Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

* revii ... 

Scoala vietii, care-o face toti baietii =))))))))

Gata ma opresc, Picoane nu ma mai ispitii, este in van sa stai sa explici gramatica unui om care are X6 (chiar si daca l-a luat de la un smecher sa-l duca la spalatorie in locul lui), mai bine hai sa dam o tabla in parc, ca babaciunile proaste, crede-ma, e mai sanatos.

Mihaita, tot respectul, bo$$ sa stii ca m-am tratat la ochi > sar-na don' sef, m-ai trimis la cea mai buna asistenta :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Scoala vietii, care-o face toti baietii =))))))))

Gata ma opresc, Picoane nu ma mai ispitii, este in van sa stai sa explici gramatica unui om care are X6 (chiar si daca l-a luat de la un smecher sa-l duca la spalatorie in locul lui), mai bine hai sa dam o tabla in parc, ca babaciunile proaste, crede-ma, e mai sanatos.

Mihaita, tot respectul, bo$$ sa stii ca m-am tratat la ochi > sar-na don' sef, m-ai trimis la cea mai buna asistenta :*

In alta ordine de idei,ar fi cazul sa schimbam macazul..las' ca-ti spun alta,stiu ca tu esti mai sensibilos...Dacă am x6 sau nu ...asta nu ar trebui să aduci tu in discutie... cat despre acele cărți la un leu...citeste que vadis ca nu vei regreta...si, citeste si cavalerii teutoni...de acelasi autor...Picon buldoexcavator vorbea acum ceva timp de off topic..dar vad ca el intervine doar pentru un ,i' asta înseamnă că nu stiu sa scriu..rugămintea ar fii in respect pentru titulara acestui topic sa detaliezi..de ce ai spus acele vorbe..ai crezut ca recenzia este falsa?ai crezut ca sunt gangster de ferentari?cum ai spus tu!!In prezent gangster inseamna oameni care fac parte dintr-o banda gen bloods.. Crips, etc...cu tatuaje pe corp ce reprezinta banda din care fac parte...in trecut gangster insemna om ce facea parte dintr-o mare..''familie'', care se imbraca elegant..se ocupa de vanzarea drogurilor..aveau maniere...etc...ceea ce la gangsterii din prezent nu vezi. Astia sunt!..asa ca nu sunt Membru al unei bande de răufăcători..intreaba pe delia este in masura sa'ti explice..rau ai facut tu cu pe topic cu acele vorbe..daca realizezi asta? In locu ei te aruncam de la etajul 1:))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

In alta ordine de idei,ar fi cazul sa schimbam macazul..las' ca-ti spun alta,stiu ca tu esti mai sensibilos...Dacă am x6 sau nu ...asta nu ar trebui să aduci tu in discutie... cat despre acele cărți la un leu...citeste que vadis ca nu vei regreta...si, citeste si cavalerii teutoni...de acelasi autor...Picon buldoexcavator vorbea acum ceva timp de off topic..dar vad ca el intervine doar pentru un ,i' asta înseamnă că nu stiu sa scriu..rugămintea ar fii in respect pentru titulara acestui topic sa detaliezi..de ce ai spus acele vorbe..ai crezut ca recenzia este falsa?ai crezut ca sunt gangster de ferentari?cum ai spus tu!!In prezent gangster inseamna oameni care fac parte dintr-o banda gen bloods.. Crips, etc...cu tatuaje pe corp ce reprezinta banda din care fac parte...in trecut gangster insemna om ce facea parte dintr-o mare..''familie'', care se imbraca elegant..se ocupa de vanzarea drogurilor..aveau maniere...etc...ceea ce la gangsterii din prezent nu vezi. Astia sunt!..asa ca nu sunt Membru al unei bande de răufăcători..intreaba pe delia este in masura sa'ti explice..rau ai facut tu cu pe topic cu acele vorbe..daca realizezi asta? In locu ei te aruncam de la etajul 1:))))

* Quo vadis ...

ar fi ...

Observație: dacă o postare la o lună este off-topic, ceea-ce faci tu, ce este? 

• Like 5
Link spre comentariu

Desi te-a corectat nea' picon, cine e que vadis? Fotbalist, sau? Daca ma intrebai "Quo vadis" iti ziceam "Romam eo iterum cricifigi".

Nu-ti bate capul sa retii citatul, e o reteta naspa de saorma scrisa in latina, mai naspa decat aia de se zvonea acum cativa ani ca au gasit 7 tipuri de sloboz in ea.

Mai recomanda-mi carti, chico, esti simpatic, cred ca n-ai ore de plimbat cu X6-le ala al lui Mos Nicolaie cate mii de pagini am citit eu in ultima decada, dar continua sa faci pe desteptul off topic, o sa se ude toata lumea la inteligenta ta.

Te pupacesc.

P.S. eu incercasem sa fac pace cu tine, in stilul meu neortodox, acum ceva commenturi, tu tot continui sa incerci sa-mi calci pe urme, dare ai grija > eu  "nu las urme pt. ca zbor" ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Suna bine de tot....:)))știi p-aia, ”eu am banii.. tu ai anii.. suntem ca americanii” O s-o plătim pe Penko să țină la distanță fanii. Alo, Stan și Donna, faceți loc! Simo și Ernie au intrat în top!:)))vreau programare pe fiecare seara!se Poate?

• Like 1
Link spre comentariu

craciunita:)) sa ma apuc sa-i scriu lui Mos Craciun?:))

Cere-i lui Mos Craciun exact acel cadou pe care ti-l doresti de mult timp...ce merita sa astepti intreg anul pentru a-l primi...nu ezita insa sa ii pui Mosului pe lista de dorinte mai multe optiuni..ca in cazul in care nu gaseste la magazin cadoul tau preferat...sa iti poata aduce in dar o alta jucarie...😂😂😂pe care ti-o doresti aproape la fel de mult.

• Minus 1
Link spre comentariu

Cere-i lui Mos Craciun exact acel cadou pe care ti-l doresti de mult timp...ce merita sa astepti intreg anul pentru a-l primi...nu ezita insa sa ii pui Mosului pe lista de dorinte mai multe optiuni..ca in cazul in care nu gaseste la magazin cadoul tau preferat...sa iti poata aduce in dar o alta jucarie...😂😂😂pe care ti-o doresti aproape la fel de mult.

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...