Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras://

Nu este problema ta unde imi desfasor eu activitatea! Nu esti pe lista mea! O seara buna

Sa iti explic cum stau lucrurile. Tu trebuie sa fii pe lista mea, eu te sun, ne punem de acord asupra unei ore si te fut.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Sa iti explic cum stau lucrurile. Tu trebuie sa fii pe lista mea, eu te sun, ne punem de acord asupra unei ore si te fut.

Iti recomand un control psihologic:)) aaa..tu trebuie sa fii pe lista mea pt ca eu fac programarile..deci...pana una alta eu decid cine are "bilet de ordin" :))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Iti recomand un control psihologic:)) aaa..tu trebuie sa fii pe lista mea pt ca eu fac programarile..deci...pana una alta eu decid cine are "bilet de ordin" :))

Eu am bilet de ordine?! Sau trebuie sa imi procur singur?

Link spre comentariu

:slap2

crezi ca pe vin cu ecuson pe care scrie Brett? :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Imi pare rau ca nu a luat si Cristinel toate boalile astea, ca tare-n gura mai era :)

Cand am zis eu ca trebuie tarife mai mari , au sărit țăranii cu minusurile sa ma baneze

Luati-o la muie fraierilor :)

• Minus 1
Link spre comentariu

Salutare ! Am fost si eu azi la Delia.Sunat cu vreo 3 ore inainte,mi a dat toate detaliile si fuguta spre locatie..cu toate ca am ajuns mai devreme cu 30 min,m a primit asa  :hug1 .Banii i am dat inainte din proprie initiativa ( 150 lei ) .Am stat vreo 10min de vb dupa m am cerut la dus.Mi a dat prosop curat,in baie gasesti de toate.Cand am iesit de la dush,Delia era deja goala in fata usii ma astepta,ii stralucea piercing-ul  :rax2 .Am ajuns in camera de nebunii,m am facut comod,a raspuns la FK dupa care m a rugat sa ma intind pe spate sa ma fac comod.Si incepe Deliutsa...cu lins pe outse cu pupat pe soldatel,etc...un oral umed rau vreo 10min,dupa am trecut la 69..piersicuta fara mirosuri,numai buna de lins.Dupa am trecut la normal a stat ea deasupra si capritsa  :blushing2 ,am pompat vreo 10min si mi am dat drumul pe spatele ei,ceva frumos..Delia e stramta rau dar e ceva de vis cu ea.

Iar am stat la taclale vreo 15min,dupa ne am dus amandoi sa ne facem dush.Ne am intors iar in camera si incepe iar Delia cu un oral de vis...am trecut repede iar pe la spate si am dat iar vreo 10-15min pana cand a avut Delia un orgasm sau o tenta de orgasm mai bine zis,am simtit o acolo...nu era fake.Terminat iar pe ea...iar povestit vreo 10min..imbracat,pwpat si plecat  :no2 . Acum notele : 

Fata aspect : 10

Gfe : 10 ( foarte dezinvolta,ai ce vorbii cu ea )

ON : 10

Igiena : 10

Cadoul : 150 lei / 2 finalizari ( ultima zi cu pretul asta,d2d 65min).

De recomandat : Da !!! Eu unu o sa revin,mi a placut foarte mult.

Te pwp,Delia  :girly  :rax2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare ! Am fost si eu azi la Delia.Sunat cu vreo 3 ore inainte,mi a dat toate detaliile si fuguta spre locatie..cu toate ca am ajuns mai devreme cu 30 min,m a primit asa  :hug1 .Banii i am dat inainte din proprie initiativa ( 150 lei ) .Am stat vreo 10min de vb dupa m am cerut la dus.Mi a dat prosop curat,in baie gasesti de toate.Cand am iesit de la dush,Delia era deja goala in fata usii ma astepta,ii stralucea piercing-ul  :rax2 .Am ajuns in camera de nebunii,m am facut comod,a raspuns la FK dupa care m a rugat sa ma intind pe spate sa ma fac comod.Si incepe Deliutsa...cu lins pe outse cu pupat pe soldatel,etc...un oral umed rau vreo 10min,dupa am trecut la 69..piersicuta fara mirosuri,numai buna de lins.Dupa am trecut la normal a stat ea deasupra si capritsa  :blushing2 ,am pompat vreo 10min si mi am dat drumul pe spatele ei,ceva frumos..Delia e stramta rau dar e ceva de vis cu ea.

Iar am stat la taclale vreo 15min,dupa ne am dus amandoi sa ne facem dush.Ne am intors iar in camera si incepe iar Delia cu un oral de vis...am trecut repede iar pe la spate si am dat iar vreo 10-15min pana cand a avut Delia un orgasm sau o tenta de orgasm mai bine zis,am simtit o acolo...nu era fake.Terminat iar pe ea...iar povestit vreo 10min..imbracat,pwpat si plecat  :no2 . Acum notele : 

Multumesc pt vizita! Pupici

Link spre comentariu

tot in sector 4 stai ?? ca si o  recomandare  parerea mea  daca stai tot in sectorul 4  zona cam lasa de dorit  

tot acolo sta, am intrebat-o si n-a raspuns.

are pret de piata unirii dar chiria e de periferie. e dezolant Buc-ul pe-acolo. Nici in centru nu se ridica la nivelul unei metropole civilizate, dar totusi diferenta e mare

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

tot acolo sta, am intrebat-o si n-a raspuns.

are pret de piata unirii dar chiria e de periferie. e dezolant Buc-ul pe-acolo. Nici in centru nu se ridica la nivelul unei metropole civilizate, dar totusi diferenta e mare

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...