thuia Reputație: 121 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 25, 2015 BRUNETA fara fite te astept in locatia mea pentru a-ti oferi masaj terapeutic si de relaxare, pentru mai multe detalii contacteaza-ma, cer si ofer discretie, Drumul Taberei, 24 Jun 11:00 50 L
sweetdog Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 a fost careva la ea?
laury Reputație: 24079 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 4, 2015 Poza mai este pe aici pe undeva...
laury Reputație: 24079 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2015 Am fost, este fata din poze, skinny, cam 160 cu 45 kg, sani mici 1-2, la fata comuna, proportionata ok, cur mic si tare. Oral si normal, ambele protejate, singura in garsoniera pe Compozitorilor. Servicii onorabile, pret calitate ok. De revenit ptr cei carora le plac fetele snur. Denisa are 24 ani parca. Locatie 7, oral 7, normal 7, igiena 8, gfe 8, cadou 50 lei fin sau 120 lei ora. Presiune in vena sa aveti! 6
titilescu Reputație: 5166 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iulie 8, 2015 Am fost, este fata din poze, skinny, cam 160 cu 45 kg, sani mici 1-2, la fata comuna, proportionata ok, cur mic si tare. Oral si normal, ambele protejate, singura in garsoniera pe Compozitorilor. Servicii onorabile, pret calitate ok. De revenit ptr cei carora le plac fetele snur. Denisa are 24 ani parca. Locatie 7, oral 7, normal 7, igiena 8, gfe 8, cadou 50 lei fin sau 120 lei ora.Presiune in vena sa aveti! Doctore...sa mor și nu alta! Parc-ai lucra la serviciu de ambulanta....ești peste tot și prin toate! http://smilies-gifs.com/eng/hospitals/10hospitals.gif Sa ne trăiești!TT ...fost sopher de ambulantza 1
laury Reputație: 24079 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2015 Doctore...sa mor și nu alta! Parc-ai lucra la serviciu de ambulanta....ești peste tot și prin toate! http://smilies-gifs.com/eng/hospitals/10hospitals.gif Sa ne trăiești!TT ...fost sopher de ambulantzaPe canicula asta frate TT, trebuie sa acord ajutorul de urgenta unor domnisoare uitate prin labirintul orientarii/informarii... Te salut! 4
titilescu Reputație: 5166 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iulie 9, 2015 Pe canicula asta frate TT, trebuie sa acord ajutorul de urgenta unor domnisoare uitate prin labirintul orientarii/informarii... Te salut!Bravo ție...fa și tu ce poți..dacă mai poți. Si vezi sa nu transpiri pre mult, ca face rău la rinichi! Si eu te salut cordial,TT
tommy1980 Reputație: 43 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 BRUNETA, fara fite, te astept in locatia mea pentru a-ti oferi masaj terapeutic si de relaxare, pentru mai multe detalii contacteaza-ma, cer si ofer discretie, Drumul Taberei,
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 10, 2015 Am fost, este fata din poze, skinny, cam 160 cu 45 kg, sani mici 1-2, la fata comuna, proportionata ok, cur mic si tare. Oral si normal, ambele protejate, singura in garsoniera pe Compozitorilor. Servicii onorabile, pret calitate ok. De revenit ptr cei carora le plac fetele snur. Denisa are 24 ani parca. Locatie 7, oral 7, normal 7, igiena 8, gfe 8, cadou 50 lei fin sau 120 lei ora.Presiune in vena sa aveti! vad 8 la igiena. a candit?
laury Reputație: 24079 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 11, 2015 vad 8 la igiena. a candit?Nu, miros curat fara nimic suspect...un pic neepilata de 3 zile...
superman_505 Reputație: 87 Postat Iulie 11, 2015 Oras:NY Oras:NY Postat Iulie 11, 2015 Nu, miros curat fara nimic suspect...un pic neepilata de 3 zile... De 3 zile era un pic mai mult neepilata...pacat, arata binisor in poze.
