danadoo Reputație: 145 Postat Martie 6, 2019 Postat Martie 6, 2019 Azi am fost la salon. Am Gasit o fata frumusica (desi s-a prezentat nu am retinut numele). Nu este inalta insa are niste sani frumosi, fundulet bombat. Masajul de relaxare a fost chiar bun peste asteptari. La masajul erotic a incercat un body massage asa si asa finalizare prin masaj. Este o fata placuta respecta cele 40 minute poti conversa cu ea. Masajul face in chilotei daca dai ceva in plus face nud. Pacat ca nu face sex nici acolo nici in alta parte. Pretul este de 70 lei. EU zic ca merita incercat. 2
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Martie 6, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 6, 2019 Ce intelegi prin: finalizare prin masaj??
yankeexxl Reputație: 19 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Is curios de fata cea noua o sa trec pe la ea...is curios chiar nu face sex desi cateva gagici am prins la karma care au facut...o sa revin cu o recenzie
danadoo Reputație: 145 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Is curios de fata cea noua o sa trec pe la ea...is curios chiar nu face sex desi cateva gagici am prins la karma care au facut...o sa revin cu o recenzieCu mine nu a vrut chiar afost cazegorica,. :)
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Martie 8, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 8, 2019 Cu mine nu a vrut chiar afost cazegorica,. :)Nu ai raspuns la intrebare:Ce intelegi prin: finalizare prin masaj??Te rog!!
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Martie 11, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 11, 2019 Asa DA finalizare manuala si nu prin masaj!
asterix2000 Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Asa DA finalizare manuala si nu prin masaj!Pai si pt tine ce inseamna finalizare prin masaj ? :laugh2 :laugh2 :slap2 Iti face presopunctura? Ti-o freaca cu pietre vulcanice :hmmm ? hmmmmm ce or insemna asta daca nu cu mana? :350x :350x
yankeexxl Reputație: 19 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Am fost dar masaj 0 si masaj erotic -5...frecat un pic spatele intors si direct laba...0 implicare...gagica arata bine dar degeaba sigur nu mai revin la ea
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Martie 14, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 14, 2019 Pai si pt tine ce inseamna finalizare prin masaj ? :laugh2 :laugh2 :slap2 Iti face presopunctura? Ti-o freaca cu pietre vulcanice :hmmm ? hmmmmm ce or insemna asta daca nu cu mana? :350x :350xNu stiu ce sa cred ori nu ai avut parte de masaj erotic cu o fata profesionista ori glumest,,? Finalizare prin masaj nu se face cu mana deci nui e o laba si ce sa mai explic, cei care au fost la Andrea sau Crys sau Moni stiu la ce ma refer!! 1
danadoo Reputație: 145 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Eu am fost la ele fastul, dar finalizarea tot manual era. Bine calitatea masajului în totalitatea ei nu se compara.
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Martie 17, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 17, 2019 Eu am fost la ele fastul, dar finalizarea tot manual era. Bine calitatea masajului în totalitatea ei nu se compara.Eu la Krys si la Moni nu am avut finalizare manuala!! Apropo saptamana trecuta l-am zarit pe Krys stiti cumva s-a intors in Mures definitiv??
