piticu2016 Reputație: 222 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 dragul meu pozele sunt poze, făcute de mine ! Dacă vrei să mă vezi Real și Limboaca mea mare și jucăușă...Be my guest!E pe vine . 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Bună ziua domnilor Disponibilă pentru programări până la miezul nopții Va pup dulce și vă aștept! 1
bajna1 Reputație: 14 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 vad ca adori pozitia pe la spate ))
iulius86 Reputație: -24 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:la pizde Oras:la pizde Postat Aprilie 5, 2017 Mare petarda. Cândva voiam sa o vizitez, acum in niciun caz 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 vad ca adori pozitia pe la spate )) dap! Anal in doggy style! 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Bună ziua domnilor! Disponibilă pentru programări până la miezul nopții vă pup și vă doresc o zi liniștită ! 8
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2017 Deja anunturile tale suna a disperare dupa clienti!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Deja anunturile tale suna a disperare dupa clienti! te-am deranjat cu ceva? Pentru ce sunt pe forumul ăsta?? Să anunț când sunt disponibila și să îmi dau anunțuri că pentru asta am cont plătit! Nu te-am deranjat cu o vorbă! Toate fetele ce prestează servicii își anunță disponibilitatea ! Dacă eram disperata scriam aici de 100 de ori pe zi,de asta există secțiunea anunțuri domnule dragă! O zi bună! 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 6, 2017 Bună ziua domnilor! Disponibilă pentru programări până la miezul nopții vă pup și vă doresc o zi liniștită !piZap_1491468484144.jpgEu ti-as făcui asul, dar are limita de marime ?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Eu ti-as făcui asul, dar are limita de marime ? Nu Terente,fac anal cu orice dimensiuni de penis! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Bună ziua domnilor! Disponibilă pentru programări până la miezul nopții vă pup și vă doresc o zi liniștită !piZap_1491468484144.jpg 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 7, 2017 Deja anunturile tale suna a disperare dupa clienti!Si la altele tre sa-ti faci programare cu 2-3 zile inainte ! 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Disponibilă pentru programări până la miezul nopții Vă pup și vă aștept 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 7, 2017 Si la altele tre sa-ti faci programare cu 2-3 zile inainte !De ce oare?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 7, 2017 De ce oare?Hehe,e clara treaba !Si + ca nu suflă o vorbă pe topic / forum decât 1 data sau de 2 ori pe lună..asta pentru că au trebuță..își fac treaba bine,se ocupă de clienți !
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Hehe,e clara treaba !Si + ca nu suflă o vorbă pe topic / forum decât 1 data sau de 2 ori pe lună..asta pentru că au trebuță..își fac treaba bine,se ocupă de clienți ! pustane ? E uimitor cum se schimba comportamentul unora în timp! Ești și în lista mea de prieteni! Știi tu cum îmi fac eu programul sau cum mă port cu clienții mei? Te-am deranjat eu cu ceva? Ce înseamnă asta? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Ești și în lista mea de prieteni! virtualiE ca si cum, inca, ai crede in Mos Gerila 1 14
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 E ca si cum, inca, ai crede in Mos Gerila Cred că oamenii pot fii și altfel, asta cred ... 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 7, 2017 pustane ? E uimitor cum se schimba comportamentul unora în timp! Ești și în lista mea de prieteni! Știi tu cum îmi fac eu programul sau cum mă port cu clienții mei? Te-am deranjat eu cu ceva? Ce înseamnă asta?Dar am spus eu ca nu te porti frumos cu clientii ? Eu doar am spus ca sunt fete la "top" care tac si fac ! Nici nu sesizezi ca sunt prezente,lumea stie ce oferta au,cand sunt disponibile,cine nu stie suna si intreaba..pun cateva poze (instantanee) de foarte buna calitate si punct ! Aici e cam circ mereu !Atat !!Stai linistita ca nu am nimic cu tine .Te simpatizez . 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Dar am spus eu ca nu te porti frumos cu clientii ? Eu doar am spus ca sunt fete la "top" care tac si fac ! Nici nu sesizezi ca sunt prezente,lumea stie ce oferta au,cand sunt disponibile,cine nu stie suna si intreaba..pun cateva poze (instantanee) de foarte buna calitate si punct ! Aici e cam circ mereu !Atat !!Stai linistita ca nu am nimic cu tine .Te simpatizez . crezi că mie îmi place să fie circ? Nu sunt singura fată de la top pe al cărui topic Este circ! Nu moderez eu site-ul să am eu vreo putere să opresc asta! Ignor, răspund frumos, rog sa se înceteze dar puțini și fac asta! După-amiaza plăcută! 1
beruft Reputație: 110 Postat Aprilie 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2017 evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.recomand calduros. corp: 9fata: 9oral: 10 pluslocatie: 9scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h) 7
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2017 evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.recomand calduros. corp: 9fata: 9oral: 10 pluslocatie: 9scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h) Asta cu deposedarea de pulă, e maximă! 4 3
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Aprilie 9, 2017 Asta cu deposedarea de pulă, e maximă! Fără virgulă, AGRAMATULE! 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Fără virgulă, AGRAMATULE! poate a vrut sa spuna ca "asta e maxima" nu "deposedarea de pula e maxima" 2
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Aprilie 9, 2017 poate a vrut sa spuna ca "asta e maxima" nu "deposedarea de pula e maxima"Salut, picon! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum