Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 Vox populi, vox Dei. Asa cum, pe poarta Infernului sta scris, "Voi,cei intrati/Lasati orice speranta!", la fel ar trebui ca, la intrarea pe acest forum sa fie zidite cu litere de aur aceste cuvinte nemuritoare ale ganditorului Laurian. Doamne ajuta. As mai adăuga, pe poarta de la SIDEX, pe oglinda retrovizoare a soferilor de la RATB, eventual la intrarea în circumscriptia lui Dragnea. E ultimul meu post la adresa jagardelei.Am fost invins. Doamne ajuta.De regula dezvoltai ideile, dar de data asta nu stiu ce sa cred. BTW, cu ce program ai facut captura de ecran ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Și tu să fii în centrul cercului? Tu chiar te-ai bagat ca musca in curu' calului! Io n-am avut nimic pana acum cu tine, dar vad ca insisti sa intri in cercul celora pentru care ma bucur sa le dau muie! QED! Cercul functioneaza! Sa va bucurati de el!Nu va mai obositzi! Avetzi si alte lucruri mai bune de facut decat sa-mi comentati postarile! Sper, pentru binele vostru psihic si entelectual!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Tu chiar te-ai bagat ca musca in curu' calului! Io n-am avut nimic pana acum cu tine, dar vad ca insisti sa intri in cercul celora pentru care ma bucur sa le dau muie! QED! Cercul functioneaza! Sa va bucurati de el!Nu va mai obositzi! Avetzi si alte lucruri mai bune de facut decat sa-mi comentati postarile! Sper, pentru binele vostru psihic si entelectual! No answer requested PICON! Aveam mai multe pretentii de la dumneata!Chill out!
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 De regula dezvoltai ideile, dar de data asta nu stiu ce sa cred. BTW, cu ce program ai facut captura de ecran ?A făcut poză cu telefonu'! Înclin să-i dau dreptate Sorinei, că baiatu' are ceva cu ea. Long story short: a pozat reply-ul meu LA POSTUL TĂU de pe alt topic, după care a vomat aici.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 16, 2015 Vox populi, vox Dei.Asa cum, pe poarta Infernului sta scris, "Voi,cei intrati/Lasati orice speranta!", la fel ar trebui ca, la intrarea pe acest forum sa fie zidite cu litere de aur aceste cuvinte nemuritoare ale ganditorului Laurian.Doamne ajuta.As mai adăuga, pe poarta de la SIDEX, pe oglinda retrovizoare a soferilor de la RATB, eventual la intrarea în circumscriptia lui Dragnea.E ultimul meu post la adresa jagardelei.Am fost invins.Doamne ajuta.Pa cine faci tu puli..poli..pupuli..ba jmekere? Adik noi suntem puli sau CE?
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 16, 2015 No answer requested PICON! Aveam mai multe pretentii de la dumneata!Chill out!A...a....really? Interesting! ...
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 No answer requested PICON! Aveam mai multe pretentii de la dumneata!Chill out! Hai bre, că prea a venit la fileu! Nu m-am putut abține.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 A...a....really? Interesting! ... Tu esti nou intrat in gasca cumva? Ca nu vb cu tine din cate tin minte! Sau picon are contul tau?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 Indiferent unde mă aflu , transmit multă muie celor doi inteligenți 5
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 16, 2015 Tu esti nou intrat in gasca cumva? Ca nu vb cu tine din cate tin minte! Sau picon are contul tau?Care gasca? Aunt confuz..e plin De brigazi pe aici! Eu sunt dujmanu LA forum.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Indiferent unde mă aflu , transmit multă muie celor doi inteligenți S-ar putea sa te afli de partea gresita a pulii! Si atunci e umpic mai greu cu ce ai zis tu!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Care gasca? Aunt confuz..e plin De brigazi pe aici! Eu sunt dujmanu LA forum. lasa ca iti trece rapid!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 S-ar putea sa te afli de partea gresita a pulii! Si atunci e umpic mai greu cu ce ai zis tu!Te crezi inteligent , este ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Indiferent unde mă aflu , transmit multă muie celor doi inteligenți Tu poti sa transmiti ce vrei amicilor tai! Sa faci clicki cu ei non stop iti doresc! PS: va cam lingeti pa la oo vad in intrunirile voastre!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 Nope! Te așteptăm pe tine. Scuze, ier nu m-am putut abține! Prea le ridici la fileu, ți-am mai zis.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Te crezi inteligent , este ? Spre deosebire tine care te crezi MAXIM de inteligent,io nu ma cred in nici un fel!Doar oberv si comentez "inteligenta" ta de postac in gasca.Eu pe acest forum prefer sa citesc si sa gasesc fete "bune". Merg la ele si uneori mai fac si cate o recenzie. Tu esti doar pleava pamantului, adunat cu alti "amici" de ai tai. Postaci! DE azi nu ma mai obosesc cu voi. Vreme pierduta!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 16, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 16, 2015 Spre deosebire tine care te crezi MAXIM de inteligent,io nu ma cred in nici un fel!Doar oberv si comentez "inteligenta" ta de postac in gasca.Eu pe acest forum prefer sa citesc si sa gasesc fete "bune". Merg la ele si uneori mai fac si cate o recenzie. Tu esti doar pleava pamantului, adunat cu alti "amici" de ai tai. Postaci! DE azi nu ma mai obosesc cu voi. Vreme pierduta!Fi barbat! 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ce-aveti, frate, de impartit?? E vremea cocosilor???
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Gataaaaaa....am gasit raspunsul la intrebarea din titlul topicului. Ta ta tataaaaa....raspunsul corect este: O-B-S-E-S-I-A. =)) PS. Eu voi fi...in orice zi...obsesia .... 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ce-aveti, frate, de impartit?? E vremea cocosilor??? Ii deranjeaza ...... obsesia
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ataaaaaaat! Voi fi mereu in umbra ta...))) 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 OK. Mulțumesc frumos pentru latinizare. Ideea (mea) e: NU TE MAI DROGA! Nu observi că dai în onanie verbală? Poi, barbații se împart în două categorii: cei care au fost impresionați de Sorina și cei care nu recunosc.., uite, impresionatule, gaseste-ti izvorul de insipratie in vorbele florentinului(Purgatoriul, Cantul XXX), daca tot e sa ridici osanale...Lopix sa iei si tu notite. ''și toți strigau: „Benedictus qui venis! “, de-atâta timp, spre-a nu simți scădere„Manibus, oh, date lilia plenis!“ .......pe vălu-i alb, cu foi de-oliv încinsăvăzui o doamnă, verde-având mantași-a ei hlamidă ca de foc aprinsă. și iată, duhul meu, ce ferm erade-atâta timp, spre-a nu simți scădereși-a sta zbătut în fața-i când va sta, cumplit a resimțit, nu prin vedere,ci prin puteri venind din ea pe-ascuns,iubirea veche-n toat-a ei putere.''
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ii deranjeaza ...... obsesia Ataaaaaaat! Voi fi mereu in umbra ta...)))Roberto, iesi mah la o bere? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 uite, impresionatule, gaseste-ti izvorul de insipratie in vorbele florentinului(Purgatoriul, Cantul XXX), daca tot e sa ridici osanale...Lopix sa iei si tu notite. ''și toți strigau: „Benedictus qui venis! “, de-atâta timp, spre-a nu simți scădere„Manibus, oh, date lilia plenis!“ .......pe vălu-i alb, cu foi de-oliv încinsăvăzui o doamnă, verde-având mantași-a ei hlamidă ca de foc aprinsă. și iată, duhul meu, ce ferm erade-atâta timp, spre-a nu simți scădereși-a sta zbătut în fața-i când va sta, cumplit a resimțit, nu prin vedere,ci prin puteri venind din ea pe-ascuns,iubirea veche-n toat-a ei putere.''Si asta, pentru tine (nu ai trecut niciodata prin starea asta ???!!!) Iubirea care nu distruge nu-i iubire;Cum jarul în căldură se preface,Cel ars de dor uită de nopţi, de zile,Şi dorul în durere se desface... Omar Khayyam - Rubaiate Stima 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum