Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Pffoaaai mama mea , acum am scapat de la Andreea , urmeaza recenzia

• Minus 8
Postat

Pffoaaai mama mea , acum am scapat de la Andreea , urmeaza recenzia

in esenta, andreea a supt-o de nu mai stii de tine :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta de deasupra e cel mai forta pe glume, mori de ras cu el

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Salutare

Astazi mi-a fost dat s-o cunosc pe Andreea Animatoarea.

Am contactat-o telefonic , mi-a raspuns o voce cam de pustoaica , vorbeste frumos , calma, atenta la tot ce zici , putin miaunita , am schimbat cateva cuvinte urmand a-doua zi sa ne vedem.

Locatia e bine stiuta , unde a activat Claudia6969 si Selenamarie , foarte curat, baia curata , multe sampoane in camera de nebunii lumina difuza , foarte misto, mai lipseau lumanarile si sampania si eram gata.nu situ ce sa zic dar locatia aia naste numai frumuseti si bine crescute pe deasupra.

Asadar ajung la Andreea , facem cunostinta, nici una nici doua schimbam ciungile,ma uit putin la ea, e buna rau.

Stam putin de vorba, ma serveste cu o cola rece, iar eu ca in hot o masuram cu coada ochiului peste tot .

Andreea este o brunetica inalta cam de 1,65 m, cu ochi albastri , sani bestiali ( siliconati) purtati intr-un sutien pe post de suspensor, pe care nu a vrut sa-l dea jos pt ca deabea a fost operata, dar tot am reusit sa-i vad cand o futeam, are niste mamaloane mici si roz ,si cu sani plini arata perfect .

Ce sa zic , la corp si la pasarica arata ca Alexandra 31 , la comportament si atitudine mi-a adus aminte de Claudia6969, fara nici in rabat de la ceva, este un fel de Claudia dar putin mai mica , o sa ajunga la top foarte repede.

Actiunea

Am iesit de la dus rapid si o gasesc pe Andreea stergand la telefon,ai cazuse in cada plina cu apa Mai inainte,am ras putin pe tema asta, din fericire telefonul a scapat cu rani usoare.

Sa revenim la treburi mai serioase,,,,ne inbratisam, fk la greu,apoi ca o serpoaica se lasa jos la prietenul meu si-l invioreaza cu un oral nepro cam in forta ,pot spune ca e la egalitate s-au chiar mai buna ca Andreea (sunt faimoasa dar nimeni nu stie) ,are o suctiune de-ti intra chiloti-n cur , atenta la vecinatati,si se baga tare-n tine de zici ca maine se sfarseste lumea, punem moartea pasiuni si treci la normal,foarte tare , am schimbat multe pozitii asezonate cu gemetele din dotare si sarutari patimase, dar cel mai mult mi-a placut la umericraci ,se tinea singura de picioare si eu foram la adancime ca nesatulu,nici nu stiu cand a trecut ora ,am ales sa termin cu ea deasupra si cu spatele la mine, ce priveliste!!

Si acum rapid niste Note

Aspect fata .....9 Fata este frumoasa ,dar daca era mai inalta nota era alta, si la 30+ se tine foarte bine.

Atitudine .........10 pro-client.

Gfe...................10 super fata

Oral...................10+++

Normal...............10 fata e lipicioasa,se muleaza pe tine ,e cu tine acolo, nu te lasa singurel.

Anal................ nu stiu daca face , dar la cate am tras cu ea,nici nu mai era nevoie.

Fk.....................10 + Te saruta incontinu,e dulce rau ,

Cadou........400. e mult sau putin,nu stiu , dar stiu ca m-am simtit foarte bine cu ea ,din punctul meu de vedere, a meritat.

O experienta de ne uitat cu o fata de calitate , mie mi-a placut si o s-o Mai vizitez.

O recomand cu caldura , merita.

Andreea , te pup .

post-98410-0-67244500-1472757338_thumb.jpeg

post-98410-0-18268200-1472757354_thumb.jpeg

post-98410-0-31091900-1472757368_thumb.jpeg

• Like 11
  • Minus 8
Postat

Salutare

Am contactat-o telefonic , mi-a raspuns o voce cam de pustoaica , vorbeste frumos , calma, atenta la tot ce zici , putin miaunita , am schimbat cateva cuvinte urmand a-doua zi sa ne vedem.

Locatia e bine stiuta , unde a activat Claudia6969 si Selenamarie , foarte curat, baia curata , multe sampoane in camera de nebunii lumina difuza , foarte misto, mai lipseau lumanarile si sampania si eram gata.nu situ ce sa zic dar locatia aia naste numai frumuseti si bine crescute pe deasupra.

Asadar ajung la Andreea , facem cunostinta, nici una nici doua schimbam ciungile,ma uit putin la ea, e buna rau.

Stam putin de vorba, ma serveste cu o cola rece, iar eu ca in hot o masuram cu coada ochiului peste tot .

Andreea este o brunetica inalta cam de 1,65 m, cu ochi albastri , sani bestiali ( siliconati) purtati intr-un sutien pe post de suspensor, pe care nu a vrut sa-l dea jos pt ca deabea a fost operata, dar tot am reusit sa-i vad cand o futeam, are niste mamaloane mici si roz ,si cu sani plini arata perfect .

Ce sa zic , la corp si la pasarica arata ca Alexandra 31 , la comportament si atitudine mi-a adus aminte de Claudia6969, fara nici in rabat de la ceva, este un fel de Claudia dar putin mai mica , o sa ajunga la top foarte repede.

Actiunea

Am iesit de la dus rapid si o gasesc pe Andreea stergand la telefon,ai cazuse in cada plina cu apa Mai inainte,am ras putin pe tema asta, din fericire telefonul a scapat cu rani usoare.

Sa revenim la treburi mai serioase,,,,ne inbratisam, fk la greu,apoi ca o serpoaica se lasa jos la prietenul meu si-l invioreaza cu un oral nepro cam in forta ,pot spune ca e la egalitate s-au chiar mai buna ca Andreea (sunt faimoasa dar nimeni nu stie) ,are o suctiune de-ti intra chiloti-n cur , atenta la vecinatati,si se baga tare-n tine de zici ca maine se sfarseste lumea, punem moartea pasiuni si treci la normal,foarte tare , am schimbat multe pozitii asezonate cu gemetele din dotare si sarutari patimase, dar cel mai mult mi-a placut la umericraci ,se tinea singura de picioare si eu foram la adancime ca nesatulu,nici nu stiu cand a trecut ora ,am ales sa termin cu ea deasupra si cu spatele la mine, ce priveliste!!

Si acum rapid niste Note

Aspect fata .....9 Fata este frumoasa ,dar daca era mai inalta nota era alta, si la 30+ se tine foarte bine.

Normal...............10 fata e lipicioasa,se muleaza pe tine ,e cu tine acolo, nu te lasa singurel.

Anal................ nu stiu daca face , dar la cate am tras cu ea,nici nu mai era nevoie.

Cadou........400. e mult sau putin,nu stiu , dar stiu ca m-am simtit foarte bine cu ea ,din punctul meu de vedere, a meritat.

O experienta de ne uitat cu o fata de calitate , mie mi-a placut si o s-o Mai vizitez.

Andreea , te pup .

Ms mult,te sarut dulce si te mai astept cu drag! :*

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Salutare

Actiunea

Si acum rapid niste Note

Andreea , te pup .

Brunețică, sau blonduță? 

Postat

Brunețică, sau blonduță?

Salutare domnule Picon

,,,,brunetica la ten , la par blonduta , dar mai inchis , zice ca asa e parul ei , original , nevopsit .

Postat

@koko1

pozele ti le-a dat ea?

Spre rusinea mea , am uitat sa-i fac niste poze , la sfarsit mi-am dat seama , dar era prea tarziu si nu mai era timp , nu cred ca era o problema , cred ca ma lasa sa-i fac , oricum i-am spus ce o sa fac .

Postat

ceva poze noi?

Vezi pagina anterioară!  :slap2

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am revizitat-o pe Andreea, nu mai scriu recenzie, vreau doar sa reafirm ca domnisoara merita un loc la top

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Am revizitat-o pe Andreea, nu mai scriu recenzie, vreau doar sa reafirm ca domnisoara merita un loc la top

Merită şi un loc în pula mea.

• Like 2
Vizitator
Postat

Da, aia e recompensa suprema :)))

Postat

Ce zici Greu-le de ea ? e buna rau ,este?

Oralul este crima, asa-i ?

Cred ca o pun de o noua vizita , ca nu se mai poate !!

Acum sa profitam si noi , ca mai tarziu nu o sa mai avem loc , o sa dea navala poporul

• Like 1
  • Minus 8

Vizitator
Postat

Exceleaza la toate capitolele, nu doar la oral. Dar chiar e demential oralul ala :D Si desi are 30+ arata mult mai bine decat majoritatea pustoaicelor :)

Sa navaleasca, tot o sa gasim si noi un loc :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...