manivela15 Reputație: 2692 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Octombrie 4, 2016 Esti sigura ca poti face deepthroat? are conformatia corespunzatoare !!! 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Hai, năvală, până vine patul! 4 2
mp2015 Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Interesanta.. acum as trece pe la tine.
spermitor Reputație: 38 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Ehee... Am vizitat-o pe sasha. Revin maine cu recenziile....
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 5, 2016 Disponibila pana la ora 20. Va pup 2
kiviak Reputație: 206 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2016 Misto ca ai bagat si CIM in meniu,cred ca vin sa-l testez 2 4
anolc Reputație: 51 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2016 -DEEPTHROAT : nu cred -FRENCH KISS ... as vrea eu -FISTING ACTIV ... esti sigura?! Cine doreste sa beneficieze de aceste servicii inainte se sosirea patului este bine venit . Va pup si va astept ! are conformatia corespunzatoare !!! nu vreau sa par rautacios dar ceva imi spune ca si celalalt ar trebui sa aiba conformatia corespunzatoare 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 5, 2016 Dragii mei , asa cum v am promis mi am comandat pat si o data cu sosirea lui v am promis si ca se vor schimba serviciile ! Serviciile vor fi : -SEX ORAL NEPROTEJAT -DEEPTHROAT -FINALIZARE ORALA/CORPORALA -NORMAL PROTEJAT -FRENCH KISS -69 -FACE SITTING -FOOT FETISH -MASAJ DE RELAXARE -MICI FANTEZII -SEX TOYS Cadoul pentru aceste servicii este de : -200 lei 30 min. -350 lei 60 min. Servicii contra cost +50 lei : -ANNILINGUS -FINALIZARE FACIALA -URO ACTIV / PASIV ( DE LA GAT IN JOS) -DOMINARE SOFT -ROLL PLAY -FISTING ACTIV -SADISM Cine doreste sa beneficieze de aceste servicii inainte se sosirea patului este bine venit . Va pup si va astept ! 8
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 5, 2016 La un CIM ma bag! 6
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2016 La un CIM ma bag!Și eu! 2
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 5, 2016 Și eu! Am auzit că în curând o să faci 69.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2016 Am auzit că în curând o să faci 69. Da. 2
mihaiht Reputație: 400 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Earth Oras:Earth Postat Octombrie 5, 2016 Am vizitat-o pe Sascha de 2 ori pana acum. Locatie draguta, pe bdul Unirii la Naturalia, de fiecare data am gasit-o singura in locatie. Programare din timp, respectata. E o fata tare draguta care stie ce vrea de la viata. Cam 170-175 categoric intorci capul pe strada dupa ea. Am luat de fiecare data 2 ore si am beneficiat de un oral bun, lent, si de normal foarte bun in toate pozitiile cerute. Intre numere e un bun partener de discutie. Chiar vroiam sa-i sugerez Sachei, ca un barbat sa se intoarca de mai multe ori la ea era nevoie de o diversificare a serviciilor, de un pic mai multa perversitate. Ceea ce vad ca se intampla. Ca sa dau note Aspect 10Oral 9 (fara CIM - vad ca acum e in "meniu")Normal 10Acum ca a diversificat serviciile cu siguranta o voi mai vizita cand am drum in BucurestiMihai 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 5, 2016 Am vizitat-o pe Sascha de 2 ori pana acum. Locatie draguta, pe bdul Unirii la Naturalia, de fiecare data am gasit-o singura in locatie. Programare din timp, respectata.E o fata tare draguta care stie ce vrea de la viata. Cam 170-175 categoric intorci capul pe strada dupa ea.Am luat de fiecare data 2 ore si am beneficiat de un oral bun, lent, si de normal foarte bun in toate pozitiile cerute. Intre numere e un bun partener de discutie.Chiar vroiam sa-i sugerez Sachei, ca un barbat sa se intoarca de mai multe ori la ea era nevoie de o diversificare a serviciilor, de un pic mai multa perversitate. Ceea ce vad ca se intampla.Ca sa dau noteAspect 10Oral 9 (fara CIM - vad ca acum e in "meniu")Normal 10Acum ca a diversificat serviciile cu siguranta o voi mai vizita cand am drum in BucurestiMihaiMultumesc pentru recenzie si ma bucur ca iti face placere sa petrecem timp impreuna . Te pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 5, 2016 Disponibila de la 10°° pana la 20°°.Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila pana la ora 20°°. Va pup 2
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila de la 10°° pana la 20°°.Va pup Disponibila pana la ora 20°°. Va pup Văd că te-ai culcat târziu și te-ai trezit devreme în pula mea.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 6, 2016 Văd că te-ai culcat târziu și te-ai trezit devreme în pula mea. Ai uitat sa pui o virgula 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila dragii mei . Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila maine de la ora 12 pana la ora 19. Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila de la 12°° pana la 19°°. Va pup 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2016 Disponibila de la 12°° pana la 19°°. Va pupN-ai somn este? Data viitoare te obosesc mai bine. 1 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 7, 2016 Disponibila de la 13. Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 8, 2016 Disponibila 2
bambi6969 Reputație: 635 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Octombrie 8, 2016 I-am dat mesaj mai devreme, curios fiind sa o cunosc si eu, am zis sa merg o fin. M-a intrebat cat vreau sa stau si dupa ce i-am spus ca o fin, a zis aaa pai nu stai asa ca eu defapt lucrez doar la ora in weekend, si am zis pas, daca a inceput asa, nu vreau sa stiu cum se termina )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum