Sari la conținut

Recenziile Claudiei

Postări Recomandate

• Oras:Tayland
  • Oras:Tayland

claudia,,,posteaza si nr.domnului de a carei vizita ai ramas profund ampretata..pozitiv..sa fie recenzia completa. :)

si o poza cu el daca se poate sa fie recenzia completa, poate e si nevasta pe aici sa dea si ea un like ceva

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

claudia,,,posteaza si nr.domnului de a carei vizita ai ramas profund ampretata..pozitiv..sa fie recenzia completa. :)

pune mana pe telefon si sun o pe dsoara in cauza.uite asa aflii mai multe detalii.

Link spre comentariu

Pana aici am citit cu maaare placere !

Anul trecut, vara, soarele ziua turna jar peste oras iar odata cu mantia noptii, varstnicul Bucuresti se cufunda intr-o inabusitoare caldura, mostenitoare a zilei apuse.

...In acea seara stateam linistita pe balcon, imi fumam tigara, sperand in taina la o sarutare fugara a vantului...Dorinta desarta de atfel, batranul nostru vant in acea seara sigur isi odihnea aripile prea batran si prea obosit de atat cutreierat tara asta-n lung si-n lat. 

....

Dupa fragmentul de mai sus, m-am frecat la ochi si mi-am zis ca am nimerit in alta parte - in niciun caz pe un forum de ... curvari !

Chapeau Claudito !

Foarte frumos scris !

Mai apoi, din pacate, ai ajuns aici:

He's the FUCKING MASTER...Vi-l prezint pe domnul clit_master !!!

.....

Si de acolo incoace s-a dus totul pe .... apa sambetei ( ca sa nu zic ... pe pula ) !

Pacat, chiar mi-a facut placere sa-ti citesc "recenziile" !

Acu', nu mai scrii pentru ca te-ai suparat, te-ai plictisit sau te-ai reprofilat ???

Chiar ma gandeam ca la proxima vizita in Bucuresti sa te caut ... sa bem o cafea, sa una, sa alta ...

Dar daca ti-ai schimbat domeniul  ... te-am ratat !

Sau ma insel ?

Link spre comentariu

Claudito, daca te-au pupat in cur 2-3 fraierici si ti-au spus ca esti inteligenta, nu insemna ca pe aici suntem numai prostovani, sa ne fraieresti tu cu clonele tale

ce ti- si cu baietii astia destepti si pulosi! cum le stiu ei pe toate..

• Like 1
Link spre comentariu

Pe langa aia 5-6 frumosi, a mancat branza de pe pula la sute de tigani si muncitori din cartier cand lucra cu 150/h, iar fraieri ca tine belesc ochii la recenziile siropoase ale drogatei

bag seama ca esti unul dintre cei cu branza pe pula?

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Interesante recenziile, stie cineva daca s-a rebrenduit, de regula ele nu renunta la cea ce fac, e posibil sa o gasim sub un alt pseudonim, nasul vostru ce va zice?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...