Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Postat

dragul meu pozele sunt poze, făcute de mine ! Dacă vrei să mă vezi Real și Limboaca mea mare și jucăușă...Be my guest!

E pe vine . :laugh2

• Like 2
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Bună ziua domnilor :) Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :* Va pup dulce și vă aștept!

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

vad ca adori pozitia pe la spate :))) :P

dap! Anal in doggy style!
  • Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Bună ziua domnilor! Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :* vă pup și vă doresc o zi liniștită !post-204201-0-79598600-1491469195_thumb.jpg

• Like 8
Vizitator deliaro
Postat

Deja anunturile tale suna a disperare dupa clienti!

te-am deranjat cu ceva? Pentru ce sunt pe forumul ăsta?? Să anunț când sunt disponibila și să îmi dau anunțuri că pentru asta am cont plătit! Nu te-am deranjat cu o vorbă! Toate fetele ce prestează servicii își anunță disponibilitatea ! Dacă eram disperata scriam aici de 100 de ori pe zi,de asta există secțiunea anunțuri domnule dragă! O zi bună!
  • Like 3
Vizitator deliaro
Postat

Eu ti-as făcui asul, dar are limita de marime ? :hmmm

Nu Terente,fac anal cu orice dimensiuni de penis!
  • Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Bună ziua domnilor! Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :* vă pup și vă doresc o zi liniștită !attachicon.gifpiZap_1491468484144.jpg

• Like 1
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Deja anunturile tale suna a disperare dupa clienti!

Si la altele tre sa-ti faci programare cu 2-3 zile inainte !
  • Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :* Vă pup și vă aștept ;)

• Like 1
Postat

De ce oare?

Hehe,e clara treaba !

Si + ca nu suflă o vorbă pe topic / forum decât 1 data sau de 2 ori pe lună..asta pentru că au trebuță..își fac treaba bine,se ocupă de clienți !

Vizitator deliaro
Postat

Hehe,e clara treaba !

Si + ca nu suflă o vorbă pe topic / forum decât 1 data sau de 2 ori pe lună..asta pentru că au trebuță..își fac treaba bine,se ocupă de clienți !

pustane ? E uimitor cum se schimba comportamentul unora în timp! Ești și în lista mea de prieteni! Știi tu cum îmi fac eu programul sau cum mă port cu clienții mei? Te-am deranjat eu cu ceva? Ce înseamnă asta?
  • Like 1
Vizitator deliaro
Postat

E ca si cum, inca, ai crede in Mos Gerila =))

Cred că oamenii pot fii și altfel, asta cred :) ...
  • Like 1
Postat

pustane ? E uimitor cum se schimba comportamentul unora în timp! Ești și în lista mea de prieteni! Știi tu cum îmi fac eu programul sau cum mă port cu clienții mei? Te-am deranjat eu cu ceva? Ce înseamnă asta?

Dar am spus eu ca nu te porti frumos cu clientii ? Eu doar am spus ca sunt fete la "top" care tac si fac !

Nici nu sesizezi ca sunt prezente,lumea stie ce oferta au,cand sunt disponibile,cine nu stie suna si intreaba..pun cateva poze (instantanee) de foarte buna calitate si punct ! Aici e cam circ mereu !

Atat !!

Stai linistita ca nu am nimic cu tine .

Te simpatizez .

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Dar am spus eu ca nu te porti frumos cu clientii ? Eu doar am spus ca sunt fete la "top" care tac si fac !

Nici nu sesizezi ca sunt prezente,lumea stie ce oferta au,cand sunt disponibile,cine nu stie suna si intreaba..pun cateva poze (instantanee) de foarte buna calitate si punct ! Aici e cam circ mereu !

Atat !!

Stai linistita ca nu am nimic cu tine .

Te simpatizez .

crezi că mie îmi place să fie circ? Nu sunt singura fată de la top pe al cărui topic Este circ! Nu moderez eu site-ul să am eu vreo putere să opresc asta! Ignor, răspund frumos, rog sa se înceteze dar puțini și fac asta! După-amiaza plăcută!
  • Like 1
Postat

evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.
asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.
de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o
fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.
venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.
trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci  :)
asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) :giggle: 
fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.
recomand calduros.

corp: 9
fata: 9
oral: 10 plus
scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h)

• Like 7
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.

asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.

de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.

venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.

trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci  :) asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) :giggle: 

fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.

recomand calduros.

corp: 9

fata: 9

oral: 10 plus

scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h)

Asta cu deposedarea de pulă, e maximă!  =))  

:aplaud

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Fără virgulă, AGRAMATULE!

poate a vrut sa spuna ca "asta e maxima" nu "deposedarea de pula e maxima"

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...