Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

ce aveti fcu analul de la o vreme?

ps, care madalina? adrenalina?

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

da adrenalina madalina. anal find ca un threesome fara double penetration este de uitat.

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

da adrenalina madalina. anal find ca un threesome fara double penetration este de uitat.

adrenalina, am vazut ca doar cu tine a facut FK... ramane de vazut!

• Membru Premium
Postat

cred ca este chestie de simpatie, bine inteles ca ma dat peste cap micuta!

adrenalina, am vazut ca doar cu tine a facut FK... ramane de vazut!

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

si eu sunt destul de insistent... de obicei ce mi-am propus, mi-a reusit! o sa vad eu! mersi de info!

• Membru Premium
Postat

no problemo!!

si eu sunt destul de insistent... de obicei ce mi-am propus, mi-a reusit! o sa vad eu! mersi de info!

• Like 1
Postat

duminica - marti de la 07:00 pana la 21:00 ca in rest avem nevoie de declaratie, dar intrebarea este pe cine???

renata - da doar ca nu face anal,

madalina - dus mic si nu face nici ea anal,

paula - pauza face anal, 

marry -  prea rece

marissa - bate baieti

lorenna - nu face anal

noemi - face anal dar nu cu toate marimile posibile

denisa - dantura paradita

sofia - nu am fost

malina - nu face anal

cristina - nu face anal

0o_f1erbint1 - face anal cu toate marimile nu bate baieti dar are dantura paradita
Vizitator 0o_f1erbint1
Postat

0o_f1erbint1 - face anal cu toate marimile nu bate baieti dar are dantura paradita

Grasutza mea credeam ca am scapat de tine :) vezi ca zice lumea ca iti atarna cacatul din toate directile :)

Lasa baiaetii sa futa , nu-i mai provoca pe forum :)

Ca oricum ma pis pe tine daca vreau acum imi iau cont si fac cate 2 recenzi pe zi timp de 3 luni consecutiv :)

daca iti arat doar cat am incasa acum 2 zile :) si iti fac poza ti se strange cacatul la loc pe tine , n-ai sa mai fii dezmembrata :)

Vizitator valjean
Postat

Hai sa punem mina de la mina,sa luam cateva fete de calitate si sa facem un dezmat pe catamaranul asta.Un admin sa ia atitudine si sa ne contorizeze si sa traim si noi macar o zi cum o fac seicii.Cred ca e posibil ptr ca sintem destui cu bani si cu atitudine pozitiva.Fetele o sa vina de buna voie ca oricum le platim dar o sa fie cea mai buna promovare din viata lor.Incercam?

• Oras:Dobrogea
Postat

Hai sa punem mina de la mina,sa luam cateva fete de calitate si sa facem un dezmat pe catamaranul asta.Un admin sa ia atitudine si sa ne contorizeze si sa traim si noi macar o zi cum o fac seicii.Cred ca e posibil ptr ca sintem destui cu bani si cu atitudine pozitiva.Fetele o sa vina de buna voie ca oricum le platim dar o sa fie cea mai buna promovare din viata lor.Incercam?

Esti prea convins!🥃

Dacă încerci sa organizezi cred ca vei avea o surpriza de la fete😉

• Oras:Navodari
  • Oras:Navodari
Postat

Fetele o sa vina de bunavoie ca oricum le platiti!?!?👉👈😲😰😲
Vizitator valjean
Postat

Traiesti pe pamant doar ptr ca inca nu sa inventat covid-ul ptr prosti,Momentan este doar ptr batrani,dar sint convins ca voi urmati.Sugrumati planeta asta cu snobism si cu aroganta,ne-am chinuit sa va oferim cultura si voi va stergeti cu ea la fund,Ne-am chinuit sa va crestem si sa deveniti oameni si voi a-ti devenit printi de pacanele si regi de alba neagra.Meritam ce traim,noi va sustinem ,noi producem ca voi sa aveti ce inghitii,Punct

Postat

Traiesti pe pamant doar ptr ca inca nu sa inventat covid-ul ptr prosti,Momentan este doar ptr batrani,dar sint convins ca voi urmati.Sugrumati planeta asta cu snobism si cu aroganta,ne-am chinuit sa va oferim cultura si voi va stergeti cu ea la fund,Ne-am chinuit sa va crestem si sa deveniti oameni si voi a-ti devenit printi de pacanele si regi de alba neagra.Meritam ce traim,noi va sustinem ,noi producem ca voi sa aveti ce inghitii,Punct

Ce tare era, dacă omora doar prostii!!! 😀😃
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

De pe 20.11 2020 , ora 20:00. Timp de 14 zile.

PS: fix pana inainte de alegerile de pe 6 decembrie.

• Like 1

Vizitator valjean
Postat

Am ramas in viata si data trecuta,trecem si peste asta.Vai de capul nostru.Nici sicriu nu mai primesc saracii decedati,doar un sac de plastic.Mai rau ca la musulmani

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...