Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Din pacate multi nespalati.

Astia sunt eco...certati cu sapunul.

Se gandesc la necazurile din Africa si nu spala.

http://www.bubbleblog.it/wp-content/uploads/2016/02/Emad-Samir-Nassar-instagram.png

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Super femeie , super servicii , super super locație la intrare în Mamaia . Am băut o șampanie și am tras un futai pe cinste . Pt mine este nr 1 și nu prea văd cine să-i ia locul . E cu trei clase peste tot ce există acum .Eu sunt la a treia întâlnire cu ea . Cred că și-a dat seama cine sunt ...asta e' ...

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Super femeie , super servicii , super super locație la intrare în Mamaia . Am băut o șampanie și am tras un futai pe cinste . Pt mine este nr 1 și nu prea văd cine să-i ia locul . E cu trei clase peste tot ce există acum .Eu sunt la a treia întâlnire cu ea . Cred că și-a dat seama cine sunt ...asta e' ...

Te-ai indragostit,este? :laugh2  :laugh2

• Like 10
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Frate Only , nu cred ca s-a indragostit confratele Ragno . Eu sunt convins ca este super multumit de Sabrina si a vrut doar sa evidentieze acest fapt . Nu a mai fost cazul de o recenzie detaliata , ci doar a subliniat faptul ca se simte extraordinar cu ea .

Link spre comentariu

Frate Only , nu cred ca s-a indragostit confratele Ragno . Eu sunt convins ca este super multumit de Sabrina si a vrut doar sa evidentieze acest fapt . Nu a mai fost cazul de o recenzie detaliata , ci doar a subliniat faptul ca se simte extraordinar cu ea .

ai fost la sabrina?

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Inca nu am fost la Sabrina . Altfel as fi scris o recenzie . Ma bate gandul totusi sa o incerc . Nu prea ma dau pe spate chestiile din plastic ( la implanturi ma refer ) , dar inteleg ca serviciile sunt de inalta clasa . In Septembrie voi incerca sa ii fac o vizita , daca v-a fi in Bucuresti .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...