Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am uitat ca eu sunt printre putinii de pe aici care inca nu au ajuns la etapa aia a vietii :)))

Iti rezervi dreptul de a mai copilari , inca !!

..stai lin , toate la timpul lor frate !!

• Minus 8
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Poate fata face și ea mișcare, sport, dansuri, alea-alea. Poate nu mănâncă dă la mec și chiefsi, în pula mea. Nu mai mințiți poporu' cu televizoru', când realitatea e că poți arăta decent la orice vârstă dacă îți dorești asta.

PS...Dacă vezi cum stă carnea pe mine, ți-o ia mintea razna.

Mai ceva ca-n vitrina la Godac! 

Postat

Din poze reiese ca e foarte provocatoare si interesanta, dar nu stiu cum o fi realitatea... :)

e un singur mod de a afla

• Minus 1
Postat

Din poze reiese ca e foarte provocatoare si interesanta, dar nu stiu cum o fi realitatea... :)

....realitatea bate poza !

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

Am fost azi la domnisoara, locatie pe undeva prin spate la nerva traian, usor de ajuns, cu multe locuri de parcare. Despre andreea pot sa zic ca are cam 1,65, 48 kg, sani siliconati frumosi, piele fina si intinsa, cur bombat, dantura ok. La fata pare putin imbantranita asa pe la 33-35 ani dar oricum atragatoare si interesanta. Dormitorul foarte ok, mi a asezat hainele pe umeras si a inceput cu un fk foarte pasional, gemete si sarutari pe tot corpul. Trecut la oral neprotejat, aproape reuseste dt se ineaca, scuipa, se vede ca ii place. A urmat un 69, ar o pasarica foarte frumoasa cu o igiena impecabila. Trecut la normal, geme destul de tare, e stramta si se umezest natural, e foarta buna senzatia inauntru :). Schimbat mai multe pozitii, terminat cim unde nu s a grabit deloc, a stors tot. O experienta foarte ok cu o femeie frumoasa, o recomand si cred ca am sa mai revin. Amenda 250 lei pentru 35-40 min.

Postat

Am fost azi la domnisoara, locatie pe undeva prin spate la nerva traian, usor de ajuns, cu multe locuri de parcare. Despre andreea pot sa zic ca are cam 1,65, 48 kg, sani siliconati frumosi, piele fina si intinsa, cur bombat, dantura ok. La fata pare putin imbantranita asa pe la 33-35 ani dar oricum atragatoare si interesanta. Dormitorul foarte ok, mi a asezat hainele pe umeras si a inceput cu un fk foarte pasional, gemete si sarutari pe tot corpul. Trecut la oral neprotejat, aproape reuseste dt se ineaca, scuipa, se vede ca ii place. A urmat un 69, ar o pasarica foarte frumoasa cu o igiena impecabila. Trecut la normal, geme destul de tare, e stramta si se umezest natural, e foarta buna senzatia inauntru :). Schimbat mai multe pozitii, terminat cim unde nu s a grabit deloc, a stors tot. O experienta foarte ok cu o femeie frumoasa, o recomand si cred ca am sa mai revin. Amenda 250 lei pentru 35-40 min.

Ms mult,pupacesc dulce si te mai astept :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pret pe ora

250 30min si 400 ora. Eu asa am prins cand am fost la ea acum vreo 1 luna jumatate.

• Minus 3
Postat

Bine babuscha

ba, postarile tale n-au nici subiect nici obiect.

nu stii sa legi mai mult de cateva cuvinte, esti penibil

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Are peste 30 plus ca un prieten și-o luat o teapa cu ea

Ieși mă, distrusule!

• Like 8
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...