Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

haoleu'  Corinutzo.....pai asa ne-am inteles noi...nu ziceai ca te apuci de sport...acu' ce facusi ..sau ai mers pe vechea zicala...numai asta ca e' cald !! :laugh2  :laugh2

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Corinutzo, esti smechera rau .

Nu stiu cate fete de seama ta fac asa ceva , si nu numai .

Cu toata dragostea , esti de laudat .

Bravo ,

post-98410-0-59658100-1449391728_thumb.jpg

post-98410-0-94624300-1449391751_thumb.jpg

post-98410-0-20136900-1449392213_thumb.jpeg

  • Like 5
  • Minus 8
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

ce burghezie....

Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu dur

post-116092-0-37889900-1449426388_thumb.jpg

  • Like 9
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cartofi copți , legume,  carnaț si ficăței de pui :foame  :yummy

Saute-ul ala de legume e delicios !

  • Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu dur

attachicon.gifchardonay.jpg

 

nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi!

  • Like 1
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi!

Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun ;)

  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ...

  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun ;)

 

ma refeream la consumator de alcool ;)

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

ma refeream la consumator de alcool ;)

Si eu. Unde mai pui ca vinul are multi antioxidanti, ai putea sa zici ca un vin bun e un medicament anticancerigen pe care-l iei anticipat :)

Trebuie sa te chem la o degustare odata sa te dau pe brazda :))))

  • Like 3
  • Minus 5
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ...

http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/medium/000/001/232/picsor.jpg

  • Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea.  :blushing2

  • Like 3
  • Minus 2
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea.  :blushing2

 

Nea Picoane, cu tot respectu', niciodata nu e prea mult vin, ma asteptam sa stii treburile astea, doar esti bucatar!  

:laugh2  :laugh2  :laugh2

 

Lasand gluma la o parte, nu are prea mult vin, are prea multa apa :) ar fi trebuit adaugata un pic de  faina, dar personal prefer sa nu adaug asa ca-l ingros din fiert cat pot... In principiu sosul este pentru carne, insa mie imi place sa-l amestec si cu piureul ca sa-i schimb gustul. Asta cu cafeaua nu am incercat-o niciodata ... Eu il fac cu o ceapa taiata in sferturi, usturoi, piper negru, foi de dafin, rozmarin, ulei de masline (sau unt), un pic de miere (sau zahar) si vin; si fierbe pana ramane cam 1/3 din cantitatea initiala, apoi il strecor ca sa ramana doar sosul pe care-l torn in farfurie peste carne, insa sunt persoane care il pun peste carne in cuptor... Sa-mi zici cu cafeaua, suna interesant  :bow

  • Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Făina adăugată în sos nu e prea sănătoasă. Dacă mi se pare că e prea subțire sau nu am avut răbdare să-l scad suficient, fierb puțin cartof sau morcov, îl pasez și îl incorporez- îngroașă sosul. În loc de apă pun cafea. Nu pun zahăr, ci miere (e mai sănătoasă).

  • Like 5
  • Minus 2
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. 

Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum :).

  • Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. 

Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum :).

incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul

  • Like 4
  • Minus 4

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul

Amidonul este un zahar simplu, daca nu pun zahar sau faina pentru ca nu e sanatos dar pun amidon, tot acolo ajung... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...