Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0

Din greșeală am postat în mesajul ei...intelegeti voi de unde începe al meu!

Nibunule, acum vrei să te scoți... Ai făcut dânsa-ntrânsa cu citatul și răspunsul "din greșeală"!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Looney Tunes

Buna.

Daca ai nelamuriri sau probleme cu mine, desi nu ne cunoastem si vrei sa lamurim ceva ma suni cand ai timp si poti.

Nu ma intereseaza problemele voastre existentiale legate de kkt ala de forum ca nu muncesc eu acolo.

Dar m am saturat sa imi tot zica lumea de cand m-am retras ca ma vedeti in toate conturile aparute peste noapte.

Las-o mai usor cu jignirile ca nu suntem prieteni sa ne permitem asa ceva. Daca ne cunosteam mai ziceam. Dar nu suntem in aceeasi postura acolo. Tu lucrezi acolo eu ma ocup cu altceva care in nici un caz nu are legatura cu prostitutia (nu liftier, brancardier sau ce va mai debiteaza mintea)

Intereseaza-te inainte de a denigra pe cineva in spatiul public

Mersi, Ticutza.

Acesta este mesajul primit pe whatsapp de la tine.

Daca nu ti-am raspuns, inseamna ca si tacerea are un raspuns, in cazul de fata, te-am ignorat.

Nu iti cunosc calitatile intelectuale, dar ii crezi pe altii prea prosti sa nu observe sau retina anumite detalii.

Eu , orice spun , pot argumenta.

Sunt de cativa ani pe acest forum, la fel ca si sotia ta. Ti se pare ca in toti acesti ani am deranjat-o cu ceva? Nici macar acum, avand in vedere mizeria creata, nu am facut vreo postare pe topicul ei.

Ai mentionat despre un grup de whatsapp si ca fetele atacate,au fost fetele din acel grup. Din cate stiu si Andreea a facut parte din acel grup, iar eu NU am fost prezenta pe acel grup. Fetele pot confirma acest aspect. Daca sunt atacate fetele din acel grup, cum se face ca fix Andreea, fiind si ea pe acel grup, nu a fost atacata?

Un alt aspect. In pm-urile dintre mine si Andreea, cand am discutat cu ea despre userul Jimys , ea a zis ca Jimis ar fi Pisdadera, apoi cand Samariteanul s-a auto demascat ca fiind Jimis, Andreea a intervenit spunand ca acel user ar fi Pisicuts. Cam indecisa.

Intr-o postare a userului samariteanul se regasesc niste cuvinte, expresii, pe care ea mi le-a adresat la telefon.

Iti spun eu punctele comune intre fetele atacate si tine si Andreea. Fetele au fost , inclusiv Andreea , in acelas grup de whatsapp, iar unele dintre ele s-au vazut cu voi, cu tine sau andreea, indiferent de ipostaza intalnirii.

Cat despre mine, eu nu am fost deloc deranjata cat am activat in zona Universitate- Piata Romana. Cand m-am mutat langa Zepter, au aparut diverse chestii subtirele, iar de cand m-am mutat pe Calea Vitan, practic la cateva blocuri distanta de locatia Andreei, a inceput adevaratul circ.

Despre tine.

Un om cu facultatea de medicina, s-ar presupune ca e mai scolit decat o prostituata, dar din ce se poate observa atat in mesajul primit de la tine pe whatsapp cat si postarea de pe forum, ai mai multe greseli gramaticale si virgule puse si nepuse, mai mult decat mine.

Ca tot am ocazia sa iti adresez cateva cuvinte, imi voi permite sa te intreb ceva, in urma mesajului de pe whatsapp.

Sa te citez :

"Dar m am saturat sa imi tot zica lumea de cand m-am retras ca ma vedeti in toate conturile aparute peste noapte."

Tu, avand o functie respectabila intr-un spital, mergi asa linistit pe holurile spitalului si brusc esti asaltat de "lumea" din jur si cadrul medical si te atentioneaza ca esti vazut in "toate conturile".

