ii iei lu unu un televizor cu praf, tre să le iei la toţi, nu contează dacă vreunu" e alergic, ghinion de neşansă, dacă altu vrea 50 dă bice pă cârcă , le dai la toţi să nu plângă că au ieşit in pagubă, ii ţii insiraţi in şir indian( arăbesc, ţigănesc, vezi tu) , da îţi mai trebuie un contabil(eventual eunuc) care să ţină socoteala bicelor sau trebuie realizat un numărător electronic cu tranzistori NPN (na pula nărodule) Te invit in haremul meu...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Stai sa citesc 1001 nopti. Sau mi le povestesti tu?
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Amandino.....fa-ti harem, nu asculta dupa cei care sunt invidiosi.... Eu sa fiu sefu' si ti-i castrez pe toti.... 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 pai o lasi sa scape?Pai cum?O iubesc asa de mult ca o las sa faca ce vrea ea.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Amandino.....fa-ti harem, nu asculta dupa cei care sunt invidiosi.... Eu sa fiu sefu' si ti-i castrez pe toti.... Da" nu cred că i-ar conveni, oameni suntem, găini păpăm
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Da" nu cred că i-ar conveni, oameni suntem, găini păpămLas pe mine....mai scap eu vreo 2 ...asa de saminta!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 E rost dă şpagă, ai ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 1, 2015 Traiasca nasu' mareeee, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........ihhhiiiiiiiiiiiiiiiiii 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Amandino.....fa-ti harem, nu asculta dupa cei care sunt invidiosi.... Eu sa fiu sefu' si ti-i castrez pe toti.... Titi, tu esti gelos... Si daca te iubesc, dar ma mai iubesc si cu Klm... :350xPoate impreuna?... :350xCred ca e mai usor sa faci harem cu femei decat cu barbati... Bine, iau si niste sotii ca sa nu fie cu suparare...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Titi, tu esti gelos... Si daca te iubesc, dar ma mai iubesc si cu Klm... :350xPoate impreuna?... :350xCred ca e mai usor sa faci harem cu femei decat cu barbati... Bine, iau si niste sotii ca sa nu fie cu suparare... Cred că fiecare zicem că treaba noatră e mai grea decât a celuilalt
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 E rost dă şpagă, ai ?Nope.Se cheama comision, te rog!
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Titi, tu esti gelos... Si daca te iubesc, dar ma mai iubesc si cu Klm... :350xPoate impreuna?... :350xCred ca e mai usor sa faci harem cu femei decat cu barbati... Bine, iau si niste sotii ca sa nu fie cu suparare... Eu ...gelos? De unde ai venit cu ideea asta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Da fotografi si videografi ca sa imortalizeze momentu' fericit nu trebuie ? Nush, zic si eu ! Da amu' merge si cu tel. mobil sau tableta !
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Nope.Se cheama comision, te rog!Da, mă iertaţi , trebuie să ne esprimăm elegant
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Toti bine, ba ma pun pe ganduri... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Cred ca videoclip-ul asta ar trebui numit "Imnul Nimfomane.ro", apar toate tipurile de useri prezenti aici 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... Daca am zis, am zis. Te marit, da-ten-n pula lu' ginerica. Prima data fixam data nuntii. Pe 20 August e ok? Pica intr-o zi de joi. :laugh2 Daca ai obiectii punem alta zi. Numeste un user pe care sa-l futi sau sa-ti danseze in poala inainte de nunta, ca apoi te faci fata cuminte. Pe Picon il invitam la nunta?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Daca am zis, am zis. Te marit, da-ten-n pula lu' ginerica. Prima data fixam data nuntii. Pe 20 August e ok? Pica intr-o zi de joi. :laugh2 Daca ai obiectii punem alta zi. Numeste un user pe care sa-l futi sau sa-ti danseze in poala inainte de nunta, ca apoi te faci fata cuminte. Pe Picon il invitam la nunta? Un user pe care sa-l fut, adica cel mai sexy pentru mine, ca apoi sa ma marit cu altul? Daca tu-l gasesti pe ala cu care sa ma fut, nu virtual de aici, ma marit daca promite sa nu mai futa nici o femeie in afara de mine... Sa vad daca mai ai doritori...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Un user pe care sa-l fut, adica cel mai sexy pentru mine, ca apoi sa ma marit cu altul? Daca tu-l gasesti pe ala cu care sa ma fut, nu virtual de aici, ma marit daca promite sa nu mai futa nici o femeie in afara de mine... Sa vad daca mai ai doritori... Amada, alege unu cu care sa futi....si sa stii ca tu esti ca MILITIA....odata ce l-ai prins pe unu si l-ai luat de barbat tu crezi ca mai misca-n front si-i mai arde de femei? :laugh2 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Amada, alege unu cu care sa futi....si sa stii ca tu esti ca MILITIA....odata ce l-ai prins pe unu si l-ai luat de barbat tu crezi ca mai misca-n front si-i mai arde de femei? :laugh2 ... şi să fie şi apa oprită...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Amada, alege unu cu care sa futi....si sa stii ca tu esti ca MILITIA....odata ce l-ai prins pe unu si l-ai luat de barbat tu crezi ca mai misca-n front si-i mai arde de femei? :laugh2 Neeee, eu am mai mult decat un barbat ar avea nevoie... nu mai e faza ca nu primeste ce vrea... doar cea ca trebuie sa diversifice...Tu te-ai insura cu o femeie ca asta? Deci nici eu nu ma marit! Daca imi dai un fidel... care se bucura... esti de onoare la nunta... Nice try, anyway.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2015 Deci eu mă ocup de lăutari și de fasolea de dimineața, în loc de ciorba de potroace. Dacă tot nu mă mai iubește Amada, măcar să mă fac util altfel. Plm ... m-aș în ea de viață!
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 1, 2015 plm...m.am speriat am crezut ca ''s.a mărit armata''....)) deh e noapte și e târziu. ....)) 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 2, 2015 Ce topic obosit! 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 2, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 2, 2015 De ce and amandaSitting in a tree 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum