Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

Postat

Ești peștele =))

ba ejjjj nebuun.....

cata inteligenta si deductie logica imbatabila....

uite hai sa facem asa... eu pot sa dovedesc ca nu sunt... tu poti sa dovedesti ca sunt?

hai daca ai coaie sa vedem care are dreptate.. ce zici?

si il rugam pe pisic sa medieze distractia daca tot o arzi asa sigur pe tine...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Moaaaaaama cata carma are! Si eu care credeam ca eu am nasul mare! :)))

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu zic ca fata presteaza bine... chiar daca a fost plecata pe afara o perioada...merg mai mult pe fler de data asta... eu cred ca cei care o vom vizita in zilele astea ne vom simti bine in compania ei... astept recenzi de la cei care se duc maine si poimaine... am programare vineri...bafta si ciocane tari...iar celor care nu au prins loc lectura placuta...

io zic sa asteptam sa ne incante cataa80 cu niste recenzii d`alea languroase si slinoase in stilul lui de lingerica ca sa-i creasca valoarea lu` don`soara partz   =))

• Like 3
Vizitator marian1691
Postat

Off topic...fără rost...

Nu vreți sa va faceți o pagina a voastră unde sa vorbiți ce doriți. ..

Scuzați-mă dacă v am întrerupt. ..

în rest

CIOCANE TARI !!!

• Oras:bucuresti
Postat

Buna! De la mc donalds de la dristor (care este pe partea dreapta) mergi pana aproape de autostrada soarelui respectiv la reprezentanta opel. Si de acolo ne auzim la tel. Revin dimineata cu nr de tel pt ca nu am gasit la ora asta. Pt nelamuriri scrie mi pe watsap.

• Like 6
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Da burgman:))

Nu toti cunosc Buc. sau zona , se poate ajunge si cu metroul , pt cei care vin perpedes , .

Mai departe ii indrumi tu !

Postat

E putin departe de statia de metro 1 decembrie 1918...cam 20-30min de mers pe jos:))))

• Like 6
Postat

0725.668.699 daca nu raspund sunt ocupata. Imi poti lasa un msj pe watsap! Pup

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-am intalnit azi cu Delia, dar nu fac recenzie, vroiam doar să mă laud. 😂 Pot totusi să spun, că deși se ajunge ceva mai greu la ea, pentru mine unul a meritat cu siguranță efortul.😂

Vizitator marian1691
Postat

M-am intalnit azi cu Delia, dar nu fac recenzie, vroiam doar să mă laud. Pot totusi să spun, că deși se ajunge ceva mai greu la ea, pentru mine unul a meritat cu siguranță efortul.

Laudarosuleeee !!!

Postat

Neata! Sa va incant ochii la prima ora ca sa va mearga bine astazi:))))

post-139425-0-94007700-1498106870_thumb.jpg

• Like 15
Postat

si s-a intamplat minunea... am ajuns s-o reintalnesc...

dupa sperante seculare care au durat vreo 11 luni...

locatia... in loc linistit (va da ea detalii)

Delia arata cel putin la fel de bine, parca cu ceva kg in minus, dar sigur cu ceva bronz in plus, uniform imprastiat pe pielea ei fina pe plajele altor meleaguri

...placuta, relaxata, rabdatoare, joviala, docila, "programata" sa iti relaxeze mintea si trupul, atat timp cat nu depasesti conditiile de lucru agreate. Ma rog... pentru unii mai slabi de inger s-ar putea sa fie, dincolo de relaxare pentru minte si trup, si o incordare pentru suflet :D

Detaliile tehnice n-are rost sa le mai.... 'detaliez'... le cam stiti toti, pentru mine sunt oricum doar o felie din tortul pentru a carui degustare m-am prezentat acolo... cireasa de pe el fiind noul pearcing care ii fac buzele de jos sa zambeasca mai frumos :P

Sper sa ne revedem curand fato... ma bucur ca ai ramas la fel de faina cum te stiam...

PS: Urme de peste n-am vazut si n-am simtit in locatie sau zona... in afara de ale mele desigur =)))))))

• Like 6
Postat

Neata tuturor,

Sa ma laud si eu putin : am fost ieri la Delia...inafara de locatie pentru care dau nota 9 (doar pentru faptul ca este caaam departe :) , dar fff retrasa si intima), in rest fetita asta are 10 pe linie de la mine.Nu o sa fac o recenzie ca la carte pentru ca nu dispun de f mult timp, dar niste note:

Corp : 10 din partea mea, sanii cam micuti, dar f frumosi si fermi...si un fund de milioane care se cere palmuit (poate data viitoare :) )

FK : 10 - niste buze moi si apetisante, intretinut

Actiune : 10 - am avut parte de oral nepro si normal protejat in mai multe pozitii

Halat : 200 pentru aproape 2 ore, bani neceruti inainte si dati la final inainte de plecare.

Concluzii : o fata zambitoare, care rade tot timpul, vesela ( eu am fost ceva mai tacut si nu am facut acel click - dar promit ca  va fi mai bine la urmatoarea vizita), cu niste servicii imbatabile la acest pret.

De revenit cu siguranta, mai ales ca isi va schimba si locatia la urmatoarea vizita in Bucuresti.

Si arata mai bine in realitate decat in pozele postate aici ...parerea mea:)

Te pup, Delia! :hug1

• Like 20
  • Minus 8
Vizitator marian1691
Postat

Neata! Sa va incant ochii la prima ora ca sa va mearga bine astazi:))))

Ne ai luat de dimineta....

Neatza Buna ...!!!

Postat

Neata tuturor,

Sa ma laud si eu putin : am fost ieri la Delia...inafara de locatie pentru care dau nota 9 (doar pentru faptul ca este caaam departe :) , dar fff retrasa si intima), in rest fetita asta are 10 pe linie de la mine.Nu o sa fac o recenzie ca la carte pentru ca nu dispun de f mult timp, dar niste note:

Corp : 10 din partea mea, sanii cam micuti, dar f frumosi si fermi...si un fund de milioane care se cere palmuit (poate data viitoare :) )

FK : 10 - niste buze moi si apetisante, intretinut

Actiune : 10 - am avut parte de oral nepro si normal protejat in mai multe pozitii

Halat : 200 pentru aproape 2 ore, bani neceruti inainte si dati la final inainte de plecare.

Concluzii : o fata zambitoare, care rade tot timpul, vesela ( eu am fost ceva mai tacut si nu am facut acel click - dar promit ca  va fi mai bine la urmatoarea vizita), cu niste servicii imbatabile la acest pret.

De revenit cu siguranta, mai ales ca isi va schimba si locatia la urmatoarea vizita in Bucuresti.

Si arata mai bine in realitate decat in pozele postate aici ...parerea mea:)

Te pup, Delia! :hug1

ahaaaa... deci si tu esti pestele ei nu? :P =))))))

pfoaaa.. deci am concurenta :))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...