Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta, Romania
Acum 31 minute, haloowen a spus:

Pai sunt curva batrana, ovarele pana la genunchi si bronzata ca tractoristii, păr in nas si urechi. Concurența ma face sa merg pe preturi de blec fraidei ca vis a vis de  vivo nu am apucat sa inchiriez 10 m.l. de trotuar

Da clienti ma stie ce fel de persuana sânt si vine si de 2 ori pă zi la mn 😳😋

Inseamna ca stii meserie 🥵

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Acum 31 minute, Ema19 a spus:

Multumesc frumos❤️ Te pupacesc tare tare 👅👅

Ti-am spus in speta ca nu ne vom mai vedea! Dar nu e problema, la cat te-au asteptat futacii, o sa ai coada pana la sensul de la Oxford 😅

Link spre comentariu
7 hours ago, colericul said:

Ma mananca in trei litere sa fac o excursie in sex sexual intr-un oras unde nu am (inca) vreo recenzie: Oradea, Sibiu, Craiova, Constanta... in Constanta stiu ca sunt proxenet @Maya-69 , misogin @advert119 , indezirabil @nimenieu si as putea sa le vizitez ca sa vad cum reactioneaza cand las recenzia... dar pentru placerea mea ma intereseaza si fete cu GFE ridicat... As gasi asa ceva ACUM in Constanta?

In cazul in care ajung, @talibanu @g2br13l va anunt sa ne vedem la o sueta...

Aprob pozitiv. 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 55 minute, nicieu a spus:

Ti-am spus in speta ca nu ne vom mai vedea! Dar nu e problema, la cat te-au asteptat futacii, o sa ai coada pana la sensul de la Oxford 😅

Aoleu, dar nu mai dai pe acasa niciodata?

Link spre comentariu
21 minutes ago, nicieu said:

O sa mai dau eu pe acasa, dar nu ai sa mai fi tu!

Ce-ai făcut mai galbejitu-le. Ți-a trecut Raul de mare și te-ai dezverzit la fata? Sau ți-a pus prietena ta o pila de ai prins asa o culoare frumoasa. 😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, g2br13l a spus:

Ce-ai făcut mai galbejitu-le. Ți-a trecut Raul de mare și te-ai dezverzit la fata? Sau ți-a pus prietena ta o pila de ai prins asa o culoare frumoasa. 😂😂😂

A mai intrebat cineva... eu am avut inverzeala data cadou de pa pisis pentru o luna... nu mai am nevoie asa de mult de ea, deci...😅

Link spre comentariu
Acum 57 minute, Ema19 a spus:

Stiu ca ati mai auzit asta inainte dar de data asta raman de tot😅

Asa o fi, dar am cam plecat eu de tot 😅 oricum o sa mai ajung in tara, vedem noi ce va fi si cand va fi... succes in a ramane de tot!

Link spre comentariu
On 11/22/2022 at 1:02 PM, nicieu said:

A mai intrebat cineva... eu am avut inverzeala data cadou de pa pisis pentru o luna... nu mai am nevoie asa de mult de ea, deci...😅

Pai nu era cadou de un an? S-a modificat modificarea? 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Acadika a spus:

Ce ai frate?Pot sa scriu de 50 de ori dacă vreau,nu citești și gata...plm atâtea comentarii

Poti sa scrii si de 100 sau de 1000 de ori, dar nu pe topicele cu recenzii, decat daca ai de facut 1000 de recenzii, altfel risti sa primesti dunga si pe contul asta... de asta avem DG sa discutam cat vrem despre cine vrem, nu sa tot acoperim recenzii si informatii cu postari la intamplare... doar zic, nu dau cu parul!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 1 minut, nicieu a spus:

Poti sa scrii si de 100 sau de 1000 de ori, dar nu pe topicele cu recenzii, decat daca ai de facut 1000 de recenzii, altfel risti sa primesti dunga si pe contul asta... de asta avem DG sa discutam cat vrem despre cine vrem, nu sa tot acoperim recenzii si informatii cu postari la intamplare... doar zic, nu dau cu parul!

Am înțeles,nu am vrut sa supăr pe cineva,doar mi-am expus un punct de vedere,atât.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Acadika a spus:

Am înțeles,nu am vrut sa supăr pe cineva,doar mi-am expus un punct de vedere,atât.

Eu te inteleg, dar trebuie sa incepem sa intelegem cu totii ca topicele de recenzii sunt pentru informatii legate de prestatoare, nu pentru a ne expune dorintele... comentand in continuare pe aceste topice nu facem decat sa acoperim informatie valoroasa tot pentru noi... nu ti-a pus nimeni pumnul in gura, sau altcuiva de aici de pe forum, dar haideti sa invatam sa folosim DG-ul pentru astfel de doleante sau expuneri de idei care pot fi si constructive!

Link spre comentariu

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 9 minute, Acadika a spus:

...am inteles dar la faza cu jucariile gen,masinute ,trenulete tot un punct de vedere a fost ?

.....sa raspund la gluma (rautacismele tale ) tot la fel ca tine  ....te tin gauricile sa te joci cu ele ?😃

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...