tatanka2007 Reputație: 21 Postat Martie 17, 2019 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Martie 17, 2019 Sambata am reusit sa bifez si eu o vizita la domnisoara .Programarea a fost facuta destul de usor telefonic,in 15 minute am ajuns la locatie unde a fost o mica problema cu interfonul Stateam in fata scarii si ma rugam sa nu ma recunoasca careva pe strada🙈🙈🙈Am intrat in locatie unde am ramas placut surprins de atitudinea fetei si de aspectul ei.M am cerut la un dus de improspatare desi facusem de dimineata .Consider ca pentru un masaj reusit e foarte importanta igiena .Am primit slapi si prosop curatAm intrat in camera de actiune m am intins pe burta si am intrebat o pe domnisoara daca ofera si servicii extra Mi a raspuns pe un ton elegant ca renunta la chilotei pentru o suma in plus ,nu a specificat cat.Mi am incercat norocul si am intrebat o daca face si alte servicii in afara de masaj,unde la fel de elegant mi a raspuns ca nu se pune problema de asa ceva .M am conformat si am lasat o sa si faca treaba La urma urmei pentru masaj am si mersUltima data cand am fost la acest salon era o tipa care s a recomandat Eva iar cu ea am reusit sa obtin si alte servicii bineinteles protejate.Ca sa revenim la subiectFata actuala este draguta ,arata bine ,sani naturali care stau bine in sus ,zice ea ca are umpic de burtica dar eu unul n am vazut o😂Fundul este unul de exceptie ,bombat carnea tare pe el ,mai mare dragul sa il privesti si sa l mangaiA inceput cu un masaj de relaxare eu fiind pe burta ,masajul bunicel are putina forta in brate ,chiar mi a prins bineMi a placut ca mi a mangaiat ouale si penisul cand eram pe burta Dupa ceva timp mi a spus sa ma intorc cu fata Am mangaiat o usor pe picioare si pe sani in timp ce ea se juca cu mana pe ciocan A inceput sa l frece usor intre sani aluneca foarte frumos datorita uleiuluiAm rugat o sa vina in dreapta mea sa i pot admira funduletul in oglinda in timp ce imi freca ciocanul M a lasat sa o mangai pe fundulet si pe sani chiar si la pasarica cu conditia sa nu bag degetul M a excitat sa i vad fundul in oglinda si sa l mangai La un moment dat am reusit sa finalizez manual evident Mi a placut ca nu m am simtit grabit nici macar o secunda In timpul masajului am mai si discutat despre una alta .Consider ca daca esti un gentleman si mergi doar pentru masaj si vorbesti frumos cu ea se comporta la fel si eaNote Locatia 7Masaj erotic 8Aspectul fetei 9Atitudinea fetei 9Cadoul a fost 70 lei masajul si pentru fata ca a renuntat la chilotei 50 lei care nu i a cerut ea i am oferit eu cat am crezut ca e okBineinteles ca as fi fost mai generos daca accepta si alte servicii dar asta e m am conformat cu ce a fost de acordNu prea fac recenzii de obicei dar daca mai aveti intrebari cu drag va raspund cand mai intru aici 4
danadoo Reputație: 145 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Eu la Krys si la Moni nu am avut finalizare manuala!! Apropo saptamana trecuta l-am zarit pe Krys stiti cumva s-a intors in Mures definitiv??Dar cum a fost finalizarea chiar m-ai făcut curios. De Krys nu am nici o informație. De când am fost refuzat În Brașov pe motiv ca eram un client vechi nu ma mai interesează femeia.
eros18 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Salut Tatanka sunt curios care dintre fete erau de acord cu altceva in afara de masaj Eva sau Ema...
tatanka2007 Reputație: 21 Postat Martie 18, 2019 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Martie 18, 2019 Imi cer scuze pentru confuzie Am citit forumul in spate si mi am amintit ca se numea Sara nu Eva .Cat timp a fost Sara angajata acolo mergeam mai des Chiar pot sa zic ca mi e dor de ea A fost o fata de exceptie frumoasa,curata ,sociabila,avea un corp pe placul meu si am simtit o chimie placuta intre noi.Pacat ca unii din baieti au inceput sa mature cu ea pe jos aici pe forum si a fost nevoita sa plece .As putea zice ca in afara de Kris care era la alt nivel fata de tot ce e in Mures ,Sara a fost urmatoareaStrict parerea mea 2
yankeexxl Reputație: 19 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Perfect de acord cu tatanka2007 asa fata ca Sara nu mai gasim noi in mures! Dar si Bianca era bombonica! 1
tatanka2007 Reputație: 21 Postat Martie 20, 2019 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Martie 20, 2019 Pe Bianca din pacate nu am reusit sa o vizitez.Bianca accepta si servicii extra sau nu?
sympatic Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Martie 21, 2019 unde putem vedea fetele de la salon? doar la locatie? din cate vad nu mai are pagina web acest salon (poate nici nu a avut)
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 22, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Martie 22, 2019 Da si Bianca oferea servicii extra. Mare pacat ca a plecat. Eu m-as duce dupa ea ðŸ˜. Facea un oral de vis 2
yankeexxl Reputație: 19 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Nu mai lucraza Bianca...o vad zilnic prin oras....poate poate pe viitor mai revine cine stie
wetlook Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Nu am apucat sa merg pe la ea. Facea si extra? La ce tarif?
denisbaciu Reputație: 47 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Dar lucreza in oras de o vezi zilnic si unde ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum