Sari la conținut

Postări Recomandate

Deja se scriu prea multe tampenii! Trebuie sa citim peste 60 de pagini ca sa aflam 1-2 recenzi! Ar fi bine sa se scrie la obiect..... sa nu se mai discute de pret......sa se scrie recenzi cu ce este nou de aflat, daca este diferit ceva fata de inainte? Sincer......sunt prea multe paginii scrise cu certuri si bazagonii!

Bafta in continuare baieti!

nu vezi recenzia mea chiar 2 randuri mai sus?

Link spre comentariu

A fost o adevarata placere sa o cunosc pe Ana, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroina

Note:

Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departe

Igiena: 10

Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))

Normal: 10 - tot ce trebuie

Anal: n-am incercat

Oral: 9 - foarte placut

GFE: 10 - punctul ei forte

Halat: 500 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Data viitoare ii voi da 1.000 lei. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici bagami-as pula in mortii mamii lor de labagii

ma pish pe voi sarantocilor

nu aveti bani ca nu vreti sa munciti

la munca putorilor

S-a retinut ca esti un domn cu potential ridicat. Nici nu ne dorim sa te urmam...ai tot viitorul in fata, fata e libera de contract_ ia-o acasa, la oferta, altfel vine unul cu barba mai mare decat a ta si da 1200.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

A fost o adevarata placere sa o cunosc pe Ana, este una dintre cele mai misto fete care le-am cunoscut (din toate punctele de vedere) si cred ca o sa ma abonez la ea. #eroina

Note:

Locatie: 9 - usor de ajuns, n-am avut probleme cu parcarea, apartament dragut si echipat cu ce trebuie. O idee cam departe

Igiena: 10

Aspect: 10 - aici e chestia de preferinte, pentru mine arata perfect, manca-i-as ochisorii aia ai ei ))

Normal: 10 - tot ce trebuie

Anal: n-am incercat

Oral: 9 - foarte placut

GFE: 10 - punctul ei forte

Halat: 500 lei, am depasit ora, se astepta sa las 200, dar merita mai mult. Data viitoare ii voi da 1.000 lei. Si nu-s sarac ca aia care mai comenteaza pe aici bagami-as pula in mortii mamii lor de labagii

ma pish pe voi sarantocilor

nu aveti bani ca nu vreti sa munciti

la munca putorilor

De cand o asteptam p'asta ., seamana cu cealalta  , diferenta este de Spaga :laugh2 :laugh2 :laugh2

E da bine , atunci :slap2

• Like 26
  • Minus 11
Link spre comentariu

Poze noi  :snap

attachicon.gifana1.jpg

attachicon.gifana2.jpg

bravo fraticule

ai pus pozeletea ca sa faca laba sarantocii care scriu aici

ei nu isi permit sa futa ce fut eu

voi ramaneti cu laba si eu cu fututul

merg si azi la printesa mea si ii zic sa faca 500 lei sa nu mai mergeti si voi nehalitilor

sa mearga numai lume buna ca mine

ma pish in gura voastra cu banii mei

Link spre comentariu
  • Oras:Emerald City

Vad ca o multime de justitiari comenteaza de cateva pagini pe topicul fetei pentru ca a indraznit sa-si mareasca tarifele (nu o sa comentez si eu , dar o sa remarc totusi ca Ana este momentan una dintre cele mai bune de pe forum  ca aspect si servicii), dar nimeni nu a suflat un cuvintel atunci cand Adda milf si-a tras niste tarife nesimtite pentru modul in care arata si presteaza. Din misterele nimfomanelor ... :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Vad ca o multime de justitiari comenteaza de cateva pagini pe topicul fetei pentru ca a indraznit sa-si mareasca tarifele (nu o sa comentez si eu , dar o sa remarc totusi ca Ana este momentan una dintre cele mai bune de pe forum  ca aspect si servicii), dar nimeni nu a suflat un cuvintel atunci cand Adda milf si-a tras niste tarife nesimtite pentru modul in care arata si presteaza. Din misterele nimfomanelor ... :)

Adda milf nu reprezenta o optiune ;)

Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca la gogoseria de la colt se face gogoasa 3 lei dar tu oricum nu te duceai acolo nici cand era 1 leu atunci nu conteaza

Genială chestia asta! :laugh2

Deși chiar și așa eu sunt de părere că orice curvă obraznică sau nesimțită trebuie făcută de rușine! Că dacă nu zice nimenea nimic ajung să li se pară normal să facă arfe și bășini... :slap2

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Deși chiar și așa eu sunt de părere că orice curvă obraznică sau nesimțită trebuie făcută de rușine! Că dacă nu zice nimenea nimic ajung să li se pară normal să facă arfe și bășini... :slap2

post-70730-0-33517300-1474981576_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Lui Vasile, sigur! Îi crește logaritmic.  :laugh2

Link spre comentariu

Iar daca si gogoseria de peste drum a facut gogoasa 3 lei - chiar daca tu mergeai acolo de cand era 1 leu, o sa mergi in continuare daca iti permiti cei 3 lei si stii ca gogoasa e buna tare si iti place, sau pleci in cautarea unei alte gogoase la 1 leu sau la un pret pe care ti-l permiti. Mi se pare penibil si de prost gust sa te postezi in fata gogoseriei cu pricina si sa incepi sa plangi, sa faci mizerie pe acolo si sa te certi cu vanzatoarea doar pentru ca nu iti permiti sau nu vrei sa platesti 3 lei pentru gogoasa pe care toata lumea o lauda si pe care o consideri chiar tu "o optiune". :)

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu

Iar daca si gogoseria de peste drum a facut gogoasa 3 lei - chiar daca tu mergeai acolo de cand era 1 leu, o sa mergi in continuare daca iti permiti cei 3 lei si stii ca gogoasa e buna tare si iti place, sau pleci in cautarea unei alte gogoase la 1 leu sau la un pret pe care ti-l permiti. Mi se pare penibil si de prost gust sa te postezi in fata gogoseriei cu pricina si sa incepi sa plangi, sa faci mizerie pe acolo si sa te certi cu vanzatoarea doar pentru ca nu iti permiti sau nu vrei sa platesti 3 lei pentru gogoasa pe care toata lumea o lauda si pe care o consideri chiar tu "o optiune". :)

Like!

Nu mai am puncte ... 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...