picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Viezure..Am o intuiție foarte bună..de când te-am văzut am știut cum si ce dacă cineva scrie ceva de bine nu schițezi nimic..Dar când e ceva de rău ești primul care comentează! Ai fost la mine nu ți-a plăcut? Treci peste! Nu toți gândesc ca tine,lumea e împărțită,stiu să mă fac apreciată,sunt destui cei ce îmi apreciază munca! Da este o muncă,numai de mine știută,si ce presupune! O zi bună!Delia, este un forum, deci se discută/comentează. Asta e! 7 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Destul de mult lucrez..suni si stabilim 2 Link spre comentariu
usrusr Reputație: -27 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Îți plâng de mila Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Imi pare rau ca am creeat avalansa asta. Nu am avut aceasta intentie dar am considerat normal sa spun ce cred de cuvinta.Am spus adevarul vazut si simtit de mine, nimic mai mult.Nu mi-a placut fizic, nu mi-a placut atitudinea si incercarea de dominare, nu m-am sintit bine si cand e vorba de ce simti e mai greu de explicat.Nu reclam nici igiena, dar si aici parca e un pic cam ieftina si ... poate postul meu e liuat constructive si cineva invata din el, ajutand la cresterea calitatii.Sa nu inteleaga cineva ca m-a agresat sau ceva grav... poate ca sunt eu mai sensibil, mai subtil sau nu halesc teatrul de doi bani.Ce sa zic banailtati, cum am sunat, cum a raspuns, unde e locatia, strada, blocul, scara, etajul, apartamentul... 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Imi pare rau ca am creeat avalansa asta. Nu am avut aceasta intentie dar am considerat normal sa spun ce cred de cuvinta.Am spus adevarul vazut si simtit de mine, nimic mai mult.Nu mi-a placut fizic, nu mi-a placut atitudinea si incercarea de dominare, nu m-am sintit bine si cand e vorba de ce simti e mai greu de explicat.Nu reclam nici igiena, dar si aici parca e un pic cam ieftina si ... poate postul meu e liuat constructive si cineva invata din el, ajutand la cresterea calitatii.Sa nu inteleaga cineva ca m-a agresat sau ceva grav... poate ca sunt eu mai sensibil, mai subtil sau nu halesc teatrul de doi bani.Ce sa zic banailtati, cum am sunat, cum a raspuns, unde e locatia, strada, blocul, scara, etajul, apartamentul...Lasă mă, la în cazul tău e explicabil! 6 3 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Eu inteleg ca vrei sa faci cuiva un bine, dar mai bine te gandesti la cui poti sa faci rau.Inteleg ca esti trecut de a doua tinerete si la tine orice gaura cu par e buna, dar altii mai au si pretentii, iar daca iti place poti sa o iei si acasa din partea mea, poate e o partida buna. Totusi nu stiu care dintre voi se pacaleste mai mult, daca se intampla asta, oricum traim intr-o tara libera si nimeni nu te opreste, important e sa fi sincer cu ceea ce spui si ce iti doresti.Daca nu eram in cunostinta de cauza nu vorbeam! Repet nota mea este sub cea de trecere si nici macar la oral nu cred ca se pune problema de trecere, aceasta fiind parerea mea e bine sa imi fie respectata si nu persiflata. Daca cineva are o alta parere e bine sa o exprime in acelasi spirit al democratiei si libertatii la exprimare.Daca ai fi observant eu nu faceam noise pe forum si imi exprimam parerea punctual si nici nu faceam atacuri la persoana cu glume rasuflate. glume care pe unii I-au afectat la gradinita. Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Ok glavan e părerea ta.. strict a ta si o respect..zi bună 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Disponibilă 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 2 Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1339 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 vreau sa iti dau limbi in pizda Doare rau prostia? Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 nimfomana fara inhibitii.... am si o colegaCine e colega? :350x Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Doare rau prostia?Semnul de întrebare e în plus. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Am si o colegă! 2 Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Te pup Delia .Cine este colega ta ? Intrati si amandoua la show ? Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Intrăm individual,imi plac bărbații doar 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 5 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Cu un pahar bun de vin în fața..va zic atât..ne auzim dimineața 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Disponibilă pentru câteva ore azi 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 8 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ne auzim mâine zi frumoasă tuturor:) 2 Link spre comentariu
usrusr Reputație: -27 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ai închis abc? Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Fuck.. Ce poze 2 3 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Fuck.. Ce pozeDaca mai pune poze asa iti faci abonament 4 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Ling înghețata în acea poză 3 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Ling înghețata în acea poză Cu ce este înghețata ? Nu vrei să lingi şi altceva în acelaşi timp ? Chiar, sex oral cu ghiață in gură faci ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum