Sari la conținut

Alina 0756594134 si 0757333120 (fost 0757342444 / 0755742359 / 0765539845)

Postări Recomandate

Postat

Am mers recent cu domnisoara(nu e prima data, dar acum e mai bine fatza de la inceput). Nu detine locatie, are cam 1.55 si vreo 40 si cv de kg, bruneta, miniona......face oral+normal protejate amandoua cu 200 ron ora. E cam piperat pretul dar pe mine m-a multumit. Am fost la hotel.....m-a rugat sa facem amandoi dush inainte. Oralul nota 9, normalul 8....e foarte stramta. cei care o au mare ii refuza la normal. Nu te grabeste, nu sta cu ochii pe ceas....e comunicativa, nu consuma alcool. De revenit la ea. Eu am apelat la ea de vreo 6-7 ori pana acum. PS. pozele din anunt sunt reale

• Minus 4
  • Administrator
Reputație: 114583
  • Oras:La butoane
Postat

Bruneta focoasa, miniona, 19/1.55/45, ofer companie si masaj domnilor generosi. 0757342444 Alina

Pret: 200 RON

Date de Contact:

Nume: Alina

Oras: Iasi

Judet: Iasi

0757342444

[email protected]

Printeaza pagina Raporteaza acest anunt

Acest anunt a fost adaugat la data de 09-04-2012.

post-2-0-56167100-1341854758_thumb.jpg

post-2-0-85062100-1341854761_thumb.jpg

post-2-0-52087100-1341854763_thumb.jpg

post-2-0-37720700-1341854765_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Am o recenzie pentru Alina:

Nr. de telefon: cel din titlu

Tarifare: 200 lei/ora, inclusiv deplasarea

Locatia: nu are

Serviciile: oral protejat, normal protejat.

Aspect fizic: foarte mica de statura si slim (zici ca esti cu o pustoaica de 14 ani), are vreo 20 de ani, sani frumosi, fund mic dar ferm, fata OK, ochi negri, par lung vopsit negru, vestimentatie de cartier, atitudine tot de cartier, dantura cu mici neregularitati, dar completa, mod de a vorbi tot de cartier, purtare OK. Nu consuma alcool, dar e fumatoare si ii plac dulciurile.

Servicii prestate: FK - n-am incercat; OWO - nu; CIM - nu; Oral - protejat (5 - foloseste mana si dintii); Anal - nu; CIF - nu; COB - nu; GFE - 6 (vesela, cum ii sta bine unei pustoaice, dar nu prea ai ce vorbi cu ea).

Programul de lucru: toata ziua

Concluzia finala: curata, dar nu prea are treaba cu sexul, ca meserie; exemplu de cerinta stupida din partea ei: s-o scoti cand esti aproape sa termini, ca se rupe prezervativul. O recomand doar daca aveti fantezii cu **spam editat**e.

• Like 3
Vizitator ubica1993
Reputație: 0
Postat

Am o recenzie pentru Alina:

Nr. de telefon: cel din titlu

Tarifare: 200 lei/ora, inclusiv deplasarea

Locatia: nu are

Serviciile: oral protejat, normal protejat.

Aspect fizic: foarte mica de statura si slim (zici ca esti cu o pustoaica de 14 ani), are vreo 20 de ani, sani frumosi, fund mic dar ferm, fata OK, ochi negri, par lung vopsit negru, vestimentatie de cartier, atitudine tot de cartier, dantura cu mici neregularitati, dar completa, mod de a vorbi tot de cartier, purtare OK. Nu consuma alcool, dar e fumatoare si ii plac dulciurile.

Servicii prestate: FK - n-am incercat; OWO - nu; CIM - nu; Oral - protejat (5 - foloseste mana si dintii); Anal - nu; CIF - nu; COB - nu; GFE - 6 (vesela, cum ii sta bine unei pustoaice, dar nu prea ai ce vorbi cu ea).

Programul de lucru: toata ziua

Concluzia finala: curata, dar nu prea are treaba cu sexul, ca meserie; exemplu de cerinta stupida din partea ei: s-o scoti cand esti aproape sa termini, ca se rupe prezervativul. O recomand doar daca aveti fantezii cu **spam editat**e.

.... fiecare cu parerea lui:) eu am fost multumit:) recmand:D
  • Minus 1
  • Administrator
Postat

salut ubica si bun venit pe forum. Ca sa recomanzi o domnisoara trebuie sa postezi intai recenzia conform regulamentului.

Asteptam completarile pana maine. mersi anticipat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

mai stie cnv ceva de ea? incerc sa dau de ea dar la telefon imi intra direct casutza vocala. are alt numar?

• Minus 1
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Anunt nou, cu poze: http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/34381/bruneta

=========================================================================

Bruneta eleganta, manierata, mignona, ofer companie domnilor generosi, educati si igienici peste 25 de ani. Doar outcall. Nu raspund la nr ascuns.

Pret: Pret nespecificat.

Date de Contact:
Nume: Alina
Oras: Iasi
Judet: Iasi

Telefon: 0755742359
===========================================================================

post-16525-0-33485500-1364074832_thumb.jpg

post-16525-0-83717900-1364074837_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Iasi
Postat

mai stie cnv ceva de ea? incerc sa dau de ea dar la telefon imi intra direct casutza vocala. are alt numar?

0755742359 eu am gasit-o doar seara

• Oras:sun...of a beach
Postat

Mai are si numarul 0765539845 postat recent la http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/37208/brunette si cu o imagine similara celei de la avatarul DianaBrunette .

N-am avut ce face intr-o zi, cele de la TE erau indisponibile si imi zic sa fac o incercare noua pentru mine si totodata sa-mi aduc contributia atat de utila, in cazul asta, la evitarea tepelor. Am sunat-o pe numarul de Cosmote, voce placuta, amabila, detaliile furnizate 1.65m/45kg parca, sani medii, 200/h o+n ambele protejate, n-are locatie dar sa vin s-o iau de prin Nicolina-CUG. Drum batut degeaba, n-a aparut, dar am simtit ca am fost scanat dintr-o masina care trecea prin zona de trei baietasi si o baietica. Concluzia: pret mare, fara locatie, neseriozitate si mare atentie, e "pastorita", si nu de unul, ceea ce poate duce la complicatii fara rost.

NOT RECOMMENDED

• Like 5
Postat

Mai are si numarul 0765539845 postat recent la http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/37208/brunette si cu o imagine similara celei de la avatarul DianaBrunette .

N-am avut ce face intr-o zi, cele de la TE erau indisponibile si imi zic sa fac o incercare noua pentru mine si totodata sa-mi aduc contributia atat de utila, in cazul asta, la evitarea tepelor. Am sunat-o pe numarul de Cosmote, voce placuta, amabila, detaliile furnizate 1.65m/45kg parca, sani medii, 200/h o+n ambele protejate, n-are locatie dar sa vin s-o iau de prin Nicolina-CUG. Drum batut degeaba, n-a aparut, dar am simtit ca am fost scanat dintr-o masina care trecea prin zona de trei baietasi si o baietica. Concluzia: pret mare, fara locatie, neseriozitate si mare atentie, e "pastorita", si nu de unul, ceea ce poate duce la complicatii fara rost.

NOT RECOMMENDED

Vorbesti prostii, eu umblu doar cu taxi si daca nu am venit la masina inseamna ca nu mi-ai inspirat incredere. Daca ai venit in cug, eram sigur pe jos. Intereseaza-te inainte sa vorbesti

• Minus 1
Postat

Mir mi se pare o joaca ce faci tu... Sau mai debraba o golaneala. Auzi la ea ! Nu ia inspirat incredere! Pai ce ai fi vrut sa faca? Sa vina dezbracat? Cu masa, sau cu tatsu? Du-te ma si nu mai ocupa spatiu degeaba.

• Like 5
Postat

Vorbesti prostii, eu umblu doar cu taxi si daca nu am venit la masina inseamna ca nu mi-ai inspirat incredere. Daca ai venit in cug, eram sigur pe jos. Intereseaza-te inainte sa vorbesti

Aici vorbesti la persoana I.

0755742359 eu am gasit-o doar seara

Aici vorbesti despre persoana ce face subiectul threadului la persoana a III-a.

Cine sa mai inteleaga?

Postat

Primul si singurul membru care spune ca as avea "spate" si toata lumea il crede....interesant. Atunci de ce am clienti care vin regulat la mine de aproximativ 1 an incoace ? Cine a avut de inteles, a inteles. Intai sa mergi cu mine si apoi sa iti permiti sa vorbesti. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Cand risc si merg cu cate un badaran.....asa se intampla pentru ca bunul simt se gaseste mai rar.

• Minus 3

Postat

Am uitat sa mai spun o “prostie”. Dupa ce a plecat masina si tu nu mai apareai, te-am sunat si mi-ai spus ca sa revin in 30 min, iar pe fundal erau voci de baietasi. Asta in conditiile in care stabilisem de comun acord in cat timp si unde ne vedem, si-ti precizasem ca nu vreau sa bat drumul degeaba.

Si seriozitate inseamna sa ma fi sunat cand ai ajuns si nu ma puteai “detecta”.

Nu ai venit la masina? Care masina, ca eu eram pe strada. Probabil ma confunzi cu o alta teapa pe care ai tras-o, sau sa-i spunem "selectie"? :))

De acord cu confratii Mihaila si Futarila, fie la intalnire va luati un banner, fie aveti sanse mari sa va pierdeti timpul, in plus iti faci si reclama de una singura. Oricum conditiile si serviciile pe care le oferi nu justifica pretul cerut si nici recenzii favorabile nu prea vad. Parerea mea.

Dar ca sa nu dam cu parul si nici sa vorbim prea mult pe langa subiect, te asteptam cu recenzii favorabile de la membrii acestei distinse comunitati si apoi tragem concluziile finale. Dixit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...