Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mie imi place ca aici esti tare in gura si in realitate ai 1,65 m si maxim 70 kg ca te chinui si tu pe la sala , sa pari mai mare ... esti asa amuzant , ma gandesc doar cum arati tu cand esti nervos , daca tipi la mine nici nu cred ca reusesc sa te aud ... la 1,75 plus niste tocuri de 10 , aia e :)))))

Asta este maxima zilei !

L-ai ars bine pe frustrat.

La asta se adauga ca este un MTV ist sub 35 de ani , frustrat , fara iubita si dezorientat.

Asa am auzit....si asa se comporta.

• Like 1
Reputație: -2329
  • Oras://
Postat

Mie imi place ca aici esti tare in gura si in realitate ai 1,65 m si maxim 70 kg ca te chinui si tu pe la sala , sa pari mai mare ... esti asa amuzant , ma gandesc doar cum arati tu cand esti nervos , daca tipi la mine nici nu cred ca reusesc sa te aud ... la 1,75 plus niste tocuri de 10 , aia e :)))))

Vrei sa incerci sa-ti sustii afirmatiile? futaiul se subintelege.

• Like 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu nu am inteles de ce Picoaie pozeaza in permanenta in aparator pe acest topic si sare ca ars ?

Care este interesul lui mascat aici ? Isi trage comision sau fute pe gratis ? :hmmm

PS1: Pustoaica  asta , Sasha , e tare  discreta cand se enerveaza . A uitat saracuta cum s-a lansat pe aici fara pat si isi futea clientii pe o saltea relaxa  in mijlocul camerei :no2

PS2: Pana la urma a dat si MTV-istul o buca ? Sau doar se uita si bate din palme ?

Vizitator dr parnassus
Postat

Eu nu am inteles de ce Picoaie pozeaza in permanenta in aparator pe acest topic si sare ca ars ?

Care este interesul lui mascat aici ? Isi trage comision sau fute pe gratis ? :hmmm

PS1: Pustoaica  asta , Sasha , e tare  discreta cand se enerveaza . A uitat saracuta cum s-a lansat pe aici fara pat si isi futea clientii pe o saltea relaxa  in mijlocul camerei :no2

PS2: Pana la urma a dat si MTV-istul o buca ? Sau doar se uita si bate din palme ?

Te rog sa nu o ataci pe Printesa Sasha. 

O ador.  

:hihat

• Like 1
  • Minus 12
Postat

Te rog sa nu o ataci pe Printesa Sasha. 

O ador.  

N-o atac , dar nu mi se par prea ok nici replicile ei (ultimele) si mai ales interventiile permanente (si ciudate) ale lui Picon pe acest topic

Daca nu stie sa calmeze spiritele mai bine tace , decat s-o dea  in ....

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

N-o atac , dar nu mi se par prea ok nici replicile ei (ultimele) si mai ales interventiile permanente (si ciudate) ale lui Picon pe acest topic

Este calma si senina, doar pre Brett10 l-a replicat 

Postat

Nici sa se mai futa bine nu mai poate acum Sasha. Toata agitatia asta a facut-o sa-si piarda cheful de cotaiala

Reputație: 4755
Postat

Mâ uit și ma minunez de ce se ataca lumea pe aici cu privire la aceasta fata!

Înțeleg ca dacă nu îți este pe plac nu e de interes dar sa o ții langa...nu reușesc sa înțeleg!

Ce îl împinge in lupta pe Bret!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Este calma si senina, doar pre Brett10 l-a replicat 

Nu, ma. Ea vrea s-o revizitez sa-mi arate ce bine stie acum sa se futa :)

Asta e motivul ei.

Vizitator dr parnassus
Postat

Mâ uit și ma minunez de ce se ataca lumea pe aici cu privire la aceasta fata!

Înțeleg ca dacă nu îți este pe plac nu e de interes dar sa o ții langa...nu reușesc sa înțeleg!

Ce îl împinge in lupta pe Bret!

Toti cunoatem răspunsul 

:)

• Like 1
  • Minus 12
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De parcă ar avea vreo importanță ce ți se pare ție! 

O recenzie, o recomandare, o informație utilă, ai dat și tu, de când ești pe forum? 

Du-te tare!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista
  • Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista
Postat

M-am retras , cu parere de rau in special pentru Brett care si dorea din toata inima sa mi o traga . Va multumesc tuturor pentru intelegere, nu vreau sa comentez acest subiect .

Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient. Orice fata care face asta cred ca trebuie sa stie sa puna punct.

Acest topic va ramane deschis inca o saptamana ca sa apuce majoritatea persoanelor sa vada stirea dupa care o sa dispar, definitiv, de peste tot. Va rog sa nu insistati, nu mai activez de vineri deja si nici nu mi doresc sa revin.

Imi cer scuze celor care mi ati scris si nu am apucat sa raspund , o voi face curand intr un interval orar decent.

Va pup pe toti si imi pare bine ca v am cunoscut mai ales pe unii dintre voi care mi ati fost tare dragi si am avut mereu placerea sa petrecem timp de calitate impreuna.

• Like 7
Postat

ÃŽși taie venele Parnassus!😄

• Minus 2
Postat

M-am retras , cu parere de rau in special pentru Brett care si dorea din toata inima sa mi o traga . Va multumesc tuturor pentru intelegere, nu vreau sa comentez acest subiect .

Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient. Orice fata care face asta cred ca trebuie sa stie sa puna punct.

Acest topic va ramane deschis inca o saptamana ca sa apuce majoritatea persoanelor sa vada stirea dupa care o sa dispar, definitiv, de peste tot. Va rog sa nu insistati, nu mai activez de vineri deja si nici nu mi doresc sa revin.

Imi cer scuze celor care mi ati scris si nu am apucat sa raspund , o voi face curand intr un interval orar decent.

Va pup pe toti si imi pare bine ca v am cunoscut mai ales pe unii dintre voi care mi ati fost tare dragi si am avut mereu placerea sa petrecem timp de calitate impreuna.

Să fii sănătoasă și fericită, să ai succes în orice vei face!

Baftă!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Oly , unde esti ma ????

Zi-o p-aia cu măcelaria =))

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Draga Printesa Sasha, Floare de Lotus, imi pare si rau dar si bine. 

Am petrecut impreuna momente pe care nu le voi uita si-ti sunt etern recunoscător. 

Deja mi-e dor de ochii tai, de privirea ta divina. 

Pup 

:flowers2

• Like 1
  • Minus 13
Postat

Draga Printesa Sasha, Floare de Lotus, imi pare si rau dar si bine.

Am petrecut impreuna momente pe care nu le voi uita si-ti sunt etern recunoscător.

Deja mi-e dor de ochii tai, de privirea ta divina.

Pup

:flowers2

...
  • Minus 1
Postat

Ah, tocmai cand imi facusem si eu timp pentru ea... Asta e, am ratat-o pe Sasha. Acum doua saptamani am fost la un pas de gol, dar ceva de ultim moment a schimbat programul. Cine stie, poate se razgandeste, poate se intoarce, poate...

Vizitator
Postat

@Sasha babe , ireal de fascinanta...si de femeie speciala.

Multumesc ca existi si ca te-am cunoscut.

Sper sa obtii ce iti doresti ( desi tetralogul femeilor frumoase spune ca tu obtii totul...) , sa iti fie bine si sa inchizi usa trecutului.

Postat

De parcă ar avea vreo importanță ce ți se pare ție! 

O recenzie, o recomandare, o informație utilă, ai dat și tu, de când ești pe forum? 

Du-te tare!

N-are bre , am zis si eu ,  n-am dat cu parul .

Bai tocmai ma gandeam sa aplic cu  o recenzie  dar hopa mitica  , ca s-a retras mandra  . Glumesc  bineinteles  , la mine cuvantul dat , e cuvant  ,  daca erai atent pe  vechile postari . Pana la o reglementare corecta  Recenziile sunt doar ptr. matale si Pulestei , de ce sa va mai incurc si eu , ca iar iese cu macel  ?

Apropo ,  o fi apucat sa dea si tristul ala de Puleasca o buca  ? Ar fi  pacat  ptr. el sa rateze o asemenea companie feminina care considera ca :

"Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient"

Trebuie sa recunosc , mi-a placut cel mai mult fraza asta din tot ceea ce a scris  in ultimul post  , mai ales partea subliniata  , pe care nici nu am sa incerc s-o  rastalmacesc   :slap2 :ras 

PS: Hai , sa lasam sa curga darurile .....pardon , multumirile  :la baga si matale una pe post de La Revedere :P 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va pup pe toti si imi pare bine ca v am cunoscut mai ales pe unii dintre voi care mi ati fost tare dragi si am avut mereu placerea sa petrecem timp de calitate impreuna

Bine (ca) ai revenit intr o lume normala!

Wish you the best of luck in all your future endeavours!

Te astept cu drag in baneasa, cine stie?poate ca la un profiterol la Nedelya.....

Postat

N-are bre , am zis si eu ,  n-am dat cu parul .

Bai tocmai ma gandeam sa aplic cu  o recenzie  dar hopa mitica  , ca s-a retras mandra  . Glumesc  bineinteles  , la mine cuvantul dat , e cuvant  ,  daca erai atent pe  vechile postari . Pana la o reglementare corecta  Recenziile sunt doar ptr. matale si Pulestei , de ce sa va mai incurc si eu , ca iar iese cu macel  ?

Apropo ,  o fi apucat sa dea si tristul ala de Puleasca o buca  ? Ar fi  pacat  ptr. el sa rateze o asemenea companie feminina care considera ca :

"Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient"

Trebuie sa recunosc , mi-a placut cel mai mult fraza asta din tot ceea ce a scris  in ultimul post  , mai ales partea subliniata  , pe care nici nu am sa incerc s-o  rastalmacesc   :slap2 :ras 

PS: Hai , sa lasam sa curga darurile .....pardon , multumirile  :la baga si matale una pe post de La Revedere :P

Până una alta, opiniile tale sunt egale cu 0, iar tu nu ești decât un troll. Un troll prost, șantajist, fitilist și jegos.
  • Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...