Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Acum sincer Ana fara gluma si caterinca prea ai ridicat tariful.La 100 euro/ora ne luam topmodele si mergem si la o cina.Pe multi chiar nu ne interseaza analul 

E 1 Mai cu zona scumpa . Vin popandaii de pe Dorobanti cu balele curgand  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 25
  • Minus 13
  • Oras:Los Angeles
Postat

Dragilor, cum ziceam , de maine ma gasiti in locatie.

Tarifele:

200/h - o finalizare

300/h - 2 finalizari (anal inclus)

:hihat :256

Ana, ar fi fost ok sa explici de ce ai ridicat preturile, ai locatie de lux, oferi servicii de top, finalizare orala, inghitire, etc?

La 200 ora de ex cu o finalizare faci si un masaj sau un dans la bara?

• Like 8
Postat

E 1 Mai cu zona scumpa . Vin popandaii de pe Dorobanti cu balele curgand :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu are locatie noua pe Ion Mihalache?
Postat

Ana, ar fi fost ok sa explici de ce ai ridicat preturile, ai locatie de lux, oferi servicii de top, finalizare orala, inghitire, etc?

Finalizare orala cu swallow facea si inainte :)
  • Oras:Into thin air
Postat

Poate sa faca dans la bara de tractiuni si sa stea si in cap, tot aceeasi pisda e, tot aceeasi vrajeala o are, nu vad nici o justificare ptr dublarea tarifului de baza.

Postat

Nu are locatie noua pe Ion Mihalache?

ba da dar in trecut noi asa ii spuneam dupa vechea piata  ?

• Like 25
  • Minus 13
Postat

Finalizare orala cu swallow facea si inainte :)

Ok dar nu a mai precizat nimic...preturi mari dar informatii putine. Daca a scos cim si swallow?
  • Like 6
Postat

Ok dar nu a mai precizat nimic...preturi mari dar informatii putine. Daca a scos cim si swallow?

Asta o sa aflam de la cei care vor merge acum, la marea exclusivitate..astept si comentarii de genul asta : "lasa domle ca e mai bine asa, nu mai merge toata prostimea si avem noi premiantii mai mult loc"  ;)

• Like 2
Postat

nici nu trebuie , de parca ar fi sigura gaura din Bucuresti

Si asa e importata fatuca , am impresia ca este studenta aciuata p'acia si zice ca tot ce zboara se mananca  :)

• Like 26
  • Minus 13
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Fac pariu ca trepadusi si mega lingaii i-au promis asteia ca "revin zilnic pisi" si cum tipa s-a bazat pe o masa critica de clienti care vor contribui la bunastarea ei s-a gandit de ce sa nu pipereze tarifele...

Fi-ti atenti la mine,pe langa faptul ca in curand o sa dam 200 ron pe un clei o sa ajungem sa futem acasa mai des!!!

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Fac pariu ca trepadusi si mega lingaii i-au promis asteia ca "revin zilnic pisi" si cum tipa s-a bazat pe o masa critica de clienti care vor contribui la bunastarea ei s-a gandit de ce sa nu pipereze tarifele...

Fi-ti atenti la mine,pe langa faptul ca in curand o sa dam 200 ron pe un clei o sa ajungem sa futem acasa mai des!!!

si ti pare rau ca futi acasa? :)) numa bine ne "iubeste" si pe noi muierile noastre mai mult :D

is foarte multi pe forum care merg la femei si le fac ei pretul in functie de cum cred ei ... pacat ca multe ii asculta si uite asa sar pasaricile de la 100 la 3...

Postat

si ti pare rau ca futi acasa? :)) numa bine ne "iubeste" si pe noi muierile noastre mai mult :D

is foarte multi pe forum care merg la femei si le fac ei pretul in functie de cum cred ei ... pacat ca multe ii asculta si uite asa sar pasaricile de la 100 la 3...

Cum spuneti si voi, din cresterile de pret din ultima vreme, si nu ma refer doar la fata in cauza, pe care am vizitat-o de multe ori in ultima ei perioada de acctivitate dupa ce a renuntat la Orlando, cea mai castigata va fi probabil nevastamea care va avea parte de si mai multa acctivitate sexuala, tineti-o tot asa si ne facem sotiile/iubitele fericite.
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

În concluzie: cine își permite, o fute, cine nu ... transformă în Vasile Poamăroșie! :laugh2

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

A trecut si data de 20 septembrie.

Sa vedem niste recenzii noi pentru ca la 300/ora,mi se pare putin cam piperat. Asta plus faptul ca nu prea a fost de gasit...mna ma pune pe ganduri o eventuala vizita.

Postat

A trecut si data de 20 septembrie.

Sa vedem niste recenzii noi pentru ca la 300/ora,mi se pare putin cam piperat. Asta plus faptul ca nu prea a fost de gasit...mna ma pune pe ganduri o eventuala vizita.

inseamna ca esti un oligofren cu bani

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru tine toti cei ce-si permit sunt oligofreni? Oricum, decat sarac si prost ... Si daca-ti zic ca la 15 o vizitez pe Ana, te oftici? :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dragilor, nu va pune nimeni sa veniti ! Degeaba comentati aiurea, pana la urma EU imi decid preturile, si implicit valoarea.

Iar daca cititi mai atent, la 300/ora sunt incluse 2 finalizari ... nu e asa mare diferenta, daca va duce capusorul sa faceti o mica aritmetica !  :yl2jump

Postat

Dragilor, nu va pune nimeni sa veniti ! Degeaba comentati aiurea, pana la urma EU imi decid preturile, si implicit valoarea.

Iar daca cititi mai atent, la 300/ora sunt incluse 2 finalizari ... nu e asa mare diferenta, daca va duce pulica la 2 finalizari intr-o ora. Daca nu sunteti impotenti  faceti o mica aritmetica !  :yl2jump

Vaco, noi suntem impotenti. Nu putem sa te futem de 2 ori in 1 ora :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 2
Postat

Tu esti doar oligofren. Fără bani.

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Tu esti doar oligofren. Fără bani.

asa esti tu

si bosorog libidinos

si peste

te oftici cand vezi ca nu poti sa ne prostesti

Postat

asa esti tu

si bosorog libidinos

si peste

te oftici cand vezi ca nu poti sa ne prostesti

Cine zice, ăla este, nu? Oligofrenule!
  • Like 7
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...