Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ... 14 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 haoleu' Corinutzo.....pai asa ne-am inteles noi...nu ziceai ca te apuci de sport...acu' ce facusi ..sau ai mers pe vechea zicala...numai asta ca e' cald !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ... Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Corinutzo, esti smechera rau .Nu stiu cate fete de seama ta fac asa ceva , si nu numai .Cu toata dragostea , esti de laudat .Bravo , 5 8 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Vă invit la un grătarhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12107748_694825707319836_4584674493288665432_n.jpg?oh=5c766f6b7229b7a06af246376b733849&oe=56ECE568 5 3 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Vă invit la un grătar Vin! Baga adresa pe pemeu Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 6, 2015 cartofi copți , legume, carnaț si ficăței de pui 9 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Coaste de miel la cuptor cu piure si sos de vin rosu. 13 5 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ce burghezie.... 2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ce burghezie....Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu dur 9 5 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Imperialistii astia...) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 cartofi copți , legume, carnaț si ficăței de pui Saute-ul ala de legume e delicios ! 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Burghezie era daca va povesteam si despre vin, da' am zis sa va iert... Insa ma fortezi sa fiu durchardonay.jpg nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi! 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 nu ma atrage, nu sunt consumator. eu raman la bucatzi!Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 694 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ... Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu trebuie sa fii consumator ca sa te bucuri de un vin bun ma refeream la consumator de alcool Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 6, 2015 zi sa mori tu? inseamna ca nu ai mancat mancare facuta de mine. 9 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ma refeream la consumator de alcool Si eu. Unde mai pui ca vinul are multi antioxidanti, ai putea sa zici ca un vin bun e un medicament anticancerigen pe care-l iei anticipat Trebuie sa te chem la o degustare odata sa te dau pe brazda ))) 3 5 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Felul principal, Roze de Purcari, colaterale, masline, ementaller si niste bruschete. Deh improvizeaza omul ...http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/medium/000/001/232/picsor.jpg 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea. 3 2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Nea Maverick, zic și eu așa ... să nu mă cerți, dar cred că sosul ăla de vin roșu are prea mult ... vin! A colorat prea mult piureul. Cred că trebuia ceva ulei și apă, sau mai multă, dacă ai pus. Părerea mea ...Eu pun și puțină cafea. Nea Picoane, cu tot respectu', niciodata nu e prea mult vin, ma asteptam sa stii treburile astea, doar esti bucatar! Lasand gluma la o parte, nu are prea mult vin, are prea multa apa ar fi trebuit adaugata un pic de faina, dar personal prefer sa nu adaug asa ca-l ingros din fiert cat pot... In principiu sosul este pentru carne, insa mie imi place sa-l amestec si cu piureul ca sa-i schimb gustul. Asta cu cafeaua nu am incercat-o niciodata ... Eu il fac cu o ceapa taiata in sferturi, usturoi, piper negru, foi de dafin, rozmarin, ulei de masline (sau unt), un pic de miere (sau zahar) si vin; si fierbe pana ramane cam 1/3 din cantitatea initiala, apoi il strecor ca sa ramana doar sosul pe care-l torn in farfurie peste carne, insa sunt persoane care il pun peste carne in cuptor... Sa-mi zici cu cafeaua, suna interesant 4 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Făina adăugată în sos nu e prea sănătoasă. Dacă mi se pare că e prea subțire sau nu am avut răbdare să-l scad suficient, fierb puțin cartof sau morcov, îl pasez și îl incorporez- îngroașă sosul. În loc de apă pun cafea. Nu pun zahăr, ci miere (e mai sănătoasă). 5 2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum . 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Da, din acelasi motiv nu adaug nici eu faina; mierea este si alegerea mea insa eu o adaug la sfarsit, cand s-a racit sosul, daca pui mierea in lichidul fierbinte omori toate bacteriile alea bune. Trebuie sa incerc treaba asta cu cafeaua, mersi, mi-ai dat de lucru acum .incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustul 4 4 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Decembrie 8, 2015 incercati cu tapioca....din punctul meu e cea mai buna metoda de ingrosare a sosului pe baza de amidon care nu schimba nici textura, nici gustulAmidonul este un zahar simplu, daca nu pun zahar sau faina pentru ca nu e sanatos dar pun amidon, tot acolo ajung... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum