gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2015 haoleu' Corinutzo.....pai asa ne-am inteles noi...nu ziceai ca te apuci de sport...acu' ce facusi ..sau ai mers pe vechea zicala...numai asta ca e' cald !!
koko1 Reputație: -341 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2015 Corinutzo, esti smechera rau .Nu stiu cate fete de seama ta fac asa ceva , si nu numai .Cu toata dragostea , esti de laudat .Bravo , 5 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 6, 2015 Vă invit la un grătarhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12107748_694825707319836_4584674493288665432_n.jpg?oh=5c766f6b7229b7a06af246376b733849&oe=56ECE568 5 3
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 Vă invit la un grătar Vin! Baga adresa pe pemeu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 6, 2015 cartofi copți , legume, carnaț si ficăței de pui 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 Coaste de miel la cuptor cu piure si sos de vin rosu. 13 5
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 6, 2015 ce burghezie.... 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 ce burghezie....Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu dur 9 5
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2015 Imperialistii astia...) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 cartofi copți , legume, carnaț si ficăței de pui Saute-ul ala de legume e delicios ! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 6, 2015 Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu durchardonay.jpg nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi! 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi!Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Decembrie 6, 2015 Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 6, 2015 Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun ma refeream la consumator de alcool
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 6, 2015 zi sa mori tu? inseamna ca nu ai mancat mancare facuta de mine. 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 ma refeream la consumator de alcool Si eu. Unde mai pui ca vinul are multi antioxidanti, ai putea sa zici ca un vin bun e un medicament anticancerigen pe care-l iei anticipat Trebuie sa te chem la o degustare odata sa te dau pe brazda ))) 3 5
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 6, 2015 Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ...http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/medium/000/001/232/picsor.jpg 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 6, 2015 Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea. 3 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 7, 2015 Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea. Nea Picoane, cu tot respectu', niciodata nu e prea mult vin, ma asteptam sa stii treburile astea, doar esti bucatar! Lasand gluma la o parte, nu are prea mult vin, are prea multa apa ar fi trebuit adaugata un pic de faina, dar personal prefer sa nu adaug asa ca-l ingros din fiert cat pot... In principiu sosul este pentru carne, insa mie imi place sa-l amestec si cu piureul ca sa-i schimb gustul. Asta cu cafeaua nu am incercat-o niciodata ... Eu il fac cu o ceapa taiata in sferturi, usturoi, piper negru, foi de dafin, rozmarin, ulei de masline (sau unt), un pic de miere (sau zahar) si vin; si fierbe pana ramane cam 1/3 din cantitatea initiala, apoi il strecor ca sa ramana doar sosul pe care-l torn in farfurie peste carne, insa sunt persoane care il pun peste carne in cuptor... Sa-mi zici cu cafeaua, suna interesant 4 5
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 8, 2015 Făina adăugată în sos nu e prea sănătoasă. Dacă mi se pare că e prea subțire sau nu am avut răbdare să-l scad suficient, fierb puțin cartof sau morcov, îl pasez și îl incorporez- îngroașă sosul. În loc de apă pun cafea. Nu pun zahăr, ci miere (e mai sănătoasă). 5 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 8, 2015 Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum . 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Postat Decembrie 8, 2015 Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum .incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul 4 4
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 8, 2015 incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustulAmidonul este un zahar simplu, daca nu pun zahar sau faina pentru ca nu e sanatos dar pun amidon, tot acolo ajung...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum