Sari la conținut

Cu floci sau fara floci?

222 membri au votat

1. 1. cu sau fara floci?

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Cum dracu sa-ti placa sa bagi botu in lana?

e ca la puloverele de lana pe gat si le ridici pa gura cand e ger

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gura e doar pentru mâncat și vorbit, nu pentru băgat botu-n pizdă și alte chestii d-astea diavolești.

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Gura e doar pentru mâncat și vorbit, nu pentru băgat botu-n pizdă și alte chestii d-astea diavolești.

Si aia care o ia in gura,pentru ce are gura?

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Priviti partea buna a lucrurilor. Flocii sunf ca un fel de scut impotriva bolilor... ehh..daca mai scapa cativa paduchi lati aia e:))

Ps. M-am corectat mersi :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Priviti partea buna a lucrurilor. Flocii sunf ca un fel de scut asupra bolilor... ehh..daca mai scapa cativa paduchi lati aia e:))

Scut asupra sau impotriva bolilor?

• Like 3
Postat

Sa vorbim despre floci cu seriozitate, au starnit in ultima vreme adevarate razboaie ideatice si pasiuni arzatoare, dar lucrurile care trebuiau spuse, nu s-au spus.

Ei bine, mirarea asta pentru floci, prezenta sau lipsa lor e cat se poate de nefondata si pentru persoanele trecute de 40 de ani si ceva prezenta lor nu e considerata un capat de lume, sa nu uitam ca-n vremea parintilor nostri prezenta parului pubian nu era deloc un motiv de blamare, in perioada in care frecventa relatiilor sexuale era mult mai redusa toaletarea zonei inghinale, ca de altfel toata zona in cauza, erau subiecte tabu, iar lipsa parului era mai degraba o marca a depravarii decat o conditie a igienei. De aceea vedem si in aceste omunitati ca persoanele de o anumita varsta, nu fac atata caz de prezenta pilozitatii pubiene.

Trecand anii si revolutia sexuala punandu-si amprenta ireversibil asupra vietii noastre pilozitatea pubiana tinde sa devina dusmanul relatiilor intime, mai ales ca practicile sexuale se diversifica si sexul oral prinde avant, aici pilozitatea pune cele mai mari probleme, sa ne imaginam scenele de groaza in care limba alunecand usor pe clitoris si labii derapeaza prin tufisul cret, sau nasucul partenerei care ne duce pe culmile extazului face vizite ritmate in tufisul negru .. nici nu vreau sa ma gandesc la cate-un firicel rebel ajuns pe limba si la cum moare pasiunea ambilor parteneri incercand sa scape de el. 

Totusi, prezenta parului pubian, ramane dincolo de toate o chestiune de gust care se poate rezolva prin discutii deschise si nu prin reprosuri sau acuze. Totusi, intr-o epoca in care bacteriile si infectiile ne pandesc la orice pas, la fel ca barba de pe fatza, parul pubian necesita o atenta ingrijire, nu conteaza ca daca este acolo unde nu se vede, e ceva de neglijat, tocmai din aceasta privinta, necesita o mai mare atentie, mereu incorsetat in lenjeria intima, risca sa se imbibe in sudoare, smegma, urina, polutie, cate si mai cate, capatand atat un miros pestilential cat si o vasta populatie de bacterii, deloc benefice pentru sanatate.

Fiecare om este responsabil pentru corpul sau, la fel cum fiecare om este dator sa nu-si judece aproapele pentru corpul sau ..

Postat

Nu stiu cum s-o spun, asa ca o spun direct...esti DEOSEBIT de prost!!! Ai sa incerci sa argumentezi ca am ceva cu tine din alte motive...adevarat...nu halesc coteii...dar in cazul de fata(si nu numai), din pacate, chiar esti prost grav si totalmente nedocumentat. Latri ca sa nu taci :slap2

Lumea, din fericire, evolueaza, nu involueaza...asa ca un om care are ceva in cap incearca sa tina pasul cu tendintele. Ai vazut bunici cu tableta in mana? Eu am vazut. Ai vazut oameni de 80 de ani care sunt activi pe retelele de socializare? Eu da.

Hai sa-ti explic cat de prost si nedocumentat esti ;)

In vremea parintilor nostri frecventa relatiilor sexuale era mai redusa? Ooooo daaaaa =)) Pai ma prostavane, in anii 60-70 aia se futeau pe unde apucau si in continuu. Erau nebuni, frumosi, beti si drogati :D Ai mare dreptate...frecventa redusa...ai vreo statistica? =))

Apoi comentezi, evident, in necunostinta de cauza, despre sexul oral. Pai ma prostavane :D ia spune tu ce orgii faceau romanii cu supt, lins, futut in cur...si barbati si femei :)

Ai idee de faptul ca in cultura musulmana, de cand exista ea, femeia nu are par decat pe cap? Ai o pula!

Pai ma prostavane...Kama Sutra in ce an a aparut? Ai idee, retardinho? =)) Uite scrie aici: "Historians attribute Kamasutra to be composed between 400 BCE and 200 CE"

Eu intuiesc cine ti-a insuflat aceasta deosebita si exagerata corectitudine si toleranta, dar totusi...esti prostavan rau =))

P.S. Nu mai vorbi ca sa nu taci. Decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti prost, mai bine taci in plm =))

• Like 4
Postat

Stimate domn Roberto, atoate stiutor si cunoscator pe lume, un ciumpalac de Dorobanti sau ce mai aveti voi p'acolo prin bucuresti, poate ca in anii 60 - 70 erau beti si drogati si se futeau, insa in tari precum romania erau doar beti si mai putin drogati, nu stiu ce faceati voi pe a Inter si nu ma intereseaza. Nu discutam aici nici despre religia musulmana, ca nu m-am referit nici la ea, nici la Kama Sutra, sau ai dedus tu in autosuficienta ta ca aia ar fi oameni inapoiati ori ti-a venit si tie chestia cu refugiatii .. si da, lumea evolueaza dar nu sub actiunea jignirilor.

Toleranta si intelegerea nu ese o calitate de-a ta si nici a altor pitpalaci parveniti de capitala, de ce ? Pentru ca altfel va mananca alti pitpalaci parveniti care abia asteapta sa va ia locul.

Ce ai cu mine ca-mi spun parerea, e o tara libera si am dreptul, chiar daca-i gresita si chiar daca-i corecta am dreptul la ea. Modul cum mi te adresezi, te arunca in derizoriu doar pe tine, accept sa fiu contrazis, in mod politicos, tu din pacate frustrat de capitala, nu esti capabil de politete, nu esti in gentleman, iar inzestrarea ta intelectuala de parvenit este perfect exprimata in modul in care mi te-ai adresat.

• Like 1
Postat

Vad ca ai ales sa ignori ultimul rand pe care l-am scris =))

Asa ca sa revenim. Pai ma prost ignorant ce esti :D ...eu iti scriu cu argumente ca n-ai dreptate in NICIO privinta in postul tau...dar ai zis sa scrii si tu ceva sa pari interesant si impaciuitor :slap2

Pe cand eu iti aduc argumente reale si fapte din istorie, tu apari si afirmi ca sunt parvenit da Dorobanti...intelegem...nu mai ai niciun argument(nu ca ai fi avut). Ce legatura are cu subiectul in discutie Dorobantiul? (unde am fost de vreo maxim 2 ori ;) )

Sa continuam...diferenta intre religie si cultura o cunosti? Se pare ca nu. De unde dreaq ai adus in discutie refugiatii? Iar ai ignorat ultima fraza din postul meu anterior...Ti se pare ca prin ceea ce am spus, consider musulmanii si indienii inapoiati? Mai citeste o data. Iar esti retardat...

Poti sa-ti exprimi parerea liber, dragule, dar daca habar n-ai despre ce vorbesti, macar ai bunul simt si documenteaza-te inainte sa debitezi o sumedenie de aberatii totalmente nefondate. Modul in care ma adresez tie este exact acela pe care il inspiri...inzestrarea mea intelectuala si culturala se pisa pe tine din orice pozitie ;)

Apoi explica-ne si noua in ce limba ai facut acordul aici (facand abstractie de eroarea de tastare): "Toleranta si intelegerea nu ese o calitate de-a ta" ???

Cu riscul de a repeta...Decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti prost, mai bine taci in plm =))

• Like 2
Postat

Pai da, cand nici tu nu ai argumente Roberto, te iei de erorile gramaticale de parca tu ai scris si vei scrie corect intotdeauna, discursul tau este circular, te invarti exclusiv in jurul etichetarii mele, consideri ca atacandu-i pe altii tu iti dovedesti superioritatea, din pacate limbajul tau dovedeste calitatea ta de personaj virtual, sper ca nu si de om. Din pacate a spune despre altul ca este prost, nu inseamna neaparat ca tu esti destept, ci doar ca esti mitocan.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.