Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Neatza , nu se doarme , inca ! :D

Ce se intampla , nu merge chat-ul  ? :laugh2 :laugh2

Delia , cauta ceva in Zanzibar :D

• Oras:bucuresti
Postat

VREM POZEEEEE!!! Unii dintre noi nu te mai cunoastem!!! :snap :kiss3

joi dupa ora 19. promit sa pun pozele!!!

• Like 4
Postat

Neatza , nu se doarme , inca ! :D

Ce se intampla , nu merge chat-ul  ? :laugh2 :laugh2

Delia , cauta ceva in Zanzibar :D

neatza! nu se doarme...jucam cu casa inchisa..punem tara la cale:)) merge chatul,watsau-up forumu` lu Pisicuts:)) azi toate merg:))

• Like 4
Postat

Pai...daca plec la londra...se duce de rapa forumul pana ma intorc:))

• Like 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu se duce ca-l mai animam noi din cand in cand :)

• Like 23
  • Minus 17
Postat

Nu se duce ca-l mai animam noi din cand in cand :)

Si daca vi se face dor de mine?:)) sau daca imi place la londra si raman acolo?:)))

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si daca vi se face dor de mine?:)) sau daca imi place la londra si raman acolo?:)))

E si mai bine daca ramai acolo

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 14
  • Minus 14
Postat

Si daca vi se face dor de mine? :)) sau daca imi place la londra si raman acolo? :)))

Unde este mai frumos ca in Romania , adica acasa ?

Decat sclav pe teritorii straine , mai bine independent la tine in tara . Deci nu-mi fac griji  :)

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Salutare la toată lumea!

Proaspăt plecat de la Deliuțza pentru a nu știu a cîta oară cu trupul tremurând de plăcere. SA va dau mai multe detali. Ajuns în locație schimbat câteva vorbe cerut la duș după care Deliuțza zice ca merge și ea. Bai fraților am primit un oral un cabina de dus de zile mari de parcă eram un elev în timp ce îl certa propria educatoare. Am fugit în sufragerie în genunchi. Servit cu o bere după care am trecut la nr 2 și iar începe cumatra sa se dezlănțuie, montat anvelopa de iarnă și am început sa pompeze prin mai multe poziții am cerut puțin oral după care am finalizat glorios pe sâni domnișoarei. Am încălecat pe o şa și v-am spus povestea așa.

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Pai...daca plec la londra...se duce de rapa forumul pana ma intorc:))

vreme nașpa,mâncare proastă și mulți nespălați în Londra...în concluzie ramai pe aici că sa ajung și eu pe la tine
Postat

Sa nu iei bilete la Londra pentru ca nu merg!!!daca vrei sa merg , mergem undeva cu clima mediteraneana 😂😂😂

uite ceva oferte

post-142143-0-66238600-1507741955_thumb.jpg

Postat

vreme nașpa,mâncare proastă și mulți nespălați în Londra...în concluzie ramai pe aici că sa ajung și eu pe la tine

astept un p.m de la tine:)

• Like 3
Postat

buna. in weekend lucrezi? si daca da intre ce ore?

buna. nu lucrez in wekend!

Postat

Buna Delia, salut "colegi"!!

:serenade Privind pozele Deliei si citind doar cateva recenzii pozitive primite de ea si tinand cont de locatia ei, care era aproape de mine( Sos. Giurgiului ), am decis sa ii fac o vizita, ceea ce chiar ma bucur. O intalnire foarte placuta in compania un fete deosebite si inteligente.

Am ajuns la locatia, usor de ajuns, am stat de vorba la un pahar de cola apoi la dusul aferent. Intre timp, ajunsi amundoi in costul lui Adam si Eva, am inceput cu cateva sarutari, deobicei nu sunt adeptul dar chiar am ramas placut surprins si apoi chiar doritor. Oral neprojejat executat foarte bine, adanc si soft si limbi pe oo, apo usor, usor catre :69 ...si aicii...ce credeti, am inebunit..percing in pasarica, si un miros de am inebunit...chiar nu ma mai saturam, o pasarica curata si ordonata la locul ei, cum se cere la carte pfffff.

Normal capra si in diverse pozitii, nu mai detaliiez.

NOTA 10 din partea mea, pentru atitudine si prin felul cum arata, chiar este o fata pe gustul meu. foarte draguta cu un corp perfect.

Locatie : 8 - singura in garsoniera dar cam micuta, aproape de urechile vecinilor.

FK : 10

Oral neprotejat : 10 - ii place sa se joace, ador cand se uita in ochii mei, atentie la OO :baby2 

Normal protejat : 9.5 -  , 

GFE : 10

Atitudine : 10

Igiena : 10

Cadou : 150, mai mult de o ora, 2 numere chiar explosive. :feet 

O fata foarte de treaba, foarte sociabila si finuta, din partea mea nota 10 per total, de revenit, minim 2 ore, merita cu desavarsire fiecare Leu!

O recomand cu caldura!! Te pup Delia! :2qm40hg  :werinlove 

• Like 6
Postat

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la -[ vorba lui Creanga ] Delia ma ia un dor ... deci de spus ,povestit s-a spus , pentru mine de subliniat este GFE maxim care o recomanda . Da am reusit sa ajung la ea sa ma bucur de  serviciile prezentate , mai greu dar se merita asteptarea.[ asta pentru cei care ezita] .Locatia e OK , atmosfera e super [ pestisorii magnifici] timp si programare sa ai . Recomand cu mare caldura , eu sigur voi reveni

• Like 2
Postat

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la -[ vorba lui Creanga ] Delia ma ia un dor ... deci de spus ,povestit s-a spus , pentru mine de subliniat este GFE maxim care o recomanda . Da am reusit sa ajung la ea sa ma bucur de  serviciile prezentate , mai greu dar se merita asteptarea.[ asta pentru cei care ezita] .Locatia e OK , atmosfera e super [ pestisorii magnifici] timp si programare sa ai . Recomand cu mare caldura , eu sigur voi reveni[/size]

Buna Delia, salut "colegi"!!

:serenade Privind pozele Deliei si citind doar cateva recenzii pozitive primite de ea si tinand cont de locatia ei, care era aproape de mine( Sos. Giurgiului ), am decis sa ii fac o vizita, ceea ce chiar ma bucur. O intalnire foarte placuta in compania un fete deosebite si inteligente.

Am ajuns la locatia, usor de ajuns, am stat de vorba la un pahar de cola apoi la dusul aferent. Intre timp, ajunsi amundoi in costul lui Adam si Eva, am inceput cu cateva sarutari, deobicei nu sunt adeptul dar chiar am ramas placut surprins si apoi chiar doritor. Oral neprojejat executat foarte bine, adanc si soft si limbi pe oo, apo usor, usor catre :69 ...si aicii...ce credeti, am inebunit..percing in pasarica, si un miros de am inebunit...chiar nu ma mai saturam, o pasarica curata si ordonata la locul ei, cum se cere la carte pfffff.

Normal capra si in diverse pozitii, nu mai detaliiez.

NOTA 10 din partea mea, pentru atitudine si prin felul cum arata, chiar este o fata pe gustul meu. foarte draguta cu un corp perfect.

Locatie : 8 - singura in garsoniera dar cam micuta, aproape de urechile vecinilor.

FK : 10

Oral neprotejat : 10 - ii place sa se joace, ador cand se uita in ochii mei, atentie la OO :baby2 

Normal protejat : 9.5 -  , 

GFE : 10

Atitudine : 10

Igiena : 10

Cadou : 150, mai mult de o ora, 2 numere chiar explosive. :feet 

O fata foarte de treaba, foarte sociabila si finuta, din partea mea nota 10 per total, de revenit, minim 2 ore, merita cu desavarsire fiecare Leu!

O recomand cu caldura!! Te pup Delia! :2qm40hg  :werinlove 

Multumesc pt vizita domnilor! :*:*:*

• Like 4
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

joi dupa ora 19. promit sa pun pozele!!!

Hey,e joi si e trecut de 19 !

Poze ioc ! 😃

Pedeapsă!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:*:* :*:*

Ce-avem noi aicea???

WOW !!!

Ps: Noroc ca mai am 1/2 din sticla de Jack.. Gentleman Jack😎

Te 😚 Delia!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...