Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 ce aveti fcu analul de la o vreme? ps, care madalina? adrenalina?
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4387 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2020 da adrenalina madalina. anal find ca un threesome fara double penetration este de uitat. 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 da adrenalina madalina. anal find ca un threesome fara double penetration este de uitat.adrenalina, am vazut ca doar cu tine a facut FK... ramane de vazut!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4387 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2020 cred ca este chestie de simpatie, bine inteles ca ma dat peste cap micuta! adrenalina, am vazut ca doar cu tine a facut FK... ramane de vazut! 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 si eu sunt destul de insistent... de obicei ce mi-am propus, mi-a reusit! o sa vad eu! mersi de info!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4387 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2020 no problemo!! si eu sunt destul de insistent... de obicei ce mi-am propus, mi-a reusit! o sa vad eu! mersi de info! 1
etoile Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 duminica - marti de la 07:00 pana la 21:00 ca in rest avem nevoie de declaratie, dar intrebarea este pe cine??? renata - da doar ca nu face anal,madalina - dus mic si nu face nici ea anal,paula - pauza face anal, marry - prea recemarissa - bate baietilorenna - nu face analnoemi - face anal dar nu cu toate marimile posibiledenisa - dantura paraditasofia - nu am fostmalina - nu face analcristina - nu face anal 0o_f1erbint1 - face anal cu toate marimile nu bate baieti dar are dantura paradita
Vizitator 0o_f1erbint1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 0o_f1erbint1 - face anal cu toate marimile nu bate baieti dar are dantura paradita Grasutza mea credeam ca am scapat de tine :) vezi ca zice lumea ca iti atarna cacatul din toate directile :)Lasa baiaetii sa futa , nu-i mai provoca pe forum :)Ca oricum ma pis pe tine daca vreau acum imi iau cont si fac cate 2 recenzi pe zi timp de 3 luni consecutiv :)daca iti arat doar cat am incasa acum 2 zile :) si iti fac poza ti se strange cacatul la loc pe tine , n-ai sa mai fii dezmembrata :)
babaiul Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 numai miliardari smardoi si baietasi cu vedere le glezna si pantaloni stramti carora le-au murit laudatorii.
cristi bug Reputație: 1015 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 15, 2020 https://www.replicaonline.ro/noua-atractie-de-pe-litoral-navigatie-si-distractie-pe-catamaranul-alezzi-in-marea-neagra-452148/ 1
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 Hai sa punem mina de la mina,sa luam cateva fete de calitate si sa facem un dezmat pe catamaranul asta.Un admin sa ia atitudine si sa ne contorizeze si sa traim si noi macar o zi cum o fac seicii.Cred ca e posibil ptr ca sintem destui cu bani si cu atitudine pozitiva.Fetele o sa vina de buna voie ca oricum le platim dar o sa fie cea mai buna promovare din viata lor.Incercam?
marcujan Reputație: 347 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Noiembrie 15, 2020 Hai sa punem mina de la mina,sa luam cateva fete de calitate si sa facem un dezmat pe catamaranul asta.Un admin sa ia atitudine si sa ne contorizeze si sa traim si noi macar o zi cum o fac seicii.Cred ca e posibil ptr ca sintem destui cu bani si cu atitudine pozitiva.Fetele o sa vina de buna voie ca oricum le platim dar o sa fie cea mai buna promovare din viata lor.Incercam?Esti prea convins!🥃Dacă încerci sa organizezi cred ca vei avea o surpriza de la fete😉
ssimeon Reputație: 403 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Noiembrie 15, 2020 Hai sa punem mina de la mina,sa luam cateva fete de calitate si sa facem un dezmat pe catamaranul asta.Un admin sa ia atitudine si sa ne contorizeze si sa traim si noi macar o zi cum o fac seicii.Cred ca e posibil ptr ca sintem destui cu bani si cu atitudine pozitiva.Fetele o sa vina de buna voie ca oricum le platim dar o sa fie cea mai buna promovare din viata lor.Incercam?Fetele o sa vina de bunavoie ca oricum le platiti!?!?👉👈😲😰😲
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 Traiesti pe pamant doar ptr ca inca nu sa inventat covid-ul ptr prosti,Momentan este doar ptr batrani,dar sint convins ca voi urmati.Sugrumati planeta asta cu snobism si cu aroganta,ne-am chinuit sa va oferim cultura si voi va stergeti cu ea la fund,Ne-am chinuit sa va crestem si sa deveniti oameni si voi a-ti devenit printi de pacanele si regi de alba neagra.Meritam ce traim,noi va sustinem ,noi producem ca voi sa aveti ce inghitii,Punct
cristi bug Reputație: 1015 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 15, 2020 Catamaranul este al unui "milionar de carton" Zelca. 1
babaiul Reputație: 1 Postat Noiembrie 16, 2020 Postat Noiembrie 16, 2020 Catamaranul este al unui "milionar de carton" Zelca. lasa ca si tu lucrezi pentru unul din ,,hartie''
marcujan Reputație: 347 Postat Noiembrie 16, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Noiembrie 16, 2020 Traiesti pe pamant doar ptr ca inca nu sa inventat covid-ul ptr prosti,Momentan este doar ptr batrani,dar sint convins ca voi urmati.Sugrumati planeta asta cu snobism si cu aroganta,ne-am chinuit sa va oferim cultura si voi va stergeti cu ea la fund,Ne-am chinuit sa va crestem si sa deveniti oameni si voi a-ti devenit printi de pacanele si regi de alba neagra.Meritam ce traim,noi va sustinem ,noi producem ca voi sa aveti ce inghitii,PunctCe tare era, dacă omora doar prostii!!! 😀😃
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 19, 2020 orasul Constanta se inchide de maine :(
talibanu Reputație: 9697 Postat Noiembrie 19, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 19, 2020 Sau de luni? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 19, 2020 Sau de luni?eu am aflat ca de maine :( daca e de luni ar fi mai bine... Ma voi interesa :)
kerote Reputație: 198 Postat Noiembrie 19, 2020 Postat Noiembrie 19, 2020 Trebuie sa il redeschida in 2 saptamani ca vin alegerile , asa ca cel mai tarziu de sambata! 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2020 Din WeekEnd sau de Luni.
playmaker Reputație: 1302 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2020 De pe 20.11 2020 , ora 20:00. Timp de 14 zile. PS: fix pana inainte de alegerile de pe 6 decembrie. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2020 De unde ai informația asta? Care e sursa? 1
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2020 Postat Noiembrie 19, 2020 Am ramas in viata si data trecuta,trecem si peste asta.Vai de capul nostru.Nici sicriu nu mai primesc saracii decedati,doar un sac de plastic.Mai rau ca la musulmani
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum