Sari la conținut

Ilona ( Rusia ) - Bd. Magheru 0730046110

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gemetele, în schimb, da. :laugh2  :laugh2

Salut ! :)

Vizitator
Postat

Ciao, bello!:)

Hauoariu ? :)

• Like 1
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Comsi comsa... 10q!

Matale?

Amestecate :)
  • Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Le amesteci cam tare!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Păi nu le amestec io ? =)) =))

peseu : laic ..... pula puncte :(

• Like 1
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Uite-aşa vă ies vorbe =))

Ai sictir =))

• Like 2
  • Minus 13
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu le mai amestecaț... în plm! 

• Like 5
  • Minus 24
Vizitator
Postat

Ciao amore, ti voglio bene =)) =)) =))

Ne-am dat dreaq dăfinitiv =))

• Like 1
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Indubitabil =))

Să vezi şobolanii dă mâine .... =))

• Like 1
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Pişa-ne-am pă ei :)

Da bucurie am găsit ş'un punct =))

AMIN :)

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator batranul george
Postat

"De esti tu acela, nu-ti sunt muma eu"

Vizitator
Postat

Just for the record ... unghiile nu sunt false  :laugh2

Scuzele mele atunci. *Nota manichiura/pedichiura: 10/10.  :)

Dar tot o medie de 8 cu indulegenta iese per ansamblu.  :laugh2

BTW, ia intreaba-i pe off-topicarii astia, n-au treaba acasa?  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Hehe... multumesc! Orice critica-i constructiva  :D . Nu, nu vreau sa le stric jocul  :P . Sa ai o saptamana frumoasa in continuare :kiss3 !

• Membru Premium
Postat

Va salut . Saptamana trecuta am onorat invitatia Ilonei la un pahar de vin . Programat prin sms , ajuns punctual , totul respectat fara probleme . Locatia - aceeasi , in zona Cinema Scala , ultra-central . Ne-am revazut cu drag , am destupat o sticla de vin rosu , am ciocnit si am baut putin , dupa care am stat de vorba in jur de 15 min . Fata vorbeste excelent atat engleza , cat si Italiana , plus bineinteles rusa ( aici ma refer la accent , pt ca nu inteleg o iota ) si nota bene : romana . Da , da limba romana , pe care am inteles ca a invatat-o ( si dupa cum stiti , limba romana nu este usoara ) . Eu am crezut ca are o bunica sau pe cineva din familie roman , insa cand mi-a zis ca nu si vazand cat de bine vorbeste , m-am minunat . Dupa discutii si dusurile de rigoare ale amandurora pt reimprospatare , actiunea a inceput cu acelasi FK absolut superb , transformat in DFK , cunni din partea mea , apoi ceva oral din partea ei , insa nu foarte mult , pt ca voiam la primul numar s-o fut , asa incat am montat rapid un prez si am futut-o minute bune in misionar , umeri-craci , putin lateral , iar umeri-craci si cu DFK combinat , am finalizat . Pt numarul 2 am rugat-o numai oral pe Ilona . Ei si aici a fost super : a urmat un oral senzational , umed , cu multa saliva , scuipat pe pula , lins pula , valuri de DT , facefuck , se infigea efectiv cu gatul in pula mea , se ineca , ii dadeau lacriimile , se oprea sa respire si o lua de la cap , cu aceasi ardoare , am apasat-o de cateva ori pe cap si a reusit sa Imi linga si coaiele cu pula in gat -cotor . Super oral ! Bineinteles ca intr-un final am si finaliza exploziv , mai degraba in gatul ei , decat in gura ei , insa nu s-a retras pana nu am decartat tot . Super senzatie si aici . Am Plecat foarte multumit de tratatia primata si voi mai reveni . Notele : sunt aceleasi din precedenta recenzie , nu s-a schimbat nimic . Recomandare pt Ilona - da , mai trebuie gimnastica , sala pt tonifierea pielii si a musculaturii , in rest esti super ok : picioare frumoase , maini ingriite , fine , mani si pedi impecabile , Igiena impecabila . Halat - 300 RON pt 1 Ora si 15 minute . O zi buna va doresc !

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...