pinocchi88 Reputație: 24 Postat Decembrie 26, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 26, 2013 salut daria e blonda Mersi Sărbători Fericite!
fibra Reputație: 65 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 27, 2013 Intrigat si eu de postarea colegului de mai sus am zis sa sun si sa-mi fac o programare. Am sunat ,mi-am facut programarea si am ajuns la ora stabilita. Am urcat sus si am fost intampinat de catre Daria. Am intrat in camera am platit suma deja stiuta si am inceput ostilitatile eu fiind proaspat dusulit de acasa. Fata este ok , putin peste 1.6 m inaltime ,slabuta si sanii micuti dar dragalasi si pasarica curata fara mirosuri suspecte. Am inceput direct cu un masaj erotic ,pupaceli pe tot corpul ,povesti ( fata este jucausa si stie cum sa te faca sa te simti bine ).Am finalizat in pozitia 69 si dupaia am luat o pauza de tigara . Dupaia am dorit si eu sa vad un squirt live si am facut tot posibilul pt asa ceva.M-am pus si eu in 4 labe cu fata la marginea patului si am inceput sa-i fac un oral insotit de mangaieri ( fara penetrari cu degetul ) pret de cateva minute bune si rezultatul nu a intarziat sa apara.Am avut parte de un squirt adevarat si autentic.Ce pot sa spun decat ca nu regret deloc decizia de a merge la Daria.A urmat apo un dus si dus am fost.Acum urmeaza notele. Locatia se stie deja nota mea GFE 9 ( fata este o companie placuta ,jucausa si glumeata ) Corp 9 ( slabuta,sanii micuti dar dragalasi , pasarica ok cu labiile marisoare si un clitoris marisor de iti este mai mare dragul sa te joci cu el ) Prestatia 9 ( fata isi da silinta sa te simti bine , nu m-am simtit deloc grabit sau sa fie finalizarea mecanica ) 6
yanis74 Reputație: 205 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:napoca Oras:napoca Postat Decembrie 29, 2013 Salutare baieti.am vizitat acest salon de multe ori,dar a mai ramas o zina neincercata si am zis sa o incerc,si anume pe ionela tipa blonda cam 1,68 si 60 kg aprox.am facut program la nr de tel 0756383612 locatia tot linga kaufland in marasti,ne-am inteles la o ora cu 2 finalizari pretul de un mil daca vreau si sarutari in zona intima,dar am platit doar 80 roni a facut o reducere de craciun.am facut dus si am trecut la actiune ,ionela nu-i o frumusete dar stie sa te atinga unde trebuie si cit trebuie ,ii place sa muste usurel de sfircuri si mai tot timpul sa conduca ia .o finaliz am avut facuta manual ia pe mine eu jucinduma cu pizda ei dar fara degete inauntru a specificat la inceput acest lucru.am continuat cu putin masaj de relax ,pe urma ionela la luat pe manciu si la frecat usurel de labiile ei care sint destul de marisoare ,/DAR NU CA ALE LUI ANCA/ si singurul lucru care mi-a displacut la ionela a fost ca iam cerut sa facem un 69 sa gust si eu din savarina pt ca asa termin mai repede dar nu a vrut,, lucru pe care nu l-am prea inteles pt ca la inceputul ostilitatilor am spus ce vreau si pt ce platesc nu am insistat ma finalizat tot manual pe burta ei.acuma halatul a fost 80 roni pt doua finaliz.prosop curata facut si ia dus inaintese face o fata placutasingurul minus pt ca ne-am inteles la un lucru si nu la respectat.eu am fost cu toate zinele din acest salon daca o sa aiba fete noi mai le vizitez daca nu adio.BAIETI VA DORESC UN AN NOU FERICIT,si un AN NOU CU PROSPATURI IN CLUJ 6
fibra Reputație: 65 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 2, 2014 Am revizitat acest salon recent si am ales sa intru tot cu Daria. Ce pot sa spun decat ca fata a prestat exact ca si prima data ,acelasi nivel ridicat de GFE tot asa am glumit si ne-am jucat si iarasi o finalizare in pozitia 69. La o pauza de tigara am aflat ca Anca are doar 25 de anisori ( imi cer scuze ca ti-am dat mai mult ) si cand am facut dusul am observat ca sunt mai multe tipuri de geluri de dus inclusiv Palmolive si nu mai stiu ce ( ). Notele mele le aveti deja deci nu are rost sa ma repet.All in all fetele se pare ca mentin raportul de calitate/pret si sper sa o tina asa in continuare. Deci din partea mea aveti un mare LIKE ( mai ales Daria ) . Spor la treaba colegilor si un An Nou Fericit tuturor
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Ianuarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Ianuarie 2, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5281994Atingeri si sarutari pe tot corpul....clipe de neuitat... Doar la noi vei avea parte de ele!!!te-ai satutat de singuratate..? ti-e frig si ai vrea sa te incalzesti? iti doresti ceva mai special? un mic cadou de la Mosu? Vino la noi si te vom face sa uiti de toate problemele...Doar la noi vei avea parte de cea mai senzuala ora din viata ta! Fata noua!http://www.piata-az.ro/emails/a01c6664a6dc5557c7d527e8cc259718.png http://www.piata-az.ro/emails/1c5f1945cfd880c385f829adf4c47943.png 4
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 3, 2014 Salutari confratilor futaciosi si fetelor,un an nou fericit si bogat,ca aici asta ne trebuie,si noua si partenerelor de aventura.Nu as vrea sa incep anul cu o recenzie proasta dar as avea o curiozitate:nu inteleg ce va poate face sa fiti atit de multumiti de Daria ca fata inafara de ochii verzi fermecatori nu are nimic deosebit.Am trecut si eu pe la ea cu doua zile inainte de rev dar am fost total nemultumit si de aspect si de prestatie.Pur si simplu nu ai ce prinde la ea,nici tu tite nici tu cur.In ce priveste prestatia,am inceput sa scriu o recenzie dar am renuntat,de obicei cind nu am ce scrie de bine renunt, daca nu este ceva periculos.Mai bine era daca intram cu Anca, asa racita cum era.Ma rog poate nu am stiut eu ce sa-i cer fetei dar trebuia sa stie ce sa-mi ofere ,ca sa ma mai duc pe la ea.O sa mai trec pe la ele,i-am promis Ancai ca o sa merg si la ea,sper sa fie capabila sa-mi arate ce inseamna cu adevarat un masaj erotic. 2
oviii Reputație: -494 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 4, 2014 Salutari confratilor futaciosi si fetelor,un an nou fericit si bogat,ca aici asta ne trebuie,si noua si partenerelor de aventura.Nu as vrea sa incep anul cu o recenzie proasta dar as avea o curiozitate:nu inteleg ce va poate face sa fiti atit de multumiti de Daria ca fata inafara de ochii verzi fermecatori nu are nimic deosebit.Am trecut si eu pe la ea cu doua zile inainte de rev dar am fost total nemultumit si de aspect si de prestatie.Pur si simplu nu ai ce prinde la ea,nici tu tite nici tu cur.In ce priveste prestatia,am inceput sa scriu o recenzie dar am renuntat,de obicei cind nu am ce scrie de bine renunt, daca nu este ceva periculos.Mai bine era daca intram cu Anca, asa racita cum era.Ma rog poate nu am stiut eu ce sa-i cer fetei dar trebuia sa stie ce sa-mi ofere ,ca sa ma mai duc pe la ea.O sa mai trec pe la ele,i-am promis Ancai ca o sa merg si la ea,sper sa fie capabila sa-mi arate ce inseamna cu adevarat un masaj erotic. La multi ani ! Domnule coleg , de ce ar trebui neaparat sa ai ceva de prins...poti opta pentru mangaieri ( aici ma refer exclusiv la sani ...in ceea ce priveste parte dorsala...mai incearca , poate-ti revizuiesti cele spuse ) .Am fost si eu curand la Daria...si aici mi-am incalcat niste principii ( nu merg la masaj erotic...nu merg unde sunt mai multe fete ) doar pentru a o cunoaste pe Daria...si a fost ceva...ceva...foarte inedit .Nu pot decat sa multumesc colegilor yanis si fibra pentru recenziile lor...eu nu prea mai am ce adauga . Pentru mine...fata asta , la varsta care o are...a fost o experienta generala care trece de 9...poate chiar 9.5 . Sa aveti parte doar de ceea ce va doriti in Noul An . 1 8
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 4, 2014 Salutari si la multi ani!Nu pot decit sa ma bucur pt momentele placute petrecute de voi in compania fetei,parerea mea ramine aceeasi,nici eu nu am mers sa trag de ea ,cred ca m-am purtat cit se poate de finut dar totusi prefer fetele ceva mai plinute(a nu se intelege grase).In ce priveste prestatia pot sa va spun ca din timpul de o jumatate de ora care l-am platit ,cam jumatate au fost povesti,cind mai aveam 5 min mi-a zis ca mai putem incerca ceva.Eu am lasat-o pe ea sa-si faca treaba cum stie mai bine, fara sa-i cer cine stie ce, dar se pare ca o fi avut o zi mai proasta sau o oarecare retinere fata de mine.Chiar nu stiu si nu mai intind povestea pt ca nu vreau sa se ajunga la alte discutii.Sa auzim de bine!
oviii Reputație: -494 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 5, 2014 Salutari si la multi ani!Nu pot decit sa ma bucur pt momentele placute petrecute de voi in compania fetei,parerea mea ramine aceeasi,nici eu nu am mers sa trag de ea ,cred ca m-am purtat cit se poate de finut dar totusi prefer fetele ceva mai plinute(a nu se intelege grase).In ce priveste prestatia pot sa va spun ca din timpul de o jumatate de ora care l-am platit ,cam jumatate au fost povesti,cind mai aveam 5 min mi-a zis ca mai putem incerca ceva.Eu am lasat-o pe ea sa-si faca treaba cum stie mai bine, fara sa-i cer cine stie ce, dar se pare ca o fi avut o zi mai proasta sau o oarecare retinere fata de mine.Chiar nu stiu si nu mai intind pove de lei ca nu vreau sa se ajunga la alte discutii.Sa auzim de bine!Dragule...cand ai chef de povesti iti iei o ora ( te fac pe tine 80 de lei ) , asa am facut si eu...am luat o ora si i-am lasat fetei 100 .Am avut parte si de povesti....si de ceea ce relatau colegii .Fara graba...nu m-a interesat neaparat finalizarea mea...ci a ei...a fost exceptional .Numai succesuri !
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 5, 2014 Dragule...cand ai chef de povesti iti iei o ora ( te fac pe tine 80 de lei ) , asa am facut si eu...am luat o ora si i-am lasat fetei 100 .Am avut parte si de povesti....si de ceea ce relatau colegii .Fara graba...nu m-a interesat neaparat finalizarea mea...ci a ei...a fost exceptional .Numai succesuri !Multumesc!Te salut!Este o regula pt mine sa platesc tariful mai mic la prima vizita.Daca sint multumit revin pt mai mult,dupa bani nu mi-a parut rau niciodata.
oviii Reputație: -494 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 5, 2014 Te salut si eu.Mie-mi place sa platesc tariful cel mai mare...dupa...'om vedea. 1 8
nicholasvanorton Reputație: 302 Postat Ianuarie 14, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 14, 2014 Nu am putut rezista tentatiei de a o cunoaste pe Daria, si nu regret deloc acest lucru. Chiar daca am mers pentru un masaj, nu masajul in sine mi-a placut, ci prezenta ei naturala, si gesturile mici pe care le-am mai intalnit doar la o iubita din liceu prin ceva excursie la mare. Dupa ce a inceput masajul (cu ceva crema) a avansat la magaieri prin par si soapte, si eram gata fermecat. Nu am rezistat prea mult la handjob, si dupa o scurta pauza la dus am reintrat pe teren pentru repriza a doua in care am asistat la un orgasm autentic foarte placut. Mi-a fost destul de greu sa ma concentrez la altceva in partea a doua a zilei respective. De revenit? Cu siguranta.Nu are rost sa dau note, pentru ca e o postare foarte subiectiva. 5
dorinel18' Reputație: 1243 Postat Ianuarie 17, 2014 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Ianuarie 17, 2014 anunt: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5281994 http://images7.piata-az.ro/resized/605991/760_567_fit.jpg http://images9.piata-az.ro/resized/605990/760_567_fit.jpg http://images4.piata-az.ro/resized/605988/760_567_fit.jpg http://images2.piata-az.ro/resized/605989/760_567_fit.jpg 3
vasla Reputație: 86 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Turda Oras:Turda Postat Ianuarie 23, 2014 Primul impuls a fost sa renunt. Fiindca nu mi-a placut statul in hol, langa usa, fiindca fusesem programat imediat dupa un altul, fiindca mi s-a spus ca nu pot sta 1 ora, fiindca cele 2 fete mi s-au parut stingherite, asa, cum stateau ele la perete, semidezbracate...fiindca mi s-a cerut sa ma descalt in hol desi nu e farmacie. Dar de data asta a fost ok ca n-am ascultat de acel impuls. Nici nu le-am intrebat de nume, eram calat pe fata cea slabuta, Daria.Apartament vechi si mic, curatel dar nu poti linge pe jos, papuci pentru doritori, prosop curat, sapun si gel la baie.Fata, slabuta, fatza comuna, sani foarte mici, pruna faina si apetisanta, desi de mici proportii dar cu labii la vedere ! Da, stiu, unii prefera doar o crapatura, c'est la vie ! Retinuta initial, devine treptat comunicativa. Simpatica chiar. Igiena ok la inspectia vizuala si olfactiva.Tarif achitat inainte, pentru 1/2 ora. Masaj pe spate, departe de ceea ce inseamna masaj dar ok pentru un salon de genu' asta. Cu ceva ''alifie''. Plus corpurile frecate unul de celalalt si niste sarutari pe gat si spate. Odata intors, singurul obiect masat a fost stremeleagul. Evident ca m-am jucat si eu cu fructul oprit iar joaca asta a condus la squirt misto de tot, pe marginea patului.Concluzia: masaj-masaj comsi-comsa, masaj-erotic comsi-comsa, fata simpatica iar participarea ei, in limitele impuse de regulament, foarte ok.E posibil sa mai calc pe acolo dar numai pentru o ora, juma' e prea din scurt. 6
babanash Reputație: 4 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Turda Oras:Turda Postat Februarie 2, 2014 Salut,Am fost si eu saptamana aceasta la acest salon de masaj si am ales-o pe Daria. La inceput am fost un pic dezamagit de aspectul domnisoarei....mie imi plac fetele cu mai multa "carne" pe ele, dar pana la urma acompensat cu o personalite simpatica.Am intrat pentru o sedinta de 0.5 ore una bucata finalizare. Masajul de relaxare a fost ok-is, tinand cont de gabaritul domnisoarei nu se putea altfel.. apoi am trecut la masajul erotic unde dupa 2 minute am fost intors cu fata insus, iar domnisoara si-a indreptat atentia doar asupra juniorului incat la un moment eram gata sa finalizez prematur. Am rugat-o sa reduca din viteza si sa ma lase si pe mine sa ma delectez cu bunatatile din dotare...chiar daca erau mai mici.. . Pna la urma sedinta a fost una ok, ne-am inteles si am reusit o finalizare pe abdomenul domnisoarei, rara sa reusesc sa obtin si din partea ei o finalizare cu squirt.Per total notele mele ar fi urmatoarele masaj relaxare: 7 masaj erotic 7 aspect domnisoara 8 personalitate 8.5.Oricum eu ma gandesc sa revin si sa incerc o sedinta de o ora la finalul careia poate obtin si din partea ei o finalizare asa cum au avut alti colegi mai norocosi. 3
oviii Reputație: -494 Postat Februarie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 3, 2014 Oare si-au schimbat numarul de telefon ?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2014 Postat Februarie 3, 2014 @oviii, numerele ce apar in Piata AZ (online) sunt: 0742883832, respectiv, 0756383612.Cred ca un moderator ar trebui sa le treaca in titlul topicului.
oviii Reputație: -494 Postat Februarie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 3, 2014 @oviii, numerele ce apar in Piata AZ (online) sunt: 0742883832, respectiv, 0756383612.Cred ca un moderator ar trebui sa le treaca in titlul topicului.Multam fain mocu. @pisicule...scoate te rog primul numar din titlu' topicului...nu stiu cand o fi fost valabil , dar amu cu siguranta nu mai este .Sa nu mai pateasca si alti "amnezici" ca si mine , ca exact cu o luna in urma n-am sunat la acel numar ci la unul din celelalte ...dar culmea , in telefon aveam exact numarul prost .
fibra Reputație: 65 Postat Februarie 8, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 8, 2014 Am revizitat zilele trecute pe daria si experienta a fost la fel de minunata.in alta ordine de idei am aflat ca fetele o sa-si schimbe locatia sui de asemenea am aflat ca a intrat si masajul uro in meniu.spor la treaba baieti 1
oviii Reputație: -494 Postat Februarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 10, 2014 Asa am auzit si eu .Nici locatia asta nu este rea....doar daca nu ar fi ceva probleme cu centrala...si stai cate 5 min sa vina apa calda...sau sa te frigi din prima .
oviii Reputație: -494 Postat Februarie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 16, 2014 Buna seara . ...tocmai ajunsesem sa merg si io prima oara la un cuibusor unde se face numai frecangeala ( salon de masaj )...si gasisem o fata care sa fie exact pe gustul meu ( Daria )...ca saptamana trecuta sa aflu ca domnisoara nu mai lucreaza . Ciudat este faptul ca la ora 11 mi se comunicase sa sun peste 30 min ca sa vorbesc cu ea...pe la ora 13:30...nu mai lucra . Se pare ca anumitor "colege" le cam statea in gat...si asa s-au decis s-o "demisioneze " . Daca vreunul dintre colegi ( mai norocos ) detine ceva informatii despre vreo posibilitate de contact...il rog un PM .Mersi . O seara faina !
dorinel18' Reputație: 1243 Postat Martie 21, 2014 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Martie 21, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5281994 FATA NOUA! LOCATIE NOUA! 60 RON Atingeri si sarutari pe tot corpul....clipe de neuitat... Doar la noi vei avea parte de ele!!!Te-ai satutat de singuratate..? ti-e frig si ai vrea sa te incalzesti? iti doresti ceva mai special? Vino la noi si te vom face sa uiti de toate problemele...Doar la noi vei avea parte de cea mai senzuala ora din viata ta! http://images2.piata-az.ro/resized/913479/760_567_fit.jpghttp://images1.piata-az.ro/resized/691471/760_567_fit.jpghttp://images6.piata-az.ro/resized/686531/760_567_fit.jpghttp://images2.piata-az.ro/resized/898962/760_567_fit.jpghttp://images6.piata-az.ro/resized/813979/760_567_fit.jpghttp://images7.piata-az.ro/resized/898961/760_567_fit.jpg 3
asdrtyklm Reputație: 113 Postat Aprilie 26, 2014 Postat Aprilie 26, 2014 Am ajuns recent la noa adresa care e pe linga Lidl de pe bd 21 dec. De acolo la telefon fetele ghideaza, se ajunge usor. Apartamentul e mare, spatios curat. Am gasit 2 fete, pe cea din prima poza din mesajul anterior si inca o fata cu care am vorbit la tel si pe care am ales-o. E o tipa masiva cu sini mari, cam la 1.70, par negru, o fatzuca dulce si buze frumoase, care s-a recomandat Dana. Mai tirziu mi-a spus ca lucreaza cam din ianuarie, miercuria si vinerea dupamasa, simbata mai mult si ca nu are recenzie aici. Scumpa Dana, acum ai . Dana e pentru amatorii formelor pline, fara a fi neaparat BBW. Are carnea tinara, tare, un ten curat, varsta 21-22 de ani, studii, maniere, eleganta, indemanare, ca sa spui drept in urma cu timp am avut o prietena exact, ma jur, exact ca ea. Ca sa nu spui ca am urmat in perioade diferite cam aceleasi cursuri. Ar putea fi o coincidenta. Ar putea fi. Dar sa intru in actiune. Descaltarea la intrare e regula si am primit papuci. Am facut un dus rapid, primind prosop curat. pe pat, de asemenea, a fost intins un cearsaf curat de fata cu mine - un mare bonus! Am optat pentru o ora, dar fiind o zi aglomerata si urmind niste programari nu s-a putut decit un cartus de 60 de lei. Ambele fete s-au simtit cumva vinovate, dar de fapt eu venisem ca musca, asa ca nu va faceti probleme, oameni sintem. La baie erau mai multe geluri de dus si un sapun, apa calda si rece, baia normala, fara fitze. M-am intors in camera si am stabilit regulile, sunt permise atingerile, fara penetrari, se face masaj de relexare si masaj de finalizare. M-am intins pe burta si am savurat masajul de relaxare la care cred ca Dana se pricepe. M-a intrebat daca e prea apasat, dar nu era, a inceput de la picioare pina la umeri, apoi un pupic pe git a insemnat inceputul masajului erotic - miscari ample ale sinilor pe spate, foarte senzuale. Uleiul de masaj folosit era destul de inodor, totusi ramane un iz care ar putea fi detectat mai departe, deci pentru cei ce au nevoie merge un dus si dupa. Iubesc sinii mari si am fost bucuros sa vad o pereche ferma, grea, cu alveolele pale indreptate in jos, fara ca sinii sa fie lasati. Am respectat regula jocului, look but touch gently, si am avut parte fara sa exagerez de cel mai bun titty fuck de cind sint eu. Incet, amplu, cu simtire, cu traire, fata chiar stie ce face. Peste toate - expresia fetzei. E ca si cum eram iubiti si urma sa o sarut . Nu miscarile soldatului intre tzatze ma excitau, cit privirea ei, cit gindul ca acum o sa termin, dar poate ca o sa o sarut. si daca o sarut poate o string in brate, si apoi poate o fut si mai incolo poate o fut cu nabadai, dar daca e asa atunci poate n-as mai veni dupa, si ea stie asta, dar tare i-as musca buzele carnoase. Si cu gindurile acestea, am terminat glorios intre sini si pe degetele ei. Apoi m-a sters cu o gramada de servetele, care umede care nu, apoi mi-a oferit un pahar cu apa si intilnirea a luat sfirsit. Din partea mea, Dana, un sincer . Notele sunt subiective.Loc: eu spun 10, nimic de reprosat, dar cei din cj stiu mai bine.Fatza: 10+ oricind as dori sa am o prietena ca eaCorp: 7 daca se raporteaza la inaltime- greutate, 9 daca se ia prefetinta personala.Atitudine: 10+Masaj relaxare: 8 - pentru 10 merg la doctorul de masaje si reflexoterapie.Masaj erotic: 10+ masajul intre sini e de neuitathalat: 60 de leiraport calitate- pret - 10De revenit oricind.Corp: 7
demon si inger Reputație: 901 Postat Mai 23, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 23, 2014 Confrati futaciosi am purces si eu la stabilimentul din Bulevardul 21 Decembrie ,am luat 2 fete cu 30 de minute una 30 cealanta la 100 de leuti adica pe Dana si Ionela ...pe Ionela o stiam de la cuibul anterior de langa banca Transilvania dar nu am intrat cu ea niciodata.Am aleso pe Dana, sa intre prima ,care asa la prima impresie pare masiva nu bmw dar dupa ce se dezbraca poti sa ai o deziluzie, asa cum am avut si eu , am trecut la masaj care a fost un masaj banal, frecare cu sanii de cocosel si laba trista incontinu fara oprire ,doar atat stie sa frece cocoselu ...se pune langa el si dai si freaca parca cu ciuda ...nu merita ...alceva nu am mai incercat ca nu e cazu .A intrat ionela de la care ma asteptam sa stearga deziluzia avuta cu Dana dar si Ionela tot in aceasi trend, se urca pe tine punandu-si picioarele sub ea si dai la frecat cocoselu credeam ca il rupe ...are si putere ..in rest nimic .. a pierit tot cheful ...siguru fapt pozitiv a fost ca ma amuzam de conversatia cu Dansa adica cu Ionela care mi se parea ca are ceva probleme de comunicare. Apartamentul mare ,camera spatioasa ,Anca binenteles e regina stabilimentului care are si trecere dar nu rupe normele .Daca nu ai pretenti mari este ok la 50 de lei o frecare cu ulei pentru ca ai conditi sa faci si dus dupa.Note: Dana mici Ionela de asemenea ,nu vreau sa punctez deoarece tind sa cad in derizoriu cu note foarte mici. 7
asdrtyklm Reputație: 113 Postat Octombrie 27, 2014 Postat Octombrie 27, 2014 Am revenit in cautarea Danei, cu care mai avusesem un meci pe la inceputul lui iunie si am aflat ca nu mai lucreaza. M-a asteptat Ionela, care are un stil diferit cu o finalizare la fel de buna. Sa povestim, deci. Dupa papucii de la intrare, schimbul uzual de amabilitati, primit prosop si directia baie unde trebuie atentie la podeaua cu gresie lunecoasa, am revenit in camera sa o descopar mai bine pe cea care urma sa ma intretina in urmatoarea ora. Ionela e o tipa nu foarte inalta, subtire, sini medii, putin lasati, cu aureole bune de supt, blonda, undeva spre 25 de ani cred, foarte pasionata de ceea ce inseamna masaj erotic, dar mihnita de ceva in ziua in care am aterizat in cuib. Si dupa discutii nu parea ceva de suprafata. Era destul de tirziu, 9 si ceva seara. M-am intins si dupa o asteptare de 5 minute, Ionela a revenit in camera si a inceput meniul. M-a avertizat de la inceput ca ea face masajul asa cum stie, nu ca altele. Ca are mina grea. La cit eram de obosit, mina ei era chiar usoara, dar altora li s-ar fi parut grea, probabil. Sigur e ca a inceput un masaj cum scrie la carte. De la inceput a spus ca n-am mai fost pe la ea, altfel as sti pretentiile ei (de ex ca la inceput trebuie sa tin barbia peste miinile pe care nu le voi intinde decit cind imi va da ea voie). M-am supus si bine am facut, a executat un masaj din crestet pina in talpi, explicind mereu ce face si de ce face, de credeam la un moment dat ca urmeaza sa dea o dizertatie. Dar a fost mai mult decit bine, mai ales masajul muschilor fesieri si cel al talpilor. De cind m-a masat ea mi-a revenit circulatia la normal, imi simt talpile arzind si nu-i o gluma. Dar nu pentru asta venisem si Ionela a trecut incet la partea placuta - mingieri pe spate, opturi, saruturi furate pe tot corpul meu, eu raminind intins pe burta, putind sa o ating fugar cu bratele. M-am intors dupa o vreme natural si cu dorinta enorma sa o string in brate, sa-i simt rasuflarea si apropierea buzelor, sinii pe pieptul meu si rotunjimile coapselor si feselor. Mi-a creat o poveste de dragoste in care noi de-abia ne indragostisem si ne descopeream trupurile flaminde. Am terminat intre noi, stringind-o la piept, prea repede pentru scenariul ei, prea bine pentru al meu. Asa ca Ionela a insistat sa mai continuam. In pauza insa, am descoperit misterul comunicarii cumva mai speciale cu Ionela, ea nefiind ardeleanca. Nu o sa spun de unde e si cum o cheama de fapt (ai scapat si asta, fara sa vrei, la un moment dat), dar atit de mult mi-as fi dorit atunci sa pot sa-i alung tristetea evidenta. Cu atit mai mult am savurat clipele petrecute alaturi de ea, care a vrut sa-mi creeze in continuare o poveste de iubire, cu insertii de sex salbatic inchipuit pentru al doilea episod. Am avut parte din nou de mingiieri tandre, m-am desfatat cu mirosul pielii ei si gustul sinilor cersind iubire, iar soldatelul a avut parte de un masaj triplu - cu corpul, cu mana si cu pusilica, fara penetrare. La sfirsit mi-a atras atentia ca asa se poarta cu toti clientii, incercind sa rupa vraja, dar era prea tirziu, deja bifasem o noua experienta gen "once in a lifetime" de care i-mi voi aduce aminte. La cadoul de 100 de lei (ora numarul fiind 80 - preturi noi, deh, inflatia) am vrut sa ii mai las ceva si nu a vrut, a spus ca am platit deja. Asta m-a lasat perplex, nu ma asteptam. Atit in camera cit si la plecare mi-a aranjat hainele, m-a facut sa ma simt rasfatat. multumesc, Ionela, oriunde ai fi.Pentru colegii care merg intr-un astfel de loc - masajul erotic nu are nimic de a face cu sexul hard. La masaj mergi nu pentru o laba trista, ci pentru un soi de poveste de iubire de juma de ora - o ora. Daca dai peste una care se arunca direct pe handjob, atunci ea a gresit adresa - am patit la bucale asa ceva. E chestie de stare, de traire. De aceea poate recenziile sunt de la 1 la 10 pe scara notelor. depinde ce vrei. Parerea mea e ca daca iti inchipui ca mergi la masaj ca sa penetrezi maseuza pe bune, atunci mai bine te duci direct la una penetrabila, n-are rost. La masaj mergi numa daca vrei o relaxare tandra si niste iluzii frumoase. Altfel nu-mi explic cum eu am putut termina fara ca fetele astea pe care le-am recenzat sa puna mana, iar alti colegi au avut parte de o miscare de piston cu turatie ridicata.Notele - loc - 10- discret locuri de parcare; inauntru - 8 (baia lunecoasa); Ionela - corp - 8 - un pic skinny pentru gusturile mele; GF - 9 - tare as vrea sa stiu ce era in spatele tristetii ascunse; masaj - 10 - simply the best; actiune - 10 (ani de liceu, fluturi in stomac). Daca mai revin? orice drum incolo are o oprire programata la voi, care oti mai fi pe-acolo. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum