marsboy1340 Reputație: 455 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 12, 2016 Carina, vad ca mai urmaresti acest forum. Ai de gand sa revii curand?
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 nu am stat niciodata pe Nerva Traian.. ai o dublura 1
pastravul Reputație: 111 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Buna Carina.Ma bucur ca ești bine.Sper ca multi alții de pe aici sa revii cat mai repede. Iti doresc tot binele din lume.
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 13, 2016 Salut stimabililor confutadori ... scriu scurt si eu o recenzie despre Carina...dar incerc sa ating numai aspectele care conteaza /// intalnirea a avut loc in august ...locatia undeva pe Nerva Traian. dupa cum a-ti confirmat cu totii pozele sunt reale ...... ...................... din motive pe care le veti descoperii mai jos ..am omis intentionat ..sa pun recenzia imediat dupa intalniiire .. ................... .... ca pe ea managementul clar nu da afara din casa ..??.............. Salut stimabililor confutadori ... scriu scurt si eu o recenzie despre Carina...dar incerc sa ating numai aspectele care conteaza /// intalnirea a avut loc in august ...locatia undeva pe Nerva Traian. dupa cum a-ti confirmat cu totii, pozele sunt reale ...dar nu o pun in evidenta ... este o fata bine porportionata ...ochii verzi , buza carnoase , sani exact asa cum ..trebuie, maricei , drepti si moi cat ii prinzi intr-o mana de handabalist .. din motive pe care le veti descoperi mai jos ..am omis intentionat ..sa pun recenzia imediat dupa intalniiire .. bai fratilor , enoriasilor , stimati telespectatori ...din motive umanitare va rog nu mai tabarati cu pulile pe toate bunaciunile ..ca se strica repede !!!! fata este frumoaa si ofera servicii bune .. GFE , saruturi peste tot. ora; bun , corp tanar frumos proportionat ..echipata corespunzator .. desi m-am programat la ora 12 ...totusi nu am fost primul ...nu ca tin la aspectul asta ..dar am observat ca deja cand am ajuns ca era rosie tare in jurul buzelor .. ii place oralul mult ..si il face bine cu atentie la zonele adiacente ...cred ca predecesorul meu a tras tare peste tot ..ca era cam reticenta la normal ...o durea ceva prin interior ca se ferea de patrudere adanca ..si nu sunt cel mai pulos din cartier.. dar a mea e cam tare asa de pot sa bat cuie cu ea cand este dreapta ... sedinta a fost placuta de ambele partii ..am simtit..cand a ajuns si ea la climax ...dar am vazut ca incerca sa ma termine numai cu oralul ..pe urma am inteles ..de ce .. nu stiu cum o duce acum ....sper sa mai lucreze si sa fie la fel de dedicata ... dar votez pt echilibrare a puterilor in stat.. poate moderatorul acestui site sa faca ceva ... ca pe ea managementul clar nu da afara din casa .. si chiar pretuieste ceva ..dar la ritmul asta de lucru va avea toate sansele sa se deformeze mandibula si piersicuta sa ajunga franjuri .. si nu de alta dar este pacat ! ar fi cam ca atunci cand am exporta comunsimul in America .. poate ca ar reusi si acolo ..dar ar fi pacat note mari peste tot.. mai putin la locatie ..care are ceva lipsuri dar nu deranjeaza tare nu e mobila art noveau dar nici de muzeu Nea Stanica vine cu una bucata "recenzie" postata in dublu exemplar, nu de alta, dar sa ne intre bine in cap faptul ca a fost si el pe la Carina.Ori n-a fost la Carina ( fata n-a avut locatie niciodata pe Nerva Traian, in plus.. la cum povesteste .. nu stiu cum ar fi convins-o pe Carina sa-l primeasca..) si-n acest caz si-a facut "temele" si a citit tot despre Carina pentru a incropi recenzia, ori... a fost ( desi nu cred) si in acest caz este posibil ca @stanica sa fie un alt cont al vizitatorului. Cel mai mult mi-a placut ca pisicu' l-a punctat pozitiv la ambele postari! 2 1
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 13, 2016 Carina, vad ca mai urmaresti acest forum. Ai de gand sa revii curand? Mă urmărește pe mine, să nu mă duc la curve. 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 13, 2016 Mă urmărește pe mine, să nu mă duc la curve. Vai, cum poti spune asa ceva?! Tu nu te duci la curve, vin ele la tine! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2016 Vai, cum poti spune asa ceva?! Tu nu te duci la curve, vin ele la tine! ...in pula lui... 7 1
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Nea Stanica vine cu una bucata "recenzie" postata in dublu exemplar, nu de alta, dar sa ne intre bine in cap faptul ca a fost si el pe la Carina.Ori n-a fost la Carina ( fata n-a avut locatie niciodata pe Nerva Traian, in plus.. la cum povesteste .. nu stiu cum ar fi convins-o pe Carina sa-l primeasca..) si-n acest caz si-a facut "temele" si a citit tot despre Carina pentru a incropi recenzia, ori... a fost ( desi nu cred) si in acest caz este posibil ca @stanica sa fie un alt cont al vizitatorului. Cel mai mult mi-a placut ca pisicu' l-a punctat pozitiv la ambele postari! ce inseamna sa fii cu minte in luna august avea locatia langa teatrul nottara 1 1
roxy19 Reputație: 88388 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: 0740456167 Oras:Pasaj Mărășești Disponibila Telefon: 0740456167 Oras:Pasaj Mărășești Disponibila Postat Septembrie 13, 2016 Mă urmărește pe mine, să nu mă duc la curve. Ești om cu valoare d-aia mare, vin ele la tine 😂 2
traznix Reputație: 51 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 13, 2016 Poate cineva sa-mi spună dacă mai lucrează Carina? Numărul de telefon pe care l-am gasit aici nu mai este bun, iar PM dim cate se vede nu pot sa dau. Mulțumesc
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Poate cineva sa-mi spună dacă mai lucrează Carina? Numărul de telefon pe care l-am gasit aici nu mai este bun, iar PM dim cate se vede nu pot sa dau. Mulțumesc nu mai e disponibila public 1 1
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Gata ! Am încheiat (momentan ). Programarile făcute rămân valabile dar nu mai accept altele . Mulțumesc tuturor pentru vizite, numai bine și poate cândva ne vom revedea dar pana atunci aveți grija de voi ! Mi-a făcut placere o zi frumoasa și experiente cat mai pe placul vostru ! @Traznix Read & weep...
robert_ Reputație: 41 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 ...și lingereală ..ce-ar mai merge o lingereala cu Carina
stanica Reputație: 67 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2016 Nea Stanica vine cu una bucata "recenzie" postata in dublu exemplar, nu de alta, dar sa ne intre bine in cap faptul ca a fost si el pe la Carina.Ori n-a fost la Carina ( fata n-a avut locatie niciodata pe Nerva Traian, in plus.. la cum povesteste .. nu stiu cum ar fi convins-o pe Carina sa-l primeasca..) si-n acest caz si-a facut "temele" si a citit tot despre Carina pentru a incropi recenzia, ori... a fost ( desi nu cred) si in acest caz este posibil ca @stanica sa fie un alt cont al vizitatorului. Cel mai mult mi-a placut ca pisicu' l-a punctat pozitiv la ambele postari! Salut mai Raffaelo.... scopul postarii este chiar cel din text ... nu avea rost sa dau note sau sa reiau ce toti stiti deja despre ea .. scopul era sa o mai salvam de la o uzura inevitabil a...fizic si moral...am observat si eu ca este o fata cumsecade ..si frumoasa si cu suflet bun ..nu ca majoritatea ...si chestiunea cu locatia ..era pentru ea ..sa aibe o indoiala asupra pozitie din text ..dar vad ca tu ai alte viziuni...nu-i nimic nu ma supar .. dar chiar nu conteaza daca am fost sau nu ...ideea este sa ne ajutam intre noi .. multumesc oricum ..celui care administreaza pe aici ...am avut multe surprize frumoase de aici..am ras deseori ..si am gasit informatii utile de multe ori ... hai salut
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 22, 2016 Salut mai Raffaelo.... scopul postarii este chiar cel din text ... nu avea rost sa dau note sau sa reiau ce toti stiti deja despre ea .. scopul era sa o mai salvam de la o uzura inevitabil a...fizic si moral...am observat si eu ca este o fata cumsecade ..si frumoasa si cu suflet bun ..nu ca majoritatea ...si chestiunea cu locatia ..era pentru ea ..sa aibe o indoiala asupra pozitie din text ..dar vad ca tu ai alte viziuni...nu-i nimic nu ma supar .. dar chiar nu conteaza daca am fost sau nu ...ideea este sa ne ajutam intre noi .. multumesc oricum ..celui care administreaza pe aici ...am avut multe surprize frumoase de aici..am ras deseori ..si am gasit informatii utile de multe ori ... hai salut Hai salut mai Stanica! Impresionant gestul tau de a incerca sa menajezi o fata cazuta pe drumul pierzaniei ( Parinte Pipilica sa stii ca nu vreau sa-ti iau locul )Daca erai putin atent eu n-am contestat/ discutat acest aspect. In plus, cred ca domnisoara are grija de ea, dupa cum observi in acest moment nu mai lucreaza. Eu am contestat recenziile tale ( ai postat 2 recenzii aproape identice la intervale de timp relativ apropiate ) din motivele pe care nu le mai rediscut acum. Bye 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2016 Salut mai Raffaelo.... scopul postarii este chiar cel din text ... nu avea rost sa dau note sau sa reiau ce toti stiti deja despre ea .. scopul era sa o mai salvam de la o uzura inevitabil a...fizic si moral...am observat si eu ca este o fata cumsecade ..si frumoasa si cu suflet bun ..nu ca majoritatea ...si chestiunea cu locatia ..era pentru ea ..sa aibe o indoiala asupra pozitie din text ..dar vad ca tu ai alte viziuni...nu-i nimic nu ma supar .. dar chiar nu conteaza daca am fost sau nu ...ideea este sa ne ajutam intre noi .. multumesc oricum ..celui care administreaza pe aici ...am avut multe surprize frumoase de aici..am ras deseori ..si am gasit informatii utile de multe ori ... hai salut Asta e chiar din puțul gândirii! O propun pentru "postarea anului"! 9 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Frumoasa carina pacat ca doar prin pm rezolva treaba, dar un nr de telefon ar fii mai ok daca ai lasa
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 28, 2016 Frumoasa carina pacat ca doar prin pm rezolva treaba, dar un nr de telefon ar fii mai ok daca ai lasa Ti-e lene sa citesti 5 postari mai sus? 1 1
cattalin1978 Reputație: 117 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Telefon: 0727993167 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 Asta scrie 5 postari mai sus ce-ar mai merge o lingereala cu Carina
sigmund freud Reputație: 475 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 1, 2016 Daca s a retras så inchidem topiculRedeschidem cand revine
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 1, 2016 Asta scrie 5 postari mai susBravo, esti bun la aritmetica, stai jos.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 1, 2016 Gata ! Am încheiat (momentan ). Programarile făcute rămân valabile dar nu mai accept altele . Mulțumesc tuturor pentru vizite, numai bine și poate cândva ne vom revedea dar pana atunci aveți grija de voi ! Mi-a făcut placere o zi frumoasa și experiente cat mai pe placul vostru ! Don't let me wait too long... ! [media]https://www.youtube.com/watch?v=Q3DlAT1Squ4[/media] 1
robert_ Reputație: 41 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Se potriveste mai bine asta: 2
Postări Recomandate