radus30 Reputație: 1 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Confirm cu rebranding iar ca experienta exact cum a zis si laury
ronin13 Reputație: 282 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2015 Dupa doua tentative de intalnire cu Dana (sweetpurple) si tel inchis al lui Alice37, am zis sa incerc si la domnisoara "Denisa".Contactata telefonic, confirmat disponibilitatea, oferit coordonate, ajuns în Locatie.Locatie Bvd 1 Mai, langa mega image. Garsoniera asa si asa. Nu era haos prin ea dar curatenia lasa de dorit. Am vazut multe fire de par pe jos si nu erau doar ale domnisoarei. Simpatica la fata dar nu as spune frumoasa, micuta de înăltime (160cm declaratii de ea). Brunetă, par lung. Abia intrat mi-a cerut sa ma descalt (tot timpul ma descalt in hol dar fata a fost f grăbită în a sublinia obligativitatea descaltarii in hol ) m-a intrebat daca stau un numar sau o ora. Am confirmat un numar si hatz, a aruncat pe o noptieră mica un pachet de serverele umede si un prezervativ. Cerut banii imediat desi, de obicei, din proprie initiativa pun amenda pe masa de la început. Din nou mi-a luat-o inainte.De obicei fac dus chiar daca am facut cu o ora inainte sa ajung la daneză dar acum, daca am vazut ca sta treaba asa, am luat un servetel si m-am sters cu el. Nu mi-a placut cand mi-a spus ca nu e nevoie sa ma sterg pt ca oricum facem totul protejat. I-am explicat ca nu accept niciodată neprotejat (la oral ca de restul nici nu poate fi vorba) dar ca este de bun simt sa te speli inainte chiar daca platesti serviciul.In fine. Pe scurt Denisa eate genul fast fuck. E drept ca ma grăbeam si eu dar si ea a fost f grăbită. Pus preze, oral max un minut, destul de mecanic. Fara artificii, fara implicare. Asta micu are ceva probleme cu preze dar si-a revenit. Dupa un min m-a intrebat cum vreau sa se pozitioneze pt oral. Bineinteles din lipsa de imaginatie (vrajeala, eu nu mai mai satur de poponete ) i-am cerut sa stea ca mama iedului. Gepetto iar se ofilise dar la vederea posteriorului mic si rotunjor si-a revenit. Fata are sânii mici dar ok, piesa de rezistenta este funduletul ala mic "simpatic" .Desi nu s-a spălat in prezenta mea, zona nu degaja niciun miros. Am omis sa-i informez pe candidatii care o vor vizita in viitorul f apropiat ca fata a fost la mare si a facut exces de baie de soare. Cade pielea de pe ea ca de pe o soparlita. Nu e deranjant, e chiar amuzant Terminat in preze, sters cu serverele si plecat.Note: Locatie - 7, baia nu am vazut-o.Oral - 6.5Normal - priveliste frumoasa, excitanta dar cam fara vlaga. Nu da contre..poate am prins-o într-o zi proastă asa ca dau un 7 pt încurajare desi as miza mai degraba pe 6.Halat - 50 de tigri. Impresie generala ? Una peste alta la banii ăstia fata e ok. Vb frumos, atitudine cat de cat ok. Recomand pt o vizită scurta dar atat. Nu este genul pt care sa traversezi bucurestiul dar daca esti in zona e ok. La banii ăstia nici nu poti sa ceri mai mult. In comparatie cu maimutica din residence militari, Denisa e super ok. Salutare si sânge în capilare
thuia Reputație: 121 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 29, 2015 Oameni buni, intr-o perioada punea poze cu fata pe AT, am gasit doua sapand pe net, e sau nu e Denisa Manelista?
ronin13 Reputație: 282 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2015 Confirm, ea este! Are doua semne distinctive care nu pot fi omise cu vederea. Alunita de pe fata si o cicatrice mare/ luna pe abdomen. Nu este de cezariana ci o alta interventie. Dar nu e deranjanta..cum ar fi o cheloida. Repet, domnisoara e ok. Nu e topmodel dar e ok..in fond, nici noi nu suntem, nu ? )
sens Reputație: 534 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 31, 2015 O fi ea, nu o fi ea, cert e ca nu prea o ajuta mintea. O suni zice 3 vorbe apoi "papa" si inchide. Halal strategie de marketing!
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 31, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iulie 31, 2015 Parca nu seamana cu nici una din link-urile tale, aduce dar nu este. Nu ai cum sa o confunzi pe Denisa, deoarece are o operatie/taietura de la buric in sus 10-12 cm, operatie facuta in decembrie 2014. In pozele din link-urile tale se vede clar abdomenul fara nici un semn. Ti-as recomanda sa te duci in "teren" ca sa cunosti personal fetele.Pai linkurile in care sunt pozele de care spui tu sunt inainte de decembrie 2014, deci nu avea inca operatia. 7 12
laury Reputație: 24079 Postat August 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 10, 2015 Atunci ea este.
radus30 Reputație: 1 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 A mai dat cineva de ea?
iepulila Reputație: -14 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Ianuarie 18, 2016 am fost la dameza...cadou 60 de ron ...sincer nu ma impresionat de unde si notele Locatie 7, oral 7, normal 7, igiena 8, gfe 8
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2016 Nici pe mine nu ma impresionat recenzia domniei voastre! Aceeași remarcă și rugăminte o fac, confrate drag, ca și pe topicul Laurei City Mall!Mulțumim!
iepulila Reputație: -14 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Ianuarie 20, 2016 Nici pe mine nu ma impresionat recenzia domniei voastre! Aceeași remarcă și rugăminte o fac, confrate drag, ca și pe topicul Laurei City Mall!Mulțumim!cred ca ti ai dat seama ca am fost la amandoua ziua aia deci explicatia o ai la raspunsul laurei city mall..hai sa nu degeneram discutia..sunt unii care nu dau nici note nici halat pe aici..si trezi nu ca mine atunci
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum