daddario Reputație: 960 Postat August 1, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat August 1, 2016 Se poate fără jigniri?Mulțumim!Nu poate, ca atata poate. ;-) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 claudia,,,posteaza si nr.domnului de a carei vizita ai ramas profund ampretata..pozitiv..sa fie recenzia completa. Link spre comentariu
tazz Reputație: 42 Postat August 19, 2016 Oras:Tayland Oras:Tayland Partajează Postat August 19, 2016 claudia,,,posteaza si nr.domnului de a carei vizita ai ramas profund ampretata..pozitiv..sa fie recenzia completa. si o poza cu el daca se poate sa fie recenzia completa, poate e si nevasta pe aici sa dea si ea un like ceva 4 Link spre comentariu
manolo84 Reputație: 7 Postat August 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 21, 2016 claudia,,,posteaza si nr.domnului de a carei vizita ai ramas profund ampretata..pozitiv..sa fie recenzia completa. pune mana pe telefon si sun o pe dsoara in cauza.uite asa aflii mai multe detalii. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Ceo face Clauditza mica ? Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Ceo face Clauditza mica ?S-a făcut mare Link spre comentariu
ovijovi Reputație: 3 Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Pana aici am citit cu maaare placere ! Anul trecut, vara, soarele ziua turna jar peste oras iar odata cu mantia noptii, varstnicul Bucuresti se cufunda intr-o inabusitoare caldura, mostenitoare a zilei apuse....In acea seara stateam linistita pe balcon, imi fumam tigara, sperand in taina la o sarutare fugara a vantului...Dorinta desarta de atfel, batranul nostru vant in acea seara sigur isi odihnea aripile prea batran si prea obosit de atat cutreierat tara asta-n lung si-n lat. .... Dupa fragmentul de mai sus, m-am frecat la ochi si mi-am zis ca am nimerit in alta parte - in niciun caz pe un forum de ... curvari !Chapeau Claudito !Foarte frumos scris ! Mai apoi, din pacate, ai ajuns aici:He's the FUCKING MASTER...Vi-l prezint pe domnul clit_master !!!.....Si de acolo incoace s-a dus totul pe .... apa sambetei ( ca sa nu zic ... pe pula ) ! Pacat, chiar mi-a facut placere sa-ti citesc "recenziile" ! Acu', nu mai scrii pentru ca te-ai suparat, te-ai plictisit sau te-ai reprofilat ??? Chiar ma gandeam ca la proxima vizita in Bucuresti sa te caut ... sa bem o cafea, sa una, sa alta ...Dar daca ti-ai schimbat domeniul ... te-am ratat !Sau ma insel ? Link spre comentariu
barbul Reputație: 5 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 facatura de 2 lei. asta e vreuna care viseaza... ar fute daca ar putea... sau chiar vreun pulifrici travestit Link spre comentariu
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 facatura de 2 lei. asta e vreuna care viseaza... ar fute daca ar putea... sau chiar vreun pulifrici travestitTu din ce copac ai mai căzut? ) Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Tu din ce copac ai mai căzut? )Tu nu mă cunoşti dar eu te cunosc Link spre comentariu
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Tu nu mă cunoşti dar eu te cunosc Surprinzător Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 1, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 1, 2017 Eu as vrea sa o mai intalnesc pe Claudia Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Februarie 1, 2017 Surprinzător cluadya...ma bucur sa te revad online...(stergeti din mesaje ca nu mai poti primi)...cum esti? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 2, 2017 Vezi c-a aparut o noua claudia, se pare...Iti face concurenta in curand, ca popularitate... 1 Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Martie 6, 2017 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Martie 6, 2017 Tu din ce copac ai mai căzut? )cand facem sezatoarea aia?)) Link spre comentariu
barbul Reputație: 5 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Claudito, daca te-au pupat in cur 2-3 fraierici si ti-au spus ca esti inteligenta, nu insemna ca pe aici suntem numai prostovani, sa ne fraieresti tu cu clonele talece ti- si cu baietii astia destepti si pulosi! cum le stiu ei pe toate.. 1 Link spre comentariu
barbul Reputație: 5 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Pe langa aia 5-6 frumosi, a mancat branza de pe pula la sute de tigani si muncitori din cartier cand lucra cu 150/h, iar fraieri ca tine belesc ochii la recenziile siropoase ale drogateibag seama ca esti unul dintre cei cu branza pe pula? 2 Link spre comentariu
tacapaca Reputație: 22 Postat Mai 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2017 Dragute povesti ... par sincere asa... Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 7, 2017 Nu sunt... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Dragute povesti ... par sincere asa...http://www.anticariat-academic.ro/images/rom/povesti_nemuritoare_vol_20.jpg Link spre comentariu
tacapaca Reputație: 22 Postat Mai 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2017 ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Interesante recenziile, stie cineva daca s-a rebrenduit, de regula ele nu renunta la cea ce fac, e posibil sa o gasim sub un alt pseudonim, nasul vostru ce va zice? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 28, 2017 Cred ca lucreaza in cerc inchis...asa ca... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 28, 2017 Cred ca lucreaza in cerc inchis...asa ca...Posibil, pentru că tocat-o un retardat, de i s-o fi luat fetei! 6 7 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 28, 2017 Posibil, pentru că tocat-o un retardat, de i s-o fi luat fetei!Tampit esti! Chiar crezi ca am vreo legatura cu toate tipele care dispar de pe forum? Nu poti dormi noaptea din cauza asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum