Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Buna baieti

Azi sunt disponibila pana la ora 22

Va sarut dulce :*

Am incercat de câteva săptămâni la rând sms...între 09...10...telefon la final...379....

Deranjez???

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Salut.

Marian nu ești singurul.

Începusem și eu sa cred același lucru.

Poate nu are timp, suntem noi mai ghinioniști.

Spor

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am revenit cu drag la Andreea. Contactat sms de dimineata, programat imediat la o ora matinala . Cu toate ca suntem cunostinte vechii a reusit sa ma surprinda inca o data prin modul in care a condus tratativele. Locatia intr-o garsoniera cocheta pe Alexandru Vlahuta. Andreea o fata ce arata perfect pentru amatorii de slim, cu o atitudine debordanta, este impsibil sa-i rezistii daca isi pune in cap ceva. Proaspat bronzata,cu o piele curata si catifelata,m-a facut sa regret ca am avut o pauza de cateva luni in vizitele mele. Ne-am bucurat de revedere si pot spune ca toate serviciile au fost la superlativ, dar tin sa precizez ca am avut parte de cel mai bun ON cu cu incercari deep, multa nebunie placuta si CIM din ultima perioada. Toata actiunea a avut loc langa oglinda mare de pe dulap. Prea bine sa nu revin mai des! Tarif 1 ora/ 400 .

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am revenit cu drag la Andreea. Contactat sms de dimineata, programat imediat la o ora matinala . Cu toate ca suntem cunostinte vechii a reusit sa ma surprinda inca o data prin modul in care a condus tratativele. Locatia intr-o garsoniera cocheta pe Alexandru Vlahuta. Andreea o fata ce arata perfect pentru amatorii de slim, cu o atitudine debordanta, este impsibil sa-i rezistii daca isi pune in cap ceva. Proaspat bronzata,cu o piele curata si catifelata,m-a facut sa regret ca am avut o pauza de cateva luni in vizitele mele. Ne-am bucurat de revedere si pot spune ca toate serviciile au fost la superlativ, dar tin sa precizez ca am avut parte de cel mai bun ON cu cu incercari deep, multa nebunie placuta si CIM din ultima perioada. Toata actiunea a avut loc langa oglinda mare de pe dulap. Prea bine sa nu revin mai des! Tarif 1 ora/ 400 .

Ms frumos :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ceva poze noi sa vedem si noi, ai îmbătrânit, nu ai îmbătrânit...

Daca tu ai descoperit cumva secretul prin care intineresti in loc sa imbatranesti, spune-ne si noua ... :D

Iti garantez ca Andreea arata mai bine ca multe fete tinere, iar serviciile sunt ireprosabile.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...