Sari la conținut

Aisha20 0765170679 fost 0730293469

Vizitator aisha20

Postări Recomandate

• Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

deci sa inteleg ca numai "norocosii" pot sa ajunga la tine?

Asta imi aduce aminte de un anunt de angajare intr-o firma de audit din "Big Four". Cred ca se stransesera cam 400 de CV-uri care erau aliniate frumos pe birou unul peste altul. Bunnn... incepe sedinta pentru sortarea CV-urilor iar DG-ul pune mana pe teancul de CV-uri, ia cam 1/10 din el si restul le arunca la gunoi. Stupoare in sala si liniste de taiat cu cutitul. Dupa o pauza tipul spune senin:

-La noi in firma se angajeaza numai persoanele "norocoase"!

... asa si tu, nu?

Incearca sa gasesti o modalitate mai "umana" de filtrare prin PM, whatsup, etc... sincer sunt atatea metode de comunicare (vezi si la colegele de pe forum cum au rezolvat aceasta "problema")

parerea mea :hihat

P.S. eu am incercat sa dau de tine de cateva ori si pe urma m-am reorientat ...

INSIIIIIISTA!!! Suna si tu pe la fara 10, de obicei e pauza atunci!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Azi am vizitat o pe Aicha,a fost de vis

Nota 10 pe linie,cu mult peste ceea ce ofera majoritea fetelor din top

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator aisha20
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata dragilor :* Vreau sa va anunt ca pana duminica in jurul orei 14:00 nu voi fi disponibila. Va doresc un weekend placut :*

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa ce aproape ca imi pierdusem speranta de a mai ajunge la Aisha, iata ca a raspuns si m-a programat exact la ora la care imi doream. Pe drum spre ea, in aglomeratia specifica Bucurestiului, tot ce speram era sa nu fie vreo fata care sa nu imi placa. Ajuns la fata locului am gasit o domnisoara fresh, caprioara adevarata, imbracata cu niste ciorapei negri, pe tocuri si un body prin care se conturau perfect tatzele alea de poveste. Dupa igienizare, am trecut la fapte. Actiunea a constat in doua ture, una de oral si una de normal, ambele protejate la alegerea mea. Voi nota si voi detalia pe alocuri.

LOCATIE: 10 centrala, accesibila, locuri de parcare, curata, cu tot ce trebuie la baie, fara intersectie cu alti futaci care vin la colega ei sau cu aceasta din urma. Taztele alea sunt dementiale-punctul ei forte

FATA: 8,5 tanara, fresh, perversa si plina de dorinta, frumusica si lipicioasa cu gandul sa iti satisfaca dorintele

ORAL: 8,5 cu deep, usor ajutat de mana, fara atentie la oo. Era de 10 daca se ocupa un pic si de coaie cu pasiunea-i caracteristica

NORMAL:9 se fute bine, ii place, e acolo, se infige in ciocan, tine cont de parerea ta

ANAL: nu stiu, nu am intrebat, nu ma intereseaza

GFE:10 a fost f prietenoasa si aproape de mine mereu, sa imi faca mereu pe plac

DE REVENIT: fara indoiala DA. ZIcea colegul mai sus ca este peste toate de la top...nu stiu daca e chiar asa intrucat nu le-am testat pe toate din lista dar pot spune ca este peste cele mai multe la care am fost.

HALAT: 200 ora, 2 finalizari, in balon ptr ca asa am ales eu.

Era sa uit: Amatorii de FK pot avea si asa ceva, cu mine ea a initiat treaba

II multumesc domnisoarei iar pe voua va doresc balon intins si pula tare!

• Like 10
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

Inca o intalnire de succes cu frumoasa proprietara a topicului. Locatia se afla undeva pe langa rondul Alba Iulia . Nu mai stau sa descriu actiunea, nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc cu un boner :))) Aisha e precum o veche prietena, pe care nu ai mai vazut`o de mult, dar de fiecare data cand o vezi, iese cu scantei. O partida ca la carte, cu limbi mai peste tot si toate cele:))) Notele sunt ca deobicei, 10 cu felicitari!!

Halatul a ramas acelasi, 100/fin 200/h.

• Like 3
Vizitator aisha20
Postat

Buna dimineata dragilor :* Astazi incep programul la ora 13:00 si sunt disponibila pana in jurul orei 23:00. Va pupacesc :*

Vizitator aisha20
Postat

Disponibila! Va astept cu drag :*

Postat

pentru cine a fost, poate sa dea detalii despre chipul fetei?

culoare ochi? proportii. forme.

arata foarte bine si sunt curios daca e simpatica si la chip. 

Postat

E printre cele mai dragute fete din circuit...

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Are niste ochi misto si o privire nenicaaaaaaaaaaa......du-te linistit nu o sa-ti para rau 

Postat

Are niste ochi misto si o privire nenicaaaaaaaaaaa......du-te linistit nu o sa-ti para rau

Confirm si eu. E super fata. Pe lista mea scurta de fete cu indicativul "merita revizitata oricand".

Postat

Am revenit la aisha, locatie super pe bdul Unirii, Aisha aceeasi frumusete si dulceata de fata, fk, 69, oral neprotejat bun, la fel si normalul, doua pozitii, terminat in preze, de revenit oricand, 100 lei, o finalizare, note cat mai mari pt aisha.

• Like 12
  • Minus 10
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am revenit la aisha, locatie super pe bdul Unirii, Aisha aceeasi frumusete si dulceata de fata, fk, 69, oral neprotejat bun, la fel si normalul, doua pozitii, terminat in preze, de revenit oricand, 100 lei, o finalizare, note cat mai mari pt aisha.

norocosule😉

• Membru Premium
Postat

Mergi Shark linistit , Aisha e frumoasa atat la fata , cat si la corp . De fapt se vede clar si din poze cat de buna e la corp.

• Like 7
Postat

Mergi Shark linistit , Aisha e frumoasa atat la fata , cat si la corp . De fapt se vede clar si din poze cat de buna e la corp.

Sa vezi ce ii rup eu pizda daca o prind.

Postat

Sa vezi ce ii rup eu pizda daca o prind.

Stai cuminte voinicule!! :)

• Like 8
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...