jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 28, 2015 prosti sunteti, manca-mi-ati pula care-i mai raspundeti. voi n-ati observat nici acu ca el zice exact ce va deranjeaza pe voi cel mai mult? poate de multe ori nu crede nici el ce spune dar altfel nu il baga nimeni in seama. v-a simtit punctul slab fiecareuia dintre voi, asa semi-oligofren cum este el... va vaitati ca nu scapati de el, pai in pula mea e foarte simplu: NU II MAI RASPUNDETI , in pula mea !!! 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2015 Postat Noiembrie 28, 2015 Pentru ca se apropie sarbatorile (desi melodia este despre noptile albe de vara din Moscova, Leningrad, Perm, Sevastopol) https://www.youtube.com/watch?v=g2gQerQPtNk 1
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 28, 2015 prosti sunteti, manca-mi-ati pula care-i mai raspundeti. voi n-ati observat nici acu ca el zice exact ce va deranjeaza pe voi cel mai mult? poate de multe ori nu crede nici el ce spune dar altfel nu il baga nimeni in seama. v-a simtit punctul slab fiecareuia dintre voi, asa semi-oligofren cum este el... va vaitati ca nu scapati de el, pai in pula mea e foarte simplu: NU II MAI RASPUNDETI , in pula mea !!!Ai dreptate, în pula mea! 3 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 28, 2015 Ti-am spus clar ca n-am pesti, ai primit si confirmari de altii, cu ce se ocupa p_morris nici nu ma intereseaza, suntem amici virtuali si atat.Ce ai de impartit cu el, imparte in alta parte si nu ma mai baga in problemele tale ca nu ma platesti pentru sedinte de psihologie. Confirmari de la altii?1. Nu am primit asa ceva.2. Orice ar zice restul proxenetilor de pe forumul asta, nu prezinta incredere. Amicitia de orice fel, cu un proxenet, spune multe despre caracterul unei persoane. Iar, o curva sa aiba amicitii cu un proxenet... asa ceva nu exista. Proxenetii nu trateaza curvele ca pe egali. Ele au un singur folos pentru proxeneti si acela nu este amicita. Curvo, te`ai bagat singura, distruso, cand ai intervenit in "discutia" mea cu el, aducandu`mi jigniri. Acum vrei sa fii lasata in pace? Nu asa merg lucrurile
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2015 Postat Noiembrie 28, 2015 Amandino, acum am observat, a inceput sa ti placa iar pwla Ce sa-ti spun, La Mai Mare !PS- M-as baga la o tura daca promiti ca nu ma bati ))) 2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2015 Confirmari de la altii?1. Nu am primit asa ceva.2. Orice ar zice restul proxenetilor de pe forumul asta, nu prezinta incredere. Amicitia de orice fel, cu un proxenet, spune multe despre caracterul unei persoane. Iar, o curva sa aiba amicitii cu un proxenet... asa ceva nu exista. Proxenetii nu trateaza curvele ca pe egali. Ele au un singur folos pentru proxeneti si acela nu este amicita. Curvo, te`ai bagat singura, distruso, cand ai intervenit in "discutia" mea cu el, aducandu`mi jigniri. Acum vrei sa fii lasata in pace? Nu asa merg lucrurile Ai numarul de telefon disponibl, ma poti suna oricand fara sa-mi spui cine esti... si daca la fata locului te bate altcineva in afara de mine, atunci sa comentezi. Amandino, acum am observat, a inceput sa ti placa iar pwla Ce sa-ti spun, La Mai Mare !PS- M-as baga la o tura daca promiti ca nu ma bati ))) Poate ar fi cazul sa vezi ca ai trait cu impresii impuse. 2
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Noiembrie 28, 2015 amada nu-i grasa are doar oasele mari considero ca pe un up la topic sa ai parte de clienti baioeri cu pula tare 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 29, 2015 amada nu-i grasa are doar oasele mari considero ca pe un up la topic sa ai parte de clienti baioeri cu pula tare 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2015 A facut Pisi niste nefacute de s-au cam dat peste cap anunturile, pe pagina 3 erau cele din vara... Maine de la 9-10 dimineata va astept, stau prost cu rabdarea.
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 1, 2015 du-te numa
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 1, 2015 du-te numa Am dat eu gresit sau chiar erau amestecate? Tu nu te duci pana la Rosetti (iti explic pe drum unde e blocul) ca tot mi-am crescut sanii pana la nr 4? Dar nu azi ca n-am gatit nimic.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 8, 2015 depinde ce 1
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 Amada poti pune poze noi daca vrei!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 11, 2015 Amada poti pune poze noi daca vrei! O sa fiu iar disponibila de maine, program tot de zi momentan, pana la 17:00 ajuns in locatie, momentan tot aproape de Rosetti.Recenzii pe normal: https://nimfomane.com...33178558-amada/Pe dominare: https://nimfomane.com...ada-0765188737/Amandoua sunt valabile, numerele de telefon sunt inchise.Cadoul pentru o intalnire cu o finalizare (nu inseamna fast fuck, fara graba) este 100ron, minim o ora cu 2 finalizari - 150ron.Normalul numai protejat, oralul se poate neprotejat cu CIM sau COB, uneori DT.Sedinta de dominare care poate include cunnilingus, anilingus, facesitting, uro, umilire, legare, penetrare, fisting, feminizare, sufocare, biciuire, tortura sfarcurilor, CBT, dog-play, furniture-play, foot/high heels/latex fetish, wrestling, scissors, etc. este 200ron.La dominare trebuie sa-mi spui ce iti doresti/accepti din cele mentionate si daca ai alte fantezii.Nu accept nimic pasiv, Nu inghit, Nu fac anal sau s.c.a.t.o, Nu ma deplasez.Numarul: 0768.384.157 Ultimele poze facute luna trecuta: 7 1 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 11, 2015 De la ce ora incepi programul.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 11, 2015 3
laurman Reputație: 121 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 In zilele de post,cu cruce roșie in calendar,lucrezi?)) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 12, 2015 In zilele de post,cu cruce roșie in calendar,lucrezi? )) Aduci calendarul si-i coloram crucea in alta culoare. Nu le am cu religia si traditii. De la ce ora incepi programul. Suna cand vrei sa vii si vedem. 1 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2015 Pozele vechi nu ma mai reprezinta, am mai pus niste sunculite, de asta si vreau banda de alergat. Opa, trebuie sa ma grabesc!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2015 Disponibila (ce anost suna ) Cu plin de energie azi! 3 1
katalin40 Reputație: 1 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2015 maine lucrezi ?...,un nr. de tel.valabil
marius.ion Reputație: 424 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Decembrie 22, 2015 Nu-mi vine sa cred ca a revenit :X:X chiar imi era dor de ea!Trebuie vizitata Si scz ca i-am promis o vizita inainte sa se retraga dar de prost nu m-am mai dus ! Te pup Amada! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Nu-mi vine sa cred ca a revenit :X:X chiar imi era dor de ea!Trebuie vizitata Si scz ca i-am promis o vizita inainte sa se retraga dar de prost nu m-am mai dus ! Te pup Amada! Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. 1 1
Postări Recomandate