Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:Tennessee
Postat

alexandra protejeaza-ti pasarica aia frumoasa :laugh2

si-o protejeaza ....are doza de prezervative ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Reputație: -176
Postat

Incerc sa dau de tine in ultimul timp si e cam greu. Nu raspunzi la telefon si nici la SMS.

Nu as vrea sa iti incarc degeaba lista de apeluri. Sa inrteleg ca exista o lista neagra?

Macar sa stiu sa numai insist desi cred ca de fiecare data ne-am inteles foarte bine.

• Oras:Nerva Traian
Postat

Incerc sa dau de tine in ultimul timp si e cam greu. Nu raspunzi la telefon si nici la SMS.

Nu as vrea sa iti incarc degeaba lista de apeluri. Sa inrteleg ca exista o lista neagra?

Macar sa stiu sa numai insist desi cred ca de fiecare data ne-am inteles foarte bine.

Exista si o lista neagra dar nu stiu daca te afli pe ea

Nu stiu numarul tau s.a.s.a.m.d

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Au...lista neagra?? Io....oi fi acolo? :)

Postat

Da, stiu...am fost malitios, iertare!!

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Am  vizitat-o de curand

LOCATIE : Nerva Traian,  cochet, elegant, totul in regula, discretie 

ALEXANDRA :   bruneta, frumoasa, supla, micuta, sani micuti dar frumosi, fund bombat. 9

am ales varianta de o  jumatate de ora.

Impresiile sunt un pic contradictorii si amestecate. De ce?

pt  ca are clar  o usoara tendinta de a trece la "actiune"....n as spune fast-fuck, pt ca as exagera,dar.....in fine,intelegeti  voi......cam  seeaca , asa, atmosfera, per total.....

ne am  "incalzit " putin (cam putin,  dupa parerea mea), ceva FK  (acceptat si intretinut cateva momente .....)....fara mari tandreturi, mangaieri,etc.....incearca sa ajunga destul de repede la  "esenta "...

ORAL    neprotejat , placut, ok, cu ceva priviri pervese, si cu ceva manuta..........8

NORMAL :  nu face mofturi, se implica cat de cat..................................................9

GFE:   Aici nu va asteptati sa "rupa norii "....destul de distanta si  rece in afara  "actului "....de fapt, cum v am spus si incercarea de preludiu a fost  scurta si   influentata, probabil, si de varianta alesaa de mine, de 30 de minute.....                                     7,5

PRET:  100 LEI/O FIN

RAPORT CALITATE/PRET :  CORECT

De revenit/recomandtat     da, dar depinde  ce cautati :1. sex cu o fata  supla, cu atuurile specifice varstei si cu a atitudine  amabila,corecta,  atunci DA

sau :

2. chestii gen "atmosfera", GFE, PSE, etc......... daca doriti a 2 a varianta, cautati in alta parte.....

Este o fata ok, nimic de reprosat per total, dar   este loc si de mai bine.....eu as  reveni pt o varianta de timp mai lunga.....1 ora, 1 ora si jumatate....

• Like 15
  • Minus 1
Postat

Ieri dupa amiaza am ajuns la domnisoara cu nume de scena Alexandra. Programarea am facut-o prin SMS si am confirmat-o cu o ora inainte.

Recenzia mea va fi plictisitoare pentru ca nu am lucruri noi fata de ceea ce s-a spus pana acum pe acest topic.

Purcedand la drum, dupa ce in prealabil am primit adresa exacta, mi-am dat seama ca magazinul de stampile de la parter imi este cunoscut de la o vizita anterioara la o alta cebritate in domeniu, pe nume, Roxi.

Acum, despre Alexandra pot sa spun ca aduce mult cu pustoaicele de liceu, genul acela de slabanoaga la pubertate cu sanii in crestere. Care sani, m-as bucura daca ar mai creste pana la urmatoarea escapada.

Fiind prima vizita, a fost destul de greu de baiguit cateva cuvinte, atat din partea mea dar si din partea copilei. Prezenta este mai mult decat agreabila, te apuca furnicaturile cand o vezi in plasuta care ii scoate la iveala formele feciorelnice. Am intrebat-o de finalizare orala, mi-a confirmat si cam asta a fost. Dupa un oral umed bine executat, am trecut la normalul “capra” si am finalizat in gurita don’soarei. Totul in mai putin de 30 de secunde, ca in filmul ala cu masini. De dusuri, inainte si dupa, nu va mai spun, se inteleg de la sine. Eu ma voi intoarce peste cateva zile pentru ca am senzatia ca povestitorul mai are cateva capitole de relatat.

Ca si note, locatia este de 8-9, cam flescaraie in baie, prezenta de 9, oralul de 10, normalul de 9.

Lasat la final 100 de lei pe comoda de TV, banuti cat se poate de bine alocati acestui hobby. Si cam asta a fost, promit sa am mai multe de spus la urmatoarea vizita.

• Like 11
Postat

Va mulțumesc amândurora pentru vizita si va mai aștept cu mare drag!

😙

P.S: imi cer scuze pentru apa din baie, suntem 2 fete si na..ma intelegi

Pupici

• Like 4
Postat

Buna, am observat ca nu prea raspunzi la tel.

Daca preferi alta metoda de contact te rog sa anunti.

Postat

Poate si raspunzi la telefon...

Incearca telepatia...sigur merge)))) :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: -444
Postat

Buna, am observat ca nu prea raspunzi la tel.

Daca preferi alta metoda de contact te rog sa anunti.

Are si alte optiuni de contact. Trebuie decat sa rasfoiesti un pic topicul.

Postat

Poate si raspunzi la telefon...

Daca nu raspund la telefon si/sau mesaj inseamna ca sunt ocupata

Incerc sa raspumd cat mai multora!

Poti lasa un sms si sa specifici pana la ce ora iti pot raspunde/sau te pot suna !

• Like 3
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Are si alte optiuni de contact. Trebuie decat sa rasfoiesti un pic topicul.

uMpic™ vrei sa zici :)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

membru skinny fan club !!! 

nu s-a inventat ?no problem ...sunt primul inscris ...

deci nu puteam a nu mai trec pe la Alexandra ...

la ultima vizita era la testate , acum este in top :clapp  !

la ultima vizita era o adolescenta inocenta (aparent  :innocent ) acum te asteapta ca o mica vampa !!! :138x (so sensual !!!

respectat programarea la minut -totul prin sms cu confirmare ..

intrat :flowers2  , pupat :2qm40hg , dush (un mr muscle la scurgere ar fi indicat )si apoi ...action !!!

dat tinuta de primire jos ...incitant , ondulat , senzual , in fata oglinzii , eu in spatele ei in timp ce curuletul ei de 10 plus se unduia pe langa pula mea ...

trecut in pat ...ON ok dar fara artificii ... clasic ... (un confutador a confundat oralul cu analingus in primele ei zile de activitate si fata a ramas cu reticente )..69...apoi  :doggystyle cu dubla panorama -reala si in oglinda !!! este pozitia ei preferata - berbec -zodie  , capra - pozitie  :crazylove ...finalizat  :atm ...igienizare..

coffe break ! o tigara ...socializare ..

second time ...ON ..la cererea mea s-a intins pe burta ...frecat pula printre bucile ei de senzatie ....sarut .. tremurat ..s-a speriat mititica de un mic viol NEP ...NP in diferite pozitii dar eu intotdeauna in spatele ei ...oare dc nu am mai stat face to face k data trecuta cand mi-a placut la nebunie ?. finalizat  :doggystyle ...azi m-am bucurat mai mult de perspectiva ei vazuta dn spate ...

note

locatie -9

IGIENA -10

GFE-9+

ON -9

NP-10

DE RECOMANDAT - DA ! 

O FATA CU CARE AI VREA SA PETRECI CEL PUTIN O ORA ORI DE CATE ORI AI OCAZIA !

• Like 9
  • Minus 5
Postat

membru skinny fan club !!!

nu s-a inventat ?no problem ...sunt primul inscris ...

deci nu puteam a nu mai trec pe la Alexandra ...

la ultima vizita era la testate , acum este in top :clapp !

la ultima vizita era o adolescenta inocenta (aparent :innocent ) acum te asteapta ca o mica vampa !!! :138x (so sensual !!!

respectat programarea la minut -totul prin sms cu confirmare ..

intrat :flowers2 , pupat :2qm40hg , dush (un mr muscle la scurgere ar fi indicat )si apoi ...action !!!

dat tinuta de primire jos ...incitant , ondulat , senzual , in fata oglinzii , eu in spatele ei in timp ce curuletul ei de 10 plus se unduia pe langa pula mea ...

trecut in pat ...ON ok dar fara artificii ... clasic ... (un confutador a confundat oralul cu analingus in primele ei zile de activitate si fata a ramas cu reticente )..69...apoi :doggystyle cu dubla panorama -reala si in oglinda !!! este pozitia ei preferata - berbec -zodie , capra - pozitie :crazylove ...finalizat :atm ...igienizare..

coffe break ! o tigara ...socializare ..

second time ...ON ..la cererea mea s-a intins pe burta ...frecat pula printre bucile ei de senzatie ....sarut .. tremurat ..s-a speriat mititica de un mic viol NEP ...NP in diferite pozitii dar eu intotdeauna in spatele ei ...oare dc nu am mai stat face to face k data trecuta cand mi-a placut la nebunie ?. finalizat :doggystyle ...azi m-am bucurat mai mult de perspectiva ei vazuta dn spate ...

note

locatie -9

IGIENA -10

GFE-9+

ON -9

NP-10

DE RECOMANDAT - DA !

O FATA CU CARE AI VREA SA PETRECI CEL PUTIN O ORA ORI DE CATE ORI AI OCAZIA !

Mulțumesc frumos pentru vizita 😙

• Like 1

• Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

Idk Who îs this Girl

This post îs 2 years ago

I'm în this job only for 2 months

ok thank you for the quick and clear response, I hope to see you this summer;)
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...