Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

ma refeream la consumator de alcool ;)

Si eu. Unde mai pui ca vinul are multi antioxidanti, ai putea sa zici ca un vin bun e un medicament anticancerigen pe care-l iei anticipat :)

Trebuie sa te chem la o degustare odata sa te dau pe brazda :))))

  • Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea.  :blushing2

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea.  :blushing2

 

Nea Picoane, cu tot respectu', niciodata nu e prea mult vin, ma asteptam sa stii treburile astea, doar esti bucatar!  

:laugh2  :laugh2  :laugh2

 

Lasand gluma la o parte, nu are prea mult vin, are prea multa apa :) ar fi trebuit adaugata un pic de  faina, dar personal prefer sa nu adaug asa ca-l ingros din fiert cat pot... In principiu sosul este pentru carne, insa mie imi place sa-l amestec si cu piureul ca sa-i schimb gustul. Asta cu cafeaua nu am incercat-o niciodata ... Eu il fac cu o ceapa taiata in sferturi, usturoi, piper negru, foi de dafin, rozmarin, ulei de masline (sau unt), un pic de miere (sau zahar) si vin; si fierbe pana ramane cam 1/3 din cantitatea initiala, apoi il strecor ca sa ramana doar sosul pe care-l torn in farfurie peste carne, insa sunt persoane care il pun peste carne in cuptor... Sa-mi zici cu cafeaua, suna interesant  :bow

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Făina adăugată în sos nu e prea sănătoasă. Dacă mi se pare că e prea subțire sau nu am avut răbdare să-l scad suficient, fierb puțin cartof sau morcov, îl pasez și îl incorporez- îngroașă sosul. În loc de apă pun cafea. Nu pun zahăr, ci miere (e mai sănătoasă).

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. 

Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum :).

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. 

Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum :).

incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul

Amidonul este un zahar simplu, daca nu pun zahar sau faina pentru ca nu e sanatos dar pun amidon, tot acolo ajung... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...