Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Grabiti-va, ardeti cat mai repede grasuta ca pe urma o sa fie in top si o sa creasca tariful :P 

• Like 2
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Grabiti-va, ardeti cat mai repede grasuta ca pe urma o sa fie in top si o sa creasca tariful :P

Crezi?

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Oracolul a vb ... Hmm uite idei bune ce da băiatul ;) stii fata a zis parca , căci e vb si de placere ... Deci ... Haide las-o sa își faca plăcerea fara gânduri de bani mulți ;)!!!

Drumuri bune ca in Bavaria land !!!

• Like 2
Postat

Vorbim in toamna! :)) :P Futeti-o acum cat e carnea tare pe ea :P

E clar ca ți-a spus ți-e ceva de esti asa sigur acuma rămâne sa culeg strugurii si sa vad cum e la top da cine i va număra banii diferența :????

Deja e o tactica ciudata ....

Drumurile mele de șofer de tir de pe Bavaria asa mi-au dat de gândit cand am descărcat tirul astazi ..... Sper sa ma înșel ;) mulțumim de recomandări

• Like 1
  • Oras:Bdul Mircea Voda :)
Postat

E clar ca ți-a spus ți-e ceva de esti asa sigur acuma rămâne sa culeg strugurii si sa vad cum e la top da cine i va număra banii diferența :????

Deja e o tactica ciudata ....

Drumurile mele de șofer de tir de pe Bavaria asa mi-au dat de gândit cand am descărcat tirul astazi ..... Sper sa ma înșel ;) mulțumim de recomandări

Nu am vorbit cu nimeni,nimic . Daca voi intra in top va fi pentru recenziile pe care le-am primit, nu pentru a schimba tariful . Tariful cred ca as putea sa-l schimb si acum,insa nu este cazul. O zi buna va doresc :*

• Like 1
Postat

Nu am vorbit cu nimeni,nimic . Daca voi intra in top va fi pentru recenziile pe care le-am primit, nu pentru a schimba tariful . Tariful cred ca as putea sa-l schimb si acum,insa nu este cazul. O zi buna va doresc :*

Categoric ai dreptate Mirunica ❤Tu fati treaba si plăcerea cat mai bine ;)

• Like 2
Postat

Buna te deplasezi la domiciliu , hotel...

Doar cu cei pe care ii cunosc :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Doar cu cei pe care ii cunosc :*

Buna miruna  poi cu siguranta ne vom cunoaste cat de curand te pupik dulce ...

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
Postat
Am sa fac si eu o mica recenzie domnisoarei Miruna pentru clarificarea unor mici inadvertente intre unele recenzii. Am vizitat domnisoara acum aproximativ o luna in locatia de pe Cantemir.Camera de lucru fiind sufrageria modest mobilata cu un pat mare in mijoc,un TV antic CRT si un uscator de rufe langa pat.Domnisoara Miruna este o BBW autentica cam 80 kg la 1.72-73 .kg.nu sunt chiar ''uniform distribuite dupa cum spun unii''are totusi o burtica destul de proeminenta,Atitudinea e pro client,zambareata,vorbareata.Am solicitat un oral neprotejat,care a fost bine executat cu mici tendinte de DEEP si sustinut aprox.10 min.Apoi solicitat cauciuc si asezat domnisoara in poz.capra cu bucile imense la inaintare unde am pompat .5-6 min (geme frumos dar teatral) schimbat inca 2-3 pozitii si finalizat.

NOTE:

aspect-6

gfe-8,5

oral-8.5

normal-9

O sigura finalizare 100 ron aprox,35 min

RECOMAND DOAR AMATORILOR DE BBW

P.S,ii rog pe cei care doresc sa fie gentili doar pentru a castiga simpatia domnisoarei sa faca totusi recenzii corecte si obiective pentru a nu avea surprize si altii care nu sunt amatori de BBW.Rog domnisoara sa posteze si poze din profil MULTUMESC
  • Like 7
Postat

Parinte,ai trecut la categoria super grea 

:laugh2        :laugh2

Ca slujitor al Domnului sunt obligat sa binecuvantez si sa miruiesc toate ficele Domnului

Postat

Bună seara, nu am lucrat 2 zile. De mâine revin la muncă, va pup

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...