lex8585 Reputație: 41 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2022 Nu am mai facut o recenzie de foarte mult timp, dar sa facem o incercare O stiu pe Alina/Andra de ceva timp, dar nu ca si client. Pentru ca tipa la care merg in mod normal s-a restras, am zis sa ma duc la sigur, stiam deja ca e o fata sexy. Alina/Andra e genul de tipa dupa care as intoarce capul mergand pe strada: frumoasa, micuta, acum na, fiecare e subiectiv. Pentru mine e ce trebuie. Mi se pare una din cele mai finute tipe din domeniu. Corp slim, tonifiat, sani fermi, talie subtire si un cur fenomenal. Genul de girl next door, cum ar zice americanii. Notele sunt ca pentru o prima intalnire, cam crispati amandoi ca ne stiam deja si a fost putin ciudat sa ne vedem la pielea goala :))) ON 9: Cam sfioasa, dar atenta. Nu i-am dat nici o indicatie, am vrut sa faca cum se simte ea bine. Nu m-am putut abtine si am trecut la 69...arata delicios si sunt pofticios de fel. NP 10: Nici nu am cum sa dau mai putin. Pe la spate, cand vezi spatele arcuit si curul ala...plm..e de 10 doar pentru priveliste..nu mai adaug si actiunea De recomandat..clar! Daca iti place genul slim fit si minion trebuie mers pana la ea. De revenit...oricand! Asta daca reusesc sa mai primesc o rezervare :))) P.S. Imi cer scuze colegului programat dupa mine. Un drum de 25 de minute s-a transformat in peste o ora de la grindina aia nenorocita. 4 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Iunie 3, 2022 Acum 2 ore, lex8585 a spus: Nu am mai facut o recenzie de foarte mult timp, dar sa facem o incercare O stiu pe Alina/Andra de ceva timp, dar nu ca si client. Pentru ca tipa la care merg in mod normal s-a restras, am zis sa ma duc la sigur, stiam deja ca e o fata sexy. Alina/Andra e genul de tipa dupa care as intoarce capul mergand pe strada: frumoasa, micuta, acum na, fiecare e subiectiv. Pentru mine e ce trebuie. Mi se pare una din cele mai finute tipe din domeniu. Corp slim, tonifiat, sani fermi, talie subtire si un cur fenomenal. Genul de girl next door, cum ar zice americanii. Notele sunt ca pentru o prima intalnire, cam crispati amandoi ca ne stiam deja si a fost putin ciudat sa ne vedem la pielea goala :))) ON 9: Cam sfioasa, dar atenta. Nu i-am dat nici o indicatie, am vrut sa faca cum se simte ea bine. Nu m-am putut abtine si am trecut la 69...arata delicios si sunt pofticios de fel. NP 10: Nici nu am cum sa dau mai putin. Pe la spate, cand vezi spatele arcuit si curul ala...plm..e de 10 doar pentru priveliste..nu mai adaug si actiunea De recomandat..clar! Daca iti place genul slim fit si minion trebuie mers pana la ea. De revenit...oricand! Asta daca reusesc sa mai primesc o rezervare :))) P.S. Imi cer scuze colegului programat dupa mine. Un drum de 25 de minute s-a transformat in peste o ora de la grindina aia nenorocita. O recenzie cum ar trebui mulți să o citească înainte de a face recenzii la rândul lor! 👍🏻 Respect pentru că ți-ai făcut timp să scri o recenzie cel puțin 99% comform cerințelor! 👍🏻 O întrebare am..care nu mă poate lămuri..cum dacă vă cunoșteați v-a fost aiurea să vă vedeți dezbrăcați..? 🤔 🙄😀 În rest.. mulțumim pentru recenzia făcută.Baftă pe viitor și ciocane tari 👍🏻 Link spre comentariu
guakmol3 Reputație: 6 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Fix in mijloc Oras:Fix in mijloc Partajează Postat Iunie 5, 2022 On 6/3/2022 at 4:00 PM, lex8585 said: Notele sunt ca pentru o prima intalnire, cam crispati amandoi ca ne stiam deja si a fost putin ciudat sa ne vedem la pielea goala :)) Dar asta e nasoala ma :)), te duci sa futi amicele pe bani? Link spre comentariu
lex8585 Reputație: 41 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2022 9 hours ago, guakmol3 said: Dar asta e nasoala ma :)), te duci sa futi amicele pe bani? De ce, amice? Vrei sa ne vedem la o bere? Link spre comentariu
danh80 Reputație: 6 Postat Iunie 6, 2022 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Iunie 6, 2022 Alina, lucrezi in aceasta saptamana? E posibil sa ajung la Buc in 10 iunie. Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 La 03.06.2022 la 16:00, lex8585 a spus: Nu am mai facut o recenzie de foarte mult timp, dar sa facem o incercare O stiu pe Alina/Andra de ceva timp, dar nu ca si client. Pentru ca tipa la care merg in mod normal s-a restras, am zis sa ma duc la sigur, stiam deja ca e o fata sexy. Alina/Andra e genul de tipa dupa care as intoarce capul mergand pe strada: frumoasa, micuta, acum na, fiecare e subiectiv. Pentru mine e ce trebuie. Mi se pare una din cele mai finute tipe din domeniu. Corp slim, tonifiat, sani fermi, talie subtire si un cur fenomenal. Genul de girl next door, cum ar zice americanii. Notele sunt ca pentru o prima intalnire, cam crispati amandoi ca ne stiam deja si a fost putin ciudat sa ne vedem la pielea goala :))) ON 9: Cam sfioasa, dar atenta. Nu i-am dat nici o indicatie, am vrut sa faca cum se simte ea bine. Nu m-am putut abtine si am trecut la 69...arata delicios si sunt pofticios de fel. NP 10: Nici nu am cum sa dau mai putin. Pe la spate, cand vezi spatele arcuit si curul ala...plm..e de 10 doar pentru priveliste..nu mai adaug si actiunea De recomandat..clar! Daca iti place genul slim fit si minion trebuie mers pana la ea. De revenit...oricand! Asta daca reusesc sa mai primesc o rezervare :))) P.S. Imi cer scuze colegului programat dupa mine. Un drum de 25 de minute s-a transformat in peste o ora de la grindina aia nenorocita. Multumesc pentru recenzie 😘 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 La 05.06.2022 la 13:17, guakmol3 a spus: Dar asta e nasoala ma :)), te duci sa futi amicele pe bani? Nu suntem chiar amici, ne-am vazut o data la o prietena comuna care e din breasla 😋 Link spre comentariu
mrpinkk Reputație: -280 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 7 ore, andral a spus: Nu suntem chiar amici, ne-am vazut o data la o prietena comuna care e din breasla 😋 Aveti si sindicat? 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iunie 17, 2022 La 15.06.2022 la 16:37, mrpinkk a spus: Aveti si sindicat? Nu, nu 😋 Link spre comentariu
BABYOMSITTER Reputație: 50 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Coțușca https://maps.app.goo.gl/BaxYuuP7RXfcCAv48 Oras:Coțușca https://maps.app.goo.gl/BaxYuuP7RXfcCAv48 Partajează Postat Iunie 17, 2022 La 05.06.2022 la 13:17, guakmol3 a spus: Dar asta e nasoala ma :)), te duci sa futi amicele pe bani? A luat ea banii 🙂🤭😬😎 . Si eu dacă îmi era amică și ne vedeam în domeniul asta aici 🙂🤷♂️o futeam și îi dădeam banii pentru care ne am văzut 😬🤷♂️. "Țăranii" de obicei rămân țărani în orice domeniu 🙂 Și îi recunoști în orice domeniu , după comportament 🙂 Nu este greu. Ies in evidență și sunt ușor de recunoscut. 🙂 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 Up Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iunie 23, 2022 Disponibila Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Disponibila 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iulie 14, 2022 Buna. Disponibila Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iulie 16, 2022 Buna. Weekendul aceasta sunt la birou. Daca nu ati plecat la mare, la munte nu e nicio problema, va puteti relaxa cu mine 😁😂 2 Link spre comentariu
emiale911 Reputație: 40 Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 In cazul acesta poate ne auzim mâine 😀 te pup Link spre comentariu
incepator3 Reputație: 107 Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 1 oră în urmă, andral a spus: Buna. Weekendul aceasta sunt la birou. Daca nu ati plecat la mare, la munte nu e nicio problema, va puteti relaxa cu mine 😁😂 Cine se relaxează la mare/munte, că la cât faci pe drum, și la ce drumuri avem noi, te duci să te enervezi. Link spre comentariu
sexonthebeachcj Reputație: 5 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Buna, Maine ai program? Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 La 16.07.2022 la 17:19, incepator3 a spus: Cine se relaxează la mare/munte, că la cât faci pe drum, și la ce drumuri avem noi, te duci să te enervezi. 😂😂 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat August 5, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat August 5, 2022 Buna. Am o veste pentru voi, in curand o sa ma retrag, o sa mai fiu cateva zile. 1 Link spre comentariu
emiale911 Reputație: 40 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 16 minutes ago, andral said: Buna. Am o veste pentru voi, in curand o sa ma retrag, o sa mai fiu cateva zile. Nu as vrea sa pierd ocazia sa te mai vad odată înainte să te retragi. Lucrezi in weekend sau luni ? Te pup Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat August 16, 2022 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat August 16, 2022 Buna. L-as ruga pe @pisicutz sa inchida topicul . 😁 Ma bucur ca v-am cunoscut ! 😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4018 Postat August 16, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat August 16, 2022 Sa fii iubita! Link spre comentariu
slutreview Reputație: 123 Postat August 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2022 O viata frumoasa, Alina! Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2906 Postat August 17, 2022 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat August 17, 2022 21 hours ago, andral said: Buna. L-as ruga pe @pisicutz sa inchida topicul . 😁 Ma bucur ca v-am cunoscut ! 😘 @pisicuts nu pisicutz. Pacat ca nu am apucat sa te mai vizitez, am fost o data si aveam niste filme in cap cu funduletul ala. In fine, bafta. https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum