burgman4 Reputație: 1810 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 11, 2017 Neatza , nu se doarme , inca ! Ce se intampla , nu merge chat-ul ? :laugh2 Delia , cauta ceva in Zanzibar
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 VREM POZEEEEE!!! Unii dintre noi nu te mai cunoastem!!! joi dupa ora 19. promit sa pun pozele!!! 4
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Neatza , nu se doarme , inca ! Ce se intampla , nu merge chat-ul ? :laugh2 Delia , cauta ceva in Zanzibar neatza! nu se doarme...jucam cu casa inchisa..punem tara la cale:)) merge chatul,watsau-up forumu` lu Pisicuts:)) azi toate merg:)) 4
burgman4 Reputație: 1810 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 11, 2017 2 - 10 , 2-10 , proba , proba ! Merge ? :laugh2 1
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 2 - 10 , 2-10 , proba , proba ! Merge ? :laugh2 merge, merge:))) 4
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 nu am somn:)) caut un city break..imi recomanzi ceva special?Io zic sa mergi la LondraðŸ˜ðŸ˜ 16 14
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Pai...daca plec la londra...se duce de rapa forumul pana ma intorc:)) 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 Nu se duce ca-l mai animam noi din cand in cand 23 17
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Nu se duce ca-l mai animam noi din cand in cand Si daca vi se face dor de mine?) sau daca imi place la londra si raman acolo?)) 5
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Si daca vi se face dor de mine?) sau daca imi place la londra si raman acolo?))E si mai bine daca ramai acolo ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 14 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 Si daca vi se face dor de mine? ) sau daca imi place la londra si raman acolo? )) Unde este mai frumos ca in Romania , adica acasa ?Decat sclav pe teritorii straine , mai bine independent la tine in tara . Deci nu-mi fac griji 25 17
putzache Reputație: 1141 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Pai...daca plec la londra...se duce de rapa forumul pana ma intorc:))Sa nu iei bilete la Londra pentru ca nu merg!!!daca vrei sa merg , mergem undeva cu clima mediteraneana 😂😂😂
lucian ciocan Reputație: 14 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Salutare la toată lumea!Proaspăt plecat de la Deliuțza pentru a nu știu a cîta oară cu trupul tremurând de plăcere. SA va dau mai multe detali. Ajuns în locație schimbat câteva vorbe cerut la duș după care Deliuțza zice ca merge și ea. Bai fraților am primit un oral un cabina de dus de zile mari de parcă eram un elev în timp ce îl certa propria educatoare. Am fugit în sufragerie în genunchi. Servit cu o bere după care am trecut la nr 2 și iar începe cumatra sa se dezlănțuie, montat anvelopa de iarnă și am început sa pompeze prin mai multe poziții am cerut puțin oral după care am finalizat glorios pe sâni domnișoarei. Am încălecat pe o şa și v-am spus povestea așa. 5
kiviak Reputație: 206 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 11, 2017 Pai...daca plec la londra...se duce de rapa forumul pana ma intorc:))vreme nașpa,mâncare proastă și mulți nespălați în Londra...în concluzie ramai pe aici că sa ajung și eu pe la tine
tevezis Reputație: 1052 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Sa nu iei bilete la Londra pentru ca nu merg!!!daca vrei sa merg , mergem undeva cu clima mediteraneana 😂😂😂uite ceva oferte
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 vreme nașpa,mâncare proastă și mulți nespălați în Londra...în concluzie ramai pe aici că sa ajung și eu pe la tineastept un p.m de la tine:) 3
hasu10 Reputație: 20 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 buna. in weekend lucrezi? si daca da intre ce ore?
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 buna. in weekend lucrezi? si daca da intre ce ore?buna. nu lucrez in wekend!
vio_alex1988 Reputație: 26 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Buna Delia, salut "colegi"!! Privind pozele Deliei si citind doar cateva recenzii pozitive primite de ea si tinand cont de locatia ei, care era aproape de mine( Sos. Giurgiului ), am decis sa ii fac o vizita, ceea ce chiar ma bucur. O intalnire foarte placuta in compania un fete deosebite si inteligente. Am ajuns la locatia, usor de ajuns, am stat de vorba la un pahar de cola apoi la dusul aferent. Intre timp, ajunsi amundoi in costul lui Adam si Eva, am inceput cu cateva sarutari, deobicei nu sunt adeptul dar chiar am ramas placut surprins si apoi chiar doritor. Oral neprojejat executat foarte bine, adanc si soft si limbi pe oo, apo usor, usor catre ...si aicii...ce credeti, am inebunit..percing in pasarica, si un miros de am inebunit...chiar nu ma mai saturam, o pasarica curata si ordonata la locul ei, cum se cere la carte pfffff. Normal capra si in diverse pozitii, nu mai detaliiez. NOTA 10 din partea mea, pentru atitudine si prin felul cum arata, chiar este o fata pe gustul meu. foarte draguta cu un corp perfect. Locatie : 8 - singura in garsoniera dar cam micuta, aproape de urechile vecinilor. FK : 10 Oral neprotejat : 10 - ii place sa se joace, ador cand se uita in ochii mei, atentie la OO Normal protejat : 9.5 - , GFE : 10 Atitudine : 10 Igiena : 10 Cadou : 150, mai mult de o ora, 2 numere chiar explosive. O fata foarte de treaba, foarte sociabila si finuta, din partea mea nota 10 per total, de revenit, minim 2 ore, merita cu desavarsire fiecare Leu! O recomand cu caldura!! Te pup Delia! 6
fikifiki Reputație: 290 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la -[ vorba lui Creanga ] Delia ma ia un dor ... deci de spus ,povestit s-a spus , pentru mine de subliniat este GFE maxim care o recomanda . Da am reusit sa ajung la ea sa ma bucur de serviciile prezentate , mai greu dar se merita asteptarea.[ asta pentru cei care ezita] .Locatia e OK , atmosfera e super [ pestisorii magnifici] timp si programare sa ai . Recomand cu mare caldura , eu sigur voi reveni 2
lux12345 Reputație: 3671 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la -[ vorba lui Creanga ] Delia ma ia un dor ... deci de spus ,povestit s-a spus , pentru mine de subliniat este GFE maxim care o recomanda . Da am reusit sa ajung la ea sa ma bucur de serviciile prezentate , mai greu dar se merita asteptarea.[ asta pentru cei care ezita] .Locatia e OK , atmosfera e super [ pestisorii magnifici] timp si programare sa ai . Recomand cu mare caldura , eu sigur voi reveni[/size] Buna Delia, salut "colegi"!! Privind pozele Deliei si citind doar cateva recenzii pozitive primite de ea si tinand cont de locatia ei, care era aproape de mine( Sos. Giurgiului ), am decis sa ii fac o vizita, ceea ce chiar ma bucur. O intalnire foarte placuta in compania un fete deosebite si inteligente.Am ajuns la locatia, usor de ajuns, am stat de vorba la un pahar de cola apoi la dusul aferent. Intre timp, ajunsi amundoi in costul lui Adam si Eva, am inceput cu cateva sarutari, deobicei nu sunt adeptul dar chiar am ramas placut surprins si apoi chiar doritor. Oral neprojejat executat foarte bine, adanc si soft si limbi pe oo, apo usor, usor catre ...si aicii...ce credeti, am inebunit..percing in pasarica, si un miros de am inebunit...chiar nu ma mai saturam, o pasarica curata si ordonata la locul ei, cum se cere la carte pfffff.Normal capra si in diverse pozitii, nu mai detaliiez.NOTA 10 din partea mea, pentru atitudine si prin felul cum arata, chiar este o fata pe gustul meu. foarte draguta cu un corp perfect. Locatie : 8 - singura in garsoniera dar cam micuta, aproape de urechile vecinilor. FK : 10 Oral neprotejat : 10 - ii place sa se joace, ador cand se uita in ochii mei, atentie la OO Normal protejat : 9.5 - , GFE : 10 Atitudine : 10 Igiena : 10 Cadou : 150, mai mult de o ora, 2 numere chiar explosive. O fata foarte de treaba, foarte sociabila si finuta, din partea mea nota 10 per total, de revenit, minim 2 ore, merita cu desavarsire fiecare Leu! O recomand cu caldura!! Te pup Delia! Multumesc pt vizita domnilor! :* 4
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Octombrie 12, 2017 joi dupa ora 19. promit sa pun pozele!!!Hey,e joi si e trecut de 19 !Poze ioc ! 😃Pedeapsă!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 :* :*ma faci sa dau in bâlbâiala .... nu mi-te imaginam cu suvite. Maine dimineata bem cafeaua, da? 2 5
manivela15 Reputație: 2692 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Octombrie 12, 2017 :* :* :clapp :clapp :clappASTA DA SURPRIZA !!! 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 :* :*Ce-avem noi aicea??? WOW !!! Ps: Noroc ca mai am 1/2 din sticla de Jack.. Gentleman Jack😎 Te 😚 Delia!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum