Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
Acum 14 ore, gica 1955 a spus:

ups

oferiti si show impreuna ? 

mi-ar place sa stau in fotoliu .....

Acum 12 ore, Orb1t a spus:

Vand bilete. 🤣

Acum 7 ore, trandafirul a spus:

Cumpar. Pret ? :))

1 oră în urmă, nicieu a spus:

Vedeti ca eu am venit cu ideea, deci vreau cota parte din vanzarea biletelor!

Intrarea libera! 😛

Link spre comentariu
  • Oras:Harsova
  • Oras:Harsova

Salutare. 

Îmi cer scuze dacă am greșit postarea aici, dar nu îmi doream să deschid un topic despre care sa mai scris pe Constanța și astfel să mă repet, de aceea am ales să scriu aici pe "Discutii" privind Închirierea unei camere la oră. 

Am nevoie de suportul vostru privind închirierea unei camere la oră în Constanța, Mamaia, sau Constanța Nord. 

Am încercat cu Mamaia Nord, fiind mai departe de oraș, mai puțină lume, dar majoritatea pensiunilor / hotelurilor mi-au răspuns negativ pentru o rezervare de 2/3ore maxim. Sunt deja ocupate majoritatea de către ucrainieni. 

În Mamaia asemenea, același ghinion, nu am găsit cameră la oră, fiind interesat și de confidențialitatea datelor mele...și astfel am fost refuzat. 

În Constanța am găsit deschidere pentru cerințele mele doar la Cireșica, dar din păcate încă nu am primit confirmarea pentru o fereastră liberă pentru astăzi.

Sunt interesat pe viitor cu mai multe opțiuni, și pentru acest lucru vă cer suportul vostru, privind închirierea unei camere la oră. 

Mulțumesc și spor la ciocane. 

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Unde ati mai vazut in ultima perioada chat pe Cta? E drept ca se mai scapa cate o recenzie ratacita, dar cate o intrebare si un raspuns ce se mai adreseaza pe-aici nu se poate numi chat 🤣

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
La 09.03.2023 la 11:15, Probably2022 a spus:

Oare așa liniște va fi și pe lumea cealaltă? Forumul a devenit un tărâm al întunericului!!!

acolo in plus nu te mai dor coaiele de pofta de pizda, dar in principiu da

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Ema19 a spus:

Iar cautam bagare de seama? 

Ce nu te faci si tu ca ignori cate un comentariu!? Incearca sa nu dai apa la moara sau paie pe foc...

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
  • Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
On 3/2/2023 at 11:05 AM, camelot said:

Salutare. 

Îmi cer scuze dacă am greșit postarea aici, dar nu îmi doream să deschid un topic despre care sa mai scris pe Constanța și astfel să mă repet, de aceea am ales să scriu aici pe "Discutii" privind Închirierea unei camere la oră. 

Am nevoie de suportul vostru privind închirierea unei camere la oră în Constanța, Mamaia, sau Constanța Nord. 

Am încercat cu Mamaia Nord, fiind mai departe de oraș, mai puțină lume, dar majoritatea pensiunilor / hotelurilor mi-au răspuns negativ pentru o rezervare de 2/3ore maxim. Sunt deja ocupate majoritatea de către ucrainieni. 

În Mamaia asemenea, același ghinion, nu am găsit cameră la oră, fiind interesat și de confidențialitatea datelor mele...și astfel am fost refuzat. 

În Constanța am găsit deschidere pentru cerințele mele doar la Cireșica, dar din păcate încă nu am primit confirmarea pentru o fereastră liberă pentru astăzi.

Sunt interesat pe viitor cu mai multe opțiuni, și pentru acest lucru vă cer suportul vostru, privind închirierea unei camere la oră. 

Mulțumesc și spor la ciocane. 

150 lei dacă se nimerește sa fie liber , lasă un email sau Nr de tel 

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta, Romania
Acum 4 ore, nicieu a spus:

Ce nu te faci si tu ca ignori cate un comentariu!? Incearca sa nu dai apa la moara sau paie pe foc...

Bai iubirea mea, tu esti departe, eu stiu de la absolut fiecare baiat care i-a vazut aberatiile ca s-a facut de ras rau de tot. Baietii de la Bucuresti chiar mi-au spus azi sa le ajute Dumnezeu pe fetele la care scrie domnul recenzii de 10 pe linie sa arate si sa presteze ca mine. Va urez tuturor liniste! ❤️

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 ore, Ema19 a spus:

Bai iubirea mea, tu esti departe, eu stiu de la absolut fiecare baiat care i-a vazut aberatiile ca s-a facut de ras rau de tot. Baietii de la Bucuresti chiar mi-au spus azi sa le ajute Dumnezeu pe fetele la care scrie domnul recenzii de 10 pe linie sa arate si sa presteze ca mine. Va urez tuturor liniste! ❤️

deci, prea putin ma intereseaza muiiile din bucuresti si pareriile lor si cum eu nu te am futut si nu stiu cum lucrezi asa nici tu nu sti cum recenzez si ce conteaza pt mine. am vazut doar ca pleci si ti am dorit un paste fericit in caz de nu o sa stai doar pe forum sa ne urmaresti, nu a fost de rau! 

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, scarlxxrd a spus:

deci, prea putin ma intereseaza muiiile din bucuresti si pareriile lor si cum eu nu te am futut si nu stiu cum lucrezi asa nici tu nu sti cum recenzez si ce conteaza pt mine. am vazut doar ca pleci si ti am dorit un paste fericit in caz de nu o sa stai doar pe forum sa ne urmaresti, nu a fost de rau! 

Incearca sa inveti sa citesti si scuteste-ma de prezenta si urarile tale, te rog! 

Link spre comentariu
Acum 20 ore, Ema19 a spus:

Mai iubirea mea 😅😅😅 eu ni nu am nimic cu el sau cu altcineva, doar ti-am zis sa nu pui paie pe foc, pentru ca va opriserati. Fa-te ca nu vezi, asta am zis... am primit si eu sfaturi de-astea si am inteles in final ca au avut dreptate... 

P.S. ne revedem in vara sa ne facem putin de cap, sa imi mai faci o data ce mi-ai facut atunci, adica sa imi dai la muie la propriu 🤣🤣🤣 pupici! 😍😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

🤭 @Ema19🤣 CHIAR nu ai  inteles ca nu sa dat chindie cand ai venit, nu o sa jeleaca ceva cumva , dupe tine (asa agramat)?

Tu  mergi "dupe" mintea  ta, dorintele tale...retulul apa subb pod ..

• Like 4
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

@Ema19 nu trebuie sa dea nimeni chindie, cine te apreciaza, o face pentru ceea ce esti tu, cunoscandu-te cu adevarat... nu trebuie sa fii placuta de absolut toata lumea! 

Ca fapt divers mi-e ciuda putin cand vad ca haloowen te lauda des, dar na, eu sunt departe 🤣

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 55 minute, nicieu a spus:

@Ema19 nu trebuie sa dea nimeni chindie, cine te apreciaza, o face pentru ceea ce esti tu, cunoscandu-te cu adevarat... nu trebuie sa fii placuta de absolut toata lumea! 

Ca fapt divers mi-e ciuda putin cand vad ca haloowen te lauda des, dar na, eu sunt departe 🤣

Si nu stii tot!! :))))

• Haha 1
Link spre comentariu

• Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
Acum 2 ore, 2peu_2peu a spus:

🤭 @Ema19🤣 CHIAR nu ai  inteles ca nu sa dat chindie cand ai venit, nu o sa jeleaca ceva cumva , dupe tine (asa agramat)?

Tu  mergi "dupe" mintea  ta, dorintele tale...retulul apa subb pod ..

A zis și el...

• Confuz 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...