lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Artistul123 mai am locuri joi si vineri sapt viitoare. Restul zilelor st full. 5 Link spre comentariu
artistul123 Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Artistul123 mai am locuri joi si vineri sapt viitoare. Restul zilelor st full. ok, pentru joi, sapt viitoare ? Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Imi dai un msj si imi spui cine esti si stabilim ora. 5 Link spre comentariu
artistul123 Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Imi dai un msj si imi spui cine esti si stabilim ora. ti-am trimis mesaj pe nr din titlu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Ce fund are... 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Știu ce am uitat .:..păstrează ca amintire. Sa ți poarte noroc😘 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 3, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 3, 2017 Știu ce am uitat .:..păstrează ca amintire. Sa ți poarte noroc Paraschiv ce părere are? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 ))) 1 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat August 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Ce masina de spalat frumoasa. Cate rotatii pe minut are? Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 3, 2017 Tendoi Ce părere ai de miăiță ? ðŸ‘👠Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 3, 2017 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶Tot în șlapi Vechile obiceiuri nu dispar 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 ti-am trimis mesaj pe nr din titlu Cauta cateva pagini mai in spate si gasesti noul nr acolo. Cel din titlu nu mai este valabil. 5 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Tot în șlapi Vechile obiceiuri nu dispar Henzo iar n.ai loc de mine pe topicul asta?))) 5 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Știu ce am uitat .:..păstrează ca amintire. Sa ți poarte norocMultumesc! Te pup 5 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Multumesc Christiano si Facebook 2 pt recenzii si cu ocazia asta tin sa invit si alti membrii care mi.au trecut pragul sa lase o recenzie. 5 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 3, 2017 Multumesc Christiano si Facebook 2 pt recenzii si cu ocazia asta tin sa invit si alti membrii care mi.au trecut pragul sa lase o recenzie.Acum o facSunt la partea cu "sfarcuri erectile" 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 3, 2017 Tendoi Ce părere ai de miăiță ? Am crezut ca este prost... ...acum sunt convins. I am citit cateva recenzii. Aidepulalui ))Nu merita sa l mai bag in seama.N ai cu cine.Pe asta il iei la palme si el zice ca l aplauzi ( by ana) )) 1 4 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 3, 2017 deliiiiiiiiiaaaaaaaa....cand ma programezi si pe mine ????? Da mi un msg pe whatsapp ca nu stiu care esti....e full si la mine pana miercuri. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 3, 2017 Tendoi, te rog termina ...mare prost esti tu ,... provoca ma ... sa spun lucruri?? ..pula stramba.... Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat August 3, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 3, 2017 Fac cinste unui coleg care renunta maine la rezervare in favoarea mea.Pe cuvant de curvar.Discutii in PM.Rog seriozitate Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 3, 2017 Am crezut ca este prost......acum sunt convins. I am citit cateva recenzii. Aidepulalui ))Nu merita sa l mai bag in seama.N ai cu cine.Pe asta il iei la palme si el zice ca l aplauzi ( by ana) ))Bătrânelule, ...zi unul dintre multele sfaturi bune pe care... le-am noi pe forum ,de la tine??? .Așa că, amintindu-mi de faimoasa întrebare pe care ai pus-o în scris peste/prost roman și de cum te-ai revoltat la fel de public și de vitriolant...te chis in freza si chelia ta ..te rog provoaca-ma@! Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 3, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat August 3, 2017 Vreau sa ma.laud!!Am fost la Delia. Si mi-a placut. Mi-au placut pistruii ei, vocea sasaita, funduletul ala tare si micut, se simte tare misto cand il frămânți si ii gusti pasarica, jur ca si piercingul e de efect Si le are cu oralul, e cu saliva, cu băgat bine pana in gat, cu gâdilat outele, mai arunca si cate o privire, are talent. La normal, se implica, da contre si se mulează bine de tot.... Desi m-am dus după munca, obosit si cu gandul la o finalizare plus discutie libera, a reusit sa ma facă sa finalizez de doua ori, cu o mica pauza de tigara, suc si improspatare intre cele doua reprize Locatia este ok, aerisita, nu e centrala, dar e buna si o schimbare câteodată, are gel de dus bărbătesc, parcarea interioara elimina riscul de a iti fi observata masina de cunoscuți. Se vede ca stie ce face si ii place, nu se grabeste, ai ce discuta cu ea si e tare frumușica. Pretul e imbatabil Eu sigur mai revin, daca mai prind loc 4 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Vreau sa ma.laud!!Am fost la Delia. Si mi-a placut. Mi-au placut pistruii ei, vocea sasaita, funduletul ala tare si micut, se simte tare misto cand il frămânți si ii gusti pasarica, jur ca si piercingul e de efectSi le are cu oralul, e cu saliva, cu băgat bine pana in gat, cu gâdilat outele, mai arunca si cate o privire, are talent.La normal, se implica, da contre si se mulează bine de tot....Desi m-am dus după munca, obosit si cu gandul la o finalizare plus discutie libera, a reusit sa ma facă sa finalizez de doua ori, cu o mica pauza de tigara, suc si improspatare intre cele doua reprizeLocatia este ok, aerisita, nu e centrala, dar e buna si o schimbare câteodată, are gel de dus bărbătesc, parcarea interioara elimina riscul de a iti fi observata masina de cunoscuți.Se vede ca stie ce face si ii place, nu se grabeste, ai ce discuta cu ea si e tare frumușica.Pretul e imbatabilEu sigur mai revin, daca mai prind loc 5 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Vreau sa ma.laud!!Am fost la Delia. Si mi-a placut.Mi-au placut pistruii ei, vocea sasaita, funduletul ala tare si micut, se simte tare misto cand il frămânți si ii gusti pasarica, jur ca si piercingul e de efectSi le are cu oralul, e cu saliva, cu băgat bine pana in gat, cu gâdilat outele, mai arunca si cate o privire, are talent.La normal, se implica, da contre si se mulează bine de tot....Desi m-am dus după munca, obosit si cu gandul la o finalizare plus discutie libera, a reusit sa ma facă sa finalizez de doua ori, cu o mica pauza de tigara, suc si improspatare intre cele doua reprizeLocatia este ok, aerisita, nu e centrala, dar e buna si o schimbare câteodată, are gel de dus bărbătesc, parcarea interioara elimina riscul de a iti fi observata masina de cunoscuți.Se vede ca stie ce face si ii place, nu se grabeste, ai ce discuta cu ea si e tare frumușica.Pretul e imbatabilEu sigur mai revin, daca mai prind loc 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Vreau sa ma.laud!!Am fost la Delia. Si mi-a placut.Mi-au placut pistruii ei, vocea sasaita, funduletul ala tare si micut, se simte tare misto cand il frămânți si ii gusti pasarica, jur ca si piercingul e de efectSi le are cu oralul, e cu saliva, cu băgat bine pana in gat, cu gâdilat outele, mai arunca si cate o privire, are talent.La normal, se implica, da contre si se mulează bine de tot....Desi m-am dus după munca, obosit si cu gandul la o finalizare plus discutie libera, a reusit sa ma facă sa finalizez de doua ori, cu o mica pauza de tigara, suc si improspatare intre cele doua reprizeLocatia este ok, aerisita, nu e centrala, dar e buna si o schimbare câteodată, are gel de dus bărbătesc, parcarea interioara elimina riscul de a iti fi observata masina de cunoscuți.Se vede ca stie ce face si ii place, nu se grabeste, ai ce discuta cu ea si e tare frumușica.Pretul e imbatabilEu sigur mai revin, daca mai prind loc e belea fata asta.. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum