Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Io zic ca sunteti duse cu capu'...

asa zic si eu!

plm daca vrei sa mori il chemi pe ala cu coasa si gata ai rezolvat problema ce tot atita balci!!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ziceai ca daca iti tai venele doare. ok....ma gandeam la topicul asta mai devreme si mi-a venit o idee. te bagi in cada, apa f calda, daca nu fierbinte (scade tensiunea arteriala si impiedica coagularea) si faci urmatorul lucru. Bagi o seringa in vena, lasi acul inauntru, scoti seringa si sangerezi pana mori, direct din vena, fara durere, in apa, frumos. Eu zic ca merge. Daca esti tare, iei un ac de seringa imens si cauti femurala. Daca o prinzi, fiind artera majora, te-ai dus imediat.

Eu zic să încerci tu mai întâi și spune-ne apoi cum a fost. :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Decat ingerii mortii, mai bine ingerii Creatiei si Iubirii, nu ? :) ( zic si eu :blushing2 :innocent )

http://i291.photobucket.com/albums/ll308/bjizzle6968/Toni%20Jo/a-sexy-dark-fallen-angels-11.jpg

• Oras:worldwide
Postat

sunt oarecum oripilat....dacă tot aveți astfel de gânduri negre,dați-vă pe mâna medicinei legale...au ei leac pentru voi..injecția letală ar fi cea mai eficientă în cazul de față...dar înainte nu uitați să donați(în afara de creier) ce organe pot ajuta pe alții care au nevosi și tânjesc după viață ca orbul după lumină....

nu doar organe se pot dona, si tesuturi osoase, cornee, piele. dar trebuie sa ai procura notariala inainte de deces, pt ca daca membrii familiei se opun pica treaba. eu am planuit de ceva vreme sa fac. Mie post mortem nu mai imi folosesc :)

• Oras:sud
Postat

Bei, mori

Nu bei, mori

Dar mai bine e să bei

Dacă bei să bei destul

Dacă mori, să mori sătul

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

piele.

Normal ...:))

PS. pielea este cel mai mare organ al corpului uman

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Parca am auzit de una care si-a donat pasarica, prin Australia, Nouza Zeelanda, ceva pe acolo... :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

ziceai ca daca iti tai venele doare. ok....ma gandeam la topicul asta mai devreme si mi-a venit o idee. te bagi in cada, apa f calda, daca nu fierbinte (scade tensiunea arteriala si impiedica coagularea) si faci urmatorul lucru. Bagi o seringa in vena, lasi acul inauntru, scoti seringa si sangerezi pana mori, direct din vena, fara durere, in apa, frumos. Eu zic ca merge. Daca esti tare, iei un ac de seringa imens si cauti femurala. Daca o prinzi, fiind artera majora, te-ai dus imediat.

Nu am spus eu de durere, nu asta e problema, pur si simplu nu vreau sa fiu gasita plina de sange sau corp mutilat.

:hug1

sunt oarecum oripilat....dacă tot aveți astfel de gânduri negre,dați-vă pe mâna medicinei legale...au ei leac pentru voi..injecția letală ar fi cea mai eficientă în cazul de față...dar înainte nu uitați să donați(în afara de creier) ce organe pot ajuta pe alții care au nevosi și tânjesc după viață ca orbul după lumină....

Nici daca fac o crima nu primesc injectia, n-avem de astea. :laugh2

In ce privesc organele, nu am ce sa donez, fumatoare inraita de la 14 ani, nisip la rinichi, oboseala cronica de la ficat, abia stau in fund sa scriu acum...

Creierul nu l-as dona pentru simplul fapt ca i-a fost destul, vrea liniste, pace si shut down. :)

Eu zic să încerci tu mai întâi și spune-ne apoi cum a fost. :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

Postat

A murit cineva ?

A murit Dumitru...și-a murit în baie...cu-o mână pe pulă și una pe coaie...:))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

A murit Dumitru...și-a murit în baie...cu-o mână pe pulă și una pe coaie... :))

Sa-i fie tzarana usoara  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Sa-i fie tzarana usoara  :laugh2  :laugh2  :laugh2

cică a donat cocaru'...:)) la Mina Minovici...:))) în scopuri didactice...:))

• Minus 1
Postat

cică a donat cocaru'... :)) la Mina Minovici... :))) în scopuri didactice... :))

Era comparabil cu a lu" Terente ?

Postat

Era comparabil cu a lu" Terente ?

cică nu chiar ca al lui...doar puți mai neutilizat...:)))

• Oras:bucuresti
Postat

Nu vreau "harakiri", nici prea multa suferinta, ceva rapid si sigur.

Idei?

Nu am spus eu de durere, nu asta e problema, pur si simplu nu vreau sa fiu gasita plina de sange sau corp mutilat.

Ia mai zii o data !

Postat

Un fel de "nu prea în cur,dar în cur să fie "...:))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

nu doar organe se pot dona, si tesuturi osoase, cornee, piele. dar trebuie sa ai procura notariala inainte de deces, pt ca daca membrii familiei se opun pica treaba. eu am planuit de ceva vreme sa fac. Mie post mortem nu mai imi folosesc :)

Din ce tara zici ca transmiti ?

Postat

locuiesc in Romania si spuneam ca se face aici cu procura notariala. intereseaza-te :)

Din ce tara zici ca transmiti ?

Postat

Un fel de "nu prea în cur,dar în cur să fie "... :))))

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu fac anal. :rax2

Eventual in curul unuia... :laugh2

M-am saturat de insomnii, asa as dormi efectiv definitiv la un moment dat, eu asa vad lucrurile, nu cum iti imaginezi tot felul de lucruri macabre... :)

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...