Si daca te-ai retras de pe forum, de unde sti despre discutiile unde esti mentionat , chiar si pe nedrept, pe niste amarate de topice de la discutii generale, de pe un forum de curve, unde de altfel iti este si sotia si mai ales pretinzand ca nu te intereseaza de "kkt ala de forum". Intreb: daca tu nu ai treaba cu forumul, cand iti mananci seara ciorba cu sotia ta, astfel de discutii aveti? Sau "lumea" cu care iesi la o bere? Sau astfel de informatii si discutii ai cu lumea de vaza din cadrul medical?

Multumesc !

Ps. Am uitat sa o mentionez si pe Eva de la Top si ea atacata. Nu a facut parte din acel grup de whatsapp, dar a avut ghinionul de a avea locatia la 2-3 blocuri distanta de locatia Andreei.

Mai are sens sa mentionez faptul ca toata ziua conturile ninjalau si samariteanul au fost online facand poastari, iar acum cand contul ticutzaa apare online, celelalte sunt offline?

Da, stiu. Nu are sens.

Cine are ochi sa vada si minte sa priceapa, nu are nevoie de acest detaliu infim

mersi ca mi-ai adus la cunostinta aceste denigrari

Băi Ticuță, tu ai pula-n gură și zici că n-o sugi... N-aveam cum s-o bag p-aia cu "cine se scuză, se acuză" pentru că sunt convins că nu ești atât de inteligent pe cât vrei să pari!

Ai apărut tu, unicul și adevăratul Ticuță, să ne arăți cum stă treaba FIX, bă da' FIX când e rahat pe topicul lui Aka! Păi e bine? Nu vă place când luați muie? Asta e, în viață mai dai, dar mai și iei...

Și nu te interesează forumul, da' îi spul lui Pisicuts să facă curat... Cine are acum mici dereglaje la mansardă?

Asa ca sa lamurim un pic situatia :)Se pare ca uiti ca au fost trei exemplare la pm. Unul mie, unul lui jimmys si eu i-am trimis catre pisicut acelasi pm care mi l ai trimis TU ;). Deci mai gandeste te cine e in spate, cine are interese de circ si a avea incasari in urma scandalurilor. Cum nu mai platesc fetele pe topicele lor apar scandalurile!!

Pisicut poate zice orice, cine vrea il crede, cine nu aia e. Maine poate zice ca erai tu,x,y.

Atat il duce mintea si pe el si pe voi, care vs limitati la a crede niste conturi clone facute la minut;)

Pe mine nu ma intereseaza puncte,Stele, voturi sau alte prostii fara valoare pe acest site. Eu aici mai stau strict pentru clientii mei fideli, care îi am de ani de zile si care la fel ca multi altii au renuntat de mult pt a mai participa cu ceva aici , ;)

Ps: sincer nu ma intereseaza ce credeti voi despre mine, nu am prietene aici, colege, amici sau etc,asa ca vedeti va de treaba voastra si tu Izzabela te as ruga sa nu ma mai deranjezi inutil cu PM.urile tale

Acestea fiimd spuse,va doresc toate cele bune,o seara buna tuturor

Domnisoara noi ne-am cunoscut, acum vazand ca ma denigrezi pe la spate pe la colt de bloc, am sa te contrazic. Cand am fost la tine o buna parte din timp mi-ai vorbit de forum, stelute, puncte , ion de la raion, ca vine ala si te bate si alte nebunii. Am incercat sa te calmez putin, dar erai crispata pe tema asta pentru ca iti statea mintea doar la forum. Mi-ai spus in ziua aia ca s-au schimbat ceva la topicul tau, numarul stelutelor sau ceva de genul asta, nu am inteles la ce refereai si mi-ai aratat pe ecranul ala mare din camera.

De acum incolo cand mai dai UP la recenzii sa nu mai faci referire la recenzia mea, o stergi faci tu altceva cu ea !

Numai bine, sanatate !

incredibil ...

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Nibunule, acum vrei să te scoți... Ai făcut dânsa-ntrânsa cu citatul și răspunsul "din greșeală"!

"nibunule"...ma cunoști cumva?! Cauta celelalte postari ale mele și după dati cu părerea...eu vorbeam strict de felul în care arată și păstrează Rebe...despre restul nu ma interesează absolut deloc! Ce bine ar fi sa vorbim cu toții doar în cunoștință de cauză...

• Like 1
Link spre comentariu

Acestea fiind spuse topicul ar trebui mutat la de evitat pentru mizeriile făcute de Nicoleta și de proxenetul ei Ticuța ampotriva colegelor ei de breaslăa ! Până și marele futac daniel a fost dezgustat de Nicoleta :(

• Like 8
Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk
Reputație: 0

"nibunule"...ma cunoști cumva?! Cauta celelalte postari ale mele și după dati cu părerea...eu vorbeam strict de felul în care arată și păstrează Rebe...despre restul nu ma interesează absolut deloc! Ce bine ar fi sa vorbim cu toții doar în cunoștință de cauză...

Nu prea știi de glumă, este?

• Like 2
Link spre comentariu

Mie personal îmi place mult Rebe! Pe Ticuta nu îl știu...daca il voi întâlni vreodată promit sa revin cu feedback!

pai a scris unul in recenzie ca se auzeau zgomote din camera pisicilor si nu cred ca vorbeau pisicile :laugh2 , data urmatoare 

• Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Buna dragii mei ,de maine va astept intr o noua locatie(datorita conditiilor de iarna,pt a avea apa calda si caldura permanent,tot pe Calea Vitan la intersectie cu Mihai Bravu)

Nu ma interseaza conflictele si parerea unora despre mine,eu ca si in atatia ani de cand ma cunoasteti sunt aceasi Andreea Rebeca.

Asa cum v am obisnuit in luna Decembrie vor exista Oferte de Sarbatori pentru toata lumea:)

Disponibila maine(luni) program 09:00-21:00

Neata dragii mei,disponibila azi pana la 21(ultima programare)

Detalii legate de :pret,servicii,locatie le gssiti la profilul meu!

Telefon/Sms 0721 780 370

WhatsApp-0725 653 656

Va pup ,o zi buna..

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am fost de multe ori la Andreea, dar intotdeauna era singura in locatie...restul e cancan

Christiano,lasa i ,te lupti cu morile de vant,noi sa fim sanatosi :) atata timp cat eu imi fac treaba asa cum stiu eu ,restul e can can vorba ta :)

Cine vrea sa vina e binevenit,cine nu..aveti de unde alege! Simplu

Te pup Christiano,sa ai o zi frumoasa :)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Christiano,lasa i ,te lupti cu morile de vant,noi sa fim sanatosi :) atata timp cat eu imi fac treaba asa cum stiu eu ,restul e can can vorba ta :)

Eu ii las, le spuneam doar ca nu am avut niciodata astfel de surprize neplacute !

Zi frumoasa si tie!

🤗

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Casablanca

ai ceva de spus la acuzele care ti se aduc tie si proxenetului tau ? sau practici tactica tacutului ca porcul in cucuruz  ? :giggle:

• Like 4
Link spre comentariu

Să revenim la recenzii!

:iagree

Salutare!

In sfarsit am fost si eu primit de Andreea :)))). Deoarece am fost foarte mult tip ignorat aveam asteptari foarte mari care nu au fost satisfacute in totalitate. 

Locatie: 8 : acesibila si obinuita . Actiunea se desfasoara pe o saltea, dar nu pot sa spun ca m a deranjat ( parca am simtit un miros de transpiratie de la prosopul de pe pat sau cearceaf dar nu sunt sigur) 

Cominicare: 9,25 : sunt nevoit sa introduc aceasta noua categorie in scopul evaluarii corecte a Andreeei . O fata isteata cu care ai ce vorbi, cu care am abordat mai multe subiecte si am fost de acord amandoi cu privire la mai multe aspecte. 

Aspect fata: 8: Eu sunt fan fete mai slim asa.

OP: 7 : fara atentie la bilute, fara sarutari pe corp . Facut doar sa intervina erectia. Nici nu i am atras atentia am preferat sa o las sa faca ce vrea fiind prima oara ( probabil dupa mai multe intalniri altfel se desfasoara actiunea) 

NP: 7,5 ambele numere pe la spate. Foloseste ulei si am avut senzatia de largime ( poate pt cei mai dotati nu o sa intervina senzatia asta) 

Medie / recomandare: 7.95 . Poate aveam eu asteptari prea mari, poate am prins o si pe Andreea obosita dar este o nota mica pt cineva de la top . Tinand cont ca am fost ignorat atata timp probabil prestatia ei este mult mai buna cu cei care o viziteaza mai des. 

Bafta la pariuri si pizda! 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nea Picoane recenzii ? Matale' ai impresia ca dupa circul asta mai face cineva recenzii? Mai contribuie careva cu ceva pe site? Sa fim seriosi

O zi Buna!Te pup

Mda, cam așa e!

Te pup și eu!

• Like 3
  • Minus 9
Link spre comentariu

cum ai numărat voturile ? DeliaPisi are mai multe voturi decât Andreea Rebeka la păsărica anului 

chiar și dacă scoți conturile banate rămane DeliaPisi câstigatoare

20 voturi - Andreea Rebeka
26 voturi - DeliaPisi

attachicon.gif pasarica.jpg

Asa este. Am numarat si eu.

Excluzand conturile cu dunga, adica cele banate, atat de la Andreea cat si de la DeliaPisi, raman 20 voturi la Andreea si 26 la DeliaPisi. Pun si print ca sa fie mai vizibil,caci nu e greu de numarat.

Pai a pus-o pe Andreea castigatoare, caci la cate viclesuguri au facut cuplul Andreea si Ticuta, ca sa iasa castigatoare macar la o categorie din multele titluri la care a fost propusa, ii era motanului ca isi taie astia venele pe lung si ii are pe constiinta.

Na fa saracie, ca ti-a dat titlul de pasarica anului din mila ,caci pe corecte se vede clar,in urma voturilor, ca nu tu ai cele mai multe voturi.

Daca s-a meritat tot circul pt titlul pizdii, sa iti faci si un selfie cand te plimbi pe strada cu bannerul in frunte, ca atat a mai ramas de tine, "pasarica", cand o vei toci si pe aia, faliment scrie pe tine.

Ca sa fim totusi matematic corecti, fac observatia ca la Andreea este posibil sa mai fie inca 3 votanti inainte de christiano_29 (este o virgula acolo), ceea ce poate explica numarul de 26 afisat. Chiar si asa, insa, Andreea ar ramane cu 23 de voturi, fata de cele 26 ale Deliei, deci observatia ta este corecta.

Nu am stiut ce reprezinta acea virgula, iar la numaratoare am exclus userii banati, cont gri si cu dunga pe ei.

Concluzia.

Oricum ai da-o, nu Andreea iesea castigatoare !

Deci sa zica bogdaproste Andreea si sa isi bage bannerul in cur,luat pana si asta, pe nedrept :)))

Cat despre DeliaPisi, nu cred ca are nevoie de un amarat de banner sa ii se recunoasca valoarea :)))

....

Mda, cam așa e!

Te pup și eu!

te-a intrebat bine Nicoleta de recenzii, la tine 0

• Like 4
Link spre comentariu

prezenta lui picon a fost ceruta da nicoleta dupa mizeriile facute de ea alatura de pestele ei tica si insusi ideologul de inchiriat al pestilor si santajistilor, picon

picon, bun prieten cu tica si cu nicoleta, au facut parte din echipa da comando care a pus la plan banarea a peste zeci de recenzori pe acest forum sub pretextul clonelor si l-a aburit pe pisic sa baneze

s-a vazut acum in ultimul ceas ca posesoarea acestui topic si pestele ei tica sunt adevarati faptasi pentru circul creat pe topicele fetelor de la TOP si nu numai

totul a plecat de la faptul ca concurenta da la TOP, avea recenzii de la alti useri si atunci acest cuib a pus la punct aceste banari in masa

din aceasta cauza recenzorii de pe Bucuresti nu mai scriu recenzii.

nu a mai scris picon de o buna perioada ceva pe acest topic tocmai pentru a nu crea aceste suspiciuni ca sunt bara bara

Multumim picon, nicoleta si ticuta 

ok zoomer

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...