Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

E a saptispea mia oară când mi se atrage atenția asupra acestui lucru. SO WHAT? Trage-ma de urechi dacă nu scriu corect gramatical sau dacă fac greșeli de ortografie. În rest, crede-mă ca îmi găsesc cuvintele și în romana, și în engleza și în alte 3 limbi de circulație internațională. Și oficial, atestat, nu doar de la televizor!

Dacă îți zgârie retina ce si Cum scriu eu,pot sa scriu o data Cum vreau și îmi place mie și fac și addenda fiecărei poștari și scriu pe placul tău. E bine așa?

La ci faci cu limba aia, n-ar fi de mirare sa vorbești fo șapte limbi străine!

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Poi dak pi tini ti trag di urechi ka nu scri bini...pi mini di cie sa ma traga ???

:)))))))))

di floșii di la lindic :))
  • Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fiecare sa traga de ce poate!

Eu sunt la birou de acum pana la 19.30!

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Deci,unul din drumurile mele de azi s-a intersectat cu al Larisssei.Recunosc ca din neglijenta mea nu ajunsesem niciodata la ea.Grava neglijenta! A fost nemaipomenit!Fata asta ce vrea de la tine si stie sa te faca sa intelegi.Trebuie sa fi dus rau cu pluta sa nu intelegi! O experienta extraordinara de la inceput pana la sfarsit.Cunoscatorii o vor aprecia intotdeauna.

• Like 2
Vizitator cavadoro
Postat

Fata asta STIE ce vrea

Reputație: -2329
  • Oras://
Postat

E a saptispea mia oară când mi se atrage atenția asupra acestui lucru. SO WHAT? Trage-ma de urechi dacă nu scriu corect gramatical sau dacă fac greșeli de ortografie. În rest, crede-mă ca îmi găsesc cuvintele și în romana, și în engleza și în alte 3 limbi de circulație internațională. Și oficial, atestat, nu doar de la televizor!

Dacă îți zgârie retina ce si Cum scriu eu,pot sa scriu o data Cum vreau și îmi place mie și fac și addenda fiecărei poștari și scriu pe placul tău. E bine așa?

ma pisi, ai mania persecutiei.

am facut o observatie amicala, invata sa nu te precipiti din pricina oricarei mici atentionari

• Like 1
Postat

Sunt o femeie de 32 de ani , departe de a fi vreo bomba sexy. Sunt înaltă -174 cm și slaba -52 de kg, cu sânii mici și cracii lungi. Știi foarte bine de ce suni,;știu foarte bine de ce răspund la telefon ,;iar din momentul iN care îți deschid usa,interesul nostru , al amandurora, devine același : ca tu sa te simți bine și "la pofta viitoare" sa mă suni tot pe mine.

Ca servicii ,;clasicul "oral și normal".Dar sunt atâtea variațiuni pe tema data,ca prefer sa spun ce NU ofer -FK și tot ceea ce tine de anal ( asta cu analul e "nici tu mie, nici eu ție ".

Bănuții pe câte îi pretind sunt în cuantum de 150 ron ptr o ora. ( Varianta mai scurta e posibila doar dacă îmi spui de la telefon ca nu vei sta o ora ).

Spor s-avem!

Superba pizda ai.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ma pisi, ai mania persecutiei.

am facut o observatie amicala, invata sa nu te precipiti din pricina oricarei mici atentionari

Dovlecel-pisoias, next time pune un emoticon,ceva, sa ne prindem și noi , ăștia cu simțul umorului subdezvoltat ,că glumești.
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

LE- Sunt la birou până la 18.00.

Vizitator
Postat

.. and LE stands for .. !?!?

Ca să fie clar pentru toți, știi ce zic !? ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De la Lebădă Eleganta. Sau Leoaică Efervescenta. Sau orice, numai PISI nu.

• Like 2
  • Oras:madagascar
  • Oras:madagascar
Postat

De la Lebădă Eleganta. Sau Leoaică Efervescenta. Sau orice, numai PISI nu.

Laba Energica??Labii Elastice?

• Like 3
Vizitator
Postat

Limbi Euforice !?

Loc Erogen .. Lindic Excitat ..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce a dracu' e chielișica pe voi! Eu zic "Lebădă grațioasă" și ajungem la "Lindic excitat" . Rușine să vă fie,obsedaților!

Da, și acel Nr îmi aparține,a făcut Telekomul o încurcătură și vechiul meu număr figurează că și abonament de ceva vreme,pe alt nume decât al meu,evident.As fi preferat să îl păstrez,chiar și abonament fiind,dar pe langa faptul că ar fi puțin ilegal sa mă folosesc de datele respectivului,se pare că încurcătura nu a fost chiar nevinovată și în costul lunar intră și o rata la un telefon de ilria generație. Așa ca am preferat sa renunț la acel număr,decât să fac aluia cadou un telefon al dracului de scump. Va urma o perioada in care vor fi ambele Nr valabile,cat va fi nevoie până ii voi pune la curent pe toți cu schimbarea.

• Like 2
Postat

Dovlecel-pisoias, next time pune un emoticon,ceva, sa ne prindem și noi , ăștia cu simțul umorului subdezvoltat ,că glumești.

daca te exciti la fel de repede asa cum te aprinzi pe forum e foarte bine

pleaca futacu asudat de parca ar fi impins vagoane

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca te exciti la fel de repede asa cum te aprinzi pe forum e foarte bine

pleaca futacu asudat de parca ar fi impins vagoane

Daca esti la fel de priceput la a excita femeile cum ești la "făcut glume" , ies nefututa din "lupta 1la1 " .
  • Like 4
Postat

Daca esti la fel de priceput la a excita femeile cum ești la "făcut glume" , ies nefututa din "lupta 1la1 " .

esti tu ciufuta

Vizitator
Postat

E ciufută, dar nefutută .. ;)

Postat

😃

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatza!Doar acu' , la sosire ,sunt ciufută-nefututa, da'imi trece repede. Disponibila până la 18.00.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...