nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Deja se scriu prea multe tampenii! Trebuie sa citim peste 60 de pagini ca sa aflam 1-2 recenzi! Ar fi bine sa se scrie la obiect..... sa nu se mai discute de pret......sa se scrie recenzi cu ce este nou de aflat, daca este diferit ceva fata de inainte? Sincer......sunt prea multe paginii scrise cu certuri si bazagonii!Bafta in continuare baieti!nu vezi recenzia mea chiar 2 randuri mai sus? Link spre comentariu
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:home Oras:home Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Aia nu e recenzie. Ce-ai scris tu se cheama "mesaj promotional cu plasare de produse" :laugh2 :laugh2 1 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 A fost o adevarata placere sa o cunosc pe Ana, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroina Note: Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departeIgiena: 10Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))Normal: 10 - tot ce trebuieAnal: n-am incercatOral: 9 - foarte placutGFE: 10 - punctul ei forte Halat: 500 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Data viitoare ii voi da 1.000 lei. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici bagami-as pula in mortii mamii lor de labagii ma pish pe voi sarantocilor nu aveti bani ca nu vreti sa munciti la munca putorilorS-a retinut ca esti un domn cu potential ridicat. Nici nu ne dorim sa te urmam...ai tot viitorul in fata, fata e libera de contract_ ia-o acasa, la oferta, altfel vine unul cu barba mai mare decat a ta si da 1200. 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 27, 2016 sigur ai lasat 500....cu mult peste asteptarile ei de a lasa 200. Crezi ca intereseaza pe cineva de aici cati bani ai tu??? Vorba lui robert323...data viitoare sa lasi triplu...sa nu vina vreunul sa pluseze peste tine si sa-ti ia fata....sau fatza...ce vrei tu... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Aia nu e recenzie. Ce-ai scris tu se cheama "mesaj promotional cu plasare de produse" :laugh2 :laugh2 Ăla e trolling de prost-gust. 3 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2016 A fost o adevarata placere sa o cunosc pe Ana, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroina Note: Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departeIgiena: 10Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))Normal: 10 - tot ce trebuieAnal: n-am incercatOral: 9 - foarte placutGFE: 10 - punctul ei forte Halat: 500 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Data viitoare ii voi da 1.000 lei. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici bagami-as pula in mortii mamii lor de labagii ma pish pe voi sarantocilor nu aveti bani ca nu vreti sa munciti la munca putorilorDe cand o asteptam p'asta ., seamana cu cealalta , diferenta este de Spaga :laugh2 E da bine , atunci 26 11 Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Poze noi 1 Link spre comentariu
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Poze noi ana1.jpg ana2.jpgbravo fraticule ai pus pozeletea ca sa faca laba sarantocii care scriu aici ei nu isi permit sa futa ce fut eu voi ramaneti cu laba si eu cu fututul merg si azi la printesa mea si ii zic sa faca 500 lei sa nu mai mergeti si voi nehalitilor sa mearga numai lume buna ca mine ma pish in gura voastra cu banii mei Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Nu sunt poze noi , era pe net deja pozele astea . U kid Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Ce prost e asta!Orlando,tu esti ma? 3 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Vad ca o multime de justitiari comenteaza de cateva pagini pe topicul fetei pentru ca a indraznit sa-si mareasca tarifele (nu o sa comentez si eu , dar o sa remarc totusi ca Ana este momentan una dintre cele mai bune de pe forum ca aspect si servicii), dar nimeni nu a suflat un cuvintel atunci cand Adda milf si-a tras niste tarife nesimtite pentru modul in care arata si presteaza. Din misterele nimfomanelor ... 1 3 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Vad ca o multime de justitiari comenteaza de cateva pagini pe topicul fetei pentru ca a indraznit sa-si mareasca tarifele (nu o sa comentez si eu , dar o sa remarc totusi ca Ana este momentan una dintre cele mai bune de pe forum ca aspect si servicii), dar nimeni nu a suflat un cuvintel atunci cand Adda milf si-a tras niste tarife nesimtite pentru modul in care arata si presteaza. Din misterele nimfomanelor ... Adda milf nu reprezenta o optiune Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza 5 Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Nu sunt poze noi , era pe net deja pozele astea . U kid Daca afirmi ca pozele nu sunt noi, te rog afiseaza o sursa externa unde au mai aparut. Ms Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Adda milf nu reprezenta o optiune Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza politically correct ... direct in rect 3 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Adda milf nu reprezenta o optiune Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza Genială chestia asta! Deși chiar și așa eu sunt de părere că orice curvă obraznică sau nesimțită trebuie făcută de rușine! Că dacă nu zice nimenea nimic ajung să li se pară normal să facă arfe și bășini... 2 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 27, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Genială chestia asta! Deși chiar și așa eu sunt de părere că orice curvă obraznică sau nesimțită trebuie făcută de rușine! Că dacă nu zice nimenea nimic ajung să li se pară normal să facă arfe și bășini... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Genială chestia asta! Deși chiar și așa eu sunt de părere că orice curvă obraznică sau nesimțită trebuie făcută de rușine! Că dacă nu zice nimenea nimic ajung să li se pară normal să facă arfe și bășini... Lui Vasile, sigur! Îi crește logaritmic. Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Adda milf nu reprezenta o optiune Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza Iar daca si gogoseria de peste drum a facut gogoasa 3 lei - chiar daca tu mergeai acolo de cand era 1 leu, o sa mergi in continuare daca iti permiti cei 3 lei si stii ca gogoasa e buna tare si iti place, sau pleci in cautarea unei alte gogoase la 1 leu sau la un pret pe care ti-l permiti. Mi se pare penibil si de prost gust sa te postezi in fata gogoseriei cu pricina si sa incepi sa plangi, sa faci mizerie pe acolo si sa te certi cu vanzatoarea doar pentru ca nu iti permiti sau nu vrei sa platesti 3 lei pentru gogoasa pe care toata lumea o lauda si pe care o consideri chiar tu "o optiune". 6 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Iar daca si gogoseria de peste drum a facut gogoasa 3 lei - chiar daca tu mergeai acolo de cand era 1 leu, o sa mergi in continuare daca iti permiti cei 3 lei si stii ca gogoasa e buna tare si iti place, sau pleci in cautarea unei alte gogoase la 1 leu sau la un pret pe care ti-l permiti. Mi se pare penibil si de prost gust sa te postezi in fata gogoseriei cu pricina si sa incepi sa plangi, sa faci mizerie pe acolo si sa te certi cu vanzatoarea doar pentru ca nu iti permiti sau nu vrei sa platesti 3 lei pentru gogoasa pe care toata lumea o lauda si pe care o consideri chiar tu "o optiune". Like!Nu mai am puncte ... 2 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Imi bag pula in gogoasa ei! 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Like!Nu mai am puncte ... te imprumut eude care vrei cu plus sau cu minus (astea sunt intregi) 26 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 te imprumut eude care vrei cu plus sau cu minus (astea sunt intregi) + 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2016 +stai ca ti le basculez acusi uite i-am dat eu in locul tau , deci imi esti dator 26 16 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Septembrie 27, 2016 +Sper ca e plus ,nu cruce! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2016 stai ca ti le basculez acusi uite i-am dat eu in locul tau , deci imi esti dator 10q! 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum