n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Si eu te iubesc, Amanda! Comentez pentru ca vreau, pentru ca pot si pentru ca, in general, mi se rupe in paişpe de ce crezi tu:p Da-i si la postarile anterioare cu minus, asa se face.Ce nu percepe idiotenia ta ca asta doar scoate din sarite si atat.Forumul a ajuns de kkt si in ce priveste o discutie, dar si in scopul facut...Daca nu vi se da in cap cu sifi, trebuie sa va tampiti cu drame!Te-ai simtit la "retardati", macar iti dai seama, nu ma faci sa nu mai scriu cu minus, doar ma iriti. 3 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ca urmare a unei solicitari primite in PM de la un donator rog pe toti care cei care au trimis bani pana acum, chiar daca nu doresc sa scrie suma sa posteze nick-ul folosit pe forum aici. Ca sa fie totul cat mai transparent, sa nu se mai trezeasca cineva... banat. Eu am mai spus-o si ma repet: cine doreste si are posibilitatea sa mearga sa o viziteze daca nu crede. Multumesc si pe acesta cale lui @lukky73 ca a spart gheata si a dat un exemplu: User: lukyy73Contributie: ocazionalaSuma donata: 450 leiModalitatea de transfer: transfer bancar Cei care nu doresc sa completeze tot pot scrie doar: User: ......Contributie: .....Suma donata: confidentialModalitatea de transfer: transfer bancar / paypal / predare personala etc. 1 9 Link spre comentariu
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Sparg eu gheata atunci.Am ajutat-o si eu pe Cassy pana acum cu 500 lei. Deci Ana_maria Cluj.Urmatorul cine e? Multumesc si pe acesta cale lui @lukky73 ca a spart gheata si a dat un exemplu: O precizare : ana_maria a spart gheata 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ca urmare a unei solicitari primite in PM de la un donator rog pe toti care cei care au trimis bani pana acum, chiar daca nu doresc sa scrie suma sa posteze nick-ul folosit pe forum aici. Ca sa fie totul cat mai transparent, sa nu se mai trezeasca cineva... banat. Eu am mai spus-o si ma repet: cine doreste si are posibilitatea sa mearga sa o viziteze daca nu crede. Multumesc si pe acesta cale lui @lukky73 ca a spart gheata si a dat un exemplu: Cei care nu doresc sa completeze tot pot scrie doar: User: ......Contributie: .....Suma donata: confidentialModalitatea de transfer: transfer bancar / paypal / predare personala etc. Fane, incearca cu calm sa intelegi ca cea mai mare greseala in toata treaba asta a fost cautarea trufiei omului...Mi-am batut tastatura in gol cand spuneam sa o faceti privat... nu erau la fel de multi bani? Sunt mai multi acum?Cautati oameni cu suflet, dar ii cautati la orgoliu pentru care sa faca un gest...Vrei ca lumea sa trimita din prostie si grandomanie postand pe forum ca a dat?!Alta greseala a fost ca s-a postat! Prin simplu calcul unul cu salariu minimi/mediu va fute in gand!Mai ascultati si ce spun ca nu va vreau raul!Pisi, inchide in pula mea porcaria asta! De bann ma doare in paishpe. 4 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Si eu sunt pentru discretie . In caz contrar e mandrie si orgoliu. Acum cateva zile Amada a propus gazdiurea lui Cassy in perioada iernii. Parca nici nu s-a auzit. Ce ne mai plac negativismele...Eu propun infintarea unei fundatii cu redirectionarea a 2% din impozit , etc , stiti voi. Asta cred ca se poate discuta pe forumul mareIn loc de pesti sa ne gandim la undite Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Măi nene, parcă e școala de nebuni, nu alta! Orice acțiune umanitară trebuie să fie publică pentru a avea succes. Sigur, că postarea pe forum a sumelor depuse poate să nu fie ok, poate fi interpretată și nu chiar fără temei, în fel și chip. Dar să nu uităm că sunt persoane care nu vor să apară cu nume real, cont, tranzacție bancară etc. pe nicăieri, din rațiuni evidente și apelează la alți useri care nu prea se sinchisesc, pentru a face tranzacția pentru ei ( știu ce vorbesc). Postarea aici, sub acoperirea anonimatului, ar putea să împiedice o eventuală mânărie - avem din păcate exemple din trecut. Dar într-adevăr, opțiunea de a ajuta, de a posta, aparține fiecăruia. Klm-ule, Fanebabane lucrează la o chestie care să o poată ajuta suficient pe Cassy, suficient cât să nu mai fie nevoie de ajutorul nostru, suficient cât să nu mai fie nevoie să citim mizeriile unora. 6 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu vreau Pisi sa ma pui moderator, eu stiu clar ca e munca... din care "nu-mi iese nimic"....Fara nici un interes iti spun: inchide rahatul asta daca-ti pasa de cat te-ai chinuit cu site-ul asta...Nu e site de bocete, se vede si in trafic ca s-a dus... pentru ce? 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu mi-a spus nimeni nimic, te uiti ca boul si la topingurile cu simturi.... 1 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Da pe bune acum.Ca saraca fata are un necaz,Doamne fereste,se poate intampla oricui,ca cineva vrea sa o ajute,un lucru de apreciat,dar porcaria asta a ajuns prea departe.Inchideti topicul,iar cine vrea pe viitor sa o ajute,sa ia legatura cu ea si cu asta,basta! Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Cine va pune sa cititi? Puteti ignora topicul. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Cine va pune sa cititi? Puteti ignora topicul.Ia-o acasa si intretine-o pana cand isi rezolva problemele Ca sa nu mai fim noi nevoiti sa citim poatari kilometrice,unele cu ,altele fara sens 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ba eu in general nu ma bag in certuri, dar, terminati fratilor , cine vrea ajuta , cine nu , nu !Sa nu fim nevoiti sa citim postari kilometrice ???? Serios ?? Defineste nevoia de-a citi postarile !!! Vroiai sa ajuti si nu te-ai hotarat pana nu ai citit postarile sau e din cauza ca ati vazut trafic aici si trebuia sa va faceti vazuti ?Daca faci o fapta buna n-o faci sa scoti ochii, o faci si gata ! P.S: Sper sa ajute la ceva:User: KillBill13Contributie: ocazionalaSuma donata: 200 leiModalitatea de transfer: transfer bancar 6 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Asa zic si eu: ai 15 topice de muzica, fazan, topic de foto, de pisici, bancuri, jurnale colorate... Numai unul si unul! Ce rost are sa va pierdeti timpul pretios cu "postarile kilometrice"? 2 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Bai gyorgye,pas,uite pt ca m-a rugat o persoana draga mie n-am sa mai continui discutia cu tine pe acest topic. 3 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Bine Boss! Pass si eu atunci! Seara frumoasa! 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Asa zic si eu: ai 15 topice de muzica, fazan, topic de foto, de pisici, bancuri, jurnale colorate... Numai unul si unul! Ce rost are sa va pierdeti timpul pretios cu "postarile kilometrice"?auzi mah asta, celorlaltiscuze ca postez aici ar fi fost frumos sa ma abtin. ei bine nu pot. bai pacaliciule eu pe tine nu te suport neam. aproape niciodata nu mi-e o persoana antipatica. trebuie sa imin faca ceva sa imi devina antipatica. ia marsh tu la ale tale ca trantesti ceva ocazional despre mine pe unde apuci. de data asta mai putin deranjant, dar per total si cumulat cum iti deschizi botul imi vine sa te pocnesc direct peste el. jet bai jolly, taranush antipatic ce esti. sper Cassy sa te simti din ce in ce mai bine in fiecare zi 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ba eu in general nu ma bag in certuri, dar, terminati fratilor , cine vrea ajuta , cine nu , nu !Sa nu fim nevoiti sa citim postari kilometrice ???? Serios ?? Defineste nevoia de-a citi postarile !!! Vroiai sa ajuti si nu te-ai hotarat pana nu ai citit postarile sau e din cauza ca ati vazut trafic aici si trebuia sa va faceti vazuti ?Daca faci o fapta buna n-o faci sa scoti ochii, o faci si gata ! P.S: Sper sa ajute la ceva:User: KillBill13Contributie: ocazionalaSuma donata: 200 leiModalitatea de transfer: transfer bancar Si in ce colt al curului te mananca sa spui?Nu vrei sa-ti fac si o medalie din plastelina?Aia 200 erau pentru boala sau cand ti-ai dat seama de facturi si pensionare? auzi mah asta, celorlaltiscuze ca postez aici ar fi fost frumos sa ma abtin. ei bine nu pot. bai pacaliciule eu pe tine nu te suport neam. aproape niciodata nu mi-e o persoana antipatica. trebuie sa imin faca ceva sa imi devina antipatica. ia marsh tu la ale tale ca trantesti ceva ocazional despre mine pe unde apuci. de data asta mai putin deranjant, dar per total si cumulat cum iti deschizi botul imi vine sa te pocnesc direct peste el. jet bai jolly, taranush antipatic ce esti. sper Cassy sa te simti din ce in ce mai bine in fiecare zi Retine, noteaza-ti, ca ma doare in pashpe de puncte, nu ma mai baga in seama, zdreanta, eu ca tine vad zilnic, tu ca mine nici nu intelegi. 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Si in ce colt al curului te mananca sa spui? Nu vrei sa-ti fac si o medalie din plastelina? Aia 200 erau pentru boala sau cand ti-ai dat seama de facturi si pensionare? Retine, noteaza-ti, ca ma doare in pashpe de puncte, nu ma mai baga in seama, zdreanta, eu ca tine vad zilnic, tu ca mine nici nu intelegi.Pentru mine nu conteaza la ce au fost folositi, sper ca au ajutat ! Cer prea mult daca solicit decenta in exprimare ? Multumesc ! 3 Link spre comentariu
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 E santaj emotional,Amada.Dar ii spune pinned. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Pentru mine nu conteaza la ce au fost folositi, sper ca au ajutat ! Cer prea mult daca solicit decenta in exprimare ? Multumesc ! Vorbim decent, ma mir ca ai stat atat la coada rozicei si nu ti-ai luat nici o copita.... sa-mi spui tocmai mie de decent.Pe ale ei le astepti, este? Nu am zis ca rau ai facut ca ai ajutat, de ce plm te lauzi? Sa-mi spui ce vrei sa scrie pe medalie, ma apuc sa le fac, pe spate va fi "cel mai mare cretin". 1 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Vorbim decent, ma mir ca ai stat atat la coada rozicei si nu ti-ai luat nici o copita.... sa-mi spui tocmai mie de decent.Pe ale ei le astepti, este? Nu am zis ca rau ai facut ca ai ajutat, de ce plm te lauzi? Sa-mi spui ce vrei sa scrie pe medalie, ma apuc sa le fac, pe spate va fi "cel mai mare cretin".Big like ) 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Pentru mine nu conteaza la ce au fost folositi, sper ca au ajutat ! Cer prea mult daca solicit decenta in exprimare ? Multumesc !Billy nu ii scrie nimic aici pramatiei,nici de bun simt, ca abia asteapta sa i se adreseze careva sa faca 5 pagini de turbare etilica. Trebuie ignorata,cand vorbeste singura se opreste dupa o vreme,altfel nu. In orice caz de cand o stiu pe femeia asta sintagma 'boala vaci nebune' capata noi sensuri 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Billy nu ii scrie nimic aici pramatiei,nici de bun simt, ca abia asteapta sa i se adreseze careva sa faca 5 pagini de turbare etilica. Trebuie ignorata,cand vorbeste singura se opreste dupa o vreme,altfel nu. In orice caz de cand o stiu pe femeia asta sintagma 'boala vaci nebune' capata noi sensuri Tu dai N minusuri, vorbesti despre mine ca si cum nu citesc si eu...Cauta alt psihiatru, asta nu te ajuta. 2 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Vorbim decent, ma mir ca ai stat atat la coada rozicei si nu ti-ai luat nici o copita.... sa-mi spui tocmai mie de decent. Pe ale ei le astepti, este? Nu am zis ca rau ai facut ca ai ajutat, de ce plm te lauzi? Sa-mi spui ce vrei sa scrie pe medalie, ma apuc sa le fac, pe spate va fi "cel mai mare cretin".Faci cum vrei ! La fel cum am procedat in multe cazuri, parasesc conflictul asta ! Have a nice life ! 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Faci cum vrei ! La fel cum am procedat in multe cazuri, parasesc conflictul asta ! Have a nice life ! Bineinteles, vezi ca incepuseram sa explic amiabil, apoi am dat si cu aratatorul in cap... Daca nu se percepe asa, nu ma apuc sa te bat. Have a brain! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate