lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Cred ca mai greu ii este sa citeasca gratis aberatiile scrise de niste specimene ca tineBig like! 3 1
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 atat de prost esti sa crezi ca Delia nu vrea sa o vizitez scrie cu u, taraneEsti un pic prostut daca ai impresia ca vreau sa ma vizitezi...stai acasa la tine tarane:)) apropo...vezi ca ai pierdut trenul de bucuresti....e gara departe asa'i? ) 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Salut Cristinele Scuze ! Te-am neglijat azi
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Salut Cristinele Scuze !Te-am neglijat azi Sa vii cu ciocolata ca am avut grija de el in lipsa ta:)) 4 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Salut Cristinele Scuze ! Te-am neglijat azi Sa nu se mai intample..noroc cu Delia ca a avut grija de mine😂😂 10 8
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 7, 2017 atat de prost esti sa crezi ca Delia nu vrea sa o vizitez scrie cu u, taraneCa si clasificare, aceasta afectiune este pentru tine ""taran"" locuitor de la țară (sau și de la marginea orașuluĭ) din clasa de jos... om necĭoplit, mojic: nu fi țăran si pe forum brett!încet cu treaba Buna,ca doar esti ardelean... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Sa vii cu ciocolata ca am avut grija de el in lipsa ta:))Done
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Salut Miăiță Acu te-am văzut
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 7, 2017 Salut Miăiță Acu te-am văzut Nu vb ..cu tine...sunt suparat:)) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Nu vb ..cu tine...sunt suparat:))Întreține te cu brett
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 7, 2017 Clonatu, hai pe topic la julia! 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 7, 2017 Esti un pic prostut daca ai impresia ca vreau sa ma vizitezi...stai acasa la tine tarane:)) apropo...vezi ca ai pierdut trenul de bucuresti....e gara departe asa'i? ) pizdo, stii f bine ce am vb noi doi 1 6
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 7, 2017 pizdo, stii f bine ce am vb noi doi Pe bune!spune si noua.. wtf 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 7, 2017 nu respecti intimitatea Delieide fapt pt tine e doar o bucatica in care bagi suta si ii faci ce vreimisoginule! nu ai pic de respect pt femei 1 5
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 nu respecti intimitatea Delieide fapt pt tine e doar o bucatica in care bagi suta si ii faci ce vreimisoginule! nu ai pic de respect pt femei Alooo!!! Gara Oradea!!! Tu nu ai respect pt mine din moment ce imi vb cu 'pizdo' ...asa ca te rog mars de aici taran obosit ce esti!!! 6 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 7, 2017 Alooo!!! Gara Oradea!!! Tu nu ai respect pt mine din moment ce imi vb cu 'pizdo' ...asa ca te rog mars de aici taran obosit ce esti!!! mai intai sa-ti arate respect el 1 6
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Septembrie 8, 2017 Sa ne mai detasam putin de la certurile anterioare si sa citim ceva frumos ! Am vizitat-o si eu pe Delia la ceas de seara.Programarea a fost facut usor,telefonic cu cateva ore inainte.Locatia este pe soseaua Giugiului,blocuri relativ noi.Fata locuieste singura,garsoniera curata cu tot ce trebuie.Actiunea a constat in sex oral neprotejat executat bine,limbi peste tot,preludiul a fost si el prezent,se facuse peleul beton armat si zvâcnea sângele in el !Finalizarea s-a petrecut pe obrazul Deliei care a mai continuat sa o frece putin sa iasa totul din ea !Cadoul a fost cel mentionat si de domnisoara. Note:-aspect 9-on 8.5-locatie 9-normal (nu a fost cazul)De revizitat: Da si nu (e putin cam departe de mine dar e posibil sa revin).Sanatate si spor tuturor. 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Delia Eu cand vin ? Ps : ceo face Cristinel si Miăiță ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 8, 2017 DeliaEu cand vin ? Ps : ceo face Cristinel si Miăiță ? Nene, cu tot respectul, dar cred că și tu și Brett, exagerați cu comentariile astea! V-ați spus punctul de vedere, mi l-am spus și eu, în aceeași direcție cu voi, dar, cred că se exagerează. Părerea mea. 8 13
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 O face bine 10 7
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 8, 2017 O face bine sau foarte bine 2 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Chiar si asa😂😂😂 11 8
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2017 Sa ne mai detasam putin de la certurile anterioare si sa citim ceva frumos ! Am vizitat-o si eu pe Delia la ceas de seara.Programarea a fost facut usor,telefonic cu cateva ore inainte.Locatia este pe soseaua Giugiului,blocuri relativ noi.Fata locuieste singura,garsoniera curata cu tot ce trebuie.Actiunea a constat in sex oral neprotejat executat bine,limbi peste tot,preludiul a fost si el prezent,se facuse peleul beton armat si zvâcnea sângele in el !Finalizarea s-a petrecut pe obrazul Deliei care a mai continuat sa o frece putin sa iasa totul din ea !Cadoul a fost cel mentionat si de domnisoara. Note:-aspect 9-on 8.5-locatie 9-normal (nu a fost cazul)De revizitat: Da si nu (e putin cam departe de mine dar e posibil sa revin).Sanatate si spor tuturor. nu a stat sa ejaculezi in gurita ei?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Iar aparusi?ðŸ˜ðŸ˜ 10 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum