Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 Sa nu fii pe lista de blesteme...te-a cam mancat intre buci,sa dai punct! Doua zile degeaba................
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 Doua zile degeaba................ La ce te referi,cand spui chestia asta?...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Am citit doar primele 2 randuri, latra in continuare, data viitoare cand ma mai enervezi te blestem direct fara sa-ti mai spun nimic. Interesant ca a aparut retardatul abia la ora asta...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/578427/resized_business-cat-meme-generator-that-s-all-very-interesting-but-so-what-0a6e89.jpg
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 Ăştia sunt ca in poiana lu" Iocan:- Ce scrie bă Moromete la gazetă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 La ce te referi,cand spui chestia asta?... Sunt buzi
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 Sunt buzi In vrajitoarea din oz scrie ca te ia si busy fiind,si stand degeaba...se merge la doua capete...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2015 Hai ca te-am scos de la ignore(v-am scos),si pot sa dau si quote...prea #vă-o luati in cap,nesimțiții drecu........Repet,nu am nimic cu faptul ca te imbeti pana te pişi pe tine,si te trezesti dimineata cu ochi de chinezoiaca si miros de pişat pe la nas,si vrei sa faci un duş(finally),si nu e apă calda,nici rece ,dar nu-i problema pentru tine,fiindca mai deschizi o sticla,o golesti si pe aia,pana ti se amortesc(IAR) toate simturile,si tot aşa,you keep going wiz the bottles ....nu am nimic cu tine fiindca preferi sa fii singura(preferinta venita din cauza refuzurilor pe care le-ai primit),si ca ai decis sa bați #bărbațiisacidebox... nu am nimic cu tine ca-ti dai ca disperata in cărti si fasole,in speranta ca maine va fi mai bine,ca nu vei mai gasi cacat uscat de sclav(gen s-a cacat sclavul sub covor fiindca i-ai aratat ca infernul exista ), sub #traversa din sufragerie...nu am nimic cu tine nici atunci cand vad scris ca ti se arunca sclavii de la etaj,in speranta ca vor scapa de #necuratu',sau ca te păcălesc ca merg(ei merg) pana jos la magazin,sa ia o stica de rachiu,si o cutie de margarina Linco,dar ei fug mancand pamantul,la fel,de frica lu' necuratu'...dar am ceva cu tine cand vad ca apelezi la blesteme,sau ca le bagi in discutie,sau ca te gandesti la ele,#futețiaş ditamai flegmoiul verde pe frunte,sa ți se scurga pe nas...#Sânerio: Daca am avea oportunitatea de a ne cunoaste(random,bineinteles,fiindca nu vânez nici guşteri,nici bufnițe alcoliste,momentan este ce manca...),ti-as fute un scuipat direct in ochi,de față cu lumea(dar nu as face sa para ca te scuip,#maşface ca tusesc,sau ca stranut ),probabil te-ai enerva cumplit,si ai incerca sa vii spre mine,sa-mi fuți vreuna...Asta as astepta! ...sa para self defence,ca apoi eu sa te plachez...Aş fi mandru de mine...si satisfacut .Oare vei intelege vreodata ca nu toti barbatii accepta sa fie fie batuti(si sa si plateasca) de #nedominatoare,sau dominatoare d-astea wannabe,cu mari frustrari,si dereglari psihice?Da-mi voie sa ma indoiesc....... Ce am înțeles io de aici, e că deceu știe rugby.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Ce am înțeles io de aici, e că deceu știe rugby. "Datorita" tie am citit si restul...Stie o putza, vorbeste frica din el si in afara de scuipat altceva nu stie. Nice try.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2015 Try între bețe,
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 Cu transformare sau fără ?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iunie 3, 2015 Ce am înțeles io de aici, e că deceu știe rugby. pff, eu credeam că-i vorba de gresie-faianţă
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 pff, eu credeam că-i vorba de gresie-faianţă... şi var pă cur...
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 "Datorita" tie am citit si restul...Stie o putza, vorbeste frica din el si in afara de scuipat altceva nu stie. Nice try. Pai ce ai fi vrut sa scriu?Ca-ți fut direct un cap in gura?Zici ca ti-am insultat bărbăția,cu verzişorul lunecos si lipicios?Hhhptiu,na! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Asta incercai, sa-ti demonstrezi barbatia?A iesit ca ai demonstrat ca-ti bagi iarba si in nas. Ca sa punem un diagnostic corect, cand te duci la wc iese tot verde sau albicios?Nimeni nu se tot pune cu fundul in sus daca nu vrea sa fie futut... E ultima data cand iti raspund, porti o viroza de prostie si frustrare care deja iti iese din toate orificiile.Sanatate!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 Asta incercai, sa-ti demonstrezi barbatia?A iesit ca ai demonstrat ca-ti bagi iarba si in nas. Ca sa punem un diagnostic corect, cand te duci la wc iese tot verde sau albicios?Nimeni nu se tot pune cu fundul in sus daca nu vrea sa fie futut... E ultima data cand iti raspund, porti o viroza de prostie si frustrare care deja iti iese din toate orificiile.Sanatate! Cheers,Pavarotti!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 3, 2015 Ok, mi se pare mie sau astia doi sunt suflete pereche? Yo trollam mai devreme...but they're actually sitting in a tree throwing bananas at each other Mazeltov! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Ok, mi se pare mie sau astia doi sunt suflete pereche? Yo trollam mai devreme...but they're actually sitting in a tree throwing bananas at each other Mazeltov! Daca ma iau dupa gandirea asta ar trebui sa ma marit cu cel pe care nu-l suport cel mai mult... Oricum daca spui unei femei "maimuta" suna a dezmierd, unui barbat "maimutoi"...
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 3, 2015 Daca ma iau dupa gandirea asta ar trebui sa ma marit cu cel pe care nu-l suport cel mai mult... Oricum daca spui unei femei "maimuta" suna a dezmierd, unui barbat "maimutoi"... Uff mai copii mai, parca ma duc cu gandul in tinerete cand trageam fetele de codite stiind ca mai apoi viata ne va fute si vom vrea sa le apucam de aceleasi codite. Uite, deja aveti si cuvinte de alint... Mi se umple sufletul de bucurie sa va vad asa si sa fiu martor la ceea ce va sa fie o poveste minunata. Amada, numai cineva care te provoaca si te face sa nu-l "suporti" te va tine ancorata si interesata. 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Ce am înțeles io de aici, e că deceu știe rugby. Si ca are flegme verzi, de unde se deduce ca : primo - are probleme ORL sau sinuzita ( nu stiu daca sinuzita intra tot la ORL ) secondo - prezinta urme de clorofila 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Uff mai copii mai, parca ma duc cu gandul in tinerete cand trageam fetele de codite stiind ca mai apoi viata ne va fute si vom vrea sa le apucam de aceleasi codite. Uite, deja aveti si cuvinte de alint... Mi se umple sufletul de bucurie sa va vad asa si sa fiu martor la ceea ce va sa fie o poveste minunata. Amada, numai cineva care te provoaca si te face sa nu-l "suporti" te va tine ancorata si interesata. Hmmm, ancorata si interesata pot fi altfel decat iritata...Rautatea nu ma ancoreaza, interesul imi trece repede, mai raman o perioada pana ma conving ca asta e tot ce este si plec.Pe forum mai sunt doar pentru ca imi ofera si altceva in afara de iritabilitate...Unii ma irita, altii ma incalzesc, unii ma provoaca, dar nu ma enerveaza, ma fac sa rad... Interesata as fi de un mascul inteligent, care este si un amant pe masura, precum si sufletist, dar si ferm cand eu nu ma mai controlez... Maimutoiul doar cauta atentie si daca nu ma irita vede ca nu-l bag in seama, nu stie cum altfel...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 @Amada, promoveaza-te putin. Stiu ca poti. E o chestie acum pe net cu fete care tin cutia de cola intre țâțe. Daca o faci pe asta cred ca si Pisicuts vrea sa fie ginerica. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 @Amada, promoveaza-te putin. Stiu ca poti. E o chestie acum pe net cu fete care tin cutia de cola intre țâțe. Daca o faci pe asta cred ca si Pisicuts vrea sa fie ginerica. Nebun mai esti, in sensul bun!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum